Evlerin genelde çok katlı olduğu nezih bir yer galiba beğendim :)
Esenyurt Kıraç semti güzel midir?
Evlerin genelde çok katlı olduğu nezih bir yer galiba beğendim :)

Berbat ! Akrabam orada yaşıyor. Binalar iç içe adeta bu cooook eski bir resim muhtemelen, gerçekten çok yoğun kalabalık ve gürültülü kimin ne olduğu bilinmeyen karman corman bir ilçe. İnsanları cezbeden sadece daire fiyatlarının uygunluğu oluyor ama caddeye çıkınca Türk gormek mucize , aşırı kalabalık, şu anda Corona kaynıyor zaten uzak dur 😂
:D Tamamdır
Resimde güzel gözüküyordu :(
Yaşanabilir görünuyor, çok detaylı bilgim yok dostum :)
Moderatör olmuşsun hayırlı olsun :) :) :) :)
Soruyu beğenir misin?
Teşekkürler :) :) :)
Rica ederim :) :)
Cevap
2Cevap
Esenyurt'un tehlikeli bir ilçe olduğunu duydum. Onun dışında başka bir şey bilmiyorum.
Kıraç'da oturuyorum reis sorun varsa cevaplayabilirim.
Nezih midir?
Pek sayılmaz :)
Bir de ben 15 senedir burada oturuyorum o fotoğraftaki yeri görmedim.
Netteki resim süper ya
Birde Haramidere hakkında neler biliyorsun onu da merak ettim? Kıraç vs Haramidere?
Nettekini bilmiyorumda senin şu attığın resim Kıraç değil başka bir yer orası
Haramidere ama neresi
Haramidere Esenyurt'ta
Kıraç bu resme benziyor sanırım.
Evet burası Kıraç işte o büyük binalar star towers oluyo. Bende onun az aşağısında oturuyorum
Böyle bir yer nasıl nezih olmaz anlamıyorum :o
Sadece fotoya baksam tam yaşanmalık derdim.
Ben 15 yıldır burada oturuyorum. Oturdugum sokakta komşuluk mükemmel. Cogusuda bizimle birlikte yıllardir burada oturan insanlar. Oyle aman aman elit bir ortam yok ama son yıllarda Cumhuriyet caddesi olsun papatya caddesi olsun çok işlek hale geldi. Ben cumhuriyet caddesi üzerinde oturuyorum. oyle aşırı denebilecek seviyede suriyeli yok bence
Balıkyolu caddesinden korkuyorum sadece :o
Bizim bir akraba orda oturuyo orayada gidip geliyorum kötü sayılmaz ama Kıraç oradan daha iyi bence
Daha önce Esenyurt'ta bulundunuz mu?
Çekindiğiniz şey ne?
Daha önce gittim Esenyurt'a gittim ama Kıraç'a gitmedim.
Uyguna daire bakıyorum ama oturmalı mı yoksa kiraya mı vermeli bilemedim.
Cumhuriyet Caddesi üzerinden alırsanız oturabilirsiniz bence.
Konum olarak Hastane, pastane postane mağaza yanıbaşımda Gratis bile 20 metre evimden.
Ha yetmedi mi 4-5 dakikada bir mavi otobüs geçer Beylikdüzü metorbuse çıkan.15 dkda bir iett devamlı minibus geçer
Tavsiyeler için teşekkürler inan ki daha önceden görüş yazsan şüphesiz en iyi görüş seçerdim ;)
Uygulamayı pek aktif kullanmiyorum zaten. Önemi yok iyi geceler :)
:)
Abi taşınma ihtimalimiz var önerir misin hani nasıl bir yer
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar