uzun olabilir ama lütfen okuyun ve kötü şeyler demeyin
üniversitenin ilk günü bir kızla tanıştım, yaklaşık bir ay beraber takıldık yan yana oturduk ama dedikodu yapmak istiyor, anca eski sevgilisi ya da konuştuğu erkekleri anlatıyor bir de siyaset ya da din konuşmak istiyordu
Yanında 1-2 erkek daha vardı takıldığı onlarla da bir iki kez takıldım diyebilirim beraber
Sonra bana göre uygun olmadıklarını düşünüp uzaklaştım ve kızın yanında oturmayı bıraktım
Bu yaptığım kötü bir şey mi?
Bu düşmanlık anlamına gelmiyor ama o kız bunu öyle algıladı ve sınıfta ben konuşunca bir garip davranıyor, hatta benim hakkımda dedikodu yaptığını düşünüyorum, emin değilim belki de ben abartıyorumdur
üniversitenin ilk günü bir kızla tanıştım, yaklaşık bir ay beraber takıldık yan yana oturduk ama dedikodu yapmak istiyor, anca eski sevgilisi ya da konuştuğu erkekleri anlatıyor bir de siyaset ya da din konuşmak istiyordu
Yanında 1-2 erkek daha vardı takıldığı onlarla da bir iki kez takıldım diyebilirim beraber
Sonra bana göre uygun olmadıklarını düşünüp uzaklaştım ve kızın yanında oturmayı bıraktım
Bu yaptığım kötü bir şey mi?
Bu düşmanlık anlamına gelmiyor ama o kız bunu öyle algıladı ve sınıfta ben konuşunca bir garip davranıyor, hatta benim hakkımda dedikodu yaptığını düşünüyorum, emin değilim belki de ben abartıyorumdur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu gayet normal bir şey, sevmediğin uyum saglayamadigin insanın yaninda duramazdin tabiki
Takılmaktan kastın ne
Yani bir kez beraber dışarıya çıktık, zaten o gün yeterince soğudum konuştugu konulardan
Onun dışında bir ay yani okulda hani ilk onu taniyodum beraber takildik okulda okul icinde
He cinsel bise olmadıysa dedikodunuda yapsa nolcakki nediyebilir en fazla
Yani aynı sınıftayız ben söz hakkı alınca bir kötü davranıyor, buna üzülüyorum
Yeni arkadaş bulunca unutur bi süre idare et
Arkadaşı var zaten, bu kız ve çocuk beraber oturuyor
Aynı evdemii
Hayır, sınıfta yan yana oturuyor
Başka kız arkadaş bulur seni unutur
Az önce yorumlarda da biri geldi kötü yorum yaptı mesela
Herseye kafayı takma knk 🤣🤣
Takıyorum kanka 😂🥲
Böyle hep stres yaparsın kendini düşün
İyi yapmasın sonuçları çok ağır olabilir di