Linç yemek istemem ama ev işi yapan erkek, gözüme hep ılık geliyor... Asla öyle erkekleri ciddiye almam. Erkek dediğin gerekirse hizmetçi tutar ama ev işi yapmaz. Sizce, ev işi yapan erkek ılık mıdır?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kahhpelik yapmayın. Erkek olsa da hayat müşterek diyip sorumlulukları bölelim sizde bize yardım edin dediniz , erkeklerde üç aşağı beş yukarı madem öyle diyip evde size yardım etti. Şimdide ev işi yapan ılık erkek midir diye soruluyor. Kahhpesiniz , hemde su katılmamış.
Lan niye bir tane ml öyle dedi diye her kıza laf atıyon
@Saatgece3 demeyen niye üstüne alınıyor ki demeyene öyle bir şey demedik. Ayrıca soru daki kuzum luğu hiç bir erkek kaldıramaz yani kendine erkeğim diyen hiç bir erkek. Bırakta ağzıma geleni demiş olalım. Bakın bazı erkekler kadına kıza şiddet uygulamayı katiyen red eder. Ona yardımcı olur her zaman yanında olur. Bütün hayatın akışında kadına extra hürmet eder. Böyle ılıklı nonoşlu soruları görünce de fıttırır o bazı erkekler. Sen karışma geç şuraya
* diyerek bütün kızları kastetmiş oluyorsun biz gzekalıyı ciddiye alırsan ohoo
Ka h pe SİNİZZ
Diyorsun ya
@Saatgece3 iyide bunu böyle düşünenlere diyorum ben. Soğutsunlar az daha soğutsunlar. Kadına gerçek değerini veren gösteren bir avuç erkek kalmış onuda kaybedecekler. Ama Allah biliyor ya verir başına bi gaddar çeker bir ömür.
Tek yaşıyorum her dakika hizmetçiyi tutabilecek durum olsa zaten parayı gördün mü ılık mı Kaynar mı bakmazsın bile evi b** götürmesin diye kendi islerimi de hallediyorum gotu bklu dolanmaktan iyidir
Eslerinize yardim edin der
Peygamber efendimiz (sav) in sunnetidir
Yaparim gocunmam ılık ne alaka onuda anlamadim ama adamlima da laf soyletmem
Erkek dedin durusunu bilir
Kilibik ayri erkek ayri karistirma
yemekten sonra o bulaşıkları yıkayıp ben makineye dizmedikten sonra, o evi süpürüp ben yerleri silmedikten sonra, beraber yemek yapmadıktan sonra niye evleneyim ki? beraber aktivite yapmak olur ne güzel mis gibi :3 hem sorumluluk sahibi bir davranış, çok çekici
Kusura bakma ama slksın seni hizmetçi gibi kullansın o zaman. Beyler sakın aldırış etmeyin ev işi yapan/bilen erkek 10 adım öndedir net
Yani erkek dediğin kendine yenilmekten aciz , annesini ve eşini köle gibi kullanandir. Senin mantık bu
Yenilmekten değil yetmekten
Erkek ev işi yapmaz kadına sert davranır kadın erkeğine hizmet etmeli beş vakit erkeğine namaz kılmalı allah'a değil
Kadınlar cinsel objedir
Kadınlar hizmet etmek için yaratılmıştır
Agzina saglik bro
uga buga🦍🦍🦍
He buyur @kickthechicken
@54BULL54 3000 kelime biliyor ateş yakabiliyor
😂😂😂😂
Değil kendi başının çaresine bakmayı bilecek gerekirse yapmalı
Ne alakası var yav.
Hizmetçisi sen ol o zaman