Artık evlenmekten vazgeçtim sadece merakımdan soruyorum bu soruyu böyle bir durumda hastane ya da doktor kanıtlayabilir mi?

Arkadaşlar yargılayacak ya da işte kimse senle evlenmez asla bu durumu kocana anlatamazsın diyenler olacaksa baştan diyeyim zaten evlenmeyi düşünmüyorum iki üç yıl öncesinde bu durum beni çok üzdü çok ağladım ama artık kabullendim çok şükür. Ergenlikte yaptığım ve henüz neyin ne olduğunu hic farkında olmadığım bir zamandı. Namusum ve onurumu sadece Allah için korudum ve bunun sadece Allah için korunması gerektiğinin farkında biriyim çok şükür reelde falan da şimdiye kadar sevgilim olmadı ama eger evlenirsem belki o gün eşim eskiden kendi kendime yaptığım bir hata yüzünden benim kimseyle birlikte olmadığıma inanmayacak tek merak ettiğim böyle bir durum anlaşılabilir mi? Muhtemelen anlaşılmaz da ama tip okuyan varsa belki daha net bir şeyler söyler herkese iyi akşamlar dilerim
Güncellemeler
1 yıl
Çok üzülüyor olmamın sebebi bir hata yapmadığım ya da biriyle beraber olmadığım halde bu durumu kanıtlayamayacak olmam yoksa zaten öyle bir durum olsa kendime haksızlık yaptığım bi durum da olmayacaktı re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Artık evlenmekten vazgeçtim sadece merakımdan soruyorum bu soruyu böyle bir durumda hastane ya da doktor kanıtlayabilir mi?