Lvbel C5 prenses gibi davran şu şarkıyı dinleyin bi kdldmsldldkkdldmd Kızlar şimdiki erkeklerin prenses olduklarının farkındasınız dimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılErkek olmak farklı adam olmak farklı bir şeydir.
Erkek olmak bir seçim değildir penis ve toplarla hayata gelirsin bir de doğa sana testosteron verir bu hormon aşırı güçlüdür çalış çabala kendini zorla hedeflerine ulaşman için sana nükleer silah der.
Adam olmak ise mentalitedir adam mentalitesi şu`dur
Kendini zorla potansiyelini daima aşmaya çalış
Hedef koy başar.
Hedeflerin için öz kurallar oluştur ve ona biat et asla şaşma disiplinli ol.
Günümüzde erkeklerin birçoğu okul okumayı, para kazanmayı yeterli zannediyor ancak değil mesele her alanda erkeğin konfor alanından çıkıp kendini zorlaması
Adam olmak isteyen zor şeyleri başarır başardıkça iradesi, duygusal dayanıklılığı başta olmak üzere her şeyi güçlenir.
Kadınlar artık erkekleri arzulamıyor güçlü birini görünce şaşırıyorlar.
Miskin, cinsel kontrolü olmayan, hedefsiz bağımlılıklarla dolu zorluk olmayan hayat yaşıyorlar.
Kendilerini zorlamadıkları için iradesiz, duygusal ve güçsüzler
Bunun birçok sebebi var anlatmaya kalksam bitmez.
Baba figürünün örnek olamaması, bilinçsiz yaşam bunların temel sebebi
Bir şeylerin zaten farkına varan erkek adam olmaya doğru evriliyor bu böyledir.
Tabi bilincine varamayan erkek olarak kalıyor öyle yaşıyor.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGünümüzde erkekler maalesef aileleri tarafından çocuk yaşlarla kız gibi büyütülüyor. Bir erkek düşmeyi ve düştüğünde kendisinin kalmasını bilmeli, yüzüne yumruk yediğinde vücudunun ne kadar dayanıklı olduğunu öğrenmeli, spora yönelip vücudunun sınırlarını keşfedebilmeli ve vücudundaki sonsuz potansiyalin farkına varmalı. Ama son 10 senedir olan ne? Çocuklar eskiden bilgisayar bağımlısıydı sadece oyun oyun asosyallik, aileleri ayağına yemek getiriyor vb vb. Her şeyiyle ilgileniyorlar sanki sarayda yaşıyor çocuk. Erkek erkek olmuyor. Kanımızda testestoron gibi çok güçlü bir hormon var ama bu hormonu kullandırtmıyor bile aileler. Ben şahsen ileride erkek çocuğum olursa evde onunla boks yapıp, beraber düşe kalka eğleneceğimiz sporlara yönelticem, yeri gelicek işe bile sokucam zorla ki hayatı ve vücudunu öğrensin. Maskülenlik bu şekilde oluşuyor
75 Yorumla
Soran1 yılKanka bu nasıl bir yorum ya ağzına sağlık 🤌🏻🤌🏻
- 1 yıl
Eyw kanka, canım sıkıldı yazdım ilk ve sondu sknxks
Soran1 yılburadaki ennn muhteşem yorum çok ciddiyim kankam kralsıın 👑
- 1 yıl
İleride evladımı dediğim şekilde yetiştirip, geliştirebilirsem o zaman kral olurum 🥳
Soran1 yılAdaaaaammmmmm
1 yılAnneleri uyuşturucuya kavgaya bulaşmasın diye ayırmıyorlar hiç yanlarından da ondan. Normalde 12-13 yaşlarında biraz da olsa salmaları gerekiyor. Erkek de anne tarafından salındığını anlasın, ayrılık acısını çeksin. ve olgun bir birey olduğunun farkına varsın diye. Fakat aileler tam tersi daha sıkı tutuyorlar her şeylerine karışıyorlar, takip ediyorlar. Çocuk hem bu baskı ile hem de ailem zaten takip ediyordur diye korkak yetişiyor.
00 Yorumla
1 yılDevir değişti artık. Evlilik teklifinde sıra. Onu da biz yaparsak tamamdır.😅😅
03 Yorumla
Soran1 yılAskere de biz gidelim wkflslslmmnvfkvdbbjkl
- 1 yıl
😅😅Neden olmasın? Neyimiz eksik yani Halide Onbaşı’dan?
Soran1 yılhddhebejenensllwmsaksm mantıklı
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, gerçekten de bazen öyle hissediyoruz, değil mi? 😂 Lvbel C5'in "Prenses" gibi bir şarkısı varsa kesinlikle kulak vermeliyiz ve durumun ne kadar komik olduğunu anlamalıyız! Müzik dünyası da erkeklerin prenses gibi davranışlarını fark etmiş anlaşılan. Gülüp geçmek en güzeli, şarkıyla eğlenelim 🎶👑. Bu konularda espri yapabilen insanlar candır gerçekten! Kulaklarımıza keyif gelsin! 🚀✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
63Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılfarkındalar evet
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. aynı şeyi yaşadım. benimle sevgiliyken böyle bir gönderisini gördüm. çok üzüldüm, daha da kalbimi dinlemedim sildim ve önüme baktım.. erillik adı altında başka bir şey arıyordu belliki. insan yerine koyduk, sevdik, sevgimizin çabamızın ilgimizin alakamızın verdiğimiz desteğin karşılığı olarak bunu gördük. isteyen prenses desin istemeyen başka bir şey, ama mesleği, statüsü, saygısı, sevgisi, boyu posu, kültürü, yabancı dili, sosyalliği, mizahı vs. vs. kendimi övmek istemiyorum ama bunlara sahip olan ben bile bu yaftalamadan kaçamadım.. benim gibi bir adam bile bunu yaşadıysa, aradığınız ne çok merak edilesi bir konu..
30 Yorumla
1 yılLan bu nedir bir tarafta Lucifer ve Andrew Tate gibi uçuk maskülistler, bir tarafta şu prenses erkocular :D Neyi paylaşamıyonuz herkes bir birey ve çeşitli türden karakteristik kombinasyonlar mümkün bu kadar basit. İçinizden geldiği gibi yaşayın, klan savaşına döndü bu saçmalık.
35 Yorumla- 1 yıl
Ek olarak şarkı çok cringe kulağımın içine ettiniz :(
Soran1 yılbence gayet iyi ya kdeksmdlkdkdlsldş
- 1 yıl
Olmamış hocam bizimle diyılsınız :D
Soran1 yıltamam hocam sizinle değilim kmddlslsöskdkkd
- 1 yıl
Peki sfgsgsgsgfgsg
Gizli Üye(18-24)1 yılHaha tamam, bak şimdi; bazı erkekler böyle “prenses” muhabbetine giriyo çünkü kadını pohpohlayıp etkilerim sanıyolar. Hani sana "sen özelsin, sen bi tanesin" triplerini falan çekerek gönlünü kazanmak için çabalıyolar. Bi yandan da böyle “en iyisini hak ediyosun” tarzı bi hava yaratıp kendilerini iyi gösteriyolar. Ama bazen öyle bi abartıyolar ki sanki masal diyarındaymışsın gibi! Düzgün davranması hoş tabi, ama çok da ciddiye alma, sonuçta gerçek hayattasın ve prenseslik burada yemez.
10 Yorumla
1 yılŞimdiki erkekler prenses değil prens. Prensesler ve prensler eşit yaşar. Prensler prenseslerin hesabını ödemez, kapıyı tutmaz, sandalyesini çekmez, evinden almaz. Bunları prensesin hizmetçisi, şoförü yapar ve prense de aynısı yapılır. Prensesler ve prensler aynı davranır ve yaşar. Prens prenses için çabalamaz. Akıllı kadınlar kocalarına prens gibi davranıp prensin karısı olurlar. Akılsız kadınlar kocalarının hizmetçi gibi davranmalarını sağlayıp bir hizmetçinin karısı olurlar.
31 Yorumla- 1 yıl
Lcvbel c5 bence senin gibi kızlar için öyle diyor. Prenses olmak istediği hâlde prenses gibi davranmaya kızlar gönderme bu.
Gizli Üye(25-29)1 yılSimdiki değil. Akilli kizlarim bilir ki erkeklerin çoğu uzun zamandir prenses. Benim 60 yasinda babam mesela hiç susmadan konuşan her şeye triplenen alınan küsen bir insandı hep. Çevremde de gozlemlediğim çoğu erkek ayni. Arkadaşlarimin eşleri sevgilileri de aynı. Tripçi nazlı sürekli şikayetlenen mutlu olmasini bilmeyen tipler.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/9qHGYBDZqBYAncak o prenses gibi davrananların hazin sonu işte böyle oluyor
https://www.youtube.com/embed/vL6-dLgX_qo🏳️⚧️⚧️ = Dikkat pişmanlık içeren geri dönüşü olmayan içerik ⚠️
00 Yorumla
1 yılBu durumun asıl sebebi;
Sosyal medya yüzünden kadınların çoğunda görülen yüksek ego ve kimseyi kolay kolay beğenmeme durumunun ters tepmesi.
Öz saygısı yüksek erkekler bi yerden sonra bu çarpık durumun farkına varıyorlar ve bunun içinde debelenmek istemeyip kabuğuna çekiliyorlar.
Geriye sadece s*KS isteyen bir erkek grubu ile herkes bana yürüsün diyen ama kendisine yürüyenleri egosuyla ezip prenses moduna sokan bir kız grubu kalıyor.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Anneleri prenses gibi yetiştiriyor da ondan. Bunu diyen kızlsr umarım oğlunuzu bir prenses yapmazsınız
31 Yorumla
Soran1 yılbunu diyen kızlar farkında olduğu için prenses yapacaklarını sanmıyorum
Sorumluluk almak istemiyorlar sevdikleri biri olsa bile platonik kalıyorlar veya en ufak bir anlaşmazlıkta kestirip atıyorlar
10 Yorumla
1 yılErkeğe söz geçirmeye çalışırsanız, benim dediğim olacak derseniz, ilişkiyi yönetmeye çalışırsanız, kadın doğasına aykırı davranırsanız böyle olur.
125 Yorumla
Soran1 yılçok ama çok haklısınız
- 1 yıl
Saçmalama istersen ya ya kadının dediği olur ilişkide ve evlilikte. O yüzden böyle mutsuz herkes erkekler kadınlara itaat etmediği için isteklerine önem vermediği için
- 1 yıl
@biranbirhatira Bütün kadınlar maskülen olgun erkek ister centilmen şekilde yönlendirilmek ister.
Kadınlar yaratılışları gereği sorumluluk almak istemezler erkeğin aldığı sorumluluklara ayak uydurmak ve yönlendrilmek isterler.
Yönetmek kadın doğasına aykırı bir durumdur. - 1 yıl
Ya günümüzdeki erkekler hem sorumluluk almıyor hem de kadınların isteklerini umursamıyor. Bombok oldu hersey centilmenlik zaten bitti. Bi çiçek almayı bile akıl edemiyorsunuz sorumluluktan bahsediyorsunuz. Bu arada kadınlar fikirlerinin alınmasını ister. Kadına soracaksın nereye gidelim istesin hayatım nereye götüreyim seni?
- 1 yıl
Hayatım kapıdayım hası çık gibi gibi. Siz odun gibi haftası olmaz haftasonu da olmaz şu gün çıkalım diyip kadına emrivaki yapiyordunuz öyle olmaz ha evden almıyorsunuz bile zahmet edip
- 1 yıl
Maskulen olacaksanız da : Şurda çok güzel bir mekan var bayilacaksin ! Ya da haftasonu gel senle güzel bir tatil yapalım gezelim tozalim ! Müsait misin? Gibi gibi. Of
- 1 yıl
@biranbirhatira Söylediklerinizde kısmen haklısınız.
