• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Mustafa Kemal Atatürk'ü seviyor musunuz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Bekliyorum yanıtlarınızı.

Mustafa Kemal Atatürk'ü seviyor musunuz?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 94%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Şahsi olarak tanımıyorum tabi. Sorunun da şahsilik içerdiğini düşünmüyorum. Yapmış olduklarının %5 ini ondan sonrakilerde de yapacak daşak olsa bugün farklı bir ülkede farklı zekada bir millet ile farklı şeyler tartışıyor olurduk. Onu sevmeyen andavalların tarafı belli. Kaldı ki bu zeka yoksunu kesim daha içinde bulundukları, yaşadıkları 25 seneyi okuyamıyor nereden bilecekler 100-120 sene öncesini. Okuyacaklarda, empati yapacaklarda o dönem şartlarını zihinlerinde canlandıracaklar da o dönem tarihini bileceklerde yorum yapacaklar. Lan önce 25 yıldır tötünüze giren kazığın bir farkına varın sonra 100-120 sene öncesini yorumlarsınız ıq 50 ler diyorum burdan onlara...

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tebrikler 👏

Yorumla

En İyi Cevaplar

• OzkannK
    OzkannK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Yani görmediğim tanımadığım birini sevmek bana garip geliyor o yüzden geçmişte yaşamış hiçbir insana sevgi beslemem. Sevgi beslemem diyorum ama bu "sevmiyorum, nefret ediyorum" gibi anlaşılmasın. Sadece içimde öyle bir his oluşmaz. Lakin Atatürk'ün yaptıklarına hayranım. Bi 10 sene daha yaşayabilmiş olsa ülke şu an bu halde olmazdı belki. Ondan sonra gelen (İsmette dahil) herkes ülkeyi daha çok batırdı. Atatürke çok büyük bir saygım var.

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben de aynı şekildeyim çok güzel bir yazı olmuş tebrik ederim.

Yorumla
    • OzkannK
      OzkannK
      1 yıl

Teşekkür ederim 😊 yorumları okudum da çok boş yapanlar olmuş. Misal biri "din düşmanı" demiş. Acaba insanlar başka adamların dini kullanmalarına kanmasın ve diye Diyanet'i açan kimdi :D

Yorumla
    • OzkannK
      OzkannK
      1 yıl

Tabii şu an Diyaneti bazıları kendi lehine kullanıyor ama orası farklı bir konu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Din düşmanı dediği kişide ben yani tanımıyor etmiyor, günaha giriyor teneke kafa hala anlamıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Neyse böylelerine inat daha çok çalışacak, daha çok üretecek ve daha dik duracağız.

Yorumla
    • OzkannK
      OzkannK
      1 yıl

Bos ver bunları ya tartışmaya bile değmez gerçekten

Yorumla
    • OzkannK
      OzkannK
      1 yıl

Sıkma canını bunlar için ❤️😊

Yorumla
    • OzkannK
      OzkannK
      1 yıl

Evett öyle yapicaz tabikide

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben gaza gelmek için arada böyle sorular açıyorum enerjim boşalıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Canımı falan sıktığım yok iyi oluyor benim için gaza geliyorum daha çok çalışıyorum.

Yorumla
    • OzkannK
      OzkannK
      1 yıl

Kxhdoxheodhodh güzel güzel sevindim şimdi 😊

Yorumla
    • OzkannK
      OzkannK
      1 yıl

İstersen daha sonra da konuşabiliriz gaza ihtiyacın varsa yardımcı da olurum :D

Yorumla
  • BarışDeli
    BarışDeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

hayır tabi ki. hiç kimse zevzek zevzek atarlanmasın hemen. türküm ve medeniyim de. ama inançlara saygısı olmayan, ırkçı ve de acımasız bir zihniyeti sevemem. kendimden utanırım böyle bir insanı seviyorum desem. şapka takmadığı için 52 insanı idam edilmesine sebep olanlar nasıl bir ruh taşıyor ki sevilmeyi haketsin. daha neler var neler

2
    57 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen nedenisin oğlum bir aynaya bak lütfen sen CAHİLSİN, NANKÖRSÜN. Ulan adamın dine saygısı olmasa şu an kapında ezan yerine çan çalıyordu gtvn.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

medenisin*

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

yav he heee. aynı boş beleş sözler. lan ezanları susturan,, camileri ahıra ceviren ben miyim. ilkokul seviyesi ile ezberden işkmebeden salla dur.

