Az önce mesela bir video gördüm kadınlar başarılı gibi bir video altına erkekler yazmış ki telefonu bilmem neyi icat eden erkek ulan o onun beyni zekası sen mi yapmış oluyorsun böyle cahil insanlara öyle bir kızıyorum ki nedir bu kıskançlık?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÇünkü istenen bu. Kadınlara nerede, ne zaman bir kriteri sorulsa hep kendisinden çok daha iyisini daha üstününü istiyor. Mesela dil, boy, zenginlik. Sen hiç kendinden daha fakir biriyle olmak isteyen bir kız gördün mü? Mesela kız bilgili, kültürlü biri. 5 dilde akıcı bir şekilde konuşabiliyor, zeki ve zengin. Bu kızın kafasındaki profil en az 6 dil bilmeli ki çok fazla bu tarz insanla konuştum. Olay sadece dil değil anlatabilmişimdir umarım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKıskançlıkla ilgisi yok. Bir erkek bir şey başarınca bunu kimse bir erkeğin başarısı olarak tanımlamaz sadece o kişiyi ilgilendiren bir şey olarak şahsına övgü yapılır.
Hatta işadamlarına iş adamı bile diyemiyoruz iş insanı diye bir şey uyduruldu ki onun erkek oluşu anlaşılmasın.
Aynı şekilde buluş yaoanın erkek oldupunu dolaylı yoldan anlatan bilimadamı tanımı bile adeta yasak edildi ki bir şekilde erkekliği vurgulanmasın
Ama bir kadın bir şey başarırsa kadın oluşunun altı çizilir ve kadınlar şöyledir böyledir diye sürekli kadın oluşuna vurgu yapılır altı çizilir. Tüm kadınlar sanki bir katkıları varmış gibi başarıya adeta ortak edilir.
Aynı çifte standart kötü şeylerde de kendini gösteriyor... yani erkekler bunca buluşu yaomış bunca şeyi başarmış hayatımızda bunca kolaylığı sağlamış olurken ben erkek olarak bunun içine katılmıyorum tamam ama bir katil erkek ise ve öldürdüğü erkek değil de bir kadınsa "erkekler kadınları öldürüyor" başlığı altında ben potansiyel suçlu haline sokuluyorum.
Senelik bazda yetişkin genç erkeklerin sadece 50.000'de 1 tanesi kadın öldürüyor 49.999 tanesi böyle bir şey yapmıyor ama o katilin erkek oluşu önem arz ediyor.
Hatta aynı şekilde bu gibi katiller erkek öldürür ise mağdurun erkek oluşuna vurgu yapılmadığı gibi haber konusu bile olmaz..
Son bir örnek vereyim
2009 senesinde büyük bir sel oldu İstanbul'da ve bir minibüste işyerine giden 5 kadın işçi boğularak öldü. Onlar haberlerde kadın işçi olarak tanıtıldı kadınlar olarak ne gibi zorluklar içimde olduklarına dair söyleşilere kobu edildi
Ama bu olaydan 4 sene sonra 2013 senesinde ailelerine ekmek götürmek için göz göre göre yerin yüzlerce metre altında çiğerlerüni çürütmek pahasına çalışan 301 işçi diri diri toprağa gömülerek can verdi. 301'i de erkekti ama hiçbir haber kanalı hiçbir gazeteci bunların erkek olduklarına en ufak bir vurgu bile yapmadı
212 Yorumla- 1 yıl
Çok sinir bozucu gerçekten, haberlerde "kadın" belirtili gibi "adam" da belirtilmeli
- 1 yıl
@snaçkır0
Bu anlayış yanlış neden dersen dünyayı erkek vs kadın olarak gören bir bakış açısı bu ve cinsiyetçiliğin dibi bu.
Her 100.000 erkekten 10 tanesi yani 10 bin erkekten biri sene içinde cinayet işliyor 1 tane cinayet işleyen erkeğe karşı 9.999 tane cinayet işlemeyen var bu şimdi erkekleri canavar mı yapıyor? Çok büyük bir oran mı? Kadınlarla kıyas edersen orada oran milyonda bir diye erkeklerde oran kadınların 100 misli oluyor ama bu erkeklerde çok yaygın bir şey değil hatta nadir hatta yok denecek kadar az bir şey 10binde 1 erkek 100 bin erkekte 10 tanesi... bu 100 bin erkekten 10u cinayet işliyor ve bunların sadece 2si kadın öldürürken kalan 8i erkek öldürüyor..
Eee... bu normal bir durum değil mi? Yani bu 100 bin erkekten 10u 8 erkek öldürürken 2 de kadın öldürünce olay oluyor ve erkekler kadınları katlediyor diye bir algı yaratılıyor.
Bu katiller insan öldürüyor insan. Öldürdükleri çevrelerinde sürtüşme yaşadıkları insanlar. Kendileri şiddete eğilimli veya psikopat oldukları için ciddi sorun yaşadıkları "insanları" öldürüyor ve bunlar erkek diye çevrelerinde sadece erkekler yok ki; çevrelerinde kadınlar da var erkekler de.
Ve böyle bir adamla cinayetle bitebilecek kadar ciddi sürtüşme yaşama potansiyeli olan kadınlar da sadece hayatlarındaki kadınlar oluyor.
Öldürülen erkek olunca "illa ölende kabahat vardır" diye düşünüp ölen kadın olunca "vah zavallı" demek cinsiyetçiliktir - 1 yıl
Katılıyorum ve tam terside olabilir, annem şuanki ikbal cinayetinde 😢 annem kızda niye gitmiş falan diyor çok sinirleniyorum üzülüyorum zaten sansürsüz gördüm fotoğrafları içim gitti. Ama sizde anlayin şu an erkeklerden korkuyorum ve hiç bir erkekle de konuşmak istemiyorum
- 1 yıl
@Kaptanhayaliolanbiri
Benim bir erkek kararından öldürülme ihtimalim sizin 4 katınız seviyesinde... benim değil de sizin korkmanız garip değil mi?
Ben ölürsem sırf erkek olduğum için daha az mı önemli olacak? - 1 yıl
En azından biri seni çekiştirdiğinde onu zorlayabilirsin ben hiç bir şey yapamam, öyle sürüklene sürüklene artık beni soyup parçalar mi kafami ayırıp fırlatırmı sırf adamı sevmediğim onun olmadiğim için bilemiyorum. Ben de bir erkek tarafından öldürülüyorum sende bir erkek tarafından öldürülüyosun biraz komik.
- 1 yıl
@Kaptanhayaliolanbiri
Ya sonuçta 350-400 kadın öldürülürken 1600-1700 erkek öldürülüyor...
Her gün ortalama 1 kadın ve 4 erkek..
Komik değil çünkü katil olacak güç ve saldırganlık sadece erkeklerde var ama onların da çok azı cinayet işliyor.
