Merhaba beğendiği erkek ile kız uzun vakit geçirir mi uzun uzun sohbet eder mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet o erkeğin ağzı laf yapıyorsa uzun sohbet eder.
Beni beğendiğini ya da hoş andığını nasıl anlarım bu aşamada saçıyla oynaması ya da göğüs dekoltesini göstermesi ya da saçını sol tarafa atıp boynunu göstermesi sayılabilir mi
Tabi bunlar dişiliğini kullanarak seni etkilemenin yolları.
Anladım tamamdır bunların hepsini yaptı çünkü :) teşekkür ederim
Rica ederim. Kadın kadının dilinden anlar beğeniyor seni:)
Beraber sohbet ettik kahve içtik saatlerce oturduk sonra bowling oynadık buz hokeyi oynadık tekrar kafeye oturduk gene uzun uzun sohbet ettik :)
Belli senden etkilenmiş. Hayırlısı olsun:)
Çok teşekkür ederim bende kendisini beğendim hatta kıskançlık bile başladı bende :) sürekli onunla vakit geçirmek istiyorum
Sende etkileniyorsun ondan belli. Kıskançlık varsa etkilenmede var demektir zamanla belki aşka dönüşecek.🙂
Umarım kendi mi yiyorum işin kötü tarafı bende kıskançlık en üst düzeyde hala gülüşü gözümün önünde gitmiyor hiç
Bence kendini kıskançlık konusunda çok sıkma. Sakınan göze çöp batar demişler.
evet çok haklısınız bu konuda kendimi kontrol etmeme gerekiyor ama insan değer verdiğini gözünden sakınıyor
Orası öyle tabi. Deneyimler ve gözlemlerimden yola çıkarak dediklerim gibi hal:)
Ben kızın numarasını ne zaman ve nasıl almalıyım daha yeni konuşuyoruz
2 ay kadar sonra alabilirsin.
Tamamdır peki bana yardımcı olmaya çalışır mı ben kiralık ev bakıyorum onun yan dairesi boşmuş benim için sordu
benim yan komşum olmayı kabul eder misin dedi bana
Bana karşı düşüncelerini onun ağzından duymak istiyorum bunu nasıl sorabilirim
Bana karşı düşüncelerini senden duymak istiyorum. Fikirlerin benim için değerli. Bu şekilde diyebilirsin:)
Anladım peki benim için bir şeyler yapması ya da uğraşması iyi bir şey mi ev konusunda yardım etmeye çalışıyor yan dairesi boşmuş yan komşum olmayı kabul eder misin dedi :)
Evet elbette:)
O zaman bu kız bende tamamdır :) teşekkür ederim hatta aramış ev sahibini benim için
Evet sende tamam🙂
Tamamdır yan komşusu olursam akşamları yemege davet ederim çok yoruluyormuş evde yemek yapamıyormuş ben evden çalışıyorum :) yemeği bende yer yorulmaz
Ooo şimdiden eşin gibi düşünüyorsun. Ateş bacayı sarmış sende:)
Öyle ama ne yapayım üzülüyorum soğukta çalışıyor posta dağıtıyor üşüyor çok yoruluyor üzülüyorum ne yapayım
Umarım değerini bilir.
Ben kolay kolay bir insan hakkında hemen olumlu düşünmem ama bu kıza karşı böyle bir düşünce oluştu bende 1 gün güzel vakit geçirdik sanki uzun yıllar tanıyormuş gibi oldum cumartesi beraberdik sanki zaman durdu hiç ilerlemiyor uzun zamandır hiç görmemiş gibiyim
Sinemaya gelmeyi de kabul etti gibi :)
Evet eder