Malum geçmişteki ilişkilerimize bakarsak çoğu eximizin ailesini tanımamış olduğumuzu onların da ailemiz ile tanışmamış olduğunu görüyoruz. Ailemizi bizi bilmeyen flört ile konuşmak kolay, bittiğinde bitti demek de kolay. Ama ya işler değişirse? Bu sefer ailelerimizin birbirlerini tanıdıkları ama benle kızın birbirimizi hiç görmemiş olduğumuz bir ilişki ailelerin izni ve bilgisi dahilinde başlayacak. Ailesi dededen beri dost, aile gibiyiz. Ama kızla ben hiç birbirimizi görmedik gördüysek de ben hatırlamıyorum. Annem kızın ailesi ile konuşmuş, kızın ailesi çok isteriz , kızla çocuk konuşsunlar onlar evet derse tamamdır demişler. Ama ben kızla aynı ilde değilim başka şehirde memurum. Muhtemelen yüzyüze görüşmeden önce 2-3 ay telefonda konuşacağız en az, ve gördükten hemen sonra da yine fikirler değişmezse nişan falan takacağız. Peki ailelerin gözeteminde olan bu ilişkide nelere dikkat edilmeli? Olmayacaksa bile en azından ailelere reklam olmamak için nasıl davranmalı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yoklukta mısınız ya bu ne hız görmemişlik
Yokluk ve görmemişlik değil, günümüz kızlarının tam olarak senin gibi saygısız, kaba , önyargılı olmalarından dolayı , aile olarak bildiğimiz tanıdığımız ailelerden görgülü oturaklı kızlarla evlenmek istiyoruz.
Zoruna gidince hemen tanımadığın etmediğin bana salla genelleme yap o da iyiymiş ayrıca evlen evlenmesine de yok farklı şehirdeyim gider gitmez nişan falan ne cidden hiç mi kriteriniz yok bu kadar mı basitleştirdiniz evliliği biraz zaman verin tanıyın neyse tencere kapak bulmuşsunuz hayırlı olsun
Yahu seni ne ilgilendirir, ister 1 hafta sonra evlenirim ister 2 ay ister 3 sene sonra sana ne? Birbirimize zaman tanıyalım kafasıyla takılmadık erkek bırakmayan ortalık mallarına mı soracağım kimi ne kadar sürede tanıyacağımı
Ayrıca sen evleneceğim kadına ne tencere diyebilirsin ne kapak diyebilirsin tencere anan kapak da babandır. Senin ağzına sçarım
Soru sordun cevapladık çok zoruna gitti ne bu gerginlik ayrıca sende o kadar adam değilmişsin ki beni tanıman etmemene rağmen benim namusuma iki dakika da laf ettin helal olsun şimdi övünebilirsin adamlığınla
Benim sorumu anlayacak kapasiten olmadığı için konuyla alakasız önyargı dağıtan sensin. Sen beni ne kadar tanıyorsun da yok birbirinizi tanıyın edin diyorsun. Zaten telefonda vs aylarca konuşacağız sonra da yüzyüze oturup konuşacağız. Ne ben senin takıldığın erkekler gibi işsiz güçsüz serseri mayın gibi her gün konuştuğum kişiyle görüşüp buluşamam, ne de karşımdaki kız ve aile yapısı buna izin verir. Üstelik aramızda 700 kilometre var ben devlet memuruyum. İki günde bir izin alıp kızı kafeteryaya götürüp sizin gibilerin yaptığı gibi kafeteryalarda boş boş muhabbetler mi yapacağım? Kusura bakma ama sizin kadar boş vaktimiz yok.
olm sen ne anlatıyon la adam akıllı cevap vermişim boş ver belanı gt lalesine bak sen evlenecek karı bulamamışsın kakalamışlar sana birini onuda elinden kaçırmamak için hemen nikahı kıyıyım diyon üstüne benim namusuma laf ediyon o lafları tek tek gtüne sokmasını ben çok iyi bilirim konuşturma beni aç memur amelesi
Bos vakti yokmuş ee sende haklısın devletin ameleliğini yapmak kolay değil görende iş insanı sanacak ay ay bu bos erkek tripleri de hiç çekilmiyor
Sen birbirinizi daha iyi tanımak için memleketin tüm erkeklerine vermeye devam et. 30’una gelince 60’lık dayılara 2. El piyasasından gidersin takma kafana
Nişanlıyım amele hadi işine
Sonradan görme ilkokul mezunu görmemişliği. Dövlötön amölösö. Ben sağlıkçıyım, annen baban hastalanıp yoğun bakıma girdiklerinde, müdahale eden sağlıkçılara de ki ; devletin amelesi misiniz, amelelik etmeyin, bırakın gebersinler. Oldu mu?
