AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
hayır yoktur
Kimliğimde yazıyor ama benim dinle pek bağım yok bizim aile ortodoks dedemler dahil
Kiliseye falan gider bayramları kutlarım ama ve denizden haç çıkarma törenlerine katılmıştım birkaç kez
Benim dinim bana dinde zorlama yoktur diye emir veriyor. Yalnız bana insanları islama çağır diye de emir veriyor. Ben sana Kuranı kerimi tefsiriyle birlikte oku diye tavsiye vermek zorundayım. Bunu uygulayıp uygulamamak sana kalmış
Ben senin dinine inanmam
Musevi dinine de
İslam dinine de
Budizme de inanmam
Benden sonra tekrar et, Eşhedü
Ben Müslümanım ama hiristiyanla arkadaş olabilirim. ne varki bunda
Bu bir arkadaşlık kurma kriteri değil ki
Kurma kriteri çünkü, çevremde hristiyan yok, birbirimize destek olabiliriz diye düşünmüştüm, dini konular adına
Yoksa başka dinlerden tabiki arkadaşım var
Boş yapacak ya yorum yazmış olmak için
Yav kıt kafalı mısın sen
Noldu Hristiyan deyince bir an İslam damarımla tuttu dindar damarın mı tuttu.
Kız burada kendi inancından bizden birisini arıyor seninle ilgilendirir kiminle arkadaşlık kuracaksın boş yapma git sen cariye
Dindar olmayı o kadar isterdim ki, birçok konuda eksik biri olarak söylüyorum ki dinler arkadaşlık yapma kriteri değildir. Arkadaş şöyle deseydi hristiyan dinine mensup biri var mı, konuşacağım anlatacağım öğreneceğim vs şeyler var okey. Ama sadece hristiyanlığı bir arkadaşlık kriteri olarak görürse bu kendisi için negatif bir durum oluyor. Bu arada yorumumu hiç kötü niyetle yapmamıştım. Ama sana da edecek öyle küfürler var ki site kaldırıyo, çomar seni
Maide 51 oku.
Senin düğününde Hristiyanlar Yahudileri Davut dedim mekanlarla konuşmak hepsi yasaklar ha dindar olmadığın belli kafanın basmadığı belli zaten Kur'an okumuş olsaydın kendin alır ateşe atardın o kitabı
Pardon senin dininde olacaktı tuşlar yanlış yazmış
Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar yalnızca birbirlerinin dostlarıdırlar. Ve hanginiz onları dost edinirse, kesinlikle onlardan olur. Allah yaratılış sebebine aykırı davranan toplumlara doğru yolu göstermez
Maide 51
Şimdi inkar edeceksin %100 adım gibi eminim
Verecek cevabım elbette vardı. Mesela cogunlugu müslüman olan bu sitede neden balık tutar gibi hristiyan arıyosunuz. Seviyeli de tartışabilirdim. Ama sen benim inandıgım dine ve bence kendi inancına da saygısızlık ediyosun. Buna müsade edemem. Konusmayı devam ettirmemeyi tercih ediyorum. Tek kriter iyi insan olmak. İşte o kritere uymuyosun işte, yazık. Selametle.
Maide 51 oku
Elhamdülillah Müslümanız
Dinlerle ilgilenmiyorum
Her hangi bir dine inanmıyorum
Olmayanla olunmuyor mu? 😇🤔
Hangi mezhepdensin?
Yüce İsa Seni Korusun.
Amen...
Knk bizle arkadaş olmaz mısın yani?
Hayır yok
Merhaba ben de hristiyanım
Dinler mantıksiz geliyor