- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılŞahsi olarak tanımıyorum tabi. Sorunun da şahsilik içerdiğini düşünmüyorum. Yapmış olduklarının %5 ini ondan sonrakilerde de yapacak daşak olsa bugün farklı bir ülkede farklı zekada bir millet ile farklı şeyler tartışıyor olurduk. Onu sevmeyen andavalların tarafı belli. Kaldı ki bu zeka yoksunu kesim daha içinde bulundukları, yaşadıkları 25 seneyi okuyamıyor nereden bilecekler 100-120 sene öncesini. Okuyacaklarda, empati yapacaklarda o dönem şartlarını zihinlerinde canlandıracaklar da o dönem tarihini bileceklerde yorum yapacaklar. Lan önce 25 yıldır tötünüze giren kazığın bir farkına varın sonra 100-120 sene öncesini yorumlarsınız ıq 50 ler diyorum burdan onlara...
11 Yorumla
Soran1 yılTebrikler 👏
En İyi Cevaplar
Yani görmediğim tanımadığım birini sevmek bana garip geliyor o yüzden geçmişte yaşamış hiçbir insana sevgi beslemem. Sevgi beslemem diyorum ama bu "sevmiyorum, nefret ediyorum" gibi anlaşılmasın. Sadece içimde öyle bir his oluşmaz. Lakin Atatürk'ün yaptıklarına hayranım. Bi 10 sene daha yaşayabilmiş olsa ülke şu an bu halde olmazdı belki. Ondan sonra gelen (İsmette dahil) herkes ülkeyi daha çok batırdı. Atatürke çok büyük bir saygım var.
112 Yorumla
Soran1 yılBen de aynı şekildeyim çok güzel bir yazı olmuş tebrik ederim.
Soran1 yılDin düşmanı dediği kişide ben yani tanımıyor etmiyor, günaha giriyor teneke kafa hala anlamıyor.
Soran1 yılNeyse böylelerine inat daha çok çalışacak, daha çok üretecek ve daha dik duracağız.
Soran1 yılBen gaza gelmek için arada böyle sorular açıyorum enerjim boşalıyor.
Soran1 yılCanımı falan sıktığım yok iyi oluyor benim için gaza geliyorum daha çok çalışıyorum.
hayır tabi ki. hiç kimse zevzek zevzek atarlanmasın hemen. türküm ve medeniyim de. ama inançlara saygısı olmayan, ırkçı ve de acımasız bir zihniyeti sevemem. kendimden utanırım böyle bir insanı seviyorum desem. şapka takmadığı için 52 insanı idam edilmesine sebep olanlar nasıl bir ruh taşıyor ki sevilmeyi haketsin. daha neler var neler
257 Yorumla
Soran1 yılAynen nedenisin oğlum bir aynaya bak lütfen sen CAHİLSİN, NANKÖRSÜN. Ulan adamın dine saygısı olmasa şu an kapında ezan yerine çan çalıyordu gtvn.
Soran1 yılmedenisin*
Soran1 yılTarikat, cemaat artık ne haltsa ordaki sıkılan sözcük mermilerini bir tarafına sokan bir tipsin sen.
Soran1 yılYa senden mi öğreneceğim ben empatiyi yıkıl karşımdan! Atam vatan hainlerini yeterince astıramamış ki şu an hala artıklarıyla uğraşıyoruz.
Soran1 yılOğlum senden daha dinliyimdir baksan böyle yaparak sen benim dinime laf ediyorsun alçak herif. Soyun sopun kime dayanıyor? ermeni, yunan, arap?
