Hayır ben müslümanım. Müslümanlıktan başka dinlere geçen çoğu kişi sırf toplum inadına din degistiriyor. Küfur ve hakaret de kötü bir erdemdir sizde bu yok sanırım yorumlarda ki insanlara saldirmissiniz çünkü..
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Bana saldıran dindaslarina sor onu. Kimseye inat hristiyan olmadim. İki dininde okudum araştırdım. Evlatliginin karısına göz koyan bir insanı âlemlere rahmet kabul etmem için siyirmam lazım bence.
Kadın zaten peygamberi seviyordu peygamber aracılığıyla Bilal ile evlendi. Biliyorum seninle boş bir tartışmaya gireceğim o nedenle kendimi yormuyorum. Hristiyan olarak ölürsen sizin dine göre sen ve ben de cennete gidicez ama benim dininde her halükarda paçayı yirtmis olucaz, Allah'ın dinini kabul etmeyenler de ebedi cehennemde yanacaktır (yani dinimde) Hristiyan olmektense müslüman olarak ölsen daha karda kalırsın (ne kadar günaha batsan dahi cehennemde ebedi kalmazsın) yinede senin hayatın hadi selametle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayır yok,.
Hayır ben müslümanım. Müslümanlıktan başka dinlere geçen çoğu kişi sırf toplum inadına din degistiriyor. Küfur ve hakaret de kötü bir erdemdir sizde bu yok sanırım yorumlarda ki insanlara saldirmissiniz çünkü..
Bana saldıran dindaslarina sor onu. Kimseye inat hristiyan olmadim. İki dininde okudum araştırdım. Evlatliginin karısına göz koyan bir insanı âlemlere rahmet kabul etmem için siyirmam lazım bence.
Kadın zaten peygamberi seviyordu peygamber aracılığıyla Bilal ile evlendi. Biliyorum seninle boş bir tartışmaya gireceğim o nedenle kendimi yormuyorum. Hristiyan olarak ölürsen sizin dine göre sen ve ben de cennete gidicez ama benim dininde her halükarda paçayı yirtmis olucaz, Allah'ın dinini kabul etmeyenler de ebedi cehennemde yanacaktır (yani dinimde) Hristiyan olmektense müslüman olarak ölsen daha karda kalırsın (ne kadar günaha batsan dahi cehennemde ebedi kalmazsın) yinede senin hayatın hadi selametle
Teşekkür ederim ben eskiden müslümandim geri dönmeye niyetim yok
Peki.
Rica ederim 🙏
Bana göre en renkli din sanatsal olarakta önde ama ben Müslümanım
İyi bari put olarak görenlerden değilsiniz
Putla alaksi yok heykeller açısından diyorsan sanatsal evimde var bir tane Meryem Ana heykeli çokta hoş bakıp tapinmiyorim yani
Müslümanlar bizleri putperest görüyor İslam'da sanat ve tasvir yasak o nedenle dedim
Kuranı nagmeli okumak da sanat bence yanlış düşünüyorlar resimden heykelden ne zarar gelecek Allah yerine koymuyorsan
Ayet vardı Kuran'da bununla alakalı ve daha birçok hadis. İslam'da heykel resim yasaktır.
Bence dini düzgün yaşadıktan sonra ahlak dışı şeyler yapmadiktan sonra bu kadar küçük şeylere takilmamalilar
O Müslümanların kendi bileceği iş.
Ağlayarak yazdığımı düşünmüyorum hadi neyse
Materyalistik panteistim
Müslümanlar resmen kuduruyorlar ya. 4 tane cevap sildim şaka gibi.
Sorma ya fena burdakiler
Alayı katıksız onun bunun çocuğu. Hristiyanım diyorum tehditler hakaretler aslında silmemek lazım ki nasıl insanlar olduklarını görsün millet
Bırak kendi b"kunda bogulsunlar
@ekkolataa one la. materyalis panteism haykirdim gulmekten altma sctm resmen🤣
Hristiyan değilim ilgi duyacağım bir din de değil.
Devam et devam et. İçindeki nefreti kus. Gavurlar kâfirler gususlsuz gezerler coş çekinme
Kafan mı iyi ne nefretinden bahsediyorsun
Sonradan Hristiyan olmuş bir Türküm
Ne yapayım? Hristiyanlık hakkında senden çok bilgile sahibim söylesene incili okudun mu?
Hadi ya hangi kitapları okudun hakkımızda gel yüz yüze anlat bana yalanına s. ktugmun vahsisi
Hristiyan deyince bile kuduruyorsunuz
Cidden çok a. talsin ben kime cevap veriyorum ki sen ağlamaya devam et sorundan bildirim. almayacam cidden cahiller artış durumda leş kokuyorsun