Fakat bazı düzeltmeler gerekiyor.
Kadınların fikrini kesinlikle dinlemek ve saygı duymak gerekir.
Sorma konusuna gelince kadınlar kendisine sorulmadan yapılan jestleri daha çok sever;
Mesela akşam 8'de hazır ol seni alıcam deyip ona güzel bir akşam yemeği yedirmek.
Gidilen yeri önceden seçmek yaa nereye gitsek ne yapsak gbi pasif hareketler yapmamak.
Dozunda abartıya kaçmadan sürprizler ve hediyeler almak.
Kısacası erkek adam karısını centilmen şekilde yönlendirip ona elinden geldiğince konforlu bir hayat sunması gerekiyor.
- 1 yıl
Evet doğrudur. Ama bunlar sevgililikte yapılmalı. Evlilik hayatında kadına ters düşmek en büyük sıkıntı sebebi. Kadın reçel yapıyor adam hemen kaynayinca ocagin altıni kapatıyor her şeye maydanoz oluyor ya da işte ne biliyim balayına gidilecek ben illa burayı istiyorum demek çok yanlış bırak kadın seçsin bırak biletleri o seçsin sen de karışmadan iki dk dur. Huzur hanımı dinlemekte, huzur hanimcilikta :)
- 1 yıl
Yalnız olmayan mi var sanki. Ortalık savaş alanı kimse mutlu değil. Benim tezim bu bana göre birini bulurum belki ya da yalnız ölürüm. Senin gibi
- 1 yıl
Hanimciligi savunuyorum ben kadınım ve dgerliyim değerim bilinsin istiyorum. Kadın seçendir doğada.
- 1 yıl
Erkege değer veriyorum ama değer gördüğüm sürece. Erkek çok daha fazla emek vermeli ki ben de ona sevgimi ve güler yüzümü göstereyim yanında kahkahalar atayim içini açayım ferahlatayim. Kadını mutlu et ki o da seni mutlu etsin
- 1 yıl
Benim yorumları birisi silebilir mi lütfen.
Sürekli bildirim geliyor - 1 yıl
Ya kıyamam sana
- 1 yıl
Kıy kıy acıma.
Kadınların en sevdiği şeydir erkeğin canını yakmak - 1 yıl
Ya s. lak olur mu öyle şey. Yazmayiz buraya kusura bakmasın kimse, baştan düşünmemiz gerekirdi
- 1 yıl
Yorumu silmek çok mu zor hâlâ konuşuyorsun s. lak falan nedir.
Konuş konuş dır dır dır bitmedi erkek hegomonyasını yıkma mücadeleniz - 1 yıl
Görmek istemiyorum arrık bir an bir hatıra daha
Sil beni unut çıkar aklından - 1 yıl
@biranbirhatira k. bakma olur mu seni istemeden kırdıysam
- 1 yıl
Tamam sorun değil. Yorumunu silebilsem silerdim zaten
1 yılValla siz şımarttiniz benim standartlar yüksek yazmayan aramayan hediye almayan out açıklama bile yapmam silerim
29 Yorumla
Soran1 yılHelaaaalll
- 1 yıl
Burdan yaz
- 1 yıl
Nolur uğraş ya.
- 1 yıl
Bilirim bilirim niye biliyim
- 1 yıl
Tamam prenses hicbisey yapma gelir sana kızlar bekle. Hepimiz bekleyelim. Lezbiyen olsaydım bir şansın olurdu. Kestirsen yeridir haydi ameliyathaneye yol al erkek değilsin zira ana kutusunun tekisin daha.
