Adam yaşlı atmde makbuzunu sormuş genç çocuğa oku diye okumuyorum amca bana sorma git işine dedi ver ben bakım amca dedim amcaya söylendi çocuk baya okusan ne olurdu ablam sanki dedim yaşlı adam gençlik bitmiş dedi üzerine yürüdü bende nasıl gençsin baban yaşında adamamı gücün yetiyor şerefsiz dedim bana kadın olmasan sana bilirdim dedi küfür ettim baya adam diilsin diye millet film izler gibi izliyor bir kişi geldi ayırdı amcayla biz devam ettik üzüldüm bizi dövecek resmen p. cc
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çoğu kişinin yapamadığını yapmışsın. Sonra da ben insanım diye geziyorlar ortalıkta ama hiçbir şeye ses çıkarmıyorlar.
Hiç biri insan değil canavar
Okuyup okumaması seni ilgilendirmez. Üzgünüm hatalı olan sensin. Onun hayalı olduğu nokta ise yaşlı adamın üzerine yürümesi.
Adamın üzerine yürüdüğü için ben müdahil oldum bunu kafan basmıyor ise buda senin sıkıntın
Sen de sıkıntılı bir tipsin belli. Ben eleştiriye açık değilsen soru sorma. Kendi düşüncelerimi söyledim diye kafan basmıyor falan diyorsun.
Senin babana sedene yapılırsa görürüm seni. Sıkıntı sende insanlık zerre yok içinde vicdanda boşuna nefes alıyor siz gibi yaratıklar
@Alina27 sıkıntılı soru soran. Ugrasma degmes.. hemen hakaret edıyor. Katlanamıyor yorum yapılmasına. Kızacaksın neden soru soruyorsun degılmı
Birde yaratıklar dedı bızım gıbılere. Sen gırersın araya o senın sorunun.. .. ben gırmem alina gırmez. Gırmek zorunda da degılız.
Bu zamanda kimseye karışmam ben. Araya girenşere ne olduğunu çok iyi görüyoruz haberlerde. En bilindik örneği kadir şeker. Adam araya girdi diye hapis cezası aldı tıp öğrencisiydi.
Hayatı bıttı kadır sekerın. Bende karı koca kavga edıyordu. Kadın adama vuruyordu.. bagırıyordu.. araya gırdım. Gırmex olaydım. Karı koca kavgayı bıraktı bana donduler sana ne ulan kocamla kavgam dıye. Adamda senın karımda gozunmu var lan sen ne karısıyon kavgamıza dedıler.. zor kurtuldum. Emnıyette ıfade verdım.. mahkemeye cıktım... bırdahamı.. tovbee aslaa ve aslaaaaa
@Hakansertvurur sende yorum lda bir kız gör ki atla atmaca kadir şeker öyle oldu diye herkes mı öyle olacak o sussun bu sussun herkes sussun insanlık bitsin canisiniz
Soru soran sen meleksın. Her seye atla.. sorun yok bızden yanaa. Devam et sen.. yasa bu olaylato sonra gorurum ben senı. hadı yazma artok.. bıldırım gelıyır hıc durmadan
@Hakansertvurur sen yazmaz soru bana ait değil şimdi nonoş
Karakter yoksunu insan dolu
Maalesef yorumlara bak komedi
Hiç bakmayayım oduna şekil vermeye çalışmak istemem 😂
Verilmez Türkiyedeniyilik ne unutulmuş şeytan herkes
Hiç bulaşma dengesiz dolu cvp vericem diye uğraşma burada
Bencede
🤫
Araya gırme bu konularda... konyadakı unılı erkek cocuk.. dayak yıyen kadına yardım ettı ne oldu. Aylarca hapıs yattı.
O araya girmesin bu araya girmesin herkes birbirini yesin ya var mı öyle saçma şey sizin insanlığınız bitmiş yazıklar olsun
Sen araya gırmeye devam et.. ınsanlık yapmaya devam et. .. sen haklısın.. sen dogrusun. Sen en ıyıyı bılırsın. Nezarette 3 4 gun gecırınce aklın basına gelor.. mahkeme ıfade verınce kendını aklamaya calısınca aklın basına gelır. O zaman ınsanlıgını al sok... bır yerlerıne..
Konuştu boş insan
İyi yapmışsın
💙
🍀🍀🍀🍀🍀
Hiç bulaşma olaylara boş ver
Piskolojisi bozuktur
Bizene mesela dimi hepimizin dertleri var gidipte başka insanlara yansıtmıyoruz saldırmıyoruz
Orası öyle tabiki yaptığı yanlış yani
Aynen
Sanane kanka okur okumaz
Okumayacaksada defol git amca diyemez ya senin babana sedene aynısı şey yapılsa üzerine yürünse hoşuna mı gider c.. nimisin
Kess
Sen kes canavar