Bu soruyu hep merak etmişimdir anneniz babanızla değil de başkasıyla evlenmiş olsaydı yine de siz mi doğacaktınız? (tabi ki de hayır diyen arkadaşlarıma soruyorum neden sonuçta anne aynı ve ondan doğuyoruz)
Cevabın nedir?
Zaten kıyamet gününe kadar olan zamanda belki de şu an hiç tanımadığın birisinin evladı olacaktın. En doğrusunu Allah bilir diyip genetik çeşitlilik gibi şeylere değil de daha çok ruh gibi metafizikle tartışılmalı.
Örneğin bir alternatif düşünce olarak şunu söyleyeyim :
-Eğer ki şu an dışarıda yağmur yağıyor olsaydı ve yere düşen damlaların yerinde havadaki bulutlardan değil de yabancı bir yerden bir bulut da olabileceğini düşünelim. o bulutun boyut olarak farklı hacime sahip olduğunu farz edelim ve şimdi de buradan şunu çıkaralım.
--- Bu bulut boyutu kadar yağmur suyu yeryüzüne bırakır (tamamen yağdığını farz edersek ) . Ama diğer bulut da zamanı gelince kendisi kadar suyu yeryüzüne bırakır. Anlayacağın bir sınırı var insanoğlunun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Annenin yumurtasındaki 28.000 gen dizisi ile babanın spermindeki 28.000 gen dizisinin birleşiminden oluşuyorsun. Baban yerine başka bir adam olsaydı senin aynısından dizilimlerin bir araya gelmesi ihtimali 0 gibi.
Babanın her biri farklı gen dizilimindeki milyonlarca spermi arasında seni oluşturan tek bir sperm olduğunu da düşünürsen değil başka bir adam baban 5 saniye daha geç gelse veya o anki pozisyonu biraz daha değişik olsa yine sen oluşmayacaktın muhtemelen.00 Yorumla
Çocuk & Ebeveyn konusunda 978 cevap paylaştı. En iyi gorus sectiginiz cevap gen farkliligini degil cinsiyet farkliligini ve olusumunu anlatmaktadir. Haliyle cevap degil.
Anne ve babanin DNA si goz rengi, sac gibi tum karakter ozellikleri belirler. Ayrica dunyada her insanin DNA dizilimi farklidir, bu sebepten de kimse kimseye tipatip benzemez. Dolayisiyla anne veya baba farkli olsaydi kisinin genetik ozellikleri farkli olacagindan dogacak cocugun da gen dizilimi bu yonde olurdu.
Biyolog olarak cevaplama ihiyaci duydum cunku en iyi gorus secilen cevap sorunun cevabi degil.30 Yorumla
+1 yılBir erkeğin hücreleri hem bir Xhem de bir Y cinsiyet kromozomuna sahiptir, dolayısıyla bir sperm ya bir X ya da bir Y taşıyabilir. Eğer bir Y cinsiyet kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse bileşim XY olur ve bir erkek çocuk dünyaya gelir. Eğer bir X cinsiyet kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse bileşim XX olur ve dünyaya bir kız çocuk gelir. Şu halde babanın spermi çocuğun oğlan ya da kız olacağını belirlemektedir.
1410 Yorumla- +1 yıl
aynen ygs hazirlaniom konu tekrari oldu. d
- +1 yıl
Bunu bilmeyen yoktur
Soruda cocugun nasil yapildiginin formuli sorulmuyor :) - +1 yıl
soranında kafası karışmış anlaşılan :D doğru cevap bu mu kank :D
- +1 yıl
biyoloji mi okuyorsun :) soruda çok aptalca bu arada sizdeki beyin nasıl çalışıyor merak ediyorum. hatta beyin var mı o da ayrı bir konu yani var ama pek kullanmıyorsun muhtemelen bu yüzden paslanmış olabilir. cevap hayır arkadaş sebebi açıklamış.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
51Cevap
+1 yılHayır.
İki iplik düşün anneden beyaz babadan siyah geliyor ve ikisinin satımından oluşan ip senin DNA nı oluşturuyor. Gri diyelim.
Annen babandan baskasıyla evlendi diyelim. Ondan yine beyaz ip gelecek ama baska adamdan gelen genetik miras siyah değil mavi olsun. Oluşan renk Açık Mavi.