Onların kurbanlarının %80'i erkek %20si kadın.
Bir kadın olarak senin cinayete kurban gitme sebeplerin farklı evet ama öyle sokak ortasında tanımadığı biri tarafından öldürülme olayı çok daha istisna.
Genelde herkes gibi kadınlar da yakınları tarafından öldürülüyor.
Ama erkeğin yakınında çok fazla erkek var katil olma potansiyeli olan pek çok erkekle işimiz oluyor.
Ortak oluyoruz, işçisi veya işvereni oluyoruz, borçlusu oluyoruz alacaklısı oluyoruz, rakibi oluyoruz, iş arkadaşı oluyoruz pek çok ilişki biçimi var. - 1 yıl
O zaman erkeklerden uzaklaşıp kaçmam mantıklı ☺
- 1 yıl
@Kaptanhayaliolanbiri
Neden? 50binde 1 ihtimalle öleceksin diye erkeklerden uzak durursan kaza olacak diye arabaya da binmemen lazım - 1 yıl
Bir erkeğin vücuduma el sürmesindense araba kazansında geberir giderim ayrıca 50 binde 1 ihtimal falan değil. Benim yaşadığım ülkenin benim yaşadığım bölgenin ve beni tanıyan erkekleride ihtimale katman gerekir.
- 1 yıl
@Kaptanhayaliolanbiri
öldürülme anlamında ihtimal senede 50binde 1... tanımayanlarda bu ihtimal milyonda 1'e düşer tanıyanlarda daha yüksektir ama ortalaması senede 50binde 1...
taciz apayrı br şey ve istatistiğini tutmak zor ama tanımadığı biri tarafndan gerçekten tecavüze uğrayan kadınların sayısı da öyle çok yüksek değil. hadi ona 10binde 1 de... bu da senede. Her sokaa çıktığında bu ihtimal milyonda bire kadar düşer. bir erkeğk gördün diyelim o erkeğin sana tecavüz edecek olma ihtimali belki 10 milyonda 1...
şöyle hesap edilir... 20 milyon yetişkin kadın var diyelim 365 günde kaç erkekle karşılaşır her bir kadın. Günde 10 erkek ile karşılaşsalar ortalama senede 4er bin erkek ile karşılaşıyorlar. her bir kadın 4 bin ise toplamda 20 milyon kadın senede 80 milyar kere kadın erkek karşılaşması demek...
bunlardan kaçı tecavüz ile sonuçlanıyor? yaklaşık olarak 12 bin tecavüz oluyor yılda... yani her kadın erkek karşılaşmasında 7 milyonda 1 ihtimalle tecavüz gerçekleşiyor diyebiliriz...
hadi bildirilmeyenleri filan da sayarsak milyonda 1 - 1 yıl
İhtimalleri görmezden geliyorsan sakın doktor olma.
Erkekler kadınlara karşı üstünlük kurmasına gerek yok doğal seleksiyon bunu gerektiriyor. İlkel dürtülerimiz bizi bu şekilde kodlamış vaziyette. Hiçbir erkek evinde kendisine klitorisini kaldırmış bir güzel kardeşim istemez. Öte yandan şunu biz bulduk siz şöylesiniz vb diyen bir erkekte kafasında bir sıkıntı vardır. Kadınlar kavga etmek için değil beraber mutlu olmamız için varlar...
Ünlü bilim kadını merak ediyorsanda marry currie - polonyum buldum. Tabi kocasıda bilim adamıydı pierre curry.03 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerde kavga etmek içim değil mutlu olmamız için varlar zaten bunun aksini söylemiyorum... sorduğum soru şu! Neden “HER” konuda üstün olmaya çalışır o tırnak içine aldığım kelime o kadar önemli ki çok değiştiriyor cümleyi kadınların üstün olduğu konularda var ama ben neden her konuda üstün olmaya çalışıyorsunuz diyorum anlatabildim mi sana ezbere konuşmayı iyi biliyorsun. Ve o klitoris kısmını tam olarak anlayamadım sansürlemiş sanırım o yüzden ona cevap veremiyorum hayırlı geceler
- 1 yıl
''HER'' konudan kasıtın içinde bunu yazan sen olmasan soruyu cevaplardım ama bir erkeğin kadınla sidik yarıştırmasının mantığını çözemediğim için onu görmezden geldim. Yani bir erkek hayattaki yerini amacını bildikte sonra kadının sahip olduğu ve iyi yaptığı hiç bir meziyeti ondan iyi yaptığını iddia etmeye çalışmaz. Erkekler birbirlerine her konuda üstünlük sağlamak isterler. Biyolojik cevabı testesteron psikolojik cevabı ego bilişsel cevabı ise herşeyin en iyisine sahip olabilme şansını arttırma...
Sadece tek bir konuda öyle olduklarını sanmıyorum. Genel olarak türleri böyle.
Ayrıca kadinlara seçme ve seçilme hakkı, eğitim hakkı çok sonradan verildi. Bundan dolayı yok telefonu kim icat etti diyen fikir fukarası erkekleri kendi dünyasında yalnız bırak.
Ayrıca, Madame Curie'der susarım.02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
51Cevap
1 yılBen burdan böyle bir çaba görmedim. Kaldı ki sürekli güçlü kadın propagandası yapan siz kadınlarsınız Veya sürekli Erkek aşağılaması yapanda kadınlar Bütün bunları neden yapıyorsunuz acaba? Üstün olma çabası kimde bunun yanında burada adam kendi bireysel başarısından bahsetmemiş ki sen kalkıpda onun beyni onun zekası diye karşılık veriyorsun Erkekler diye söylemiş zaten buda ayrı garabet. Ve doğruda diyor yalan mı Nobel ödüllerinden tut bilimsel gelişmelere icatlara hepsi ezici ağırlık ve çoğunlukla erkek sayesinde oldu. Peki kadınlar ne diyor erkekler için sadece cinsellik düşünen varlıklar diye sığ bakarak aşağılamıyorlar mı? Öyle olsa hala kocanızdan mağrada ava çıkıp et bekliyor olurdunuz bu gün Gerçekler ağır gelmesin Bu gün bak hepsi erkeğin parasına tamah etmiş durumda bir laf var. Borç alan emirde alır bizim ülkenin ambargolarla kıvranma sebebi gibi Kaçı kendi ayakları üzerinde durum gururla ayakta duruyor. HEpsi yan gelip yatıp erkeğin parasına muhtaç durumda sömürme peşinde Yani bu durumda kendilerini satılığa çıkarmış oluyorlar Gülünç gerçekten gülünç bu öyle çıkıp güçlü kadın demekle güçlü olunmuyor Kadınlar başarılıdır demekle olmuyor. Biz erkekler habire biz güçlüyüz başarılıyız diye slogan atıyormuyuz Hayır NEDEN ÇÜNKÜ İHTİYACIMIZ YOK BUNA ya siz acaba eksikliğini hissettiğiniz şeyin sürekli dışa vurumu olmuyor mu bu? Biz niye buna gerek duymuyoruzda siz sürekli slogan atma gereği duyuyorsunuz sorun bakalım kendinize Niye kendinizden üst nitelikte adam arıyorsunuz Sizden uzun olmalı sizden çok kazanmalı sizden daha yüksek statüde olmalı NİYE NİYE? resmen kafa bulanıklığı Neyse şimdi Güçlü hanım efendiler bu gerçekleri söylediğim için zorlarına gidecek ya yorumu kaldıracak ya da engel basacak ve böylece Ne kadar güçlü olduklarınıda bir kez daha ispat edecekler. Bİrazdan ya şikayet gelecek ya da engel işte böyle süper derecede güçlü kadınlarımız var. Cevap vermekten bile korkan susturmaya çalışan 👍👍
17 Yorumla- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan Hikaye şöyle başlıyor sizde git bir damsalak bul veya serseri erkek buda sana yapmadığını bırakmasın ondan sonra Genelleme sonuç Erkek düşmanlığı ya da sürekli feminist propanganda her zaman böyle olmuştur.
