Dün eşimle koltukta uzanıyoruz eşim telefondan maça bakıyor ben de annemgille konuşuyordum kendi annemle ablamla görüntülü sonra kaynanam eşimi aradı ve eşim çıkmadı Öf pöf dedi bir Ben de dedim ki yaz annene müsait değilim arayacağım sonra 2 dk gectı benı arıor Çıkmadım çünkü annemgille konuşuyordum geri de dönmedim 5 dk ardından
Kaynanam ,, iyimisiniz. Evdemisiniz.
Karinida. Aradim.
Cikmadiniz. Arayinca. Bikelimede.
Olsa. Surdayiz. Deyin. Oglum. Merak ediyoruz en son bigün öncesi konustuk hergün arior
Esimde Anne merak edilcek birsey yok musait degiliz o kadar disardayiz
Yazdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sizin yaptığınız doğru değil kaynananin yaptığında sorun yok
Bu kadar sık boğaz edilmez insan
Yani yatakta iliskiye girsek cik diyecek
Ne kadar oldu evleneli
3 sene hamileyim
Bu kadarı normal değil hemde hamileyken
Ya hamile olduğumu duyduğumdan beri her gün gerçekten arıyor beni aramazsa oğlunu arıyor yani sanki benim annem kaynanam alt tarafı kendi annemi bile bu kadar aramıyon ben annemgil uzak şehirde sırf kaynanamgil burada her aradığında da gelseydin gelseydin bıktım artık
Eşin ne diyor bu duruma
İşte dün eşim yazdı ya anne her dakika aramana gerek yok müsait değiliz diyorum arıyorsun dedi iki kelime de olsa çık telefona haber et diyor sonra eşim de dedi ben çocuk değilim anne tamam mı dedi bir daha da yazmadı
İyi demiş eşin en azından konuşmak istersen biraz yaz dm den
Eşime dedim gel arayalım anneni hayır ben aramayacağım dedi Konuşmayacağım dedi konuşacaksan kendin konuş dedi çünkü şimdi o yazdıklarını benden bilecek çok iyi biliyorum dedim arayalım bir ne yapıyorsun ne ediyon kapatalım yok dedi istemiyorum dedi arama dedi ben de aramadım
Arkanda durması iyi olmuş
Ya arkanda durması iyi tamam da benim yazmadığım bir şeyi benden bilecek kaynanam oğlunun yazdıklarını benden bilecek çok iyi eminim
boş ver takılma bu kadar
Öyle yani anlayacağın kendi yetistirdigi çocuğu tanıyamamış o zaman düğünümüzde karıştı oynamalı düğün olmasın dedi eşofman giyindim bunu giyme şunu giy ay Allah’ım neler neler evime gel havluuma karıştı o dantelli havluların var ya onu ser onu as dedi ay Allah’ım neler neler şimdiye kadar bir sürü para biriktirmeliyiz altın alıyorum çok mu Allah’ım Allah’ım
Ta k ip edermisin beni