Aile & Toplum İstanbul'da staj parasıyla yasanır mı? Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Avrupa yakası bahçelievler telli tarafi falan Güncellemeler1 yıl Galiba yurtta kalmam şart oldu orada da İstanbul'da staj parasıyla yasanır mı? Cevapla Staj Soruları Fal Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Hayır yaşanmaz gadası 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. kızım staj parası ne kadar ki yaşayacaksın? kalacak yerin varsa bile zor. ama ailenle yaşıyorsan yeme içme barınma ihtiyaçlarını onlar karşılıyorsa kendine kısıtlı bir harçlık gibi düşünebilirsin 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. İstanbul'da 50K alan zar zor yaşıyor, staj parası ile Survivor bile çekemezsin. 0 3 Yorumla Valse01 1 yıl Ya apartta kalsam yine kurtarmaz mi Yorumla XG10AV 1 yıl 5 - 8K ile çok çok zor. Bununla ancak kendine harcama yaparsın. Kaldı ki ay sonunu bile getirmez bu para İstanbul'da. Yorumla Valse01 1 yıl Of m*k Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı. İmkansız ben 84 bin aliorm ben bile zorlaniom 0 0 Yorumla
Wolverine59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl bende bahçelievlerdeyim yaylada çok pahalı be nasıl yaşansın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Zor staj parası ne kadarki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaşayamazsın bi arkadaşın varsa birlikte yaşa enazından geçinirsin hem kendi evin olur 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Yaşanmaz çok zor 0 0 Yorumla
BirTekBendeYok Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Paraya bağlı 0 3 Yorumla BirTekBendeYok 1 yıl Staj parası kaç bebeğim Yorumla Valse01 1 yıl 6 7 falan Yorumla BirTekBendeYok 1 yıl O para sana bilr yetmez yurda git Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır yaşanmaz gadası
kızım staj parası ne kadar ki yaşayacaksın? kalacak yerin varsa bile zor. ama ailenle yaşıyorsan yeme içme barınma ihtiyaçlarını onlar karşılıyorsa kendine kısıtlı bir harçlık gibi düşünebilirsin
İstanbul'da 50K alan zar zor yaşıyor, staj parası ile Survivor bile çekemezsin.
Ya apartta kalsam yine kurtarmaz mi
5 - 8K ile çok çok zor. Bununla ancak kendine harcama yaparsın. Kaldı ki ay sonunu bile getirmez bu para İstanbul'da.
Of m*k
İmkansız ben 84 bin aliorm ben bile zorlaniom
bende bahçelievlerdeyim yaylada çok pahalı be nasıl yaşansın
Zor staj parası ne kadarki
Yaşayamazsın bi arkadaşın varsa birlikte yaşa enazından geçinirsin hem kendi evin olur
😂😂😂 soruyomsn
1 hafta yaşanır
Yaşanmaz çok zor
Saçmalama mnk
Çok zor
Paraya bağlı
Staj parası kaç bebeğim
6 7 falan
O para sana bilr yetmez yurda git