- 1 yıl
Bu yazıda zaten aslında arkadaş üstünlük kurmak isteyen tarafın kadınlar olduğu apaçık itiraf edilmiş
1 yılBaşkasının başarısıyla övünen erkekte de sıkıntı var, başkasının başarı öyküsünü izleyip "yaaa kadınlar güçlüdür" diyen kadında da sıkıntı var. Herkes kendi çizdiği yoldan gidiyor işte, başka bir erkek/kadın başardı diye tüm erkekleri/kadınları övmeye gerek yok.
93 Yorumla- 1 yıl
Sonunda doğru konuşan biri
- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Kesinlikle akıllınız da varmış şükür
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBiraz yorumları okudum da çoğu kendini üstün görüp laf dalaşına girmiş. Arkadaşlar kadınla erkek tabiki eşit degil. Erkeklerin de kadınların da farklı konularda üstün olduğu yanlar var. Ne erkek her konuda üstün olabilir ne de kadın. Şu saçma tartışmaları bi aşın artık. Yaratılış bakımından erkek üstün, çoklu düşünebilme yeteneği olarak kadın üstün. Fiziksel güç olarak erkek üstün, duygusal anlamda kadın üstün. Sorun çözebilme yeteneği konusunda erkek daha üstün, ikna kabiliyeti ve hazır cevap verebilme konusunda kadınlar üstün. Unutmayın erkek koruyup kollamak ister, kadın korunup kollanmak ister. Kadın üzüldüğünde ağlayacağı bir omuz ister, erkekler kadının ağlayacağı o omuzu kadına sağlamak ister. Erkekler yönetmek ister, kadın yeri gelir yönetilmek ister. Hiçbir erkek kendisinden üstte gördüğü kadını yanında istemeyeceği gibi kadın da kendisine eşit veya kendisinden daha altta gördüğü bir erkeği yanında istemez. Eşitlik palavralarını bırakın artık
10 Yorumla
1 yılVerdiğiniz örnek bile üstünlük cinsiyet üzerinden üstünlük kurmaya çalışanın sadece ve sadece kadınlar olduğunu haykırıyor.
Bir videoda başarılı olmuş erkeklerden bahsedip kadınlardan hiç söz etmeyip "erkekler başarılı" diye başlık atıp başarıyla cinsiyet kimliği arasında erkek taraflı bağ kurmuş olsak böyle bir video yükleyecek olsak "ne yani kadınlar başarısız mı?" diye itiraz eden yüzlerce kadın yorumu olurdu ve haksız da olmazlardı. Zira erkek olmanın başarıyla ilişkisini kurmak üstünlük kurma çabası olarak görülebilirdi ama bunu biz yapmıyoruz ancak siz yapıyorsunuz işte ve bu apaçık şovenist bir yaklaşım oluyor.
Düpedüz şıvenizm yapıp itiraz ettik diye bizi şovenizmle suçlamanız da sürekli mağdur sayılma ayrıcalığını kullanma çabanızla ilgili bir durum
09 Yorumla- 1 yıl
@MallErkekler
Düzgün bir eleştirin olacaksa konuş yoksa yazdığın da silinecek - 1 yıl
@MallErkekler
Yalan olması için somut bir veri olması lazım. Ben yorum ve izlenim aktardım.
Nesi yalan?
Erkekler asla bir erkeğin başarısı için "işte erkek başarısı" filan diye başlıklar üretmiyor.
Üretiyor diyorsan bul getir.
Kadınlar işte bir kadının başarısından kadınlık için övgü toplamaya çalışıyor...
İşte ispatı da soruyı soranın itiraf ettiği başlık - 1 yıl
@MallErkekler erkekler bunu durup durduk yere söylemez... sürekli kadınların başarıları "kadın oldukları" altı çizilerek öne sürülür o zaman da erkekler de karşılığında "tüm buluşlar erkekler tarafından yapılmış" der..
Sürekli kadınlara cinsiyet üzerinden övgü yapılınca erkekler de "o oadarı da fazla" diyor... - 1 yıl
@MallErkekler hayır her zaman kadınlar yapar bunu... yani başlıkta hep kadın vurgusu yapılır. Sizin dedikleriniz aşağıda tepki veren yorum yazan kullanıcılar.
Ama cinsiyet üzerinden övgü yapan başlıklar veya yapımlar hep kadın şovenizni içerikli - 1 yıl
@MallErkekler %99'unu erkekler buldu tabi ki...
Edebiyatı da erkekler yapar şiiri de besteyi de hep erkekler yapar...
Ezici çoğunluğu erkektir - 1 yıl
@MallErkekler
Erkekler dünyayı sırtında taşıyor kalkacak got yan gelip yatan popolar olur... erkek değil misin çalışıp eve bakacaksın derken büyüyen popolar kalkar - 1 yıl
@MallErkekler ne engeli yahu; ciddiye alınmama sebebiniz de kendiniz...
En iyi arkadaşım kadın avukatımdı da evlenir evlenmez kocam çalışsın baksın dedi ve işi gücü bıraktı benim davaları bile yüz üstü bıraktı büroyu kapadı gitti... - 1 yıl
@MallErkekler satrançta bir dünya listesi var ve kadın erkek birlikte yarışıyor...
Ama bir de kadınlar şampiyonası var. Erkekler için ayrı şampiyona yok neden biliyor musun?
Çünkü kadınlar için ayrı dünya şampiyonası yapılmasa kadınların esmesi okunmayacak.
İlk 100de kaç kadın var biliyor musun? - 1 yıl
@MallErkekler
Kadınlar engelleniyor filan değil tembellikleri yüzünden motivasyon eksikleri yüzünden geri kalıyorlar; suçunu da erkeklere atıyorlar.