Soran1 yılLan benim dedem Atatürkün kurduğu ilk Üniversitede İlahiyat eğitimi almış insan, anneannem namaz kılarken öldü haa o onların seçimi ben de Elhamdülillah Müslümanım ve bu sizin ne haddinize ayrıca Allahla benim aramda veya Allahla Atatürk arasında kuyruğunuza iyi basmış 100 yıl sonra bile inliyorsunuz
- 1 yıl
@5paramyok eyvallah kardeşim:)) yüzde yüz haklısın. ya abi insanlara baskı ve yok saymadan başka bişey yapmamışlar. ben türküm ama insanlar kürt de arap da vs de olabilir neden inkar edilsin. müslümansa insan bu suç mu? ama anlamazlar dediğin gibi:) ben de cevap vermicem artık bu beton kafalılara
Soran1 yılAlparslan :senin gibi torunun...
Soran1 yılben türküm ama insanlar kürt de arap da vs de olabilir neden inkar edilsin. müslümansa insan bu suç mu? Belli ettin kendini kes şimdi çeneni
Soran1 yılTecavüzcüsüne aşık olan ben miyim? puahahah hangi tarikatçı, cemaatçi reis soktuysa iyi sokmuş aklına bu çöp bilgileri cahil bırakmış, vatan haini, nankör yetiştirmiş.
- 1 yıl
@barisdeli Öyle öyle hiç yorma kendini. Senden daha dinliyim diye saçma sapan cümle kuran ananesinin kildiği namazi örnek gösteren sözde müslüman özde münafık davranışlar içinde olan bu kesimle uğraşılmaz. Alayı İsrail destekçisi zaten yarın savaş çıkınca bunların gerçek kimlikleride ortaya çıkacak.
Soran1 yılTürkiye cumhuriyetinde tabiki Türk çoğunlukta olacak m a l mısın sen? Gerçi insanın sorduğu sorudan anlaşılırmış zekası geçmiş olsun diliyorum, acil şifalar.
- 1 yıl
lan ger zekalı yaratık, aç da 1952 yılında TÜRK TARİH KURUMUNUN YAYINLADIĞI KİTABI OKU. bizzat atanın yaverleri kaleme almış atanın son 8 senesini ortaokul inkılap tarihi derslerinden kafanı kaldır, at gözlüğünü çıkar. ne tarikatı camaati lann... işim olma zonlarla. yaverleri diyor benim söylediklerimin hepsini. en yakındakiler. son 8 senesinde 20 fabrika ziyaret etmiş, 16 sı şarap fabrikası ziyareti. resmi kaynaklara göre 52 insan şapka takmadığı için idam edilmiş. ya cahilsin bi de konuşıuyorsun. seninle vakit kaybediyorum. yürrrü git işine şimdi.
Soran1 yılSanane ulan adamın şarap içmesinden sen çok mu düzgümsün Allah karar verir kimin yanlış yolda olduğuna, doğru yolda olduğuna senin ne haddine gersek? 52 insan devlete baş göstermiş tabiki o baş asılacak ödüllendirilip taç takılacak değil ya!
Soran1 yılAsıl ben seninle kaybediyorum gaz gelmem lazımdı senin gibi andavalları gördüm gaza geldim şimdi deli gibi dil çalışacağım, kodlama öğreneceğim, spor yapacağım, ders çalışacağım ki ülkeme, milletime, iyi insanlara bir yararım olsun sen gibi teneke kafaya sahip olmayayım.
- 1 yıl
lan zırto kendini burada pazarlamaya çalışıyorsun ama biz sen gibilerin cigerini bilriiz. dil calışacakmış da bilmem neymiş. bize ne kızım. ha yani biz entel danteliz siz göbeğini kaşıyan demek istiyorsun. zaten 80 sene boyunca sen gibi zorbaların bu halka bakışı hep buydu. spor yapacaksan bize ne. biz mağarada yaşamıyoruz seni top diye oynerım bebek:)) dersleri de yuttuk şimdi ezbere geçtik. ama sen gibi aynı sapkın ideolijinin ezberlerini yılmaz özdlin tanesi 3/5 bin den mllete kitlediği atatürk kitaplarını değil:)) azcık evrensel düşün. insani düşün. sen gibiler için zor ama yine küçük bir ümidim var. zorla kendini başarabilrisin belki:))
Soran1 yılBak hemen bel altıns inip kılıfını belli ettin
Soran1 yılİşte kalitesizlik, işte teneke kafalık senin dedelerinde böyleydi hepsini denize attık, postaladık anadoludan iti, pcı kalmış ama yemez Anadolu çocuğu sizinde postayacağız
Soran1 yılPotansiyel tacizci adayısın bu arada senin nefes bile almaman gerekiyorda malum dönemde senin gibiler pek memnun
Soran1 yılDağdan gelen ben miyim sence?
