Kaçak elektrik kullanımın da 1. siradalar
En düşük kadın istihdamından yani en düşük kadın çalışanın olduğu yer Mardin
Akraba evliliğinin en çok olduğu 2. yer Mardin
En düşük okuma oranın da 2. Siradalar
Resmi nikahı olmayan imam nikahli kadın oranın da ilk 3 teler
Bu ülkede en az okumuş kadın Mardin'de
Çocuk evlilikte 4. Siradalar
Şu ana kadar en çok töre ve aşiret kavgası Mardin de olmuştur
Yani bana hiç modern gelmediklerini söyledim hatta ülkenin en cahil iii oldugunu düşündüğümü de söyledim ama biraz alındı galiba sizce de öyle değil mi ya
En düşük kadın istihdamından yani en düşük kadın çalışanın olduğu yer Mardin
Akraba evliliğinin en çok olduğu 2. yer Mardin
En düşük okuma oranın da 2. Siradalar
Resmi nikahı olmayan imam nikahli kadın oranın da ilk 3 teler
Bu ülkede en az okumuş kadın Mardin'de
Çocuk evlilikte 4. Siradalar
Şu ana kadar en çok töre ve aşiret kavgası Mardin de olmuştur
Yani bana hiç modern gelmediklerini söyledim hatta ülkenin en cahil iii oldugunu düşündüğümü de söyledim ama biraz alındı galiba sizce de öyle değil mi ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok moderen bi yer avrıpadan gittim oraya statbucks bile vardı insanları çok farklı sıcaklar
Starbucks her yerde var 😂 doğu insanı öyledir ama yukarıda yazdıklarımı oku çok cahiller asla modern değiller di
O zaman sen doğuda Diyarbakır Urfa ve Antepi görsen Avrupa sanarsin 😂
Urfa beğenmedin Diyarbakır doğunun Paris’i şaşırdım Antep Hatay insanlar çok farklı insanlık var
Antep ve Hatay'da ne var anlamadım
Ya sen Starbucks var diye Mardin'e modern dedin cehalet akıyor Mardin'den çok kurcalamaya gerek yok ve Urfa Mardin'den bin kat daha iyiydi sen git Avrupa'ya Starbucksta kahve iç modernleş 😂😂
Yemek var 😂
Ön yargılarını kırmıcam modernlik anlayışın olmadığından dolaysıyla bilmiyorsun modernliğin ne olduğunu
Haklısın modernlik Starbucks hahahahhahahahhhahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahhhahaahhahahahahahahhqhqhqhahahg
Allahın cahili sen öyle düşün
Yaw sus kesin mardinlisin gelmişsin konuşuyorsun
Seni şikayet etmem 2 dk almaz düzgün konuş benimle 😂
Mardinli değilim ama cehaletine hayran kaldım hiç geliştirmiyorsun kendini
Cahil
Ahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahqhqhqhhqhqhqhqhahhahqhqhqhqhqhhqhqhqhahahahhqhahahahahahqhhahqhqhahhahqhahahhqhahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahah
STARBUCKS BİLE VAR AMAN ALLAHIM MARDİN NE KADAR MODERN BİR YER
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHQHQHHAHAHAHQHHQHQHQHQHQHHQHQHQHQHHQHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
Kapasite yok 😂
Hadi yaylan s! ktir sorumdan Starbucksta kahve iç ahahhahahahah
Haklısın cahil insanların sorusuna yazmak zaman kaybı
S! ktir Starbucksa git hadi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hayalini kurup gidemediğin yerler
Hahahahahhahahhahaahhahahahahhahhahahahahahaahahhahahahaha tamam Starbucks adam
Modern değilde çok güzel bir yer sürekli gittiğim yer
Ben gittim de çok beğenmedim bana çok hitap etmedi ben sahil kenarlarindaki şehirlere aşığım galiba
Denizli şehirler çok daha güzel tabiki de ama oralarda da insanlık yok be
Az biraz öyle ama dediğim gibi bana hitap etmedi Mardin.