Tek istedikleri iltimas... adını da pozitif ayrımcılık koymuşlar
1 yılAçık konuşmak gerekirse biz erkekler kadınlar olmasa bir hiçiz. Yani kadın tabiatın en güzel şeyi. Onlar olmadan bir erkek asla tek başına birşeyi çekip ceviremez.
515 Yorumla- 1 yıl
Doğrular bu maalesef
- 1 yıl
Ezenler ezilsin ne diyim
- 1 yıl
Valla bu dediğini bizzat deneyle test ettiler. Adaya ayrı ayrı Erkek ve Kadınları gönderdiler Erkekler pek çok şey inşa etti beraber avlandılar pek çok şey başardılar. Kadınlarsa sorumluluk almaktan kaçındı birbiri üzerine yığmaya kalktılar sürekli kavga ettiler. Bir türlü doğru düzgün bir yere varamadılar. Sonuç ne oldu peki Erkeklerin bulunduğu adaya gittiler 🤣 çok merak ediyorsan atabilirim Deneyle ilgili çalışmayı ve videoyu bu farklı konularda da yapılmış çalışmalarda mevcut. Yani lafın özüne gelirsek Bana göre yalakalık yapmanın ve yaranma mentalitesinin peşindesin bu şekilde birşeyler elde edeceğini zannettiğin için bunları söylüyorsun ama boş yapmışsın hiçde işe yaramayacak onuda söylim. Sadece birilerinin gazını işine geldiği için Sahte tebriklerini alırsın o kadar.
- 1 yıl
Yalakalık yaparak bir kazancım olmayacak kardeşim bunu bilesin. Gelsin bir kişide buraya yazsın. Buraya desinki bu yalakalık yaptı vs vs bir kârı oldu. Ya da burdaki herkese salça oluyor. Az çok bilen bilir beni kimseye yaranma derdinde değilim doğru neyse o benim için. Senin söylediğin adı üstünde bir deney. Yapmak mecburiyetinde oldukları için yaptıklar deney olduğunu bildikleri için. Fakat gerçek hayatta bu böyle olmuyor maalesef. Elbetteki tek başına birşeyleri başaran kadınlar ya da erkekler var. Ama şunu asla unutma ki yine yalakalık olsun diye söylemiyorum. Kadınlar olmasa biz bir hiçiz. Boşuna cennet anaların ayakların altındadır denilmemiştir. Umarım beni anlamışsındır. Bundan sonrada bilmeden etmeden insanların günahını alma tamam mı canım. Ben burada yalakalık yaparak hatun düşürmeye vakit harcamama gerek yok istesem özel hayatımda bir sürü bulurum. Buraya sadece kafamı dağıtmaya geliyorum. İyi geceler.
- 1 yıl
"Kadınlar olmasa biz bir hiçiz. Boşuna cennet anaların ayakların altındadır denilmemiştir."buna yaptığın temellendirme hem alakasız hemde gerçersiz Kadınlar olmadan bir hiçmişiz çünkü cennet ayaklarının altına serilmiş. Erkek hiçbirşeyi kadınsız çekip çeviremezmiş. Yİne temellendirilmemiş geçersiz ve eksik varsayımlarla bunu öne atıyorsun ve şunu demişsin "Yani kadın tabiatın en güzel şeyi"BUram buram yalakalık kokuyor. Erkeklerin çoğu zaten yanlız çoğu kadınların aşırı ve abartılı beklentilerini karşılamadıkları için yanlız yaşıyor. Bayada herşeyini çekip çeviriyor. Bunca bilim insanı bunca mucid bunca icat Kadının desteği ile mi yapıldı. Bunların arasında yüzlerce yanlız tek adam var. E o zaman sen neye göre Biz bir hiçiz kadın olmadan hiçbir şey yapamayız gibi bir argüman ortaya atabiliyorsun ki Ya bu yalakalıktır ya da bak şu cümlen çok ilginç " insanların günahını alma tamam mı canım"Canım mı? acaba ben kadınları aklaması için bir kadın tarafından açılmış bir hesapla mı konuşuyorum yoksa feminize olmuş erkekleriğinden eser kalmamış beni yıkanmı biriyle mi? Zira Erkek ve Kadının zihinsel iletişimler farklılıklarını bilen biri olarak Sözlerin çok fazla duygusallığa bağlı duygusal söylemler üzerine kurgulanmış mantıki argümanlar temellendirmeler yok. Gerçek ortada KADINLAR BİZ OLMADAN BİR HİÇLER. Bizim sayemizde bu hayatı yaşıyorlar bizim sayemizde burada kullandıkları cihazlardan yorum yapabiliyorlar.-20 derece sınırda nöbet tutanlar sayesinde yan gelip yatıp burdan erkeklere nefret kusabiliyorlar Dalga mı geçiyorsun sen
- 1 yıl
Amma uzattın be kardeşim sende he. Tamam ben yalakalık yapıyorum. Mutlu oldunmu. Kızlar ben yalakalık yapıyorum. Hadi herkes bana koşsun. Nasılda yarandım size ama dimi.
- 1 yıl
Filozof kardeşim sensin tamam. Sen kazandın en birinci sensin. Oldumu?
- 1 yıl
Yok ben şimdi gerçekten emin oldum Erkek hesap açmış kadınla konuşuyorum Neyse boş ver diyeceğimi dedim zaten
- 1 yıl
Evet erkek hesabı açmış kadınım ben 😃😃😃
- 1 yıl
Hatta ben erkeksi lezbiyenim 😃😃😃
1 yılOnu diyen erkekler zaten sadece telefonun icadını bilir. Bir sürü erkek mucit kadar kadın mucit de var. Telefonu Graham Bell icat ettiyse WİFİ’yi de kadın icat etti. O çok sevdikleri arabalarının bile silecek kısmını icat eden kadın. İcat etmese acaba yağmurlu günlerde kaza yapmadan, ölmeden evine gidebilir miydi önünü görüp?
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. sacmalamislar. kadinlara her sey yasakti nasi kesfetsin telefonu
52 YorumlaEvren bir bütündür, her şey birbirinin zıttıdır. Kadınlar daha geniş düşünür.
Erkeklerse direkt sonuca giden şeylerde daha başarılıdır. İkisine de ihtiyaç vardır.
Kadının geniş düşünmesi ve duygu odaklı bakması insanlığı devam ettirdi belki de.
30 YorumlaSokakta yürüyen sıradan cahil bir erkek nasıl olur da Einstein, Tesla vb erkeklerle kendini bir tutabilir. Sen önce icraatını ortaya koy, ondan sonra üstünlük tasla
59 Yorumla- 1 yıl
Bireysel olarak konuşmamış Mesele kadın"""LARIN"" başarı üzerine olduğu için oda erkek""LERİN""" diyerek karşılık vermiş.