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

empati yap lütfen. senin babanı, kardeşini vs. birileri kıyafeti için idam etse yine de onları sever misin. senin olunca ayrı başkasının olunca ayrı tepki veriyorsan zaten insan değilsin. empati yeteneğinden yoksun olana insan denmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tarikat, cemaat artık ne haltsa ordaki sıkılan sözcük mermilerini bir tarafına sokan bir tipsin sen.

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

Ezanlari tekrardan okutan Adnan Menderestir. Mustafa Kamal yasaklamişti. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya senden mi öğreneceğim ben empatiyi yıkıl karşımdan! Atam vatan hainlerini yeterince astıramamış ki şu an hala artıklarıyla uğraşıyoruz.

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

insan olmak için tarikata gerek yok. hangi din ve ırktan olursa olsun insana saygı göstermek lazım. o da siz de yok. kemalizm de yok. kimlikleri inkar ederek, yok ederek kendinizi çağdaş sayıyorsunuz. herkes türk ve herkes dinsiz mi olmak zorunda

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

@5paramyok tabi ki öyle. ama tarihi gerçeklere gözlerini kapatıp kendilerince kahraman yaratmaya çalışıyorlar.

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

işte bak ağzıyla itiraf ediyor. kurtuluş savaşında aslanlar gibi savaşan başı örtülü nineler, sarıklı dedeler, müslüman insanlar, cumhuriyetten sonra hayatı zehir edildi. gavur olunmayınca HAİN Mİ OLUNUYOR

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

@barisdeli Kemalistler böyle tarihi gerçekleri görmezler veya çarpıtırlar olmadık yerden bakarlar. Tartışma boşuna beton kafa hepsi. 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Oğlum senden daha dinliyimdir baksan böyle yaparak sen benim dinime laf ediyorsun alçak herif. Soyun sopun kime dayanıyor? ermeni, yunan, arap?

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

türk oğlu türküm. soyum alpaslana dayanıyor. asıl sizin soyunuz kesin rum ermeni tohumudur. ya da sebataist tohumusunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Lan benim dedem Atatürkün kurduğu ilk Üniversitede İlahiyat eğitimi almış insan, anneannem namaz kılarken öldü haa o onların seçimi ben de Elhamdülillah Müslümanım ve bu sizin ne haddinize ayrıca Allahla benim aramda veya Allahla Atatürk arasında kuyruğunuza iyi basmış 100 yıl sonra bile inliyorsunuz

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

@5paramyok eyvallah kardeşim:)) yüzde yüz haklısın. ya abi insanlara baskı ve yok saymadan başka bişey yapmamışlar. ben türküm ama insanlar kürt de arap da vs de olabilir neden inkar edilsin. müslümansa insan bu suç mu? ama anlamazlar dediğin gibi:) ben de cevap vermicem artık bu beton kafalılara

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Alparslan :senin gibi torunun...

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

sana tecavüzcüsüne aşık hıyar denir:)) hoşçakal. isssstediğini sev. sevdiğinle de haşrolursun inşallahbaşka da diyeceğim yok sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

ben türküm ama insanlar kürt de arap da vs de olabilir neden inkar edilsin. müslümansa insan bu suç mu? Belli ettin kendini kes şimdi çeneni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tecavüzcüsüne aşık olan ben miyim? puahahah hangi tarikatçı, cemaatçi reis soktuysa iyi sokmuş aklına bu çöp bilgileri cahil bırakmış, vatan haini, nankör yetiştirmiş.

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

@barisdeli Öyle öyle hiç yorma kendini. Senden daha dinliyim diye saçma sapan cümle kuran ananesinin kildiği namazi örnek gösteren sözde müslüman özde münafık davranışlar içinde olan bu kesimle uğraşılmaz. Alayı İsrail destekçisi zaten yarın savaş çıkınca bunların gerçek kimlikleride ortaya çıkacak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Türkiye cumhuriyetinde tabiki Türk çoğunlukta olacak m a l mısın sen? Gerçi insanın sorduğu sorudan anlaşılırmış zekası geçmiş olsun diliyorum, acil şifalar.

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

lan ger zekalı yaratık, aç da 1952 yılında TÜRK TARİH KURUMUNUN YAYINLADIĞI KİTABI OKU. bizzat atanın yaverleri kaleme almış atanın son 8 senesini ortaokul inkılap tarihi derslerinden kafanı kaldır, at gözlüğünü çıkar. ne tarikatı camaati lann... işim olma zonlarla. yaverleri diyor benim söylediklerimin hepsini. en yakındakiler. son 8 senesinde 20 fabrika ziyaret etmiş, 16 sı şarap fabrikası ziyareti. resmi kaynaklara göre 52 insan şapka takmadığı için idam edilmiş. ya cahilsin bi de konuşıuyorsun. seninle vakit kaybediyorum. yürrrü git işine şimdi.

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

@5paramyok abi yemin ederim nato kafa nato mermer. beynini ipotek etmiş bir yerlere düşünme yetisini kaybetmiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sanane ulan adamın şarap içmesinden sen çok mu düzgümsün Allah karar verir kimin yanlış yolda olduğuna, doğru yolda olduğuna senin ne haddine gersek? 52 insan devlete baş göstermiş tabiki o baş asılacak ödüllendirilip taç takılacak değil ya!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Asıl ben seninle kaybediyorum gaz gelmem lazımdı senin gibi andavalları gördüm gaza geldim şimdi deli gibi dil çalışacağım, kodlama öğreneceğim, spor yapacağım, ders çalışacağım ki ülkeme, milletime, iyi insanlara bir yararım olsun sen gibi teneke kafaya sahip olmayayım.

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

Dedim sana beton kafa bunlar diye. Kemalist kesim bu ülkeniz en çomar kesimi. Kendiyle aynı düşünmeyen herkes cahildir, diğer herkese hakaret etme özgürlükleri vardır ve en doğru onlar bilir asla yanılmaz. Bu kitle ile tartışamazsın.

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

ya tamam tamam sana atgözlüklerinle mutlu mesut bir ömür dilerim.

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

lan zırto kendini burada pazarlamaya çalışıyorsun ama biz sen gibilerin cigerini bilriiz. dil calışacakmış da bilmem neymiş. bize ne kızım. ha yani biz entel danteliz siz göbeğini kaşıyan demek istiyorsun. zaten 80 sene boyunca sen gibi zorbaların bu halka bakışı hep buydu. spor yapacaksan bize ne. biz mağarada yaşamıyoruz seni top diye oynerım bebek:)) dersleri de yuttuk şimdi ezbere geçtik. ama sen gibi aynı sapkın ideolijinin ezberlerini yılmaz özdlin tanesi 3/5 bin den mllete kitlediği atatürk kitaplarını değil:)) azcık evrensel düşün. insani düşün. sen gibiler için zor ama yine küçük bir ümidim var. zorla kendini başarabilrisin belki:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bak hemen bel altıns inip kılıfını belli ettin

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

nasılmış kılıf, tırtıklı mı yoksa ince mi:)) hiççç zırlama hakettin sen bu espiriyi... böyle başa böyle tarak demişler:)) ha ha haaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte kalitesizlik, işte teneke kafalık senin dedelerinde böyleydi hepsini denize attık, postaladık anadoludan iti, pcı kalmış ama yemez Anadolu çocuğu sizinde postayacağız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Potansiyel tacizci adayısın bu arada senin nefes bile almaman gerekiyorda malum dönemde senin gibiler pek memnun