dayak yemeye devam mı gençlerrrrr
Şimdiden tam göbekli esnaf karısı moduna girmişsin. Muhtemelen nişanlın senden daha cahil bir kekodur puhahaha. Üzülme be, sende beyin olsa sen de okurdun. Allah beyin vermemiş ise senin suçun ne
benim derdim seni germesin nişanlımla övünecek kadar görgüsüz değilim ama işte benim diye demiyorum maşallahı var sen çok düşünme orasını git daha tanımadığın kıza odaklan hadi koçum
Görmemişlik seviyesini giderek arttırıyorsun. Devletin amelesi dediğin meslek, her yerde herkes tarafından saygı gören bir meslek.. Özel sektörde üç kuruş daha fazla kazanmak için müşterileri memnun etmek için kırk takla atmaktan çok daha havalı :)) Biz zenginine de fakirine de aynı sağlık hizmetini veriyoruz, sizin gibi zengin görünce sömürmek, kıçını yalamak gibi bir kaygımız amacımız olmuyor. İflas etme gibi bir riskimiz de yok, ömür boyu iş aş kaygımız yok. Şimdi kudurman bittiyse seni saha dışına alalım kekoşe
ya kes edebiyat yapma bana sabah 8 akşam 5 modunda devam et ayrıca gece de çok geçe kalma aman ha sabah kalkamazsın geç gidersin tutanak falan yersin yazık olur verdiğin hizmete he babamın parasını yiyorum kime ne anca böyle havlayıp havlayıp ameleliğe devam edersiniz şimdi uzatma
Oyş tutanağı da bilirmiş. Anlaşıldı öfkenin sebebi. Seni memur arkadaşlar üzmüş, senden ayrılıp başkalarıyla evlenmişler galiba :))) Tutanağı bilmeni takdir ettim ama tutanağın amacını bilmemen çok üzdü :)) Tutanak ceza falan değil, hastanede olmadığın süre içerisinde başına bir şey gelirse, sadece hastane yönetimine savcılık “işe gelmediği tutanak altına alındı mı, İşe gelmediği gerekli yerlere bildirildi mi “ sorduğunda evet tutuldu denmek için tutulur. Zaten işe döndüğünde başına bir iş gelmediği veya bir olaya karışmadığın anlaşıldığında o tutanak genelde yırtılır çöpe atılır. Seni kandırmışlar kekoşe , tutanak tutulunca bizi falakaya yatırmıyorlar 🤣
kardeşim istifasını verdi ayrıca senin bu memuriyet zırvalamanı dinlemek istemiyorum işe gitme bi gün bak nasıl başını yakıyorlar boş edebiyat yapmaya hâla devam ediyorsun maalesefki
İşe 2 gün üst üste gitmediğim de oldu. Sadece ifade veriyorsun. Cahilsin sen bilmezsin bu işleri
Mümkünse bilmeyim zaten ilgimi çeken bi konu değil sizin derdiniz beni germiyor bırak bu konuyu bilmiyom diye cahil olacaksam da olayım en azından amele değilim
Amele değil sümsüksün, baban harçlık vermezse kendine ped bile alamazsın gelmiş burada zırvalıyorsun kaybol
şimdide babamla benim pedime sardı allahım yarabbim ahaksje la sanane benim pedimden paramdan babam veriyor yiyom vermemezlikte yapmadı sen mutlusun ben mutlu hem bak evleniyon da başın göğe erecekte daha ne olsun
Boşsun ya bi defol git parazit
zoruna gidiyo zoruna kıyamam
Hahaha zoruma gitmiyor, sadece sinir bozucusun
öyleyimdir maalesef
Aferin sana aynen devam
hayırdır uyumamışsın noldu müstakbel nişanlından trip mi yiyon düşünceler mi daldınn
La daha konuşmaya başlamadık ki. Pazartesi falan konuşuruz. Ne alaka trip? Hem atsa ne olacak müstakbel eşimden trip yemeyeceksem kimden yiyeceğim? Bana trip atmayacak ise kime atacak? Asıl sen niye uyumadın? Babacığının paracıklarını saya saya bitiremediğiniz için mi uyuyamadın
yok ya ne parası o bitmez de bi yerden sonra hayat enerjin bitiyor ayrıca müstakbel eşine laf söyleyen yok umarım konuşmanız falanda iyi geçer allah mutlu mesut etsin
Hayat enerjin biterse gel biz ameleler sana enercii dolu bi serum yapalım. Marabayız biz işimiz ne ahhahahans
eee tabi bi zahmet yapacaksın ben isteteyim yeterki baktın o da işe yaramıyor tak zilini oyna işte artık seni delirtecek bi parazit kalmamış oluyor ahahajsj
Ahhhah tabi sen yeter ki iste, ama damar yolu açarken babaaaa baabaaaa biraz para ver acıtmasın kolumu diye ağlama ha 🤣
canım yanıyor tabi babaa diye bağırıcam hem sen rüşvetle mi çalışıyorsun da baban para versin falan diyon a aa çok ayıp yakıştıramadım kınıyorum sizi şikayette bulunup hakkınızda tutanak yazdırıcam ama bu seferki kalıcı olacak ahajs
Ahahaha inkar eder senin babanın kamu görevlisine rüşvet teklif ettiğini söyler babana beyaz kod veririm, şikayetimi geri çekmek için de babanın filtostaki oteline konarım djdjdj
canım babam her türlü halleder ama hadi işler ters gitti babama bi zarar geldi diyelim seni öldürürüm hatta daha kötüsü başına bela olurum otelde kaldırsın ama artık o oteli başına mı yıkarım yangın mı çıkartırım bilemem ahajsjs
Mahkemelerden süründürdükten sonra babandan aldığım paracıklar ile kapıya tonla güvenlik yığarım sen de bir şey yapamazsın en fazla güvenliklere de amele der biraz da onların kafasını şişirirsin 🤣
ya mahkeme zamanında babamda sana verecek para kalmamışsa bi bakmışsın zengin paralı adamın banka hesaplarında ne beş kuruş para ne de altında ev araba var işte o zaman alacak bi şeyinde kalmaz ne güvenliğin başını şişiririm ne de seni sağ bırakırım
Yalnız ben aşiret çocuğuyum prenses biz tehditlerden pek korkmuyoruz 🤣
Ciddi misinnn sağ gösterip sol vurdun şu an ahaksjs hiç beklemezdim neyse kralınız gelse yeriz bize aşiret falanda işlemez sen rahat olll
Ahahaha sağ gösterip sol vurduğum yok. Bir insan aynı anda hem sağlıkçı hem de Vanlı olabiliyor 🤣
ay bi de vann şey yaptın mı peki baba ben sizin cahil törelerinize karşı geliyorum diyip rest çekip bağımsızlık ilan ettin mi diycem de tam becerememişsin o ailenin bulduğu kızla evlenicen
Cahil töremiz olsaydı muhtemelen rest çekerdim ama törelerimiz gayet iyi.. Töresizlikler 3-5 aylık evliliklerle biter 😃 töre iyidir, örf adet iyidir.