- 1 yıl
Konuşmanın bağlamında kendisnin başarılı olması gerektiği bir pozisyon yok. Genellemeler üzerine yürütlmüş bir konu bireysel değil.
- 1 yıl
Bu genellemenin hep erkekler tarafından oluşturulmasi olayın tamamen kişisel olduğunu açığa çıkarır... Ek olarak bahsettiğimiz başarılı erkeklerin %90'ı kadının, zayıfın ve fakirin adının olmadığı geçmişte yaşamış olduğundan karşılaştırma yapmak oldukça absürt ve gülünç duruyor.
- 1 yıl
Kadınların başarısı diye başlık atılmış bir konunun altına bu yorum yapılmış bu yorum. İkincisi 60-70 senedir eşitlik ve haklar verilmesi bir yana günümüzde dahil halen dahi ezici çoğunlukla yine erkekler başarı gösteriyor. Bunun sebebi kadınların ap. tal olması değil İki cinsin eğilimi neden oluyor. Erkekden hep başarması üretmesi güçlü olması bekleniyor BİZZAT KADINLAR TARAFINDAN ve toplum tarafından Peki ya Kadınlar Erkeğin parası peşinde koşup her anlamda üst nitelikte adamları seçiyor onları istiyor. Erkekler mesela en ortalamaya bile yürüyor. Dünyaca ünlü bir futbolcu mağza çalışanıyla evlenebilirken Alel ade bir kadın süper zengin beyaz atlı prens bekliyor daha çok örnek verebilirim tüm bunlar erkeği zaten üstün ve başarılı olmaya mecbur bırakıyor. Kadınlarıda 2. sınıf olmaya zorluyor bilmem anlatabildim mi Ayrıca geçmişede gidersek uda bahane edilmez Erkeklerde birbiri arasında birbirlerine çelme takıp durdular kimi zekası kimi bilek kuvvetiyle aralarından sıyrılıp yükseldi fakat bu günde olduğu gibi dünde kadınlar yan gelip yatıp prensesler gibi yaşamayı istediler.
- 1 yıl
Bahsettiğin şey, kadınların başarılı erkek seçmek istemesi, içgüdüsel bir durum. Bu erkeğin üstün olduğunu kanitlamaz. Burada kadın beyni kendi çıkarını değil, doğacak çocuğun çıkarını gözetir. Erkek ise çiftleşme derdinde olur. Bu açıdan baktığımızda bile kadının oldukça fedakar ve empati seviyesi yüksek bir varlık olduğunu söyleyebiliriz... 60-70 senedir eşitlik var diyorsun, bugün bile istediği şekilde hareket edemeyen, istemediği kişiyle evlenen kadınların sayısı azımsanamayacak kadar yüksek. Sence bu eşitlik her yerde geçerli mi? Toplumun ne kadarı bu eşitliği kabullenmiş durumda?
- 1 yıl
Tamam ben bu erkeğin üstünlüğüdür demiyorum ki Erkek üstün olmuş oluyor bu şekilde diyorum İkisi ayrı şeyler. Bu böyle olduğu sürece ki OLACAK erkekler dünyanın her zaman egemen baskın Cinsyeti olacak buna mecburlar İsteselerde istemeselerde Eşitlik hiçbir zaman olmadı olmuyor olmayacakta Ne biyoloji ne piskoloji ne karakteristik yapı buna engel
1 yıltürk erkekleri kadar kendine pay çıkarıp övünmeye çalışan yüzsüz ırk görmedim
31 YorumlaÖyleyiz zaten diyenler hayatlarında ne başarmış acaba ahdjahdjadjahs başkalarının başarısıyla değilde kendi başarınızla övünmeye çalışın ortada kalırsınız b@k gibi hele ki şu bamyalarıyla düşünen KS erkekleri siz ayrı bir komiksiniz 😂
20 YorumlaÇalışmıyoruz. Zaten öyleyiz. Keza hepiniz lafta kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Demek ki feminizm ilişkiye gelinceye kadarmış.
05 Yorumla- 1 yıl
yazık kendine yedirememiş kaldırmış yorumları djfjfk
1 yılBunun cinsiyetle alakası yok. Erkekleri gömen pek çok kadın da var. Klişe olacak ama, bu tamamen karakter meselesidir. İnsan insandan üstün olabilir herhangi bir konuda ama maalesef ülkecek bunu hep cinsiyete bağlama çabasındayız. Bir baltaya sap olamayan insan başarıyı kıskanır. Bu bu kadar basittir.
00 Yorumla
1 yılKibirli ve ezik olmakla ilgili. Rekabet hırsından..
60 Yorumla
1 yılYüzsüzler çünkü.
Aldattığı halde üste çıkmaya çalışan cins bunlar ne bekliosun ki64 Yorumla- 1 yıl
Aldatmakla ne ilgisi var konunun
- 1 yıl
İşine gelmedyse bu konu başka konuyu da ele alabilrz
- 1 yıl
Alakasız çıkarımda.. kadınlarda aldatıyor bu arada. tabi her iki taraf için üstünlük değil aşağılık komplexini gösteren birşeydir aldatmak Bunu üstünlük gören Piskoloji bilinç altı konularında bir şey bilmiyordur.
- 1 yıl
Konu bu mi sence
Aşağılık kompleksi. Kadınlar erkeklerle eşitlenirse her açıdan kadınların daha iyi olacağını ve seçmenin de tamamen kadınların tekelinde olacağını onlar da biliyor o yüzden bu beyhude kontrol çabaları.
60 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Erkekler diye genelleme yapmak saçma ya tamam fiziksel olarak üstünler onda iddiam yok ancak zeka, başarı, yetenek kişilere ait özellikler. Bunu söyleyen tek hücreli de anca hemcinsiyle övünebilir sorsan oksijen ısrafından başka bir şey yapmıyordur.
07 Yorumla- 1 yıl
Peki kadın bşrey başarılı olduğunda "kadınlar başarılı" olarak tanımlama yaptığımız zaman aynı eleştiriye tabi olmuyor muyuz?
- 1 yıl
Ben sadece soru sordum.
Bu cümleleri kuranları da eleştiriyor musun?
Mesela kadın voleybol milli takımının başarısı kadınlar olarak özellikle gurur duyacağımız bir şey gibi aksettirenleri mesela Türk kadınının başarısı olarak tanımlayanlara da aynı eleştiriyi yapabilir miyiz? - 1 yıl
Ama hep öyle yapılıyor... erkek sporcu bir şey yaparsa sadece Türktür ama kadın sporcu bir şey yaparsa Türk kadınıdır...
Soru başlığını açan arkadaş da kimleri eleştiriyor kadınlar başarılı başlığına cevap yazanları.
Yani eleştirdiğiniz şeye tepki verenleri eleştirmiş oluyorsunuz.
Zira ben durup durduk yere erkek olduğu için birilerinin "o bir erkek bakın erkekler ne kadar başarılı" dediğini görmedim.
Tersi çok oluyor dürüst olalım. Ve tersi yönde bir başlığa da eleştiri "ama erkekler de şunları şunları yapmış" demek şeklinde olabilğr
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKadın düşmanılar ve bunu direk değil dolaylı yoldan söylüyorlar
22 Yorumla- 1 yıl
Hepsine de kadınlar bakmıyor o yüzden kinleniyorlar normal hayatında sevgilisi olan ve kadınlarla iyi anlaşan biri kinlenmez zaten. Kendileri ezik olduğu için diğer kişileri ezmeye çalışıyorlar
- 1 yıl
alakası yok durum tam tersi
Üstün olduğumuz için her dönemde kadınlar geri de kalmış zaten sene kaç olmuş daha hala kadın hakları tartışılıp bu dönem de bile kadınlar geri de kaldıysa kim üstün
04 Yorumla- 1 yıl
ayrıca kadının beyanı esas kim geride sen düşün
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Üstünüz çünkü , herseyi biz yapmisiz yapmaya da devam ediyoruz , sizin zaten bizim çoktan yaptığımız şeyleri yapıp bide çocuk gibi alkış beklemeniz ovulmeniz çok komik
034 Yorumla- 1 yıl
bck üstünsünüz sizde yapmadınız zaten yabancılar yaptı
- 1 yıl
neyi başardın ki neyi icat ettin
- 1 yıl
kadınlarda başardı ve onları tonla engellemek isteyen okutmayan erkekler varken
- 1 yıl
bende tam tersini diyorum zaten
- 1 yıl
erkeklerin tek yaptığı şey silah bomba üretmek savaş çıkarmak
- 1 yıl
çamaşır bulaşık wifi buzdolabını da kadınlar buldu o zaman onlar olmadan elektrik işe yaramaz bişi zaten
- 1 yıl
hadi ordan ya uydurma aç araştır
- 1 yıl
Önceden kadınlar çalıştırılıyor muydu sizin sapıklığınızdan aileler kızlarını eve kapatıyordu okula gönderilmiyorlardı ve ayrıca zeki ve olgun bir insan ben bunu yaptım herkesten üstünüm diye kendini övmez komik olan sensin yani
- 1 yıl
olmayanı yani hayal dünyanı
- 1 yıl
yoo değil kendini avut sen
- 1 yıl
Woman ne ergen misin 😃
- 1 yıl
Olaya geniş açıdan bak ve kendini üstün görme bu yanlış bir şey tamam mı çocum sütünü de içmeyi unutma
- 1 yıl
değilsiniz işte hayal dünyasında yaşıyon sadece aşırı egoizmden kaynaklı o kadar
- 1 yıl
tek üstün olduğunuz yer bi şeyleri maffedip savaş çıkarmak yok etmek
- 1 yıl
@everkeğii ee yani daha çok bulduysan ne olmuş? İlkokul çocuğu musun üstünlük gösterisi yapıyorsun. Bu sebepten kadını aşağılamak ne haddine? Sen bir şey icat etmedin ayrıca senden öncekiler aklını kullanıp yapmışlar yapacağını ve senin gibi sÎdik yarışına da girmemişler.
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılCinsiyet fark etmeksizin kim beynini kullanıyor ise, o üstündür.
30 Yorumla çünkü etkileyeceği yapabileceği bir şey yok. işte herşeyi biliyimde ezik durmuyum
10 Yorumla
1 yılVe bunu diyen beyinsizin dm sinde 100 kadın vardır 😂🤣
224 Yorumla- 1 yıl
Sizin b0ktan yorumlarınız ile uğraşacak vaktim yok
- 1 yıl
edemiyor zaten yav zırlıyonuz
- 1 yıl
Birinden mantıklı bir cevap gelmez peh 😏
- 1 yıl
zeka yok ki olsun
- 1 yıl
sabahtan akşama kadar sızlanan onlar değil sanki
- 1 yıl
Zeka ve akıl başka 🤣
- 1 yıl
Bunların ki süs 🤣
- 1 yıl
ban yemiş hesabı zaten onun oh iyi oldu
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Seni doğuran da bi erkek mi lan 😂 de hele bi 😂
- 1 yıl
bizim gözümüzde de ayaklı cüzdansınız zaten sadece başka halta yaramıyonuz çünkü kendinizi boşa bi bck sanmayın
- 1 yıl
Nasılda çirkinleştin ☺️ insan işte eksik hissettiği an ilkelleşir 👏 yorumumu tekrar oku, beni onayladığını farkında değilsin 🚬
- 1 yıl
Ay benim midem bulandı ben kaçar 🤢🤢🤢🤢
- 1 yıl
sen yaparsında ben yapamaz mıyım sandın
- 1 yıl
neye lâyıksanız onu veriyoruz
- 1 yıl
Cüzdan detayı güzeldi. En eski mesleği yaşatıyosun demekki 🙏🙏 kendinizi basitleştirmeniz çok hoş. Aynı fikirdeyim ☺️
- 1 yıl
en. ayi olanı kullanıcaksın sizin gibilerin değeri sadece para çünkü başka bi şeyiniz yok
- 1 yıl
Kız sende abartma 🙂
Yorumumu terk edin hadiiiii - 1 yıl
abartma mı Instagrama baksana ne diyorlar değerleri ne kadar öğrenirsin
- 1 yıl
kendini ezdirirsen daha çok üste çıkar
- 1 yıl
Ben muhatap olmam konu kapanır ha onlar rahat durmazsa vicdansız tarafımı da gosteririm ben kimseye boyun eğmem babam bile dahil tamam mı dağılın hadi
- 1 yıl
haklısın bi bakıma bunlar laftan anlamaz basıcam engeli direk
1 yılaz bir kısım öyle, çoğu aklı başındaki erkek, kadınların ayakları üstünde durup, iyi şeyler yapmasını destekler
01 YorumlaKimse kimseden üstün değil. Zeki bir erkek canım kadından, zeki kadın canım erkekten üstündür. Bu kadar. Sacma sacma erkekler bunu yapıyor, kadinlar bunu yapiyor kavgasına girilmeye gerek yok.
01 Yorumla
1 yılRekabet savaşımız var güç arzumuz hırsımız yaşama bağlıyor bu duygular yoksa zayıf ezik kalırız hayat bizi böylr olmaya mecbur ediyor
017 Yorumla- 1 yıl
Sen evde boş boş otur hareketsiz dizi film izle snece ne olur kilo alır hantallaşırsın bu sorun teşkil ediyor yaşam bu değil
- 1 yıl
O yüzden spor güç ve enerji
- 1 yıl
Deneyimlerim çünki bende asosyal oyun bağamlışıydım
- 1 yıl
Sonradan iş güç ara sıra kitap okuma spor temiz hava güneş iyi geliyor
- 1 yıl
Bende bildiğimi söylüyorum işte
- 1 yıl
Afedersin haram mı var sana giren çıkan yok ne bu tavır
- 1 yıl
Üstün olma durumu yapımızda var
- 1 yıl
Kardeşim zorlama.😇 Hadi iyi geceler
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😇
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu konunun cinsiyeti yok bence. Atalarımız, " Altta kalanın canı çıksın" demiş. Demek ki çağlar boyunca bir üstünlük çabası var insanoğlunda.
