Güncellemeler
+1 yıl
Ve nedeen
Güncellemeler
+1 yıl
Azxccccv
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben ettim. Peki siz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Asla, hepsi abim ve kardeşim gibi. Birlikte büyüdük ve kesinlikle o şekilde bakamıyorum. Bakabilenler olur ama onlar muhtemelen bu şekilde bir kardeşlik bağı kurmamışlardır mesafeli büyümüşlerdir yabancı gibi veya uzakta yaşayıp kuzeniyle gerçekten nadir görüşenlerde var. Kınamak istemiyorum, şahit oldum gerçekten aşık olanlara'da.
Biz beraber buyumedik mesela, turbanli ve guzel kiz ikiside ikisinide begeniyom baya. Ben ikisi ilede flört ettim.. Yakisikli fit oldugumu soyledi kuzenim turbanli oldugu halde.
yakisikli, fit olsa kuzenin yine mi olmaz?
Yakışıklı, fit olsa ne değişecek? Uzakta büyüdüysem ve kardeşlik bağını kurmadıysam belki olabilir yani insanoğlu sonuçta etkilenebilirsin. Yinede yanyana büyüdüğün birine çok zor, gerçekten öz kardeşten farkın neredeyse olmuyor. İkisiyle'de flört etmen kadar aşağılık bir şey olamaz. Neyse iyi günler.
Kuzenle flort etmek asagilik bisey mi? Ne alaka ben zevk aliyorum
İkisiyle etmen aşağılayıcı kardeşim. Neyse konu haddinden fazla uzadı. Fikrimi yukarıda yeterince açıkladığımı düşünüyorum. İyi günler.
Haklisin, ama neden boyle kisa kesiyon konuyu igrendin galiba. Türbanli kizlar harbi yakisikliliga önem veriyomus onu anladim
Ne alakası var kardeşim. Reelde erkeklerle selamlaşmıyorum bile. Burada üç beş soruya yorum yapıyorum o kadar. Şahsi meselelere girip ekstra konuşmanın ne anlamı var? Allah aşkına gereksiz ve çocukça sorgulamalarınızı bir kenara bırakıp önyargısız bir şekilde saygı çerçevesinde konuşmayı sonlandırmak bu kadar mı zor? Neyse hayırlı geceler.
Haa tamam ozaman sen muhafazakar turbanlisin kesin, ondan dolayi selamlasmiyorsun.
Muhafazakarlıkla ne alakası var? Karakterime uymuyor. Rahatsız oluyorum. İleride net bir şekilde görüşmeyeceğimin belli olduğu kişilerle neden geçici arkadaşlıklar kurayım? Eninde sonunda hayatıma girecek kişi erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemeyecek veya onların hayatlarına giren kişiler rahatsızlık duyup izin vermeyecek ki bu durumlar olmasa bile mutlaka araya mesafe girecek ve samimiyet azalacak. Böyle geçici bir arkadaşlığı sürdürmek bana samimiyetsiz geliyor. Dünyadaki araştırmalara göre bile kadınla erkeğin arkadaş kalabilme oranı %3. Selamlaştığım erkekler var elbette ama onlarla'da gerçekten okulda vs. Karşılaştığımda Seviyeli şekilde konuşuyorum ki gayet Güler yüzlü biriyim. İleride iş hayatında 'da elbette Seviyeli şekilde konuştuğum kişiler olacak.
Yakın arkadaşlık kurmayı tercih etmiyorum. Önüme gelenle tanışıp, etkileşim kurmuyorum. Selamlaşmıyorum dediğim buydu ve bence olması gereken bu.
Hmm senin gibi kadinlarda var cok.. arkadas kalmak zor kadinla eger cirkin degilse tabi karsi cins
etmem
Neden?
Biz beraber buyumedik mesela, turbanli ve guzel kiz ikiside ikisinide begeniyom baya. Ben ikisi ilede flört ettim.. Yakisikli fit oldugumu soyledi kuzenim turbanli oldugu halde.
Bizene
Demekki olabiliyormus. Sen neden etmem dedin sasirdim
ensest
Ohaa ne alaka? Yakisikli fit biri ise peki yine mi?