annemle babam severek evlenmişler biliyon mu ve bende hep onlara özenirim hep dolu dolu yaşadılar yaşattılar saolsunlar belki senin dediğin türlüsüde hayırlıdır ben önyargılıyımdır bilmiyorum ama bana mantıklı gelmiyor tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin her hangi bi durumda nasıl tepki vereceğini kestiremediğin biriyle evlilik aynı evi paylaşmak falan değişik geliyor ya işler ters giderse kader diyip kabullenecek misin
Bir çok sevgilim oldu Ankara’da , ama burada tanıdığım tanıştığım flört ettiğim kızlardan bir cacık olmayacağını, ileride onlarla mutlu olamayacağımı anladım. Kimisi Vanı köy sanıyor ve ileride Van’da yaşamayı kesinlikle düşünmüyor, kimisi ben yemek yapmam, canım isterse yaparım canım istemezse yapmam, sen işten gelince birlikte yaparız diyor. (Tüm gün amele gibi işte çalışıp bir de akşam eve gelip yemek yapacakmışım) kimi ben çocuk doğuramam diyor, kimi ben temizlik yapamam her hafta temizlikçi tutacaksın diyor. Şımarık, kendilerini beğenmiş, hayatları kafelerde oturup içtikleri kahveyi story atmakla geçen boş beleş kızlardan umudu kesince ben aileme söyledim bizim oralardan aklı başında birini bulun evleneyim diye. Hem çalışmayıp hem de akşama kadar bir yemek yapamayacak kadınla niye evleneyim , evde oturup gece gündüz TikTok çekip beni katil etsin diye mi djdkdkdks olmaz. Töre iyidir.
ahaksjsj ay of sana hak verdiğim için çok berbat hissediyorum ama öyle maalesef yemek konusu şöyle kesinlikle haklısın evde olan yapsın bi zahmet karşı taraf işten gelecek yorgun yorgun bi de yemekle mi uğraşsın ben erkeklerin kadınlardan üstündür düşüncesinden nefret ediyorum ama erkeklerin kadınlarla eşit olduğunu da düşünülmüyorum bazı şeylerde kadınların eksikliği olabiliyor en basitinden güç konusunda bazi şeylerde de erkekler eksik olabiliyor (seni örnek verirsek zeka gibi hakkınıza) ve bir araya gelince birbirlerini tamamladıklarını düşünüyorum ve bazen kadınların gereksiz ne olduğunu bilip bilmeden bos feminizm tripleri benide bunaltıyor
İşte kültür farkı burada ortaya çıkıyor. Diyorsun ki işler ters giderse kader diyip kabullenecek misin. Bak daha evlenmeden , işlerin ters gitme ihtimalini de düşünüp şimdiden ters giderse boşanırım kafasına gelmişsin. Dolayısıyla kendini evliliğe bu şekilde hazırlayan birisi evlilik yürütemez bence, en ufak zorlukta sendeler ayrılık fikri kafasına yerleşir. Ama bizde durum farklı olur, işler ters giderse işleri yoluna koyarız, kestirip atmayız, işler ters gitse bile ay soğudum bitti demeyiz. Aldığımız kararların arkasında dururuz kimseyi mağdur etmeyiz. Töre diyorsun ya, işte töre bu durumlarda çok önemlidir. Atıyorum ileride ben mi kötü eş oldum, atıyorum alkolik oldum evime bakmaz mı oldum? Ailesi beni alır karşısına konuşur, düzelmedim mi? Ailesi ailemle konuşur, yine de düzelmedim mi? Ailemden bir kaç kişi çıkar kemiklerimi kırar, el alemin kızını aldın, ona bunu yaşatamazsın der, yani silke silke düzeltirler beni :)) ha kız mı yanlış yaptı, aynı şekilde onun ailesi ile benim ailem araya girer, kız hiç bir türlü değişmezse ona şiddet uygulamazlar ama annesi babası çıkar der ki yuvan yıkılırsa bizim evimize adım atamazsın, o boşanma fikrini çıkar aklından ve kendine çeki düzen ver.. yani her türlü düzeltirler ama batı kültürü öyle değil gördüğüm kadarıyla, erkek çocuklarını gazlıyorlar boşa sana kız mı yok, kız çocuklarını gazlıyorlar onun kahrını mı çekeceksin diye. Yani yapıcı değil yıkıcı oluyorlar. Bu yüzden her gün cinayet haberleri görüyoruz , her gün binlerce insan boşanıp çocuklarını ortada bırakıyorlar.
