Çocuk & Ebeveyn Annenize nasıl hitap edersiniz & Anneniz nasıl hitap eder size? huzurumyokkanks Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anne ve Oğlum/Kızım dışında var mı bir hitap şekliniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl cevaplayan herkese tenks Annenize nasıl hitap edersiniz & Anneniz nasıl hitap eder size? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Ben klasik şekilde hitap etmeyi severim. Ana ya da anam derim. Oda oğlum ya da ismimle hitap eder. Başka türlü hitap etmem. 1 0 Yorumla
glamourgoal Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Mama diye hitap ederim. Annem arap öyle bazı arapca kelimeler öğretmişti küçüklükten beri mama diye hitap ediyorum. 1 0 Yorumla
Sandwiches Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl O bana civciv der ben de ismiyle hitap ederim genelde 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mom, mamma, güzelim vs. şeyler söylerim. 1 0 Yorumla
live-in-the-moment Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Kısçem derdim 1 1 Yorumla live-in-the-moment +1 yıl Oda agzına ne gelirse derdi 🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selam gadası 🙃
Ben klasik şekilde hitap etmeyi severim. Ana ya da anam derim. Oda oğlum ya da ismimle hitap eder. Başka türlü hitap etmem.
Mama diye hitap ederim. Annem arap öyle bazı arapca kelimeler öğretmişti küçüklükten beri mama diye hitap ediyorum.
O bana civciv der ben de ismiyle hitap ederim genelde
aşkımcıyız biz genelde
Mom, mamma, güzelim vs. şeyler söylerim.
Anne derim o da oğlum der.
Kısçem derdim
Oda agzına ne gelirse derdi 🤗
Anammm