Özetle başka bir babadan olmuş olsan erkek olabilme şansın var ama şu an ki dış görünüşe sahip olma şansın yok.53 Yorumla- +1 yıl
Soruyu okuyunca koptum eig ü görünce ayrı koptum. Çünkü eig sorunun cevabı değil:)) siz de hiç biyoloji bilmeyen birine gayet güzel açıklamışsınız +1
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) @malumatfuruş
- +1 yıl
bu kız okur :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlar yaratılmadan önce ruhları yaratıldı. Hangi ruhun hangi bedene gireceği önceden belliydi. Kader ezelde yazılıp takdir edilmiş, kimin hangi kişi ile evleneceği ve kaç çocuğu olacağı yine ezelde kadere yazılıp takdir edilmiştir.
Bir insanın anne rahminde yaratılışı sadece babasının spermi ile olmaz; annesinin suyu ve melekler tarafından doğduğu yerden alınan bir avuç toprak ile de yoğrulup -Allahın izni- ile yaratılır. Bu yaratılışın çeşitli evreleri de vardır tabii.
Sonuç olarak ilk paragrafta da dediğim gibi bu işlerin kaderle alakası vardır. Bir insan yaratılacak olduktan sonra annesinin veya babasının kimler olacağının bir önemi kalmıyor. Çünkü ezelde takdir edilen kaderde "dünyaya gelecek" kararı verilmiştir.00 YorumlaEic aciklamis ama eksik aciklamis. Ben bir xx kromizom sahibi olarak, bir anneden bir de babadan birer x aldim. Anneden aldigim x annemin özelliklerini, babadan aldigim x babanin ozelliklerini tasiyor. Annem baskasiyla evlenmis olsaydi dogacak kiz cocugu anneden x ve babadan farkli bir x in ozelliklerini alacakti. Yani cocuk kiz olsa bile ben dogmayacaktim.
10 Yorumla
+1 yılbazen bende düşünürdüm ama şuna karar verdim farklı bir bedenle yine biz olurduk çünkü aslında yıllardır biz ruh olarak varız yalnızca anne karnına geldiğimiz andan itibaren bir bedene sahibiz dolayısıyla annemiz başka birisiyle evlense yine biz var olurduk
10 Yorumla
+1 yılben bu soruyu hep söyle sormuşumdur kendime :D biliyoruz ki beden olarak benim kalıtsal yapım taşınmadığı için baba farklı çnkü aynı olmucaktım ama şu an bunları yazan düşünce yapısı tabiricaizse ruhum acaba yani ben benmi olurdum hep onu merak etmişimdir :D
10 Yorumlaannen ve baban yine evlenseydi ve sadece milyonlarca sperm içinden yanlızca bir başkası yumurtaya daha erken ulaşabilmiş olsaydı sen doğmazdın, ancak ilahi takdir öyle bir yazılmıştır ki ilk insan yaratılmadan önce bile senin ne zaman hangi şartlarda hangi anne ve babanın vesilesiyle doğacağın belirlidir..
Bu Külli iradenin bir tecellisidir ve bu konuda öyle değilde şöyle olsaydı nasıl olurdu gibi bir soru sorulamaz, çünki bunun böyle olması yazılmıştır ve başka seçenek mevcut değildir.00 Yorumla
+1 yılSen dogardin evet ama farkli bir beden ve kulturle belki sacin kivircik gozlerin mavi karakterinse cilgin olurdu mezhebin de belki olmazdi bilmiyorum ama sen dogardi bu dunyaya gelmende annen sadece araci. Sen diye bir karakterin dunyaya gelmesi sana yazilmis zaten sadece su yetistirilme tarzi ve fiziki ozelliklerinde sorun olacakti O kadar
00 YorumlaHeralde hayır :D o zaman gözlerim mavi olmazdı
Du bakalım ya nasıl ben olurdu acaba
Saçlarım ananemden
Gözlerim, burnum, dudaklarım babamdan