Sence bunu deme sebebim çok açık değil mi karşındaki evleneceğin kadınla daha konuşmadan evleneceğini biliyosun ve ona karşı şu an bi duygu beslemiyorsun ama duygu olmayan bi evlilik kurup üstüne yıkılmaması için zorla evli kalmaya aileler veya birileri aracılığıyla devam ederim diyorsun bende senin aksine sevip aşık olduğum bi hata yaptığında bile yanında olduğum başına kötü bişey gelince sırtını sıvazlayıp ona moral verip ayakta tutacağım bi adamla beraber olurum işler ters giderse aileler ne der diye değil ben bu adamı seviyorum onunla olmayı aynı evde kalmayı aile olmayı seviyorum diye çaba göstermeyi denerim ayrıca kadınlar duygusal varlıklardır emin ol onlar daha çok yıkıcı değil de yapıcı olan taraftır onu bunu hepsini bıraktım ben sevdiğim adam için her şeyi göze alırım aile konusuna gelirsekte babam bana bahsettiğin tarzda bi cümle kursa sanırım babam benim için hayal kırıklığı olurdu çünkü ben onu arkamda dağ olarak görüyorum ve düşünüyorumda böyle bi durumda bana diyeceği tek şey evlisin kızım aileni düşünerek haraket et anlık karar verme baktın işin içinden çıkamıyorsun gel kafa dinle düşün taşın der varlığını hissettirir yani sonuç olarak beni zorunlu koşmaz
Evleneceğim kadınla konuşmadan evleneceğimi bilmiyorum. Zaten bunu bilsek konuşmak yerine direkt gidip isterdik. Ben artık flört ettiğim, sevgili olduğum kızlardan umudu kesince anneme uygun bir eş adayı bulmasını istedim, annem de ailesi ile görüşmüş. Kızın önünde zaten bir ablası var ve kız ablamdan önce evlenemem ama ablam 1-2 aya nişanlanacak, yani ben çocukla bu süreçten önce nişanlamam falan demiş. Kızın ailesi de zaten hemen olacak iş değil konuşun birbirinizi tanıyın demişler. Kızın telefonu bozuk olduğu için de henüz konuşamadık, yeni telefon sipariş etmiş bir kaç güne gelir ve konuşacağız. Zaten birbirimizi görmedik bile, belki o görür beğenmez belki nem beğenmem belki fikirlerimiz uyuşmaz, zaten bu yüzden konuşup tanıyacağız birbirimizi. Ve bence bir kaç aylık süreç birini tanımak için yeterli , insan bu sürede birini tanıyamazsa emin ol 5 yılda da tanıyamaz. Üstelik kimi insanlar var ki evlenene kadar çok güzel maske takarlar gerçek yüzlerini çok zaman sonra ancak görürsün o da maske düştüğünde.. yani kalkıp da evlenmek için bir kaç yıl konuşacak değilim. Zaten farklı şehirlerdeyiz her gün buluşacak da değilim. Koca bir şehirdeyim yalnız yaşıyorum tüm ailem uzakta, e işim gücüm var dolayısıyla evlilik konusunu çok uzatmak da istemiyorum bir an önce evlenip düzenimi kurmak istiyorum. 2 yıl önce atandım ve 2 yıl daha burada kalmak zorundayım. Bir insanın 2 yıl boyunca bilmediği bir şehirde ailesinden uzakta yaşaması kolay değil. Dolayısıyla kalkıp 1-2 yıl flört edeceksem hiç evlenmem daha iyi, çünkü zaten 2 yıl sonra tayinimi memleketime alıyorum. Memlekete bekar olarak dönersem o rahatlık ile 40 yaşımdan önce evlenmem, en zor zamanları burada bekar olarak geçirdikten sonra , memlekete tayin alıp rahata geçtiğimde kolay kolay evlenmem. Bu yüzden şartlar hızlı bir evlilik gerektiriyor. Evet kızı tanımıyorum ama ailesini çok iyi tanıyorum 3 ablası var hepsinin çok güzel evlilikleri var. Rahmetli annesi beni çok severdi
Babanın dağ gibi arkanda olması ayrı konu, gaza getirip yuvanı yıkması ayrı bir şey. Senin baban annen için demiyorum onları tanımıyorum ama göz göre göre pireyi deve yapıp kızının yuvasını yıkan anne baba çok, sırf gelini ile anlaşamıyor diye oğlu ile gelinin arasını bozup boşanmalarına neden olan anne baba çok. Dolayısıyla aile önemli bir kriter ve insanın evleneceği kişinin ailesini önceden bilmesi tanıması bir bonus
bak işte şimdi açıklayıcı oldu tanışmak için anladığım kadarıyla uzunca süreniz olacak bu da bi nevi uzak mesafe ilişkisi gibi bişey olacak bi da anlaşırsanız tamam işte hadi yine iyisin ahaksj kız nereli vanlı mı o da esmer mi kumral mı nasıl bişeymiş bende merak ettimm
O da Vanlı evet. Kız sarışınmış. Ablaları falan çok güzeldi. Bi ablası var 40 yaşına gelmiş halen manken gibi dkfkdkd ve herkes bu benim kızın da onlar arasındaki en güzel kız olduğunu söylüyorlar.
