Görümce görümce?

Size sormak istiyorum ben yurtdışından biriyle evlendiğim için vize sevebiyle nikah yaptım neyse söz zamanımızdan başladı bir yıl önce söz zamanımızda ablasıyla günlük elbisesiyle söz elbisem aynı terzide vermiştik benim elbisem önce oldu diye sinirlendi ve bize çemkirdi o sevgilisinden aldstıldı ve ayrıldı ben ona destek olmuştum neyse o sebepten üzgündü bize o gün sarmıştı sonrasında gelmiycem eve gidicem dedi ben söz tepsimi almaya gittim eşimle sonra bunu çekemedi ertesi gün ben kardeşimle gidicem sen gelmeyeceksin dedi bende gelicem yazdım sinirlendi ailesine söyledi neyse ailesi onun dolduruşuna gelmedi ama eşim bırakıt beni gitti çünkü sinirimi ondann aldım diye ne hakla bana yazar diyr neyse temizlik yapıcsktık banada eşim yardım etti gitti evine üst katımda oturuyor ortak merdivenimizi temizliycektiö oda geldi yardıma ablası sahibin diyince yapıyorsun ben diyince yapmıyorsun dedi sonra beni tehdit eder gibi çağırdı rşimde yanımdaydı gelemez dedi geldi yanıma bana sizin mutluluğumuzu çekemiyorum vıç vıösınız böyle olamazsınız bilmem ne dedi sonra eşime her dediğini yapmıycsksın dedi böyle olmaz etmez dedi bir mağazada pantolon denedim alacsktım annesi ödedi eşimin ve çok sinirlendi yüzü kötü kötü baktı sonra montu üstüme koydu diye yüzük seçerken annesi kıskanmasınndiye onads al dedi altın alırkende bana neyse kuyumcuda bekar kıza satmam dedi sonra bir gün ablamı çarşıdan aldık bize gelecekti o benim öne oturmamıda istemiyordu ablası eşimin arabasında ablamı aldık eve gidicez ama açım demişti ablası bende kız aç gitmeyelim dedim ama eşim gitti eve sonra ben onlara çıktığımda tehditvari sana anlattımı ettimi dedi o günde markette durmuştık annesini aradı kapıyı sertçe kapatıp ben gidicem felan diye bağırdı sonra nişan elbisem seçilirkdne yüzü düşüktü heryere bizle gelirdi önde oturmamı çekemezdi eşim bana ne alırsa parfüm vs hediye aynısını ona alıyordu bende dayanamadım olmaz böyle dedim biz ona destek olurken o bizi çekemedi mutluluğumuzu sabahlara kadar yanında olmuştum halbuki böyle olmaz dedim eşime ya ona ya bana al dedim bir gün tek bana aldı ablasıda o zaman başladı bana karşı çekememezliği sonra bir yıl oldu sözleneli ablasıda yeni sevgilisiyle nişanlanıcak bizim düğünümüz olması lazımken onun düğününü hemen yapcaklar ve eşimde gidicek yardıma kendi düğünü için hazırlık yapmaya başlamadı bende gitme diyorum bir hafta felan diyor ama ben bir saniye bile önemli geç kaldık diyorum anlamıyor gözümün önünde ablasını kucağına alıyorfu bu bile benim için üzücüydü bu tarz hareketler evet beni seviyor eşim ama ailesinin ablasının kötülüklerini görmüyor ben kıskancım diye gözünde kötü oldum sizin eşiniz olsa sizin düğününüzlemi ilgilenir böyle şeyler yapan ablasının nişanına düğününe mi gide
Görümce görümce?