00 YorumlaVideo içeriğinde erkeklere karşı bir şey yoksa, tamamen dingillik yüzünde
07 Yorumla
1 yılHaksızda sayılmaz hiç icad eden bi kadın okumadım ama 😂😂😂😂 kızmayın ama öyle kadının en sevdiği estetik onu bile erkekler yapıyor
00 YorumlaÖyleyiz zaten?
100 konu varsa 90'ini erkek her türlü alır
020 Yorumla- 1 yıl
Doğru eskiden öyleyedi. Ama günümüzde kadınlar sizle yarışıyor. Her alanda varlar. Matah bi şey değil bence. Ama erkekler çok boş beleş kafalarda artık. 30a kadar karı kız kovalıyor bi baltaya sap olamıyor çoğu.
- 1 yıl
@BuzlarTrileçesi Kadınlar bizle yarışamazlar. Yazılım şu an en çok ilgilenilen alan, arkadaşım çok güzel bir şirkette proje yöneticisi konumunda ve kendisinin dediği de aynen şu; İş görüşmesine gelen çoğu kadın ya hiçbir şey bilmiyor, ya da bildiği konuda da kendini geliştirmemiş insanlar.
Erkekler yazılım konusunda da çok daha iyiler.
Geleceğin işi bu ve sektörde de lideriz. 100 şirket varsa yine 90'ını kuran erkektir. Kaldı ki kuran kadın olsa bile, müdürleri, yöneticileri erkektir dikkat edersen.
Kadınlar erkeklerin yaptığı bir işte hali hazira konup iyi olabilir ancak, istisnalar kaideyi hiçbir zaman bozmayacak - 1 yıl
Arz talep ilişkisi biraz. Kadından daha çok güzellik beklenir. İçgüdüsel olarak güzellik cart curta daha çok kafa yorar. Ama hırlsı kadınlar da var. Gerçekten hırslı olanlar yapıyor. Yani zekasal bi problem değil bu. Erkeğin zekası yetmezken kadının ki yetebilir. Her erkek zeki değil çok mal erkekler var
- 1 yıl
Ben makine mühendisliği okuyorum. Bizim sınıftaki çoğu kadının içi boş bu konuda. Erkekler kızlarla takılsa bile kendini geliştirme misyonuna aşinalar çünkü doğduğumuz andan itibaren savaşçı olarak yetişiyoruz. Kadının doğasında bu yok.
Kaldı ki kadının erkeği geçme çabası modern hayatın dayatması, doğada böyle bir çaba yok kaldı ki bunu yapmaya çalışanlar da her zaman elenmiştir - 1 yıl
@BuzlarTrileçesi Evet bende bu iç güdü ve doğadan bahsediyorum aslında.
Kadının da erkeğin de mali var orası öyle tabii, tek eşit olduğumuz konu olabilir 😂 - 1 yıl
Bu dediğin doğru. Erkeğin doğasında var. Kadının doğası bu değil. Modernizmin dayatması. Ama zekasal bi problem değil dediğim gibi. Zeka insana göre değişir kadın erkek farketmez. Mesela o kız bi motivasyonla o bölüme girmiş. Ama onun doğasına hitap etmediği için geliştimiyo kendini. Bi motivasyonu yok. Ama olursa yapar. Bu noktada erkeklerin kadını aşağılar biçimde sürekli ben üstünüm vurgusu yapması itici geliyor kadınlara. Sen üstünlüğünü ortaya koyacaksın. Bunu dillendirdiğin an kadınla savaşıyor ve kıskanç ezik bi konumda görünüyorsun
- 1 yıl
@BuzlarTrileçesi
Üstünüm vurgusunu bize yaptıran sizsiniz ama kanka
Gördüğünüz çoğu şeyin tasarımcısı mucidi erkek, erkekler tonla başarı alıyor. Kadın kalkıp masa yapsa, bravoo kadinin gücü kadın yapar diye diye kendiniz bizi ezmeye çalışıyorsunuz bizde kendimizi savunuyoruz o kadar.
Erkek çoğu konuda bir çaba göstermese bile gelişir, yapısı doğası bu abi, öğrenmeye keşfetmeye doğası gereği açtır. Kadının doğada öyle bir çabası olmamıştır - 1 yıl
O Bravo kadın gücü falan da çok ezikçe zaten jfjfjf neyi kanıtlamaya çalışıyorsun. Kimsenin kadından böyle beklentisi yok. Ama modernizm böyle bi talep varmış gibi kense ediyor. Bazı saf kadınlar da buna alet oluyor
- 1 yıl
@BuzlarTrileçesi Evet işte bunu anlatmaya çalışıyorum ckdkdkkdm
Farkında olan birisinin olması güzel. İyi akşamlar diliyorum.
Diğerlerine değil ama 😂 - 1 yıl
İyi akşamlar xkkf
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAntepli erkek olabilir de diğerleri yani fos. Hele hele hele hele Anteplim gel yanıma gel canım çiftetelli çalıyor... 🤭🤣
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.
1 yılZaten öyleyiz. İmkan olsa çocuğu bile sizden iyi doğururuz.
015 Yorumla- 1 yıl
nah öylesiniz
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan mütişiz
- 1 yıl
çöp olma konusunda
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan ağlaaaa
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan zırla
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan deliiir sizden üstünüz
- 1 yıl
ahahahahah hayalinde sadece
- 1 yıl
üstün olan biziz
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan hopla zıpla zırlaaaa
- 1 yıl
senin gibi mi
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan hahahahaha ağlamaya devam
- 1 yıl
senin sesinden başka bişi gelmiyor ama ahahahahah
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan hadi kış kış
1 yılErkekler üstün. Ama bir kız karşısında sık. i derdine her şeyi salar. Kadında böyle üstün. Sizin her şeyiniz güzel
04 Yorumla- 1 yıl
kadınlar üstün kendini kandırma
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan olsanız birisi benim olurdu. o kadar.
- 1 yıl
öyleyiz zaten
Kafasını kullanan üstünlüğünü belli eder, cinsiyet ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
50 Yorumla
1 yılEmin ol sadece erkeklere mahsus birsey değil bu
12 Yorumla- 1 yıl
yoo öyle yorumlara bak anlarsın
- 8 ay
@Ogretmenbirkadin👏 adaletli yorum olmuş
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yılTelefonu icat eden adamın sevgisi işitme engelli di onun için telefonu buldu
01 Yorumla
1 yılkarşı cinsten sürekli aynı şeylere maruz kaldıysa onda ters tepki yapmış olabilir.