Saç rengim, kaşlarım, ellerim ayaklarım, dişlerim annemden almışım bu durumda demek ki gene ben gibi olurmuşum ama göz rengi farklı olurdu :D ayy ne beyin fırtınası yaptım ha şu an saçma salakca :D ahahaha01 YorumlaEvlilik dediğin olay en iyi yumurtayla en iyi spermlerin uyumu içindir.. Mükemmel bir canlı ortaya çıkması için Senin bünyen için en uyumlu hangi yumurta/sperm mevcutsa onlar çıkar karşına.. kısmette böyledir.. sende o karşına çıkanlardan biriyle evlenirsin mutlaka.. işte tezgahımız bu... yoksa insan anlamaz..'lan buna mı aşık oldum ben' dersin bilemezsin çünkü nedeni bu saydıgımdır..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi zaman yolculuğu ile ilgili çeşitli kuramlar var ilk kuramda geçmiş zamanda olayları değiştirirsen geleceğin çok farklı olacağı belki de senin gelecekte var olamayacağın. yani tek biletli bir yolculuk geri dönüş olmayabilir. ikincisi ise böyle olmayacağı bu yolculuk farklı paralel evrenlerde gerçekleşeceği için zaman yolculuğunun önünde hiçbir engel olmadığı. senin soruna gelince baban belki farklı bir açıda boşalsaydı ya da fantaziyi uzatsaydı sende penis ile yumurtalıklar arası maratonda birinci gelemeyebilirdin. yani şans işi fazla düşünme
00 Yorumladostum baban boşalacağı zaman kendini az birşey dahi tutmaya çalışsaydı bile farklı birisi dünyaya gelmiş olabilirdi gerisini sen düşün artık milyonlarca sperm arasından seçilmiş olansın :) o milyonlarca kardeşin arasında en güçlü en hızlı hareket eden sensin en güçlülerisin
00 YorumlaDedıgın konu kader konusuna giriyor ben arıf asalndan dınlemışdım annenın adı ve senın adın levh i mahfuzda önceden yazıyor demışdı annenın adını ve senın adını ebced degerını hesapla o rakama karşılık gelen esmaul husnayı bul onunla dua edınce dualar daha cabuk kabul olur dedı. onlarda ınternete yazıyor ebcede degerı yazınca çıkıyor
00 Yorumlaruhun aynı olurdu ama farklı bir bedende olurdun ama böyle bişey yok kader diye bişey var Allah senin ruhunu şu anki bedenine uygun görmüş (nedenini düşün?) senin kaderin bu belkide hiç olmayabilirdin. bence böyle şeyleri çok düşünme takıntı yaparsın sonra delirirsin bak benden tavsiye çünkü insan zekası bir yere kadar çok zorlama.
10 Yorumla
+1 yılAynısı olmayacaktı tabii ki genlerimiz ve fenotip yani dış görünüş farklı olacaktı ama aynı ruhla mı dünyaya gelirdik? işte orasını ancak Yaratıcı bilebilir
21 YorumlaAynı anne ve aynı babadan olduğumuz halde kardeşlerimizle bile çok farklı oluyoruz düşünce, dış görünüş her açıdan. Farklı bir babadan farklı dış görünüşe sahip, farklı düşüncelerde farklı bir insan olurdu. kgfsdhs
00 Yorumla
+1 yılBiraz dini olucak ama ruhlarımız çok çok önce yaratıldı, galü bela da söyledik rabbimizin Allah (c. c.) olduğunu, ve de sırayla geldik dünyaya gidiyoruz, sen yine olurdun yine gelirdin dünyaya, sen olmazdın diye bişey yok
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir soru da bunu bir imama ya da hafıza sorsak sanki daha iyi olur. Ruhumuz ayni ruh mu acaba yoksa başka bir ruh mu? Ya da bizim ruhumuz zaten var da sadece bir bedene ve kadere mi bağlı? Beynim sulandı
03 Yorumla- +1 yıl
Haafızım ama cevabı bununla alakalı değil :D
- +1 yıl
Nasıl olur hakikaten merak ettim ya :ss
- +1 yıl
ruh aynı ruh. ruhun şekli şemali yoktur şekillenen bedende ruh kendini belli eder ne halde olursan ol bedene göre hareket etmez. :) Yani ben sakat yarım da doğabilirdim ruhum farklı mı olcaktı hayır ruh sabit beden farklı olması bişey değiştirmez :)
+1 yılEn iyi görüş seçmişsin ama katılmıyorum. Tamamen o görüşte çocuğun erkek ya da kız olması ihtimali var. Görüşe saygı duyuyorum. Ama bence gereksiz bu görüşe göre. Biz yine olurduk belki ama özelliklerimiz farklı olurdu.