Urfa ve Diyarbakır çok daha güzel Mardin'e göre
Ben Diyarbakırlı biri olarak söylüyorum insanı aşırı iyi diğer illere kıyasla ve şehir olarak çok güzel bir denizi eksik
Diyarbakırdan mi bahsediyorsun
Evet Diyarbakırdan bahsediyorum
Evet Diyarbakır doğunun en modern şehri olabilir baya sevdik biz insanı da çok iyi biz tüm güneydoğuyu gezdik bize bir Diyarbakır bir de Urfa hoş geldi insanı çok iyiydi
Urfalılar tam bir hanzo ya
Yok biz çok sevdik Urfayı
Ben izmirlimiyim bana hiç öyle gelmediler tam tersi Diyarbakır daha öyle gibiydi 😂
Ahahaha sen yerlisine denk gelmemiş sin 😂
Urfa da Diyarbakır'da göç alan yerler değil baya yerli halkıyla tanıştık ama Diyarbakır bi tık daha kaba bir şehir geldi bize açıkçası sen niye Urfa'yı övmeme tahammül edemiyorsun 😂😂 anlamadım biz turla geldik herkes en çok Urfayı beğendi ve genel olarak her doğu turuna Urfayı koyarlar çünkü insanların en başta görmek istediği şehir Urfa oluyor
İğrenç bir şehir insanı cahil yobazın teki bi bilsen anlardında böyle anlatınca olmuyor işte 😂
Mardin çok modern Diyarbakır çok modern de biz Urfayı konuşuyoruz sen tahammül edemiyorsun onu anladım 😂 bende doğu da yenen b0klari anlatsam Diyarbakırin terör seviciligini anlatsam en b0ktan şehir Diyarbakır olur her insan farklıdır bunu öğren bence 😂😂 Diyarbakır çok modern diyelim o zaman P*K'lı p! cleri kaynıyor Diyarbakır
Türkiye de de çok fazla ülkücü onun bunun çocukları kaynıyor 😂😂
Iyyy Allah'tan Urfa terör sevmiyor Allahım bin şükür bu da zoruna gitsin ve ben ülkücü değilim ama Diyarbakır p*k pi! clerin en sevdiği yer memeleketi severiz ama insanı siyasette ülkesine ihanet eder siz busunuz yediği kaba s! can insanlar🤮
Ahahah kalitesiz seviyesi düşük insanlarla girdiğim polemiğe bak ya neyse işine bak boş yapma rica ederim
Hadi yaylan s! ktir sorumdan ama dağa falan çıkmayın he ama siz mecliste bile teröristsiniz ne fark eder yeterki ülkeyi satmak olsun ilk başta Diyarbakır görünür 😂
İlk başta ülkeyi satar dedikleriniz ülke elden gitmesin diye sizin gibileri çok s. kti merak etme sen. Sen o arkasına sığındığın vatan hainlerine dön bak onun bunun çocuğu
He he aynen s! kim sonik bir ülke kurma hayaliyle yanın tutusun size rahat yokkkk ne Rojava da ne burada anlayın öyle bir yer asla olmayacak kafana sok şimdi
Ahahahaha boş bi insan olduğun çok belli bb
S! ktir awk peşmergesi 😂
Cahil yobazlarin memleketi bb😘
Ahahaha kimin yobaz olduğu düşünce yapısıyla belli git aynaya bak
Off defol a. k ya 😂
Sensin a. k çocuğu 😂
Doğru söyle hangi Türk @nani s! kti k@sarin oğlu
Bütün Kürtler asimile oluyor git köşende ağla bitanem 😘
Belli ki seninkini bir Kürt s. kmiş ki bu kadar hareretlisin iyi s. ktiğimiz doğrudur bebiş 😂😂
Iyyy kıl yumağı maymunlar 🤮
Ahahaha biliyorsun da sende yemişsin sanırım😂😂
Asimile ediyoruz sizi ne güzel dimi 😍
Yok oluyorsunuz her şeyinizle
Yok ediyoruz merak etme tatlım😂
Birazcık insan ol ya ne seviyesiz birine denk geldim gece gece ya
Aaa git bak Rojavaya orada ne olmuş aaa kürdo ölmuş orayı Türkmen yuvasına çevireceğiz 😂
Ya sen de dağda fare olma dağ fareleri yıllarca dağda yaşadınız hâlâ bir parça toprak anlamadınız Türkiye Türktür Türk kalacak
Sen şey falan mı sanıyorsun kuzum p. k yı savunduğumu bu sanıyorsun😂😂 o kadar zavallısın ki
He sen p. k ya tapiyorsun anladım 😂😂😂
Kusura bakma her ırkın ırkçı davrananı insan değil gözümde sende aşağılık bir varlıksın
P. k * elime geçirsem senden önce ben kafalarını ke. erim. aynı şekilde ülkücü kuzum içinde geçerli
Ayyy kıyamam sana toprak alamayınca biz onlardan değiliz mi diyorsunuz aferin ya Türksün ya p! ç 😂
Ben türk değilim kürdüm. Senin gibi o. uspu ço. cuğu türk değilim ve her Kürt p. k yı savunmaz işte bu kadar cahilsin
Tam bir zavallının
Ya Türksün ya p! c fazla söze gerek yok 😘
Sana öğretilenle yaşanılan çok farklı, sizin ben aklınızı s. km
Senle muhattap bile olmaya gerek yok beyinsizin tekisin
Ya sen git Urfa'ya yobaz falan de yorma beni yeter çünkü asla basaramayacaksiniz Türkiye Türktür Türk kalacak baka ırka yer yok hepiniz Türküsünüz
Urfa araptır bir kere cahil oğlu cahil
Ya hanzo iltifat edemiyorsun ki hiç sevmedim seni 😂 beyinsiz falan siz. kuzeninizle evlenince birbirinize beyinsiz mi diyorsununuz 😂
Ya sen ne cahilsin ya senle muhattap olduğum için pişmanım bb
Urfa'nın neresi Arap awk 8 ilçesini dem aldı en çok belediye onda siyaset bilimi okuyorum anlamazsin Urfa Diyarbakır Mardin kadar Kürttür
Kürt dedigime bakma hepiniz Türküsünüz şekerim 😘
Ahahahaha ya hadi yok al ya
Türk olduğunu kabul etmene sevindim canım
Aynen canım ya hepimiz türküz için rahat edecekse sen kendini öyle avut yazma tamam mı şimdi ikike
Aynen tamam kabul ettim yazma hadi bv
Soruma gelen sensin s! k herif defol peşmerge dağ faresi
Sen defol onun bunun çocuğu, sen kesin grup imalatısın ondan böyle karışıksın😂
Ya daha kendi ırkından olan insanları memleketleri tanımıyorsun gelmiş ben Türk değil kürdüm diyorsun en çok seni asimile etmişiz o kadar sevindim ki buna 😂
Daha kendinden olan şehirleri bilmiyorsun bu cahillik nerden geliyor 😂
Sanmıyorum modernse neden her taraf mardinli kaynıyor?
Yukarıda yazdıklarım bile ülkenin en yobaz ili olduğunu açıklıyor bir göz at bence 😃
Baktım zaten onun gibi çok il var hangisiyle uğraşacan 😂
Öyle haklısın 😂 ama Mardin nasıl olurda modern denilebilir anlamıyorum 😃