bence senin en başından beri benimle konuşurken ki sorunun önyargılı olmandı ve hakkımda bişey bilmemene rağmen sürekli beni olmayan şeylerle yargılayıp durdun hak ettiğini de aldın orası ayrı ahaajs neyse sonuç olarak içinde az insanlık medenilik varmış görmüş olduk
Olm önyargılı olan sendin yok görmemiş yok işte efendim yokluk dkdkdjjsj benim şimdiye kadar tonla sevgilim oldu ne yokluğu djdjdj
Vanlı ve sarışın olması emin misin çakma falan olmasın ahaksj sen nasılsın peki uyumlu olur musunuz
Lan benim kuzenler de sarışın renkli gözlü. Orijinal Kürtler sarışın ve renkli gözlü oluyor zaten. Ben esmerim
bak sus açtırma ağzımı yok memlekette vermediğim kalmamış ilkokul mezunuymuşum falan filan ahaksjs ayrıca üniversite kıbrıs hukuk öğrencisiyim aslende bursalıyım belki gelmişsindir bile buralara
Oooo doğu agdeniz üni, tabiii zengin babiş oh misss 🤣 Kıbrıs’ta tonla akraba var abim de Kıbrıs’ta askerlik yaptı. Bursa’ya gelmedim de İstanbul’a falan 2-3 haftada bir gidiyorum. Bursa’daki adaları merak ediyorum ama
he biliyorum kürtlerin dediği klasik şey ama nedense hepsi esmer oluyor genelde boy fizik nasıl ay abaza gibi hissettim ama valla meraktan soruyom
Kızla tip konusunda uyum olur mu bilmiyorum ben de fena değilim, dikkat çeken biriyim de ama öyle ahım şahım da değilim. Kızlar genelde zekama aşık olur 🤣 bi de çok eğlenceli ve sohbeti çok saran biriyim. Muhtemelen kız benden baya etkilenir
Boy 187 kilo son zamanlarda tartılmadım ama 85-92 arasında gidip geliyor sürekli
bursa bi başka ya nedense çok seviyorum kıbrıs çok kötü köy gibi bi yer ve zenci dolu ahaksjs bilmiyorum geçiş yapmak var aklımda bakıcaz duruma göre
Köy gibi de olsa en azından deniz var ben deniz olmayan yere alışamıyorum. Daha önce İstanbul İzmir Mersin ve Van’da yaşadım hepsinde deniz vardı. Ankara’da boğuluyorum denizsizlikten ajahajahs
ee iyi gayet ideal bence olursunuz ama kızın düşünce yapısı falanda önemli şimdi rahata ericem diye kör cahil biriyle evlenme sen zaten az çok kurmuşsun kafada bi plan bakalım sonu ne olacak
Aman kör cahil olsun. Ankara’daki okumuş feminist garılardan gına geldi. Cıvık oluyorlar , sarmaş dolaş erkek kankiler ( kankileri de var ya, fırsat bulsalar havada karada öperler ) yok dekolteler, yok yemek yapmamalar hiç uğraşamam ya. Tamam eşimi zorla kapattırmam zaten bu kız da açık da abi açık giyinmenin de bi adamı var. Bi insan niye cicikleri açık gezer. Ben buna teşhircilik derim. Öyle okumuşlar allamelerdense kör cahil birini yeğlerim ey oğul iyi dinle bu sözümü 😀
ay Ankara'da akraba dolu ve aşırı bunaltıcı bi yerr her yer ev dolu üstüme üstüme geliyor bi de kat kat evler insanıda özellikle erkekleride çok değişik bi semtindeydim hatırlamıyorum avmyi tarif ediyim belki bilirsin böyle fileler var içinde 4-5 katlı sincan mı neydi o tarafta neyse erkek saati bakıyordum adam geldi elimden çekti aldı güzelmiş bu la dedi baktım noluyo falan yaptım hiç saate bakıyom dedi aldı saati iletişimsizliğe ve ayılığını bakar mısın
Sen de en gidilmeyecek ilçeye gitmişsin ama 🤣 ben 2 yıldır ankaradayım daha sincana gitmedim.