00 YorumlaNe biliyim bacım ya bende anlamadım vallahi 😏
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılOnların suçu yok onları yetiştiren cahil ananın suçu bunlar.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
1 yılAtaerkil toplum kültürünün yansıması, öyle yetişiyorlar kökten.
00 Yorumla Ya dimi
En saçma konularda üstün olma çabası. Asıl baskın masi gereken konularda yetersiz iken saçma sapan konularda bir anda kabariolar10 YorumlaBen asla, öyle düşünen biri değilim
11 Yorumla
1 yılÜlkeyi yönetmeyi bile beceremiyorlar ama kendilerini her alanda haklı görüyorlar basitler
10 Yorumla
1 yılMedeniyetin yüzde 95 i erkeklerin eseridir.
Etrafına bak, gördüğün her şeyin %95 ini erkekler yapmış , kıskançlık mı? O da ne.
09 Yorumla- 1 yıl
Bu nasıl bir kompleks :D
Beni hiç tanımıyorsun çocuk nasıl bu kanıya vardın : ) - 1 yıl
Ne biliyorsun ne yapıyorum ne işim var bilmeden konuştuğun için de yazdıkların hiç dickimde değil :D
- 1 yıl
Asgari ücret çalışanını hakaret sanıp beyinden bahsediyor mk ahahahah
1 yılWifi ağının mucidi de bir kadın.
30 Yorumla
1 yılOnlar hep üstün görürler kendilerini
20 Yorumla
1 yılHalbuki bi boka yaradıkları yok
20 YorumlaXper kazanmak istiyorum sadece bu konu hakkında düşünmeyeceğim şu an jbjbn
02 Yorumla
1 yılİslama göre öyle diğer dinleri bilmiyorum delili ise Nisa 34 bu ara da Nisa isminin anlamıda Kadın demek
02 Yorumla- 1 yıl
İslam'a göre erkek yaratılış bakımından üstündür. Her konuda üstün olduğunu söylemez. İki cinsin de birbirine karşı üstunlukleri var
- 1 yıl
uydurma dinde işte
1 yılErkekler yönetmek idarenetmek için yaratılmış. Kadınlar ise bir erkek tarafından idare olunmak yönetilmekten zevk alıyorlar
025 Yorumla- 1 yıl
hadi lan ordan asıl erkek yönetilmek için var
- 1 yıl
yumurta bile kıramayan beceriksizlersiniz
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan yumurta kırmak yönetilmek değil hanımefendi hizmet etmek kategorisine giriyor. Sana hükmeden bir erkeğe yemek hazırlamak da kadınların bir yeteneğidir. Farkında olmadan idare olunmayı sevdiğini itiraf ettin. Yapınız böyle boşa karşı çıkma 😂
- 1 yıl
Hassss lan. Daha erkek olup adam olup kendi ailesine sözünü geciremeyenler yönetmekten bahsediyor
- 1 yıl
onu bile beceremiyorsunuz işte yönetmek kim siz kim sjdjfkfk
- 1 yıl
ben kendime bile yemek yapmıyorum başkasına hiç yapmam
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan erkek erkekliğini gösterirse yumurta kırmayı bırak mantı bile açarsın 😂
- 1 yıl
@kalpexoldu erkeklerin yönettiği kurumlara şirketlere bak bakalım kadınlarınki mi daha başarılı erkeklerinki mi?
- 1 yıl
yemek erkek işi en iyi aşçılar boşuna erkekten çıkmıyor o yapacak yemeği
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan yemeği bile sizden iyi yapıyoruz yani 😂 onda da sizden iyiyiz
- 1 yıl
aşçılar için dedim o da sizden çıkmıyor yabancılar çıkıyor
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan sen feminist misin 😂😂
- 1 yıl
kısaca türk erkeği seçilmez
- 1 yıl
yok üstünlükçüyüm gctü bcklu erkekle eşit olamam
- 1 yıl
Nesi başarılı lan ülkeyi bile yönetmeyi beceremiyor hemcinsn ülkenin icnden geçti hastanelerde olan olaylar cogrindan çıkmış hcinsin olan bakanın haberi YK bahanesi çok evet mükemmel yonetiosunz çok bell
- 1 yıl
@kalpexoldu tarihte başarılı bulduğun bir erkek lider yok mu
- 1 yıl
isviçreyi yönetende kadın o zaman
- 1 yıl
Var tabiki ama bi kaç erkek başarılı diye hepiniz öyle olmiyorsunz hele günümüzde ülkenin hali hcinslerinin yaptkları ortaayken tarihteki başarılı insanlarla kıyaslama kendini
- 1 yıl
@kalpexoldu Recep Tayyip Erdoğanın karizması son 200 yılda kimsede yok
- 1 yıl
bunlar s. kll meye alışmış fjfjfkfkcjckdndm
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan çok komik bi kızsın 😂😂😂
- 1 yıl
mizah anlayışında senin kadar düşükmüş o zaman
- 1 yıl
Hasssktr lan karzmayms 3 yaşındaki çocuk itiklese yere yapışacak o derece yürümekte zorlanıyor gelmiş karizmadan bahsediyor 😄😄😄 kendini byle mi avutuon
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan aşkım bunları anaları şımarttığı için kendilerini bir bk sanıyorlar halbuki her insan bir birbirine muhtaç
- 1 yıl
valla daha çok erkekler muhtaç ya daha yemek yapmasını beceremiyorlar hâlâ herşeyi yapıyoruz kafasındalar
1 yılEgosunu tatmin etmek için
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Var öyle kişiler maalesef
10 YorumlaŞovmenler ile çıkarsanız o normal. Şovmenin oyunu kadının en kötü gününde biter.
00 Yorumla
1 yılAtalardan gelme bir huy otorite sağlamak opi ele almak
00 YorumlaEE üstünüz zaten o yüzden
014 Yorumla- 1 yıl
yoo üstün olan kadın
- 1 yıl
siz anca kendinizi avutun
- 1 yıl
Çocuk yapmak için bize muhtaçsiniz bir kere
- 1 yıl
Bu nasıl bir kafa yapısı kimse kimseden üstün değil kadının da erkeğe erkeğin de kadına ihtiyacı var ve her ikisi cinsin de zayıf noktası var ergenlikten çıkın
- 1 yıl
asıl sen devam et kendini üstün sanmaya alfalar belli zaten
- 1 yıl
Avutmaya gerek yok zaten üstünüz
- 1 yıl
kendini kandır sen aptl
Çekemiyorlar bence 😁
10 Yorumla
1 yılnesil devamını başarı ile getirememis
10 YorumlaGenelleme yapmamak lazım.
00 Yorumla
1 yılÇünkü egoları var bana göre