10 YorumlaUstteki soruyla cevabin alakasi yok arkadasim tabiki de olmazdin
Hatta bulundugun sperm 2salise gec gitse rahme yine sen olmazdin
Yani senin dogma ihtimalini eger annenle baban yatsa bile milyar birdi10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılbazı çocuklar babasının kopyası yani mutlaka yüzümüzde bir yer baba tarafına çekmiş durumda. babamız farklı olsaydıda doğal olarak farklı bir fiziksel görüntümüz farklı bir karakterimiz bile olabilirdi diye düşünüyorum
00 Yorumla Annen başka biriyle evlenseydi farklı bir spermle birleşeceği için nasıl dünyaya gelmeyi bekliyorsun. Sen sadce yumurta ya da sperm değil ikisinin döllenmiş halisin.
10 Yorumla23 kromozom babadan 23 kromozom anneden alıyoruz onların DNA'sını taşıyoruz eğer anne başka biriyle birleşse o adamın DNA'sını taşır ona göre vücut bulurduk yani fiziksel özellikler falan ama belki ruh olarak aynı kişi olurduk bilemiyorum :)
00 Yorumla
+1 yılAnne karnında 4. hafta ruh üflenir. Ruh üflendiğinden itibaren beden oluşumu devam eder.
babam değil başka biriyle evlenseydi yarım olarak ben olurdum yarısı babam.:D kaldı ki ben zatn anneme benziyorum ,:D05 Yorumla- +1 yıl
Hanefi mezhebi 4 hafta 40 gün diye beyan ediyor bazı mezhepler 120 gün diyor. Ama neyin kafası bu anlamadım dalga geçceksen sana malzeeme yok burada. @okbyes
- +1 yıl
Saygı dinde de davada da insan ilişkilerinde de önemlidir. Bunu yapma lütfen. burada problem yok da normal hayatında çok sorun olur. iyi geceler.
Hayir tabikide
Cocuk annenin genlerini de tasir. Babam diyelim ki annemi aldatti baskasiyla oldu. Yine benim aynim mi oldu?22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenler anneden değil babadan gelir.. asıl soru babanız başka birisi ile evlenmiş olsaydı yine siz mi dünyaya gelirdiniz? buna da inanmıyorum çünkü anneden de bir şeyler kapıyorsun nihayetinde :) ama cinsiyeti elbetteki erkek belirliyor.
10 Yorumla
+1 yılgenlerin yarısı başkasından olacak sadece yarımız aynı olurdu ki baskın çekinik gen filan derken baya karışır ortalık kısaca hayır
10 YorumlaZaten babanın sperminde yaşadığın için belki anne farklı olabilirdi ama baba aynı olurdu zaten onun dölüsn 😄
00 Yorumla
+1 yılHer zamn bunu merak etmisimdir
Anmem babam baskalari olsaydi ben yine ben olacakmiydim :/
Ne sacma ucu gorunmeyen bir soru bu:)00 Yorumlasen ne kadar gerizekalısın?
evet ihtimalini değerlendirebilmen için annenin seni bakireyken doğurması lazımdı...00 Yorumla
+1 yılHayır. Farklı yumurta ve spermler olacağından sen olmazdın. Milyon tane spermcikten şampiyon olan sensin. Kutlamaya değer!
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyetin farkli olabilirdi ama %90 yine ayni tip olurdu. Annenin genleri baskin oluyor. Çinli bir anneden yine cinli cocuk dogar gibi
03 Yorumla- +1 yıl
Ben %90 dedim hanimefendi @pitho1287 lisede bile gen moleküler biyoloji dersi aldim. araya siyahi gen girince degisen olasiliklarida biliyorum mutasyonlarida. Yeterince biliyorum yani
- +1 yıl
cinsiyetin farklı ama tipim yüzde 90 aynı olur demişsin. öncelikle tip benzese dahi aynı kişi olMazdı. Kişi, o yumurtayla spermin döllenmiş halidir. işin içine başka sperm girince nasıl o kişinin dünyaya gelmesini bekliyorsunUz. lisede gördüm dedi ya şaka gibi. Sanarsın genetik mühendisi :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenetik profesörleri şu an tek tek intihar ediyor...
46 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@edaaedoşş canlılarda üreme konusu ilköğretim altıncı sınıfta işleniyor... sanırım soranın yaşı ilerledikçe bilgileri eksiye düşmüş.