aha konu giyime geldiii bende ne zaman gelir diyordum ahaksjs şimdi şöyle çıplaklık ve açıklık ayrı şeyler ben açığım ama çıplak değil bilmiyom yani bence gayet normal giyiyom bi davetlerde yemeklerde biracık dekolte veririm onun haricinde giymem gün içinde spor takılırım
ay ne biliyim abimle gittik beni bıraktı tanımam etmem ankarayı semti avmye girdim bende geziyim diye normal değilmiş anladım ayrıca çok fazla bakıyor erkekleri hani bi insanı süzersin bakarsın tamam anlarımda bunlar çekmiyor sanki en ufak boş anında saldıracak ya da telefonu çantayı cepleyecek gibi ahaksjs
Aynen öyle açıklık ayrı çıplaklık ayrı. Hadi hayatında biri olmayan ve hayatına birini almak isteyen biri fiziğini ön plana çıkarmak için dekolte de giysin ama bir ilişkisi varken cicikleri açıp sokağa çıkan kadın ilişkim var ama her an birine de vermeye müsaitim diye bağırıyordur yani. Yoksa niye göstere göstere sokağa çıksın. Plaj olsa neyse , tatilde olsa neyse de. Memeleri açıp metroya girene de ben ah ne modern diyemem valla
çıplaklığı bende normal bulmuyorum onlarda öyle giyiyor napalım bu arada şort ya da askılı falan açık mı sence
Bu feminist takılan kadınların yaptıkları şeylerin binde birini erkekler yapınca sapık diyorlar. Mesela ben sağlıkçı forması giyiyorum, evden sivil çık hastaneye git giyin iş çıkışı soyun vs üşendiğimden evden çıkarken de formayla çıkıyorum işten dönerken de forma üstümde dolayısıyla alt taraf belli olacak şekilde dar giyinmem cnsel organım belli olmasın diye bol giyinirim. Biz bilmiyor muyuz vücudu belli edecek şeyleri giyip teşhir etmeyi? Biz de biliyoruz ama bu bildiğin ucuzluk. Ama kimi kadınlar bunu kendileri yapınca ay ne kadar modernim kafasında.
ya senin hayatına giren kadınlar harbi hiç normal değilmiş ha nerden buldun böylelerini
Ya şort var şort var. Popo yanağı belli olan şort da var normal şort da var. Şort giyilir ama abi askılı falan sevmem ben.
Ben bulmuyorum ki çıkıp da bugüne kadar kimseye çıkalım mı tanışalım mı demedim. Ya iş yerindeki watsap gruplarından buluyorlar numarayı sudan sebeplerle yazıyorlar sonra bi bakmışım flört ediyoruz benim haberim yok dkdlskd ya da işte kimi hasta olarak geliyor sülük gibi yapışıyor işte numaranızı alsam bir sonraki gelişimde yardımcı olsanız cart curt bahanesiyle numara alıp, ilk attığım watsap durumuna pat diye gece körü yazıp sohbeti ilerleten. Hoş ben de az şrfsiz değilim flörtöz biriyim hayatımda biri yoksa iki de bira içtiysem veryansın edebilirim o yüzden hep sıkıntılı tipler 🤣
Bence vanlı ve kürt biri olduğunu göze alarak konuşursam gayet iyi tepki verdin bahsettiğim şort normal şort askılı da şöyle göğüsleri kapatıyor yani sadece boyun ve gerdan denilen bölge açık bi de kollar falan işte ama dekolte yok
Abi sadece kol olmuyor işte orası koltuk altına kadar açık oluyor, sütyen ipi belli görünüyor sevmem öyle ben.
Vay şıklık demek yapışıp kalıyorlar bari yapıştıklarına değse adam akıllı biri çıkmamış karşına ahaksjsk
ahaksjs nasılda biliyor bak bak sen varya sennn az değilsin hem yanii çeker az yukarı gözükmezz sütyeni gizler yine mi olmazz🥺
Ben hani yanımdaki çok açık olmasın ama öyle başka açıklara da bakıp kalayım diyen biri de değilim. Mesela geçen bi arkadaşım ile sevgilisi şehir dışından gelip bende kaldılar 2 gün sonra arkadaşımın sevgilisinin kız kardeşi de geldi o da üni okuyormuş İstanbul’da. Abi kız ev içinde o kadar rahattı ki inan ben rahatsız oldum 1 gece evde kalabildim düşün onlar misafir olmasına rağmen ben gittim 4 gece sendika evinde kaldım. Kız o kadar açık olmasa aslında çok güzeldi ve yürürdüm de belki ama çok fazla açık olması onun çok basit olduğunu düşünmeme neden oldu hiç tanımadığı birinin evinde ilk günden bu kadar rahatsa kim bilir kimlerle neler yaşamış dedim evde kalmadım nöbetteyim bahanesiyle.. sonradan da öğrendim ki meğerse kızı benle tanıştırmak için çağırmışlar Ankara’ya sjdkfkfk beni etkilemek için o kadar açıkmışmış. canım halbuki iki halay çekse düşerdim ben ona, ne gerek var gtü başı o kadar açmaya dkdkdkd
Bahsettiğin askılık türünü canlandırmadım kafamda djdjdj genelde o ip görünür 😀
