Annenizin Size Bulduğu Kız/Erkek İle Nasıl Konuşursunuz? Nelere Dikkat Edersiniz?

Malum geçmişteki ilişkilerimize bakarsak çoğu eximizin ailesini tanımamış olduğumuzu onların da ailemiz ile tanışmamış olduğunu görüyoruz. Ailemizi bizi bilmeyen flört ile konuşmak kolay, bittiğinde bitti demek de kolay. Ama ya işler değişirse? Bu sefer ailelerimizin birbirlerini tanıdıkları ama benle kızın birbirimizi hiç görmemiş olduğumuz bir ilişki ailelerin izni ve bilgisi dahilinde başlayacak. Ailesi dededen beri dost, aile gibiyiz. Ama kızla ben hiç birbirimizi görmedik gördüysek de ben hatırlamıyorum. Annem kızın ailesi ile konuşmuş, kızın ailesi çok isteriz , kızla çocuk konuşsunlar onlar evet derse tamamdır demişler. Ama ben kızla aynı ilde değilim başka şehirde memurum. Muhtemelen yüzyüze görüşmeden önce 2-3 ay telefonda konuşacağız en az, ve gördükten hemen sonra da yine fikirler değişmezse nişan falan takacağız. Peki ailelerin gözeteminde olan bu ilişkide nelere dikkat edilmeli? Olmayacaksa bile en azından ailelere reklam olmamak için nasıl davranmalı?
Annenizin Size Bulduğu Kız/Erkek İle Nasıl Konuşursunuz? Nelere Dikkat Edersiniz?