Aile & Toplum Babaniz anneniz abiniz ablaniz kardesiniz ile tek ayni evde yasayan var mı ? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor İki kişi yasayan var mı Güncellemeler1 yıl Experim az yazamiyom kimseye Babaniz anneniz abiniz ablaniz kardesiniz ile tek ayni evde yasayan var mı ? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 502 cevap paylaştı. Bir dönem annemle bir dönem de kizkardesim ile yaşadık. Neden? 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Zorcoldumu Yorumla uygargünn 1 yıl Yani annemle değil de kardeşimle olanda zorluklar vardı Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla uygargünn 1 yıl Burada anlatmak zor istersen yaz Yorumla Soran 1 yıl Experim az Yorumla uygargünn 1 yıl Ben yazayım sana Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Var evet 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Kimle Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Annemle, abimlede bir hafta geçirdim Yorumla Soran 1 yıl Zor oldumu Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Yoo Yorumla
NedenBuradayımx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Kimle Yorumla Soran 1 yıl Abimi Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kız kardesimleyim bazen tek 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bazen mi Yorumla ztrmax 1 yıl Kız kardeşimleyim, bazen tek. Genelde bende kalıyor Yorumla Soran 1 yıl Sendemi Yorumla ztrmax 1 yıl boş ver Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ben varım kanka. Ablamla yaşıyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Suanmj Yorumla angarali_ 1 yıl Evet şu anda. Tkp at Yorumla Soran 1 yıl Attim Yorumla Soran 1 yıl Tamm Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı. Ben. Annemle yaşıyorum 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ikinizmi Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Zormu Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Hangi açıdan mesela Yorumla Soran 1 yıl Her konudan Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Ailen ya sonuçta normal yani aran iyiyse bi zorluğu yok Yorumla Soran 1 yıl Yaşlar kac Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Üvey ablam ve annemle yaşıyorum Her gece biriyle uyurum 0 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve bişeyler oluyor Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ablamla s... Yorumla Soran 1 yıl Yok artik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ciddiyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. oğlum ve annesi ile yaşıyorum 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yıllar önce ayrıldım aile evinden 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendin tek yaşıyorum 0 1 Yorumla İST34MLT44 1 yıl Tkp gönder Yorumla
Yurttaaşk Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Kız kardeşimle yaşıyoruz 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Halenmi Yorumla Yurttaaşk 1 yıl evet ikimizde bekarız. Yorumla Soran 1 yıl Iyimis Yorumla Yurttaaşk 1 yıl Soruların mı var? Yorumla Yurttaaşk 1 yıl ? orada mısın Yorumla Yurttaaşk 1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. tek yaşıyorum :( 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Annemle 0 24 Yorumla Soran 1 yıl Halenmi Cevap sahibi 1 yıl Evet Soran 1 yıl Rahatmi ki Cevap sahibi 1 yıl Gayet rahat Soran 1 yıl Sen Cevap sahibi 1 yıl Bende rahatım Soran 1 yıl Açık gordumu ya da sen Cevap sahibi 1 yıl Evet gördü yani ayni evin icinde normal Soran 1 yıl Tepkisi Cevap sahibi 1 yıl Bise demedi dikkat et dedi sadece Soran 1 yıl Napiyordun Cevap sahibi 1 yıl Mastürbasyon yapıyordum Soran 1 yıl İzlemiştir biraz Cevap sahibi 1 yıl Evet izlemiş Soran 1 yıl Sende izledinmi gizlice Cevap sahibi 1 yıl Yooo Soran 1 yıl Yaşlar kac Cevap sahibi 1 yıl 19 44 senin yaş kaç Soran 1 yıl 23 Cevap sahibi 1 yıl Sen kimle yasiyon Soran 1 yıl Abi Cevap sahibi 1 yıl Gordumi seni Soran 1 yıl Kim Cevap sahibi 1 yıl Abin
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben teyzem ile yaşadım 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Zormuydu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani biraz Yorumla Soran 1 yıl Nesi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani mahremiyet kavramı kalkıyor ortadan Yorumla Soran 1 yıl Ne olduki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir şey olmadı sadece aynı evin içinde yaşamam bir süre sonra özel hayat kavramını yitiriyor insan en küçüğü teyzemi çıplak gördüm mesela bu bir defa bile değil Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Var neden ki 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Kimle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Annem le Yorumla Soran 1 yıl Ikinizmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada mi konusucaz? Yorumla Soran 1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Degilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden Boyle yaptin sen ya? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bir dönem annemle bir dönem de kizkardesim ile yaşadık. Neden?
Zorcoldumu
Yani annemle değil de kardeşimle olanda zorluklar vardı
Ne gibi
Burada anlatmak zor istersen yaz
Experim az
Ben yazayım sana
Var evet
Kimle
Annemle, abimlede bir hafta geçirdim
Zor oldumu
Yoo
Evet
Kimle
Abimi
Kız kardesimleyim bazen tek
Bazen mi
Kız kardeşimleyim, bazen tek. Genelde bende kalıyor
Sendemi
boş ver
Ben varım kanka. Ablamla yaşıyorum
Suanmj
Evet şu anda. Tkp at
Attim
Tamm
Ben. Annemle yaşıyorum
Ikinizmi
Evet
Zormu
Hangi açıdan mesela
Her konudan
Ailen ya sonuçta normal yani aran iyiyse bi zorluğu yok
Yaşlar kac
Üvey ablam ve annemle yaşıyorum
Her gece biriyle uyurum
Ve bişeyler oluyor
Nasıl yani
Ablamla s...
Yok artik
Ciddiyim
?
oğlum ve annesi ile yaşıyorum
Yıllar önce ayrıldım aile evinden
Kendin tek yaşıyorum
Tkp gönder
Koca evde tek yasiyorum
Annem abim ben yaşıyorum
Kız kardeşimle yaşıyoruz
Halenmi
evet ikimizde bekarız.
Iyimis
Soruların mı var?
? orada mısın
Konuşmak ister misin
Ben varim gel
var evet
tek yaşıyorum :(
Evet
Yanlız yaşıyorum
Annemle
Halenmi
Evet
Rahatmi ki
Gayet rahat
Sen
Bende rahatım
Açık gordumu ya da sen
Evet gördü yani ayni evin icinde normal
Tepkisi
Bise demedi dikkat et dedi sadece
Napiyordun
Mastürbasyon yapıyordum
İzlemiştir biraz
Evet izlemiş
Sende izledinmi gizlice
Yooo
Yaşlar kac
19 44 senin yaş kaç
23
Sen kimle yasiyon
Abi
Gordumi seni
Kim
Abin
Ben teyzem ile yaşadım
Zormuydu
Yani biraz
Nesi
Yani mahremiyet kavramı kalkıyor ortadan
Ne olduki
Bir şey olmadı sadece aynı evin içinde yaşamam bir süre sonra özel hayat kavramını yitiriyor insan en küçüğü teyzemi çıplak gördüm mesela bu bir defa bile değil
Var neden ki
Kimle
Annem le
Ikinizmi
burada mi konusucaz?
Gizlisin
Ok
Degilim
Neden Boyle yaptin sen ya?
Yok ya siZ
Babam la evet... Sen?
Hayır