Senelerdir burayı kullanıyorum birilerine arkadaşlık ettim akıl istedim şimdi sizden yardım istiyorum akıl istiyorum
19 yaşındayken bebeğimi bıraktım beni ister mi ne der ne hisseder
Senelerdir burayı kullanıyorum birilerine arkadaşlık ettim akıl istedim şimdi sizden yardım istiyorum akıl istiyorum
19 yaşındayken bebeğimi bıraktım beni ister mi ne der ne hisseder
Kimsenin hisleri konusunda net bir şey söyleyemeyiz kesinlikle. Mutlaka kendinizce sebepleriniz vardır diye düşünüyorum. Ancak bu sebepler çocuğunuz için ne anlam ifade eder, ne kadar geçerli ve yeterli gelir bilemeyiz. Ayrıca kendisini büyüten aile ortamı bile bu tepki üzerinde çok büyük rol oynar. Büyürken varlığınızdan haberi oldu mu, olduysa sizinle ilgili hangi bilgilere sahip ve ona ne öğretmişler, bilmiyorsada kurulu düzeni sizi kabul etmeye müsait mı? O kadar çok ihtimal var ki yaşamadan bilemezsiniz maalesef.
Daha önce bir arkadaşımın kardeşini ailesi evlatlık vermiş ve geri alırken çok zorlu bir süreç geçirmişler kabullenm konusunda. Fakat sonrasında öz ailesini kabullenip diğer aileden kopmuş. Çok ciddi ve zor bir süreç olabilir, tam aksine beklediğinizden çok daha iyi ve kolayda geçebilir.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur🙏🏻
Cevap
4Cevap
Başıma geldi. Ama görüşmek duymak dahi istemiyorum. Ne yaptığı umrumda bile değil
Tesadüfen farkettim
Dünya çok küçük hemde çok
Tesadüfen farkettiğiniz nedir?
Ne için bıraktığınız cok önemli ama ne olursa olsun bir anne asla evladını bırakmamalı
Ergenlik çağında kendini sevdirdin sevdirdin sevdirmezsen ömür boyu seni istemeyecek işin çok zor
Yuh ya adama olsun bunlar lütfen
Cok daha gec olmadan kendini goster
17 yıl oldu
Tam ergenlik zamanları duygular cok yogun olur senin varlıgını biliyor mu ne olarak biliyor
Git bebeni al bak.
Isteriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?