Iyy bi erkeği etkilemek için bedenini sergilemiş yani fazla ucuz ya ben iste bu tarz kızları da anlamıyorum hani seni ne biliyor tanıyor büyük ihtimalle fiziksel olarak beğendi teşhirci karı dikkatini çekmek içinde açtı her yerini allahtan pas vermemişsin bugün bunu yapan iki güne
ya değişiyor modelden modele ama basic tarzda düz atlet gibi dar askılı üstten göğüslerin tam üstünde arkadanda sırtını kapatacak bi mesafede
İşte etkilemek için o hareketi yaparak aslında hakaret ediyorlar iki dakikada bir kıçla düşürebilecekleri dayı muamelesi yapmış oluyorlar ama farkında değil. Kaldı ki kıçı başı dünyanın en güzel kıçı olsa ne yazar? Cinsellik 24 saat süren bir şey değil ki, salt bir popo için başlanan bir ilişkide cinsellikten sonra tüm libido bitince insanın dönüp bakası konuşup iki kelam edesi kalmaz. Dolayısıyla kafa yapısı eğlenceli olması her konuyu konuşabilecek olman gibi tonla faktör varken onlar konunun sadece sıçtıkları gtten ibaret olduğunu sanıyorlar 😀
Göğüslerin tam üstünde de olsa göğüsler görünür ama skskdkd bunu sadece 187’ler biliriz tepeden kuş bakışı ile bakınca çok net görüyoruz valla :d
cidden mi ben bunu hiç düşünmedim 168 boyla gayette kapattığımı düşünüyordum ama yok ya açılmaz göremezsiniz dar ya sarıyor bi eğilip kalkarken sıkıntı
Göğüs arası net görünüyor, çatalı saklayamazsınız hanımlar djfjfjf
Ya zaten cinsellikte bile insan duygu olmayan biriyle yapınca olay sadece anlık zevke dönüyor iş bitince iletişim olayda bitiriyor ama işin içine duygu girince onun elini beline atması bile seni heycanlandırıyor bi kelebek hissi yaratıyor ve doyamıyorsun
Tecrübe konuşuyor herhalde şuna bak çatalı saklayamazsınız falan hayırdır sennn
Bak beni etkileyen kadın giyim tarzları nasıl biliyor musun, mesela İspanyol paça tarzı yukarıdan tar aşağıya doğru geniş pantolon giyen kızlar çok tatliş görünüyor ama kadınsı değiller çok. Böyle dize kadar Veya diz altı etek altına kundura veya bot giyen kadınlar çok kadınsı.
ispanyolda bi bakıştık senle giyerim üstüne de askılı ya da bluz tarzı şey atıp bi çanta mis gibi kombin etektede genelde dar uzun saran etek tercih ederim altıma spor bi de güneş gözlüğü ohh
Bi de böyle blazer ceket, siyah kumaş pantolon vs çok havalı duruyor kadınlarda.. bunlar dişil enerji olarak beni tahrik ediyor, neyse soğursun dersen de abi babet. Babet giyen kadınlar dünya ahiret bacımdır. Çok kötü duruyor, bir kadın neden babet giyer hiç anlamam
Ahahaha o zamana kadar halen bekarsam bi bakar süzerim ama bak 😄 sonra bıbacım beni dikizlediler diye ağlama ey oğul djdkdjfk
ya bi dakika sen niye bizim tarza bu kadar hakimsin? valla şaşırtıyon ha bende erkeklerde diyim o zaman ilk parça kesinlikle kumaş pantolon üstüne güzel spor bi gömlek altına spor bi de kola saat ayrıca siyah gömlekte size çok yakışıyor kesinlikle giymeye devam edib
babamın ve abimin yanında dikizlemeyi çokta abartma yeter yoksa yani allah korusun bi yerlerine veda etmek zorunda kalırsın aman hiç gerek yok tatlı tatlı halledilir
Belki de işin en heyecanlı kısmı seni onların yanında dikizlemektir 😄 Senin artık büyüdüğünü ve yakışıklı erkeklerin objektifine girdiğini anlatmaları gerekiyor bi yerde
aa yok babam yine neysede abim valla öldürür laftanda anlamaz o babamla yine konuşurum anlaşırım da abim sıkıntı eve arkadaşı geliyordu arkamdan laf etmiş sanırım duyduğu gibi çocuğa etmediği kalmadı kaç senelik dostunu sildi altı üstü güzel kız mı ne dedi diye boşuna demiyorum deli diye
O kaç yıllık arkadaşıymış ona nazı geçmiş. Ben el elalemin oğluyum alttan almam. Amele kaslarıma güveniyorum 🤣
hele bi abime dokun bak bakalım ben napıyorum sana parama ve üstelik 168 boyuma güveniyorum
Sen 168 isen abin de hadi taş patlasın 178-180 olsun. Yine de şartlar benden yana 😃 ben normalde çok kesmem cool takılırım. Ama geçen alkolü fazla kaçırdım, arabayı kullanamam diyip metroya bindim. Metro doluuu, önümde çok afet bir kız var. Dekolte yok bir şey yok. Kız bildiğin saf güzel, tam köşede oturmuş ben de onun tam karşısına geçtim ayaktayım. Kızı bildiğin süzüyorum. Dudaklarına bakınca tuhaf oluyorum kucakta nasıl öpülür be diye iç geçiriyorum orada da 5-6 kişilik bir grup var bi kıza bakıyorlar bi bana bakıyorlar. Metro bi durakta durunca yer açıldı bunlar bana yaklaştı içlerinden bi süt çocuğu hayırdır diyince bi an kızdan gözümü çekip çocuğa baktım ne bakışı attım. Bir şey mi oldu birine mi benzettin sevgilimi dedi. Yok benzetmedim, çok güzel kızmış ondan bakıyordum dedim. Çocuk kekeleyemedi bile, bacakları titredi resmen. Kızın yanında oturan bi yabancı çocuğun haline bakıp acıdı. Ben kalkıyorum siz oturun dedi çocuğa yer verdi çocuk geldi kızın yanına oturdu elini kızın boynuna attı. Ben kızı çocuktan daha çok kıskandım anasını satayım 🤣 ben de sinirlenip çocuğun 4 arkadaşına baktım ne bakıyorsunuz lan? Bi sorun varsa ilk durakta inelim halledin, yok abi sorun yok dediler ne sorunu. Öyleyse öküz gibi bakmayın dedim. 🤣 ilk durakta indim eve taksiyle gittim metro aşkım yüzünden dkdlfkgjdk
vay be çok etkileyici hikayeydi ee naptın bari başka kız hakkında söyleyeceklerin var mı kucakta öpülürmüş falan filan ve verilmesi gereken tepkiyi vermişsin döneklik yakışmaz kimseye ayrıca abim 186 bizde baba dev anne minyon
Ahaha yani öpüpürdü yalan yok. Abinle şartlarımız boy bazında eşit görünse de ben üniversite okurken yaz tatillerinde inşaatta çalışırdım malum zengin babişten harçlık almaya gururum el vermiyordu. 2 tane 50 kg lık çimentoyu 14.15. Katlara çıkarırdım tüm gün 🤣 bence abini bana dövtürtmek istemezsin.
Tüm gün 2 tane değil. Her seferinde 2 tane ve tüm gün 😃 günde ortalama en az 2 ton.. ameleyiz biz amele kaslarımız sağlamdır abbe heyran:))
Abimle benim huy ve benzerlik olarak alakam yok o esmer ben sarı ben baba parası ve sıcak biriyim ama o soğuk ve kendi halinde ayrı eve çıktı zaten arada bende döndüğümde evde bunalıp yanına gidiyorum tek artısı bu oldu ve düzenli spor yapıyor yani senide ezmek istemiyorum ben ezmesemde o ezer seni ahaksksk
ay dur aklıma ne geldiii düşünsene kürtçe roman havası açmışız hatta dur sen söylüyorsun Kürtçe ben kıvırıyorum alaka seviyeleri mükemmel ahaksjsk
Aman ben gym de protein ile kas yapan birinden dayak yemem be 😄 8. Sınıftan beri ağır işlerde çalıştım. 8. Sınıftayken günde 1 tır pireket tuğla boşaltır yüklerdik. Bu kaslar öyle bir günde bir kaç protein tozu ile yapılmadı.. süzmek istediğimi süzerim bu geçmişte çektiğim sefalet dolu günlerden kalma kasların verdiği güven dkdkdmcl
ahahajs bi de o meşhur kürt genlerinizi yok saymamak gerekir lütfen ayıp ediyorsunuz
Kürtçe roman havası ne 😄 iyi kıvırırsan göğüslerinin arasına bir 200’lük sıkıştırırım ihtiyacın olmasa da adettendir
aman yok kalsın şimdi bakarsın kızı hayal ettiğin gibi edersin hiç gerek yok ama cebime sıkıştırırsan olabilir ahajsj
Seni hayal etmeye başlarsam kızı hayal edişim seni hayal edişimin yanında çok masum kalırdı. Şımarık ve çok bilmiş bir amirisin benden çekeceği olurdu, naughty amarisi uslandırırdım 😃
Şımarık ve çok bilmiş dediğin kız dün maalesefki uykusuzluktan gözlerini kapatıp veda etmiş ayrıca senle ben diye bişey olsaydı büyük ihtimalle svişmek yerine savaşırdk
Sevişmek de bazen savaşın bir parçasıdır , kan ter içinde kalır insan. Ama savaşacak olsaydık kulağına Ahmet Kaya’nın ; seninle o savaşım bitti, pişmanlığım yok, önünde diz çöküp mücadele edecek bir sevdam da yok şarkısını fısıldardım
Aslında savaşmamız belki bizi çok daha değiştirecek sevişmekte savaşın parçası diyorsun yani işin içinde duygu oluyor ama bizde durum sevda aşk değil nefret ve sinir oluyor ve bu duyguları yoğun yaşamamız bakarsın hiç beklemediğimiz gibi sonuç verir tartışılır bi konu en büyük aşklar nefretle başlar diyorlar ya hani en tutkulu aşklarda genelde o aşklar oluyor ama ben yinede körü körüne katılmıyorum iki tarafta belki cinsellik anlamında dehşet bi uyum yakalayacak ama duygusal anlamda bi o kadar da yıpranacak
Konuşmam
Neden
Canım istemiyor
Ahahah şu an için demiyorum, genel olarak.
Genel olarakta istemem evlenmek zor iş çocuk yap büyüt zor
E kendi açından haklısın. Ama herkes böyle düşünmüyor tabi
Kendileri bilir