Soran1 yılCehepeli değilim mk malı nereden çıkardın onu
Soran1 yılTÜRKÜM MK EVLADI TÜRKÜM BEN AİLESİNDE BİRSÜRÜ ŞEHİT, GAZİ OLAN DUVARININ BİR KENARINDA ALLAH YAZAN DİĞER KENARINDA TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK RESMİ OLAN , ÇANAKKALEDE DEDESİ YUNANA ESİR DÜŞEN, GENÇLİĞE HİTABE OKUYUNCA UYGULANAN, ÜLKESİNİ ULUSLARARASI PROJELERDE TEMSİL EDEN GERÇEK BİR TÜRK.
Soran1 yılBenim sevdiğim adam şu an onları görse tükürür giderdi bundan hiç kuşkum yok. Senin sevdiklerinide görüyoruz bebek katillerini savunuyor leş herif
- 1 yıl
o zaman yanlış yoldasın. hain değilsen bile cahilsin. türküz, ama ırkçı değiliz. insani değerlere sahip herkes kabulümüzdür. müslümanım ama dinci de değilim. ülkeyi nerede temsil ediyorsan et, çok ukalasın. kendini öne çıkarmaktan zevk alan bir narsistsin. gençliğe hitabeyi ismet inönü yazdı desem bunu bile bilmeyecek kadar at gözlüğün var azıcık cıkar ve araştır. daha çok şey söylenir sana da en azından galiba hain değilsin. ama cehaletin cok büyük yen onu
Soran1 yılSen ondan anlıyorsun çünkü. Müslümansın karşında bir kadın var bel altı yapıyorsun hadi ben yanlışım argo kullanıyorum sen şimdi Müslümanlık, din adı altında bana saldırıyorsun. Kendinle çelişmemek değilde ne bu?
Soran1 yıl@5paramyok sen nesin tatlı su bebesi mi? Ben bu siteyi sizin gibi embesillerle atışıp gaza gelmek için kullanıyorum malum ülkede bir burası banlanmıyor.
Soran1 yılYanlış yolda olan ben değilim ondan eminim çünkü hislerim beni yarı yolda hiç bırakmaz.
- 1 yıl
işte sizin ennnnnn büyük sorununuz bu. lütfen aynaya bak bak empati yeteneği kazanmaya çalış. ya sen küfür edince sana hak, ben edince ben müslümanım diye bana yasak. var mı böyle bişi yaaa... sen beni öyle gerdin ki artık olmadığım şekilde terbiyesizleşmek zorunda kaldım. yoksa gayet efendi insanım ben. ben müslümanlık adına sana saldırmadım. senin fikirlerin saçma dedim sen hakaret ve küfür ettin. hem sen müslüman değil misin
Soran1 yılSen başlattın dinli, dinsiz muhabbetini asalak mısın git oku eski mesajları Atatürk camileri ahıra çevirdi, ezanı susturdu diyen sensin, ben değil. Ayrıca Gençliğe hitabeyi İnönü yazmışsa yazmış bal gibi olmuş 100 yıl sonrasını öngörmüşler ayrıca Atatürk onaylamasa, beğenmese gençliğe hitabeyi okumadı değil mi mecliste? Ki bu bilgide arkadan atılmış bir bilgi kesinliği yok varsa kanıtla ki kanıtlasanda bir şey değişmeyecek bktan bktsn öncülerini satıp durma
Soran1 yılBen kullanıyorum çünkü sen bundan anlıyorsun ayrıca en dinine bağlı benim yarışında değilim bana iftira attığın için Müslüman olduğumu belirtmek durumunda kaldım.
