Evliliği sadece çocuk için düşünenlerden misin, yoksa sevgiyi yeterli bulur muydun?

Evliliği sadece çocuk için düşünenlerden misin, yoksa sevgiyi yeterli bulur muydun?
Evlilik aile kurmak demektir aile de çocuklardan oluşur insanlığın devam etmesi açısından da öneidir toplumu da bireyler oluşturur bu da çocuklardır
1gram beyni olmayanlar olmayan beyinleriyle het zamanki gibi sacma sapan konuşmuslar tabi onlarin işi oldugu için beyinsiz olmak
Diger yandan
Bu durum sağlık söz konusu ne gerekiyorsa yapilir bir doktorun agzina bakilmaz baska doktorlara da bakılır artik doktor denilen kavram kalmadi ortalik kasap doktorlarla dolu ee üniversiteler artinca tabi
Bu durum çocuk isteyen birisi için zor çok zor olur
Diger yandan
Çocuk olmuyorsa eger bunu da takmiyorsan Cinsellik daha iyi güzel olur korunmaya gerek yok hamilelik diye herturlu her sekilde her yerde rahat rahat seks yapilir
Evet evlendim. Hatta Allah acısını göstermesin bir tane de oğlum var.
Ve çocuk tedavisi görmek için hastaneye gittiğimde öğrendim bebek sahibi olacağımı
Gerçekten mi çok sevindim🌸😊
Teşekkür ederim:)
Ah, bu öyle derin bir soru ki! 🥹 Çocuk sahibi olmak gerçekten tarifsiz bir duygu ama evliliğin temeli kesinlikle yalnızca çocuk olmamalı. Sevgi, saygı ve huzuru birini bulup paylaşmak her şeyden önemli. Anne olmasaydım da, sevdiğimle aynı yolda ilerlemeyi seçerdim. Çünkü mutluluğunu çocukla taçlandırmak bir şey, ama sevmeden bir hayat kurmak bambaşka bir zorluk olurdu.
Özetle; sevgi tek başına evliliği yaşanır kılar. Eh, diyorum ya: “Çocuk hayatın limonuysa, sevgi zaten bütün salataya tat veren yağdır!” 😅❤️
Cevap
12Cevap
doğru kişiyi bulduktan sonra tabii ki de onu kaybetmemek, bir omur surecek beraberlige adim atip evlenmek en mantıklısı 🥰❤️
çocuk olayi bir şekilde halledilir derim, disarida annesi babasi olmayan, sicak yuvaya muhtac bir dunya cocuk varken 🙁
Ben evliliği sevgi için düşünürdüm ama sevgi yokmuş anladım... E zaten baba da olamayacağım o yüzden sevgi olsa yeterdi bana sevgi yalanmış...
🌸
:)
Çok üzülürdüm ama evlenmek isterdim yine de. Tabi evlenmeden evvel bunu söylerdim çünkü çocuk hayali kuran birinden bunu alamam.
Tabiki söylenmeli.
Sanırım hayır evlenmezdim çünkü eninde sonunda karşı taraf çocuk ister ve bu ona haksızlık olurdu 🥲
Evlenilir her şey çocuk değil hem bazı doktorlar böyle diyip de çocuğu olan oluyor sıkma canını 💟🙂🌸🎈
Evlenirdin beni böyle kabul edicek eşim olurdu evlilik yapardım helalinden.
Çocuk sevgisi başka
Kızlar çocuk sevmiyorki bizim şizofren kızlarla zor
Evlenirim tabi hayat yalnız geçmez eninde sonunda olacak bir şey
Hayır anne olmayacaksam zaten evlenmezdim.. evlilik başka hiçbir şey için değmez..
Evet evlenilir. Aklı olan evli bireyler doğum karşıtı olur.
Muhtemelen evlenmedim. Çocuk sahibi olmak için evlenmeyi düşünüyorum.
Anne olamadığımı söylerdim, karşımdaki bilip bunu kabul ediyorsa evlenirdim
Kocam kabulse banada kabul. Dünya turuna çıkarız. Allah'ın dediği olur
Evlenmeden bir hayat yaşamayı düşünüyorum ama evlenecek olsaydım bu bi engel olmazdı.
Yine de evlenirdim çok mu çocuk istedik evkatlık alırız
Çocuk başlı başına ayak bağı, hayatın ve özgürlüğün bitiyor , hele ki bu kötü dünyada hiç gereği yok bence
Evlenirim ben çocuk için değil eşim için evleniyorum evlatlık alırız
Zaten anne olmayacağım söylense gayet normal bu 😀
Zaten olaman😊
Evet olamam ve normal yani erkeğim çünkü 😂
Çok kötü ya bişi Allah kimseye yasatmasin
Amin🌸
Amin🌸
Evet çünkü anne olmak için evlenmiyorum.
Niçin peki
Ya sıkılırsa
Olumsuz olumluya çeviriyon delii jsjsjs
Çocuğunki sevgi değil mi?
Babalık hakkını elinden alıyorsun
Zorla değil ya evlenmesin
Çocuk olmak önemli değil, evlenirim.
Ama birinden babalık duygusunu alacan
Çoçuk benim için önemli değil
Karşı taraf için önemli olabilir bilemeyiz üzülme diye söylemeyebilin.
Evlenirdim tabi
Çok üzülürdüm ama çaresi var artık.
Neden anne oluyorum ben
Evet çocuk için evlenmiyorum ya
Evet çocuk şart değil
Anne olamayacağım zaten
Evet, evliliği seviyorum.
evlensem de çocuk istemem
Evlilik çocuk yapmak değildir
Tabiki değildir ama çocuk olsun istersin o sevgi bambaşka
Amin
Evet