Cevap sahibi+1 yıl@edaaedoşş 'vajina' kelimesini duyunca arkadaşlarını dürtüp gülmekle meşgul olmuş olsa gerek :)
Cevap sahibi+1 yıl@edaaedoşş gülmek istiyorsan insanları biraz izlemen yeterli :) afiyet olsun
Onu bunu bilmemde, annem iyi ki babamla evlenmiş :)
00 Yorumlatabii ki olmazdık.. her ikisinin ortak genlerini alıyoruz... başka çocukları olurdu..
00 YorumlaÇok zor soru ben de merak ediyorum ama sonuçta bu anne babadan doğduk o yüzden sorgulamaya lüzum yok :D
00 Yorumlahayır... nesıl babadan gelır.. bır baska annede yıne sız olurdunuz ama babada degıl..
02 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben, ben değil başka bir ben olurdum. Başka bir beden ve başka bir düşünce yapısı.
02 Yorumla- +1 yıl
Seni klonlasak mesela yine de aiz ikiniz ayni olmazdiniz sonuçta sen klonun olamayacaktin hiçbir zaman belki de gen disinda başka etkiler de vardir
+1 yılHayir yine babanin cocugu olurdun, babayla alakali bu durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yarına benzeyen bir başka çocuk olurdu. Bunu bilmek için alim olmaya lüzum yok. yine aynı babamın genlerini fakat bir başka kadının genlerini taşıyan bir başka çocuk olurdu. Soru çok saçma.
00 Yorumla
+1 yıliyi ama ilk önce annenden değil babandan çıkıyosun o yüzden annem başka biri olsaydı yine ben olurmuydum die dha çok merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılHayir cinsiyeti tamamen baba belirler. Anneden kaynaklanan birşey değildir.
01 Yorumla
+1 yılama yinede baban farklı. annen yine bnzersin ama baba farkı da var bir de bunu düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki de ben o an kimin bedeni boşsa onun bedenine girecektim. Reenkarnasyon sonucu yani aynı anne olması falan önemli değil. Herkes aynı doğum günü ve yılında tekrar doğardı.
00 YorumlaYine olurdun ama dış görünüşün farklı olurdu heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilemedim kiii ^.^ yok ya yine ben olmazdım babadan anadan huyları depolamışım o zaman başka karakterim olurdu kii
10 Yorumla
+1 yılAnnen babanla evlenmese de yine sen doğmayacaktın..
00 YorumlaGenlerinin yarısı farklı olurdu o zaman ve sen sen olamazdın.
00 Yorumla
+1 yılDogucam kesindirde hangi baba ve annenin çocuğu olurum bilemedim şimdi
00 Yorumla
+1 yılAnne aynı ama sperm babadan geliyo. topraga neyi ekersen onu bicersin diye bir tabir duymadın mı sen
00 Yorumla
+1 yılbabam da başkasıyla evlenecekti. sonuçta olacaktık yani...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCenab-ı ALLAH, Doğacak çocuğun, hangi annenin rahmine düşeceğini, önceden programlamıştır. Yani kimin annesi kimin babası olunulacağına bizler karar veremeyiz, veremiyoruz.. Örnek Hz. isa, A. s.
Herşey, Levh-i mahfuz'dadır.
Okey, burdan ayık.00 YorumlaAma çocuk anne ve babanın genlerinden alacağı için baba farklı olunca farklı bir gen taşıyacaktı o yüzden yine biz doğmazdık :)
00 Yorumla
+1 yılBelki cocugu olurdu fakat bu ben olmazdım.. Genler vs farklı çünki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke böyle bir şey olsaymış dediğim sorudur. Ne yazıkki onca spermin arasında koşarak ben gelip anamın yumurtalıklarına girmişim ne acı bir olay acaba arımdaki spermler gelse kim olucaktılar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olmazdım büyük ihtimalle. Babamın x hücresi annemin x hücresiyle buluşmuş. Ben sadece babamın bir ürünü değilim. Anne-baba ortak yapım.
00 YorumlaHayır o başka biri olacaktı karakterinden dış görünüşüne kadar
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 402 cevap paylaştı. Bence babanın payı daha çok bence baa olmasaydı ben olmayabilirdim.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 701 cevap paylaştı. Tabiki hayir. Sonucta anne babamizin ortak genlerini taşıyoruz. Annemiz başka biriyle evlenseydi onlarin ortak genlerini almış olacaktık.
10 Yorumla
+1 yılBir başka spermden bir başka kişilik meydana gelirdi
00 Yorumla
+1 yılofff soruya bak ebemin billuru olsa dede derdik modunda.
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Anneniz babanızla değil de başkasıyla evlenseydi, yine siz mi doğacaktınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler