Tanıştık o kişiyle aslında şöyle biz onunla benim babamın işyeri var orada tanıştık oraya geldi müşteri olarak öyle yani sürekli konuşmaya başladık ilk konusmamızıda o başlattı hatta geçen elini uzattı bana sıkmam için bana temas etmek için yaptı farkındayım ve sürekli benimleyken gülüyo hiç bise olmasa sadece ben gülsem bile gülüyo ama ondan küçüğüm yaşça ben 18 yaşındayım o 25/30 arası tam yaşını bilmiyorum ona sürekli soruyorum ama cevaplamıyor ya çok saçma yaşını söylememesi
Ben bir şey istesem de yapamıyorum ki zaten onu her gördüğümde elim ayağım birbirine karışıyor geçen onun yanında sacmaladım dalga gececek diye korktum ama öyle olmadı hafiften gülümseyip tatlı tatlı konuştu benimle
Beden eğitimi mezunu bir çok dil biliyor kültürlü diksiyonu çok iyi arada ortadan kayboluyo ona mesleğini sorduğumda öğretmenim dedi fakat çalıştığı hiç bir okul yok
Kadın bana oğlum beden eğitimi mezunu dedi çocuk Şu an bana öğretmenlik yapıyorum dedi ama çalıştığı hiç bir okul yok ve çok kültürlü biri bir çok dil biliyor ajan olmama gibi bir durum yok zaten çok gizli saklı biri her şeyini saklıyo benden
İzlemişsin ama acemice soru soruyorsun 😄 Genelde öyle insanlar kimi kimsesi olmayan, yetiştirme yurtlarından alınıp yetişrililen kişilerdir. Çok farklı kimlikleri vardır, öyle evlenme durumları felan pek olmaz, olursa artık tasviye edilip, normal bir hayata başlarlar, tabi imha da edilebilirler 😄
Tamam işte ajanlar genelde öyle olurken neden bu böyle anladın mı her şey çok güzel ve aşırı sıradan dı ta ki ona mesleğini sorana kadar bana öğretmenim dediği andan beri aklımda binlerce soru işareti var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merhaba, saati düzeni belli olmaz, uluslararası bir yalancı ile evli olacağını da unutmaman gerekir
Sence aşık olabilir mi ajan olan biri
Ajan olması aşık olmasına engel değildir
Kendinden küçük birini ister mi peki?
Her erkek kendinden küçük birini ister ergenlik haricinde
Anladım şansım var demek kii
Onu bilmiyorum, yani tanıştınız mı, tanıştiysaniz iliskinizin boyutu nedir vs
Tanıştık o kişiyle aslında şöyle biz onunla benim babamın işyeri var orada tanıştık oraya geldi müşteri olarak öyle yani sürekli konuşmaya başladık ilk konusmamızıda o başlattı hatta geçen elini uzattı bana sıkmam için bana temas etmek için yaptı farkındayım ve sürekli benimleyken gülüyo hiç bise olmasa sadece ben gülsem bile gülüyo ama ondan küçüğüm yaşça ben 18 yaşındayım o 25/30 arası tam yaşını bilmiyorum ona sürekli soruyorum ama cevaplamıyor ya çok saçma yaşını söylememesi
Bunlara bakarak aşk var ya da yok denilemez ama işte
Benim onu kendime aşık etmem lazım
Çok seviyorum onu
Aşık etmek istemeyle birini kendine aşık edemezsin
Ben bir şey istesem de yapamıyorum ki zaten onu her gördüğümde elim ayağım birbirine karışıyor geçen onun yanında sacmaladım dalga gececek diye korktum ama öyle olmadı hafiften gülümseyip tatlı tatlı konuştu benimle
Daha 18 yaşındasın, heyecanlanman çok normal
O da heyecanlanıyo bence sürekli benim yanımda olmak için ugrasıyo farkındayım
Tkp et istersen detaylı konuşalım
O kişi ajan olduğunu söylediyse bir ajanla değil yalancı biriyle evlenmis olursun 😂😂
Sence bir ajan gelip ben ajanım der mi?
Bir ajanin ajan olduğunu sen öğrenebiliyorsan o kişi ajan olmadığına her bahse girerim 😂😂
Beden eğitimi mezunu bir çok dil biliyor kültürlü diksiyonu çok iyi arada ortadan kayboluyo ona mesleğini sorduğumda öğretmenim dedi fakat çalıştığı hiç bir okul yok
Ajan olmama gibi bir durum yok ortada
😂😂😂 He he öyledir
iyi yanı aldatılırsan farkına varmassın :D Gizli saklı yapar :D :D
Aldatmaz ya
İnsallah diyelim 😂
vah safım vaaaah :D Evet evet aldatmaz :D :D
Türkiye de öyle resmi bir ajanlık mesleği yok. o kimse seni kandırıyor.
ajanım mı dedi sana..
Demedi ama ben öğrendim
sen öğrendiysen kesin değildir.
Öğrendim diyorum sana ailesiyle çok yakınım
muazzam devam et..
Ben ajanim cevap vercem sonra
Ahahahah çok komik ya
Ne ajanı?
Gizli ajan
😄😄😄 sen çok fazla film izlemişsin ablam.
Annesinden öğrendim susss
Onların annesi bile bilmez 😄
Kadın bana oğlum beden eğitimi mezunu dedi çocuk Şu an bana öğretmenlik yapıyorum dedi ama çalıştığı hiç bir okul yok ve çok kültürlü biri bir çok dil biliyor ajan olmama gibi bir durum yok zaten çok gizli saklı biri her şeyini saklıyo benden
Oha sen bile çözdüysen 😄😄
Sen bence "Bay ve Bayan Simith" filmini izle. Tam senlik
Kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile desem
Belli oluyor ahhaha 😄😄
Oralardan esinlenmişsin.
O zaman "Ajan Salt" filmini de izlemişsindir.
Hepsini izledim benn ahaha
İzlemişsin ama acemice soru soruyorsun 😄
Genelde öyle insanlar kimi kimsesi olmayan, yetiştirme yurtlarından alınıp yetişrililen kişilerdir. Çok farklı kimlikleri vardır, öyle evlenme durumları felan pek olmaz, olursa artık tasviye edilip, normal bir hayata başlarlar, tabi imha da edilebilirler 😄
Tamam işte ajanlar genelde öyle olurken neden bu böyle anladın mı her şey çok güzel ve aşırı sıradan dı ta ki ona mesleğini sorana kadar bana öğretmenim dediği andan beri aklımda binlerce soru işareti var
Her şeyini saklıyo benden yasını bile söylemiyo
Yaşını bile bilmediğin, her şeyini senden saklayan bir erkekle evlenmek mi 😄😄
Öğrenirim nolcak ya ahaha
Neyse sen uçmuşsun ben gidiyorum, eğer ajanları deşifre edecek zeki ve kabiliyetli biriysen söyle de MİT'e alsınlar seni. Harcanma buralarda 😄
Ben burada harcanıyorum beee
Ahahaha
Fazla film izliyorsun