p*rno izlemeye devam gelir kızlar sana bekle
Sizin istediğiniz gerçek erkeklerin de sarışın dudakları memeleri silikon tırnağı kırılınca ağlayan mini giyinen kadınsılığını sonuna kadar kullanan taş gibi vücutlu kızlarla takıldığını anlayın artık
02 Yorumla
1 yılsaygıyı kaybetmişsiniz rekekler sizlere deyerinizden daha fazlasını verince şımarıyorsunuz arkadaş pirenses nedir bir erkeye pirenses denirmi utanmanız bile kalmamış yazıklar olsun
111 Yorumla- 1 yıl
erkeklere yanlış yazdı sistem
- 1 yıl
evet ben hak ediyorum bir itirazınmı var
- 1 yıl
ben kendime deyer vermediyimi kim söyedi bilip bilmeden sacma sapan konuşma sen kimsin kimi savunuyorsun sen erkeksi utan biraz pirenses demek hoşunamı gitti
- 1 yıl
sen ne diyorsun ya yazdıklarının farkındamısın
- 1 yıl
daha fazla konuşma seninle matap olamam seviyem el vermez
1 yıladamlara kral olmaya layık prens gibi davranan sizi prensesleri yapsınlar... erkek olmanın değerini hiçe sayarsanız o zaman işte karşınıza böyle erkeğimsiler çıkar
10 Yorumla
1 yılPrensesler gibiyim ben baba evinde
Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım 🤣🤣🤣🤣21 Yorumla
Soran1 yılçok iyiiiiiii skskmskdkdldkdjdkdkdk
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yeni nesil erkekler ve kadınlar iyice değişik oldular. Cinsiyetlerinin özelliklerini daha az yansıtıyorlar
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAskerlik yapmıyorlar. Eskiden askerlik yapmayan erkek adam olmaz derlerdi doğruymuş shsh
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru tabii sksrkslslsosk
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSüleyman çakırın cenaze namazını kılmış toplumdan ne bekliyosun
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılPrenses olduğumu düşünmüyorum insanların kalıplarına uymak zorunda degilim istedigim gibi davranırım
10 Yorumla
1 yılevet öyleler azcık yorulmaya bile gelmiyorlar hep trip atmalarıda cabası
11 Yorumla
Soran1 yılZatennnnn
1 yılMadem prenses olmak istiyosun o zaman prenses gibi davran !!!
11 Yorumla
Soran1 yılEveetttt eveetttttt WKEJDKDKDLDKJDNDNDSKSLMSJDKDJDJDJD
1 yılBenim yanımda başka bir prensese daha yer yok. İki prensesle o ilişki yürümez. Normal olsun sjsjssj
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılBazilari ama. Eskilerden kapan kapti kapacağini. Ortaya prensesler kaldi 😑
112 Yorumla
Soran1 yıldimi dimi skdndmkdenjd
- 1 yıl
Sadece prensesler değil ağır hasarlılar ve s. pıklar kaldı geride resmen
- 1 yıl
@Cdsinan23 Kendi cinsiyetimden bahs etmedim erkolardan bahs ediyorum hahahaha
- 1 yıl
@günes121212
Bir erkeğe küçümseme anlamında prenses demek kadınlığı kadınsılığı aşağılamakdır. Haa yani kadın hesap ödeyemez ekonomik gücü yok erkek ödemeli çünkü erkek güçlüdür ama erkek bunları yapmayınca prensesdir bunu zayıf anlamında kullanıyorsunuz. Kendinizi aşağılıyorsunuz - 1 yıl
@Cdsinan23 Erkek adam erkeksi davranmadığı sürece ilişki imkansız kardeşim
- 1 yıl
@Cdsinan23 Yarı Tanrı ne alaka ya m. l aw erkek erkek olsun yeter başka bir şey istemiyoruz sizden buda sana ters geliyorsa yeterince erkek değilsindir o da senin sorunun
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dengeleri bozuyorlar kızlar erkekleşiyor erkekler de kızlaşıyor belli bir rahatlık seviyesine ulaşan insan oğlu her zaman bozulur
00 Yorumla
1 yılKızlar kendileriyle tanışınca ne kadar toksik olduklarını anlamışlar, değişen bir şey var mı, tabii ki evet artık daha da toksikler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiçbir kadın ona düz şekilde sevgi vereni sevmez. O prenses denen erkekler kazanıyor, bizim gibi seven erkeklere bütün kadınlar ezik gözüyle bakıyor.
015 Yorumla
Soran1 yılEvet her erkeğin bir olmadığı gibi her kız da bir değil kanka
Cevap sahibi1 yılErkeklerde genelleme değişiyor ama ben hiçbir kadının sevgi dolu bir ilişki sevdiğini düşünmüyorum.
Soran1 yılişte bu düşünce yanlış be kanka bak gerçekten çok ciddiyim
Cevap sahibi1 yılDengeli davranan erkek diyorsunuz onun ne demek olduğunu biliyorum ama ben de o kadar çok şey tecrübe ettim ki mutlaka kadın sıkılıyor ilgili olduğun ilişkiden
Cevap sahibi1 yılKadını memnun etmek diye bir durum olamaz
Soran1 yılErkekte öyle ilk zamanlar deli gibi ilgili olur çok mükemmel davranır sonrasında bir anda soğur uzaklaşır bir bakmışsın ilk zamanlardaki o yok artık
Soran1 yılkadını çok kolay bir şekilde mutlu edebilirsin mesela
Cevap sahibi1 yılÇünkü hiçbir kadın duygularından emin hissettiği bir erkeği istemez. Her kadın başka kızlarla da konuşan, gulen erkeği sever. Yani hiçbir kadın Nihat gibi romantik ve evlilik yoluna gireceği erkeği (girse bile) sevmez. Her kadın Behlül sever, aldatmaya meyilli, alkol alan, ortamci adamı sever, Nihat da eglenceli olabilir ama hiçbir kadın sadık erkeği sevmeyecektir
Soran1 yılAsla nereden çıkarıyorsun bunu knka şoktayım şu an
Soran1 yılHer kadın diye belirterek çok yanlış düşünüyorsun knka senin gördüğün kadınları diğer kadınlarla bir tutma
Cevap sahibi1 yılSevmek aşk benden uzak olsun, ben de geçici ilişki arayan kadınlara yoneliyorum artık, yakınlık kurmam kimseyle yasadiklarimdan sonra.
Her kadın aynıdır, çünkü çok sağlıklı bir kız bile çevresine baktığında sevgisiz ilişkilerin, ulaşamadığı erkeklerin peşinde koşmayı tercih edecektir. Kadınlar kendi akıllarını kullanmakta daha gerideler, hep başkalarının aklıyla, dizilerde filmlerde gördükleri hovarda yasamlarla akıl mantık yürütürler
Soran1 yılnasibe inanıyor musunuz bilmiyorum ama nasip deyip geçeceğim ben iyi geceler
1 yılLevel C5 in evi tam karşımda beybi... İş icabı her gün selamlasiyoruz. Severim keratayı 😀😀
01 Yorumla
Soran1 yılHe he wkwksnsjskjsk
Ne alaka ya, benim gözlemlerim hiçte öyle değil. Sen örnekler versene bi şöyle böyle yapıyorlar diye. Belki sana öyle geliyordur.
00 Yorumla
1 yılİlgi gösterince kibarca davranınca prenses, ilgisiz davranınca kaba olunca taş kalpli oluyoruz.
00 Yorumla
1 yılevet hormonlar değişti gıdalarda önemli bir etmen tabi sosyal medyada gördükleri nonoşlari örnek alanda var
00 Yorumla
1 yılCinsiyetiyle savaş halinde olan (kendini karşı cins zanneden) insanları sevmem.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılNe hata yapsam geri sariyor mitolijidenn biri sanıyorrr
10 Yorumla Benim bu gidişle t. sklarim çıkacak
23 Yorumla
Soran1 yılkankaaaaaa patladımmmmm hajskssmsjslskdödlspel çok iyiydiiii
- 1 yıl
@Layyon fatojenikk diye bir nick kullandın mı hiç
Evet erkekler feminenleşti maalesef. Erkek gibi erkek kalmadı.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Devir değişti Z kuşağı erkekleri de ilgiye muhtac oldu
00 YorumlaKadın nüfusu, erkek nüfusunu geçti artık sıra erkeklerde 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlar bu kadar slk olmayın bir kaç gay video çekiyor diye erkekler prensesmi oluyor adı üstünde gay hasta adam hasta insanlardan normal bir şey bekleyemezsin ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. Ne alaka adam erkekler prenses olduğu için mi yapmış şarkıyı? Şarkıyı iyi dinlememişsin belliki
00 Yorumla
1 yılBu iş sonunda üzülen hep kadın olcak çok degil 10 sene sonra
01 YorumlaKızlar prensesliğin kıymetini bilmeyip ilgi dötlerini kaldırınca erkekler de prens oldu
00 YorumlaYani erkeklerin yapmasını beklediğiniz şeylerin çok olduğunu da kabul edin bence. Erkeklerin sizin uğrunuza bir ölmediği kaldı yani. Çok şey istiyorsunuz. Her şeyi yapamayız yani biz de insanız... Dünya da size dönmüyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArtık bos yapmayı bırakın.
Artık bi kız beni istemeye gelsin mi?021 Yorumla
Soran1 yılBence de ya nereden çıkmış bir erkeğin kızı istemesi artık kızların gidip erkeği istemesi gerekiyor lütfen sısjsmeosksksklsksmdkelsms
Cevap sahibi1 yılEveeet 💯 biz istiyoz aile vermiyo baba vermiyo ne yapalım artık özgüveni yüksek gücü kızlar gelip istesin mümkünse arabası olsun hııh
Soran1 yılAynen yaaaaa hıhhhh sonuna kadar hak veriyorum sana
Cevap sahibi1 yılGercekten mi
Soran1 yıltabii gerçek aaaaa WMJSKSSLLSSŞJJKGHKJDF
Cevap sahibi1 yılböyle kızlara hanımcı olunur bulaşık yıkanır
Soran1 yılAdammmm adaaaammm beeee
Cevap sahibi1 yılVay be araba da bizden olsun tamam ama bizi dizinde uyutsn kızlar
Soran1 yılsen hanımcı ol da senin hanım seni dizinde de uyutur ekekdkdmdkfkfldl
Cevap sahibi1 yılGece üsüyen erkeği kadın sarıp sarmalasa olmaz mı
Soran1 yılaşırıya kaçmasak mı kankam whdkfkknckmdhvd
Cevap sahibi1 yılMerak ediyom ya erkekler de sevilir mi böyle
Soran1 yılsevilir tabii arkadaşım
Cevap sahibi1 yılVaov ne güzelmis
Soran1 yıl😂😂
Cevap sahibi1 yılNe ya belki sevilmeye ac kalmıs biriyimdirrr
Soran1 yılolabilir tabii whdkfkknckmdhvd
Cevap sahibi1 yılTesekkurler cok anlayis gösterdiniz ya
Cevap sahibi1 yılBen tav oldum
Soran1 yılpatladım WKWKEKSMSMDMEKEMEÖDMDKDLSÖSSLSLDKD
Cevap sahibi1 yıl🙃🙃
Lvbel c5 dinleyen birisini çok dikkate almayın beyler. Klasik k€k0 sevdalisi bir karı. Bunlar şiddet gösterecek erkekleri arıyor. Medeni olun yeter.
