İstenmiyormuyum?

Arkadaslar benim suanki tasindigim yerde bacim oturuyor ve 7 senelik arkadasi var hergun kahve icerler ben buraya tasindiktan sonra bende onlara katiliyorum her sabah iceriz asagi yukari 1 senedir. benim gorustugum baska kimse yok az once bana kahveye geldiler sonra evlerine ciktilar bende arkalarindan ciktim ekmek almaya orada karsi karsiya geldik bi sasirdilar beni gorunce bende oyle belli etmedim ama cok zoruma gitti 5dk. once beraberken beni neden davet etmediler gittikleri yere sonucta ben bacisiyim benmi yanlis dusunuyorum acaba arkadasimi istemiyor halbuki onlar bana der biz hergun iciyoruz kahve cik gel diye oyle beni istemiyolar dusuncesine kapilmadim hic ama bugun karsilasinca zoruma gitti. bundan sonra bende mesafemi koyarim hergun oturup kahve icmem artik benmi yanlis dusunuyorum acaba? Bacim benimle cok derdini paylasmaz arkadasiyla paylasir 7 senedir birarada olduklari icin ama benimde gucume gidiyor bi bacisi ben varim ben ilk derdimi anlatcak olsam ona giderim bugune kadar hic tartismamiz kavgamiz olmadi yasim 36 . biraz fikirlerinize ihtiyacim var yanlismi dusunuyorum...

İstenmiyormuyum?