Acilll yardimmmmm?

Ben kocamdan boşanmak istiyorum ama o istemiyor ve şu an oturdugumuzz evin içindeki eşyaları kendi ailesi tarlayı satıp bize aldı iki tanede köpeğimiz var ama gel gelelim gecinemiyoruz hiç bir şekilde anlaşamıyoruz her şeyimiz çok ters farklı dünyaların insanı giibiyiz o urfa ben Hollanda misali ben kocaminda geri kafalı medeniyetsiz ailesiylede kalmak istemiyorum artık gözümü kararttim sizce nasıl kurtabilirim kafamdaki plan su gizlice para biriktirip eşyalı eve çıkıp ufak tefek kişisel esyalarimi kopeklerimi alıp ondan habersizmi taşinsam yoksaa insan gibi adliyeye gidip bosanip hangi yolu izlicegimemi karar versem şöyle bişi ben boşanma davası actirsam bile o boşanmaz evdende gitmez inat eder bırakmaz pesimi öyle psikopat tipli biri değil zaten çocuklar duymasın daki selami gibi kocam ayniiiiiii sizce napayim bana bı yol gosterin? Tek yasiyabilirmiyim hayatta artık kendim adım atmak istiyorum bu zamana kadar hep ailemin baskisiyla büyüdüm hep kaçarak evlendim herkes beni kontrol altına almak istiyor gibi davranıyor ve eşimle olan sorunlarim cabasiiii napmam gerekkkk?

Güncellemeler
1 yıl
Onun yalanlarından sorumsuzluklarindan ickisinden kahve merakindan taşra kafalı olmasından sıkıldım artık ne tarzımız ne düşüncelerimiz ne fikirlerimiz hiç biri uyumlu değil
Acilll yardimmmmm?