Annemle babam calisamamaya basladi yasliliktan. Emeklilik yok hic gelirleri yok. Abimin cocuklari var, o katki veremiyor. Ben kasiyerim. 3 kisiye bakacak kadar kazanmiyorum. Hayallerim var estetik yaptirmak istiyordum. (Dogustan bir gogsum yok, evlenme hayallerim var kendime ceki duzen vermek istiyordum). Yurt disi hayallerim vardi. (Adim adim gerceklestiriyordum gecen paris'e gittim geldim. Bir daha vize alacaktim). Ayri yasarken hic yetmiyodu para. Simdi bir yasiyoruz ama ucu ucuna yetiyor ve onu gectim isten eve, surekli hizmet. Bitmeyen hizmet. Yeter yasamak istemiyom
Ben secmedim hangi ailede dogacagimi
Benim hayatim olmayacak mi?
Ben secmedim hangi ailede dogacagimi
Benim hayatim olmayacak mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herkesin aklında aynı soru vardır zaten "hangi ailede doğmak istediğimi ben seçmedim "neden etrafımdaki insanlar normal hayatlar yaşayabilirken benim geleceğim karanlık" Sonrasında akılda dönen bir çatışma başlar "hayallerim mi sevdiklerim mi?" Bu soruyu uzun zaman önce cevapladım zaten "açgözlü olduğum için ikisini de istiyorum." Hayatın önüme attığı zorlukları önüme koyulan bir yemek olarak düşünüp yemeye başladığımdan beri kolay hayatı olan birisinden hem psikolojik hem maddi hem de manevi olarak daha güçlüyüm çünkü zor hayatım zor bir insan yarattı, Senin yerinde olsam ilk düşüneceğim şey annemin ve babamın evde yapabileceği işleri araştırmak olurdu sigara sarmak olabilir, tesbih yapmak olabilir veya herhangi bir takı yapmak olabilir, Bunları sahibinden letgo gibi yerlerde listeleyip onların kötü hislerini bir nebze de olsa yumuşatırdım ve maddi olarak geri dönüş alırdık, Tabii ki bu bir yandan da annenle babanın suçu geleceği düşünemediler ancak unutma tek değilsin bir abin var onunla bu konuları detaylı bir şekilde konuşup bir girişim yapmak zorundasın ve kariyerine odaklanacak boşluk yaratabilmelisin, Yani bol bol araştırma yap girişim fikirlerine bak ve bilgilere açık ol, Günün boş 4 saatin çok önemli sonuna kadar kullanmalısın.
Sıkıldın anlıyorum seni ya görünen o ki senin kurtuluşun evlenmek terk edersen akrabalar vs üstüne baskı yapacak ama evlenirsen daha rahat olur
Seytan diyor al basini git kendine bak naparlarsa yapsinlar. Diger turlu hayatim bitecek hicbir sey olmayacak. Mahkumiyet demek bu. Evlenemiyorum ki bu halde. Erkekler maraba degil. Kimse +2 kisiye bakmak istemez ekonomi cok kotu.
Ve gogsumdeki sikintidan estetik olmadan evlenmek kolay degil gibi
Göğüs olayına cok takılma ya herkesin bir eksiği var herkes 4 de 4 değil göğüs olunca kapında sıra mı olcak erkekler olursa beni rahatsız eder mesela bir kişiyi bul tanıs yeterli
. Aile konusunda da eğer bırakırsan başlarına bir şey gelirse vicdan azabı yaşarsın oluyorsa eğer evlenecek birini bul da git
Anne ve baba hakki.
Seytan diyor al basini git kendine bak naparlarsa yapsinlar. Diger turlu hayatim bitecek hicbir sey olmayacak. Mahkumiyet demek
Kac yasindalar?
Biri 73lu biri 65li. Bacaklarindan saglik problemleri var
Daha gencler. 51 ve 59 yasindalar. Gecmis olsun. Sunu dusun onlari terk ettiginde ne yasayacaklar?
Hicbir fikrim yok belki birkac akraba en fazla birkac hafta yardim eder
Sonra ne olur?