03 Yorumla
Soran1 yılHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA
Soran1 yılDacia... KSKDMDKDLDJDKLSSŞDP
1 yılBu bizim suçumuz aslında bizde fazla eril olduk gittim sevgilime satırlarla güzel sözler yazdım, çiçekler aldım, gönlünü aldım sonra o da bana prenses oldu daha fazlasını bekliyor şimdi prensesim benden 📿🌹
01 YorumlaGeçmişte yaptıklarımız yeter totonuz çok kalktı artık böyle 😂
07 Yorumla
Soran1 yılkız bizim değil sizin totonuz kalkmış 🙄😅
Soran1 yılyok yavrum nereden çıkardın ya sizin kalktı ki prenses gibi davranıyorsunuz whdkfkknckmdhvd
Soran1 yıl😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Soran1 yılyok be kankam öylesine gülüyom
Gizli Üye(25-29)1 yılHepsine teker teker güncelleme geldi 😅😇👑📿
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılay evet kız prenses olduk eteğimiz yok sadece onu da giydirirseniz etekli olacağız
00 Yorumla
1 yılBiktim erkeklerden. Cidden oyle prenses olmak istiyolar karsi tarafi kadin hissetmek yerine oda beni hisettirsin istiyor
01 Yorumla
Soran1 yılpislikler
Gizli Üye(25-29)1 yılKızlarında bir çoğunun para avcısı obje olduğunu da biliyormuyuz
00 YorumlaKanka sana ne? seni bu kadar rahatsız eden ne? bırak insanlar istedikleri gibi yaşasın. sana giren çıkanmı var.
027 Yorumla
Soran1 yılbana değil de bu sorunun sana girdiğini çok belli ettin aw ya
Soran1 yılAw bireyi sen soruyu umursamışsın ki cevap vermişsin
Soran1 yılE demek ki eşeğinin yazdığını da umursuyormuşsun HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Soran1 yılEspri mi aw
Soran1 yılsenin saçma sapan cevabına cevap veriyom işte
Soran1 yıliltifatın için şükranlarımı sunuyorum be kankam.
Soran1 yılcart curt mu sldjdmdldejeöeöek
Soran1 yılçok ciddisin kankam devam et
Soran1 yılyok yav
Soran1 yılWHDKFKKNCKMDHVDKMJ
Soran1 yılöyle mi olmuş hocam
Soran1 yılE) hiçbiri 😎😎
Soran1 yıloha ya nasıl ya nasıl ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ DLDKDKDNDKDDKDNDMSLDKDKDNDM
Soran1 yılşimdi ben E şıkkını seçtiğim için kendimi uçurumdan aşağı mı atmam gerekiyor 😔
Soran1 yılgaliba ben hiçbir şey anlamadım wkejenslsksöslslsö
Soran1 yılneyse hocam başınızı şişirdik kusura bakmayın
Gizli Üye(30-35)1 yılkardeşim şöyle günah paylaşımlar yapmayın. şarkı türkü dinlemekte nedir
00 Yorumla
1 yılÇoğu kız bayılıyor ağırkanlı erkekleri prenses bellemeye. Maskülenlik algınız toksik ise paklamaz tabii.
00 YorumlaKız gibi davranan erkekten nefret ederim delikanlı adam erkek gibi davranır
09 Yorumla
Soran1 yılsizin gibiler hep olsun be kankam
Soran1 yılrica cano 🫡
Soran1 yıl😂😂
Soran1 yılsağ olasın kral sana da iyi geceler 🫡
1 yılPrenses erkek nedir arkadaş! Zorba ya da maskülen olunca da adın çıkıyor maço kro diye sız kadınlar ne olsa da memnun olmazsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu akım kadar cinsiyetçi bir şey yok. Hesap ödemenin yemeğe çıkarmanın teklif etmenin araba ile bırakmanın kısacası hiçbir şeyin cinsiyeti olmaz. Kadın erkek eşittir ilişkide her şey karşılıklıdır. Toksik maskülenliği yüceltmeyin
00 Yorumla
1 yılDişil enerjileri çok ondan
10 Yorumla
1 yılSorma heryerde prens bulamaz olduk
10 YorumlaHaklısın tutacak böyle yapıştırmak şamarı yeri öptürecek eski Anadolu erkekleri gibi
00 Yorumla2030 da evlenme tekliflerini de bizden beklerler artık PRENSESLER💅
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > O beni prenses peri sanıyor! 👑 Erkekler neden prenses gibi davranıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler