Haydi herkesi ankete bekliyorum
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır sevmiyorum zira 1. tbmm döneminden hemen önce yapılan konferanslar ve delege toplantılarında lazistan ve kurdistan vilayetlerinin kalacağını hepimizin birlik olduğunu ve öyle de kalacağını beyan ederek kendisine taraftar toplamıştı. Yıl 1932 Dersim ili ve çevresinde isyan olduğu söylendi fakat Dersim harekatına katılan 2 konyalı askerin vefat etmeden önceki itiraflarından anlaşıldığı üzere iş kız alıp verme kavgasına karışan aileleri ayırmaya çalışan askerlerin şehit edilmesi ile başlamış.(Youtubeden izleyebilirsiniz yazın kendiniz bulun izleyin) Ardından karadeniz de etnik temizlik başladı. Topal Osman önderliğinde birleşen yerel halka baskı yapıldı laziztan unutuldu lazca unutturulmaya çalışıldı. 1934 sonrası ismet inönü do şark ıslahat fermanı diye atlandırdığı raporda kürtler için kendini kürt sanan lazlar içince kendini yeni bir türk ırk olarak belirleyen rum ve gürcü kökenli halk diye tasvir ve tabir etmiştir. Günümüzde lazca konuşlan sayısı TUİK verilerine göre 4 bin civarındadır. Kürtlere olan baskılar da bir kısmı konyaya bir kısmı İzmir'e bir kısmı da toros dagları ve civarına yerleştirilmiştir. Yanisi ben Türküm diyenlerin bir çoğu farklı ırklara mensuptur. GELİN IRKÇILIĞI BİR KENARA BIRAKALIM. BEN KÜRT SEN SEN TÜRK SEN RUM SEN ERMENİ NE OLURSAN OL BU DEVLETİN ORTAK PAYDALARI OLALIM. ANAYASADA HERKESİN DİLİ DİNİ VE ETNİK KÖKENİ BELİRTİLSİN. AYRI GAYRI OLMASIN.
aramızda Türk olmayanlar da var ne yazık ki. bu yüzden milliyetçilik önemli işte, sizin (Türk olanların) varlığınızı yüceltmiş bir lideri sevmemek sizi de Türk olarak sevmemek demektir.
Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olarak hepimiz için önemli bir figür. Onun vizyonu, çağdaş bir ülkenin temellerini attı ve bugün hâlâ pek çok konuda ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Atatürk sevgisi, yalnızca bir duygudan ibaret değil, aynı zamanda onun ilke ve devrimlerini yaşatabilmekle de bağlantılı bence. "Evet" seçeneğini işaretledim ve Atatürk'ün değerlerini anlamaya, yaşatmaya devam edelim diyorum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🚀✨
Cevap
4Cevap
İnsan Türk olur da nasıl Atatürk' ten yana olmaz.
Bayılıyorum ona keşke o hayatta olsa da yerine ben yatsam mezarda
Hayir diyenler gidebilir ülkeden ozellikle kadinlad
Sevmeyenlerde süphe ediyorum
Sevmeyenin kanından şüphe 🤞🏻
Kurucumuz liderimiz Atamız❤️
Çok hem de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?