Soran1 yılBenim günahımda Allahla benim aramda senin haddine olan bir şey değil ama sen başkalarının dinine dil uzatıp birde empati naraları atan bir tipsin.
Soran1 yılEmpatiyi senden öğrenenin vay haline neyse Mevlananın bir sözünü bırakıp gidiyorum bence çok battın ve yenildin artık sus olanıda kaybetme, işim gücüm var dediğim gibi sizi gaza gelmek için bir kullandım bir nevi araç görevi gördünüz herşeye rağmen teşekkür ederim. Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” ~Mevlana~
- 1 yıl
sen cok bilmişsin ya sen git ecevitin anılarını oku orada bulurusun hitabenin kime ait olduğunu. ben camiler ahıra cevrilmiş ezan yasaklanmış dedim. bu hakaret mi. tarihi gerçkler bunlar. dinli dinsiz olup olmadığına Allah hüküm verir. bir de insanla ristediğine inanır istediğini sever. neden birilerini sevmeyi dyatıyorsunuz. sen neyi kullanırsan kullan. herkes kendine yakışanı yapar sonuçta. şunu bil sadece senin ve kemalizmin tavrı assssla insani değil. diğerlerini bir kenara bırak. bilim milim yanınızdan bile geçmez. statükocu, ezberci, zorba ve inkarcı bir zihniyet sizinki. şimdi bayyy. ya da küfür et istersen
Soran1 yılİnsanları tahrik etmiyorum sen gibileri tahrik ediyorum. Al işte tüm sapık zihniyetini serdin cümle aleme
- 1 yıl
Sosyal medyada okudugu sacmaliklari gercekmis gibi sayiklayip, baskalarini "ilk okuldan duyduklarin" ile suclayan bir cahil...
1 yılBugün rahat ve özgür yaşıyorsak, onun ve silah arkadaşının emeği, kanı, iradesiyle mümkün oldu. Başka milletler saygıdan kusur eksiltmezken, kurtardığı kendi halkı neler neler yapmaya devam ediyor. Acınası durumdayız, sadece bu kadar. Nurlar içinde yatsınlar.
22 Yorumla
Soran1 yılHalk dediğin iki üç ermeni spermi.
- 1 yıl
Malum kesim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSevmeyinin ya kanı bozuktur ya da İzmir’de denize döktüklerimizin geride bıraktıkları döl atıklarından veya İngiliz zırhlısına binim ülkeden kaçanların torunlarındandır olmalı muhtemeldir.
11 Yorumla
Soran1 yılÜstteki Alparslanın torunuyum diyor birde Aşparslanın haberi yok tabi bunun gibi leş bir toruna sahip olduğundan.
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yıl10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mustafa Kemal Atatürk ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBize cumhuriyet gibi kutsal bir emanet bırakmış insan sevilmez mi
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Evet çok seviyorum sevmeye de devam edeceğim. Sevmeyen zaten vatan hainidir…
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
1 yılSevmeyen gitsin kendine uygun bir şekilde ölsün.
33 Yorumla
Soran1 yılSarı torbayla gömülsün hatta gömülmesin ganj nehrine fırlatılsın.
- 1 yıl
Torba falan gerek yok boşa masraf.
Soran1 yılHaklısın ya
1 yılÇocuk mu bu, sevip kafasını okşayalım? Saygı duyuyoruz.
00 Yorumla
1 yılBu ülke içinde yaşayıp atatürk’ü sevmemek nedir?
11 Yorumla
Soran1 yılHainliktir.
1 yılÇok seviyorum
10 YorumlaHem seviyorum hem de ihtiyaç duyuyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı.
m 1 yılSevmeyen kendini ailesini hiç bir şey sevmez
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılUlu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü severiz tabi ki
10 Yorumla
1 yılXper artırma çabaları
11 Yorumla
Soran1 yılİhtiyacım mı var Xpere?