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

dağdan gelmiş bağdakini kovucak sabataist p. çi. biz alpaslanla geldik orta asyadan. selcukluyuz biz osmanlıyız. sen gibi soysuz değiliz. kovabilrisen gel kov. sana özel hediyeler veririm. hadi gel kov lütfen

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

sen kendi mahllene bak tacizci tecavüzcü görmek istiyorsan. lgbt li sapıklarla onur yürüyüşü yapan senin cehp li başkanların. erkek koruması ile videosu çıkan mustafa sarıgül. 2 yaşındaki bebeğe tecvzü eden sapıklar tekirdağda şarap içiyordu. hadi inkar et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dağdan gelen ben miyim sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cehepeli değilim mk malı nereden çıkardın onu

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

Yahu sitenin bile %95'i kemalist ayni oranda yine sitenin %95'i abaza veya ka$ar zaten. 😅 Burasi bile bu kitlenin ne mal olduğunu ortaya koyuyor.

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

ispanydan kovulanlar senin dedelerin, girtten, rodastan vs gelenler hep seninkiler. biz bin yıldır burayı vatan yaptık

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

senin sevdiklerinin kurduğu parti mk duğum dötü...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

TÜRKÜM MK EVLADI TÜRKÜM BEN AİLESİNDE BİRSÜRÜ ŞEHİT, GAZİ OLAN DUVARININ BİR KENARINDA ALLAH YAZAN DİĞER KENARINDA TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK RESMİ OLAN , ÇANAKKALEDE DEDESİ YUNANA ESİR DÜŞEN, GENÇLİĞE HİTABE OKUYUNCA UYGULANAN, ÜLKESİNİ ULUSLARARASI PROJELERDE TEMSİL EDEN GERÇEK BİR TÜRK.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benim sevdiğim adam şu an onları görse tükürür giderdi bundan hiç kuşkum yok. Senin sevdiklerinide görüyoruz bebek katillerini savunuyor leş herif

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

o zaman yanlış yoldasın. hain değilsen bile cahilsin. türküz, ama ırkçı değiliz. insani değerlere sahip herkes kabulümüzdür. müslümanım ama dinci de değilim. ülkeyi nerede temsil ediyorsan et, çok ukalasın. kendini öne çıkarmaktan zevk alan bir narsistsin. gençliğe hitabeyi ismet inönü yazdı desem bunu bile bilmeyecek kadar at gözlüğün var azıcık cıkar ve araştır. daha çok şey söylenir sana da en azından galiba hain değilsin. ama cehaletin cok büyük yen onu

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

bi de cokkkk terbi yesizsin. şu ağza fosebtik çukuru gibi. erkek gibi iki lafınfan biri mk oduğum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen ondan anlıyorsun çünkü. Müslümansın karşında bir kadın var bel altı yapıyorsun hadi ben yanlışım argo kullanıyorum sen şimdi Müslümanlık, din adı altında bana saldırıyorsun. Kendinle çelişmemek değilde ne bu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@5paramyok sen nesin tatlı su bebesi mi? Ben bu siteyi sizin gibi embesillerle atışıp gaza gelmek için kullanıyorum malum ülkede bir burası banlanmıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yanlış yolda olan ben değilim ondan eminim çünkü hislerim beni yarı yolda hiç bırakmaz.

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

işte sizin ennnnnn büyük sorununuz bu. lütfen aynaya bak bak empati yeteneği kazanmaya çalış. ya sen küfür edince sana hak, ben edince ben müslümanım diye bana yasak. var mı böyle bişi yaaa... sen beni öyle gerdin ki artık olmadığım şekilde terbiyesizleşmek zorunda kaldım. yoksa gayet efendi insanım ben. ben müslümanlık adına sana saldırmadım. senin fikirlerin saçma dedim sen hakaret ve küfür ettin. hem sen müslüman değil misin

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

ya his dediğin insanı doğruya götürmez. akıl, fikir, mantık ve bilim insanı doğruya götürür. hisler aşk da güzeldir. dünyayı anlamak içinse mantık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen başlattın dinli, dinsiz muhabbetini asalak mısın git oku eski mesajları Atatürk camileri ahıra çevirdi, ezanı susturdu diyen sensin, ben değil. Ayrıca Gençliğe hitabeyi İnönü yazmışsa yazmış bal gibi olmuş 100 yıl sonrasını öngörmüşler ayrıca Atatürk onaylamasa, beğenmese gençliğe hitabeyi okumadı değil mi mecliste? Ki bu bilgide arkadan atılmış bir bilgi kesinliği yok varsa kanıtla ki kanıtlasanda bir şey değişmeyecek bktan bktsn öncülerini satıp durma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben kullanıyorum çünkü sen bundan anlıyorsun ayrıca en dinine bağlı benim yarışında değilim bana iftira attığın için Müslüman olduğumu belirtmek durumunda kaldım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benim günahımda Allahla benim aramda senin haddine olan bir şey değil ama sen başkalarının dinine dil uzatıp birde empati naraları atan bir tipsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Empatiyi senden öğrenenin vay haline neyse Mevlananın bir sözünü bırakıp gidiyorum bence çok battın ve yenildin artık sus olanıda kaybetme, işim gücüm var dediğim gibi sizi gaza gelmek için bir kullandım bir nevi araç görevi gördünüz herşeye rağmen teşekkür ederim. Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” ~Mevlana~

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

sen cok bilmişsin ya sen git ecevitin anılarını oku orada bulurusun hitabenin kime ait olduğunu. ben camiler ahıra cevrilmiş ezan yasaklanmış dedim. bu hakaret mi. tarihi gerçkler bunlar. dinli dinsiz olup olmadığına Allah hüküm verir. bir de insanla ristediğine inanır istediğini sever. neden birilerini sevmeyi dyatıyorsunuz. sen neyi kullanırsan kullan. herkes kendine yakışanı yapar sonuçta. şunu bil sadece senin ve kemalizmin tavrı assssla insani değil. diğerlerini bir kenara bırak. bilim milim yanınızdan bile geçmez. statükocu, ezberci, zorba ve inkarcı bir zihniyet sizinki. şimdi bayyy. ya da küfür et istersen

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

gaza gelmek için insanların tahrik etmeye ihtiyacın varsa sen bundan beslenen biriysen zaten sağlıksız bir psikolojin ve çürük bir ideolojin var demektir. ama ne zaman gaza gelmek istersen sana fazlasını vereyim. motivasyon bedava bebek:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnsanları tahrik etmiyorum sen gibileri tahrik ediyorum. Al işte tüm sapık zihniyetini serdin cümle aleme

Yorumla
    • BarışDeli
      BarışDeli
      1 yıl

sen önce aynaya bak. mokk akan pacanı görmeyip bendeki çamura laf etıyor aklınca. mide bulantısısın sadece. kızlar aleminin çöpüüü

Yorumla
    • BesiktasBitmiyor
      BesiktasBitmiyor
      1 yıl

Sosyal medyada okudugu sacmaliklari gercekmis gibi sayiklayip, baskalarini "ilk okuldan duyduklarin" ile suclayan bir cahil...

Yorumla
  • İciDisi1Yakisikli
    İciDisi1Yakisikli Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bugün rahat ve özgür yaşıyorsak, onun ve silah arkadaşının emeği, kanı, iradesiyle mümkün oldu. Başka milletler saygıdan kusur eksiltmezken, kurtardığı kendi halkı neler neler yapmaya devam ediyor. Acınası durumdayız, sadece bu kadar. Nurlar içinde yatsınlar.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Halk dediğin iki üç ermeni spermi.

Yorumla
    • İciDisi1Yakisikli
      İciDisi1Yakisikli
      1 yıl

Malum kesim..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

20

Cevap

• Selçuk006035
    Selçuk006035 Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Sevmeyinin ya kanı bozuktur ya da İzmir’de denize döktüklerimizin geride bıraktıkları döl atıklarından veya İngiliz zırhlısına binim ülkeden kaçanların torunlarındandır olmalı muhtemeldir.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Üstteki Alparslanın torunuyum diyor birde Aşparslanın haberi yok tabi bunun gibi leş bir toruna sahip olduğundan.

Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
    https://youtu.be/CaR4vqpce7o
    1
    0 Yorumla
  • Jakabo01
    Jakabo01 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Mustafa Kemal Atatürk ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

1
    0 Yorumla
  • NeyyMıstaffamNeyy
    NeyyMıstaffamNeyy Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bize cumhuriyet gibi kutsal bir emanet bırakmış insan sevilmez mi

2
    0 Yorumla
  • Eddy_0606
    Eddy_0606 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.

Evet çok seviyorum sevmeye de devam edeceğim. Sevmeyen zaten vatan hainidir…

1
    0 Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Sevmeyen gitsin kendine uygun bir şekilde ölsün.

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sarı torbayla gömülsün hatta gömülmesin ganj nehrine fırlatılsın.

Yorumla
    • 34Constantine
      34Constantine
      1 yıl

Torba falan gerek yok boşa masraf.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın ya

Yorumla
  • Sugar_Daddy
    Sugar_Daddy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 49 , eic 100%
    1 yıl

Çocuk mu bu, sevip kafasını okşayalım? Saygı duyuyoruz.

0
    0 Yorumla
  • özelinsan00
    özelinsan00 Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Bu ülke içinde yaşayıp atatürk’ü sevmemek nedir?

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hainliktir.

Yorumla
  • RedStrawberry
    RedStrawberry Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Çok seviyorum

1
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    1 yıl

Hem seviyorum hem de ihtiyaç duyuyorum

1
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Sevmeyen kendini ailesini hiç bir şey sevmez

1
    0 Yorumla
  • Dilankarakoc58
    Dilankarakoc58 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü severiz tabi ki

1
    0 Yorumla
  • AhmetAydin11864
    AhmetAydin11864 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Xper artırma çabaları

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İhtiyacım mı var Xpere?

Yorumla
  • Predetor
    Predetor Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 78%
    1 yıl

Tanımıyorum Bir şey beslemiyorum

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen boş boş mafya dizisi editleri izle. Bu arada kullandığın dil güzelmiş kim buldu?

Yorumla
    • Predetor
      Predetor
      1 yıl

Temel prosedür gereği herşeye evet diyip seviyorum desem alkışlayacaksın , yok sevmiyorum desem kötü damgası vuracaksın, tanımıyorum dediğim halde bile savaşmaya çalışıyorsun? Sen Atatürk'ü tanımıyorsun bile hangi düşüncesini hayat felsefen olarak seçtin hangi konumdasın ki beni yargılıyorsun? Hem iki kesimde sevip sevmeme konusunds haklılık payı var bana gelince iyi bir komutan ama yaptığı yanlışlarda mevcut şimdi neden yapmış neden olaylar bu hale gelmiş yüzde yüz emin değilim o dönemde iki taraftan bakmak lazım bunlarla ilgili yazılan her şey doğru olmamakla beraber net konuşmayı seven biri değilim şimdi hadi ordan olup gidebilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gayet tanıyormuşsun işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir şey beslemiyorum cevabı yeterli olabilirdi karışmaz bakar geçerdim. Ama sen bombozuk cümle kurmuşsun bir kere.

Yorumla
    • Predetor
      Predetor
      1 yıl

Yani gerçekte Arap çölüne sürgün edildikten sonra ki Atatürk ile önceki Atatürk arasında fark var eskiden sıcakkanlı olan komutan sonrasında çok soğukkanlı oluyor gerçekte beni sever miydi veyahut ben sever miydim bilemem o durumda o zamanda yaşamak lazım ama ismet gibi dostun olmaması gerektiğini iyi biliyorum neyse geçmiş konuların bana faydası yok gelecekte öyle aslında bir birey olarak yaşıyoruz bunları konustuktan sonra hayatımızda bir değişiklik olacağını zannetmiyorum herkesin fikri var e cart curt tek mesele hayatta kalmaya dönüşmüş kimse bu konulars önem vermiyor artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayatta kalmak için en kıymetli hazinemize sahip çıkmamız gerekiyor ama. İsmeti ben de pek sevmem açıkcası ama şu an hayatta bile olmaya bilirdik büyük büyük dedem uzun yıllar yunanlılara esir düşmüş mesela eğer geride çoluğu çocuğu olmasaydı şu an yoktum o kahraman 15likler ve iyi yöneten vatansever bir Ata olduğu için şu an burada kendi kıymetli hazinemdeyim onun sayesinde benliğimi kaybetmedim ayrıca bir kadın olarak daha çok minnettarım okuyabiliyorum, araştırabiliyorum, üretebiliyorum..

Yorumla
    • Predetor
      Predetor
      1 yıl

O senin için geçerli ailen zarar görseydi Atatürk tarafından bunu hala savunur muydun? Hiç sanmam o yüzden peşin konuşmak iyi değildir herkese göre değişir o yüzden net yorum yapmayı tercih etmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ailem Türk olduğu için zarar görmemiş o an savaş vardı ve İngiliz komutan İngiliz aileleri, Türk komutan Türk aileleri koruyordu. Ben tabiki beni koruyan, yaşatan, hayat veren komutanı seveceğim.

Yorumla
    • Predetor
      Predetor
      1 yıl

O zaman demek oluyor ki bencil bir yapın var ve sadece kendin için önemli olan şeyi savunuyorsun o zaman kendisi için önemli olan şeyleri savunan insanları neden hor görüyor ve küfür ediyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Senin nöronlar sağlam mı? Beyincikte, ponsta bir problem yok değil mi? Dünya imtihan dünyası kötülerde var iyilerde. Beni ben yapan, ülke ve milleti kurtaran kişiyi tutup anneannelerimizi, dedelerimizi esir alan tiplere tercih mi edelim istiyorsun?

Yorumla
    • Predetor
      Predetor
      1 yıl

Dediğimden bunu anladıysan vakit kaybi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dediğinden şunu anladım sen hendek savaşında seni savunan Hz Muhammed yerine ebu cehili savun onunlada empati kur, bencil olma falandı.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sevilmez mi ATATÜRK 🇹🇷
    Tek BAŞKOMUTANIM 🇹🇷

1
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.

evet çok seviyorum

1
    0 Yorumla
  • keserkesmez
    keserkesmez Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Fazlasıyla hem de

1
    0 Yorumla
  • sadecehemşir
    sadecehemşir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

Atamız önderimiz yolumuz ışığımız

1
    0 Yorumla
  • JackieCola
    JackieCola Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    1 yıl

insan atasını soyunu neden sevmez?

1
    0 Yorumla
  • EngEteM
    EngEteM Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Severim çok

1
    0 Yorumla
  • İstanbullubeyyyy3452
    İstanbullubeyyyy3452 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Tabikide

1
    0 Yorumla
  • Işıldayanmahoçı
    Işıldayanmahoçı Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Yok.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen zaten doğru düzgün Türkçe bile kullanamayan, incel tiplemesinin somut delilisin sen sevmesende olur.

• Işıldayanmahoçı
      Işıldayanmahoçı
      1 yıl

Ayn sen sev kezo şeriat gelsinde görim seni

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Burası Türkiye cumhuriyeti şeriat gelmeyecek.

• Işıldayanmahoçı
      Işıldayanmahoçı
      1 yıl

İyi ölmeye devam ozaman kızlar ölsün çocuklar katledilsin baştaki koltuk sevdasında millet işşiz mutlu değil evlenemeyen zina etsin katiller etrafta oyun oynar gibi kafa kessin bunu mü iştiyosun kardeşim söyle ne iştiyosun

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İncelsin.

• Işıldayanmahoçı
      Işıldayanmahoçı
      1 yıl

Yok ben insulinim uyanmayan toxicleri iğneyle kanına karişiyom iyleşirse iyleşir yoksa napim zamanla ölür

• NoodleSpaghetti
    NoodleSpaghetti Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

Neyini seveyim onun? 😒

0
    0 Yorumla
  • obirgezgin1
    obirgezgin1 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı.

Hayır

0
    0 Yorumla
  • 5paramyok
    5paramyok Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Sevmiyorum.

0
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu kafayla 5 paran değil şerefin, haysiyetin, akli merekelerinde olmaz.

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

Anlıyorum sabah sabah ne içtiyseniz güzel kafa yapmış afiyet olsun.

Yorumla
    • özelinsan00
      özelinsan00
      1 yıl

Yarr@ğım başı var sever misin? Log log alırsın. Seversin bence de sorayım dedim

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

@özelinsan00 Atan seninle gurur duyuyor olmalı şimdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Valla ben bir Türk olarak gurur duydum özelinsan00 ile eminim Atamda gurur duymuştur.

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

Türkçülüğü ağzına pelesenk yapanlar hep dönme yahudi çıkıyor genelde bi test yaptır istersen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yahudilik testi mi var ulan eşek senden zeki. Anca dinden vurun zaten başka hiçbir kaynağınız olmasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Allahın işine bari karışmayın bırakın kulla kendi arasında olsun

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

Bak cahil insan yahudi bir irktir din değil. Sen yahudilik ile museviligi karistiriyorsun muhtemelen bu da cahilliginden kaynaklaniyor. Lutfen biraz bilgi birikimi yap sonra insanlarla tartis cok cahilsin kendi kitlene kotu ornek oluyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yahudilik (İbranice: יַהֲדוּת, romanize: Yahadut), Yahudi milletinin kolektif inancını, kültürünü, hukukî kurallarını ve medeniyetini içeren etnik bir dindir. İlk İbrahimî din olmasının yanı sıra insanlık tarihindeki en eski dinler arasında da yer alan Yahudilik, monoteizm temelli dinlerin ilk örneğidir. Ayrıca ben Müslüman bir anneden doğduğum için yahudi olamam olmakta istemem.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Senin bu kafayla 5 kuruş paranda olmaz, itibarında, karakterinde, şerefinde, güzel bir hayatında olmaz ben sana diyim.

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

Bak kendi googledan kopyala yapistir yaptigin seyi bile okumamis anlamamissin. Ne diyor? Yahudi milletinin inanci yahudiliktir diyor. Ne yaziyor orada Yahudi milleti. Millet yaziyor millet. İrktan bahsediyor. Bu irkin genel olarak inandiği dine yahudilik denir diyor. Orjinali musevilik. Sen varya cidden aşırı kibirli ve bildiği yanildiğina yetmeyen birisin. Egonu bi kenara koy kendini geliştirmeye bak. Senin iyiliğin için söylüyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

inanci yahudiliktir git şimdi Türkçe için özel ders al

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sizin beyinleri dandik çamaşır suyuyla yıkamışlar dahada düzelmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Of sen oksijen alma lütfen alma cahilliğin karşısında sinirim bozuldu gülmekten öldük arkadaşlarım ve ben lütfen sus batma artık.

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

Ben kime ne anlatmaya calisiyorsam suç bende.

Yorumla
    • BesiktasBitmiyor
      BesiktasBitmiyor
      1 yıl

Yahudilik bir inanctir bir Millet degil. Yahudilik diye bir etnik kimlik yoktur.
      Atatürkü sevmeyenlerinde böyle zir cahil olmasi ayri bir konu.

Hala bir irktir diye iddialasiyor cahil.

Yorumla
  • Dimiiko3434
    Dimiiko3434 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Ben baya hemde sen

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Mustafa Kemal Atatürk'ü seviyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Mustafa Kemal Atatürk'ü seviyor musunuz? 37 cevap verildi
Mustafa Kemal Atatürk 'ü seviyor musunuz? 16 cevap verildi
Mustafa Kemal Atatürk'ü seviyormusunuz? 77 cevap verildi
Mustafa Kemal Atatürkü seviyor musunuz? 10 cevap verildi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sever misiniz? 11 cevap verildi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ü seviyor musunuz? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