Tanımıyorum Bir şey beslemiyorum
012 Yorumla
Soran1 yılSen boş boş mafya dizisi editleri izle. Bu arada kullandığın dil güzelmiş kim buldu?
- 1 yıl
Temel prosedür gereği herşeye evet diyip seviyorum desem alkışlayacaksın , yok sevmiyorum desem kötü damgası vuracaksın, tanımıyorum dediğim halde bile savaşmaya çalışıyorsun? Sen Atatürk'ü tanımıyorsun bile hangi düşüncesini hayat felsefen olarak seçtin hangi konumdasın ki beni yargılıyorsun? Hem iki kesimde sevip sevmeme konusunds haklılık payı var bana gelince iyi bir komutan ama yaptığı yanlışlarda mevcut şimdi neden yapmış neden olaylar bu hale gelmiş yüzde yüz emin değilim o dönemde iki taraftan bakmak lazım bunlarla ilgili yazılan her şey doğru olmamakla beraber net konuşmayı seven biri değilim şimdi hadi ordan olup gidebilirsin
Soran1 yılGayet tanıyormuşsun işte
Soran1 yılBir şey beslemiyorum cevabı yeterli olabilirdi karışmaz bakar geçerdim. Ama sen bombozuk cümle kurmuşsun bir kere.
- 1 yıl
Yani gerçekte Arap çölüne sürgün edildikten sonra ki Atatürk ile önceki Atatürk arasında fark var eskiden sıcakkanlı olan komutan sonrasında çok soğukkanlı oluyor gerçekte beni sever miydi veyahut ben sever miydim bilemem o durumda o zamanda yaşamak lazım ama ismet gibi dostun olmaması gerektiğini iyi biliyorum neyse geçmiş konuların bana faydası yok gelecekte öyle aslında bir birey olarak yaşıyoruz bunları konustuktan sonra hayatımızda bir değişiklik olacağını zannetmiyorum herkesin fikri var e cart curt tek mesele hayatta kalmaya dönüşmüş kimse bu konulars önem vermiyor artık
Soran1 yılHayatta kalmak için en kıymetli hazinemize sahip çıkmamız gerekiyor ama. İsmeti ben de pek sevmem açıkcası ama şu an hayatta bile olmaya bilirdik büyük büyük dedem uzun yıllar yunanlılara esir düşmüş mesela eğer geride çoluğu çocuğu olmasaydı şu an yoktum o kahraman 15likler ve iyi yöneten vatansever bir Ata olduğu için şu an burada kendi kıymetli hazinemdeyim onun sayesinde benliğimi kaybetmedim ayrıca bir kadın olarak daha çok minnettarım okuyabiliyorum, araştırabiliyorum, üretebiliyorum..
Soran1 yılAilem Türk olduğu için zarar görmemiş o an savaş vardı ve İngiliz komutan İngiliz aileleri, Türk komutan Türk aileleri koruyordu. Ben tabiki beni koruyan, yaşatan, hayat veren komutanı seveceğim.
Soran1 yılSenin nöronlar sağlam mı? Beyincikte, ponsta bir problem yok değil mi? Dünya imtihan dünyası kötülerde var iyilerde. Beni ben yapan, ülke ve milleti kurtaran kişiyi tutup anneannelerimizi, dedelerimizi esir alan tiplere tercih mi edelim istiyorsun?
Soran1 yılDediğinden şunu anladım sen hendek savaşında seni savunan Hz Muhammed yerine ebu cehili savun onunlada empati kur, bencil olma falandı.
Gizli Üye(30-35)1 yılSevilmez mi ATATÜRK 🇹🇷
Tek BAŞKOMUTANIM 🇹🇷10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılevet çok seviyorum
10 Yorumla
1 yılFazlasıyla hem de
10 Yorumla
1 yılAtamız önderimiz yolumuz ışığımız
10 Yorumla
1 yılinsan atasını soyunu neden sevmez?
10 YorumlaSeverim çok
10 Yorumla
1 yılTabikide
10 Yorumla
1 yılYok.
06 Yorumla
Soran1 yılSen zaten doğru düzgün Türkçe bile kullanamayan, incel tiplemesinin somut delilisin sen sevmesende olur.
- 1 yıl
Ayn sen sev kezo şeriat gelsinde görim seni
Soran1 yılBurası Türkiye cumhuriyeti şeriat gelmeyecek.
- 1 yıl
İyi ölmeye devam ozaman kızlar ölsün çocuklar katledilsin baştaki koltuk sevdasında millet işşiz mutlu değil evlenemeyen zina etsin katiller etrafta oyun oynar gibi kafa kessin bunu mü iştiyosun kardeşim söyle ne iştiyosun
Soran1 yılİncelsin.
- 1 yıl
Yok ben insulinim uyanmayan toxicleri iğneyle kanına karişiyom iyleşirse iyleşir yoksa napim zamanla ölür
1 yılNeyini seveyim onun? 😒
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla Sevmiyorum.
017 Yorumla
Soran1 yılBu kafayla 5 paran değil şerefin, haysiyetin, akli merekelerinde olmaz.
- 1 yıl
Yarr@ğım başı var sever misin? Log log alırsın. Seversin bence de sorayım dedim
- 1 yıl
@özelinsan00 Atan seninle gurur duyuyor olmalı şimdi.
Soran1 yılValla ben bir Türk olarak gurur duydum özelinsan00 ile eminim Atamda gurur duymuştur.
Soran1 yılYahudilik testi mi var ulan eşek senden zeki. Anca dinden vurun zaten başka hiçbir kaynağınız olmasın
Soran1 yılAllahın işine bari karışmayın bırakın kulla kendi arasında olsun
Soran1 yılYahudilik (İbranice: יַהֲדוּת, romanize: Yahadut), Yahudi milletinin kolektif inancını, kültürünü, hukukî kurallarını ve medeniyetini içeren etnik bir dindir. İlk İbrahimî din olmasının yanı sıra insanlık tarihindeki en eski dinler arasında da yer alan Yahudilik, monoteizm temelli dinlerin ilk örneğidir. Ayrıca ben Müslüman bir anneden doğduğum için yahudi olamam olmakta istemem.
Soran1 yılSenin bu kafayla 5 kuruş paranda olmaz, itibarında, karakterinde, şerefinde, güzel bir hayatında olmaz ben sana diyim.
- 1 yıl
Bak kendi googledan kopyala yapistir yaptigin seyi bile okumamis anlamamissin. Ne diyor? Yahudi milletinin inanci yahudiliktir diyor. Ne yaziyor orada Yahudi milleti. Millet yaziyor millet. İrktan bahsediyor. Bu irkin genel olarak inandiği dine yahudilik denir diyor. Orjinali musevilik. Sen varya cidden aşırı kibirli ve bildiği yanildiğina yetmeyen birisin. Egonu bi kenara koy kendini geliştirmeye bak. Senin iyiliğin için söylüyorum.
Soran1 yılinanci yahudiliktir git şimdi Türkçe için özel ders al
Soran1 yılSizin beyinleri dandik çamaşır suyuyla yıkamışlar dahada düzelmez
Soran1 yılOf sen oksijen alma lütfen alma cahilliğin karşısında sinirim bozuldu gülmekten öldük arkadaşlarım ve ben lütfen sus batma artık.
- 1 yıl
Yahudilik bir inanctir bir Millet degil. Yahudilik diye bir etnik kimlik yoktur.
Atatürkü sevmeyenlerinde böyle zir cahil olmasi ayri bir konu.
Hala bir irktir diye iddialasiyor cahil.
1 yılBen baya hemde sen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne