Ben başka bir şehirde çalışıyorum sevgilim ve annem aynı şehirde ben iş için şehir değiştirdim sevgilimle birbirimizi çok özlediğimiz için bir plan yaptım arkadaşımın nişanına katılacak ve onlarda kalıcak gibi bilet aldım ve memlekete geldim ilk önce eve uğradım zaten alacağım eşyalarda vardı bizimkileri gördüm sonra sevgilimin evine geçtim saat vs her şeyi ayarlayıp anneme geldim evdeyim falan dedim neyse nişan günü oldu annem mesaj attı nişandan resim at diye sadece kendimi attım hatta sonra bir kız arkadaşımızı sanki nişanlanan arkadaşım oymuş gibi annemle konuşturdum hayırlı olsun de diyerekten ama annem bu sabah yine nişandan resim atsan yazmış delirticek bu kadın beni ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sizce başka nasıl ikna edebilirim bu arada gerçeği söylesem kıyameti kopartır o yüzden hiç doğruyu söyle demeyin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nişan salonu kirala, bizi de davet et:) şaka belediyenin salonlarından birine git canlı ara..
güzel fikir ama nişan evde olucak dedim evden fotoğraflar bulup kolaj yapıp attım
O zaman sorun da çözülmüş oldu 👊🏻
Demek ki ilk defa yapmıyorsun ve annen senden bir şeyler çeviriyor diye huylanıyor...
hayır annem sadece sevgilim olduğunu bildiği için ya bişey yaşarsa da evlenmezse diye kafayı yiyor hepsi bu yaşım küçük değil çünkü
e tamam sen de yaşıyorsun ve evlenir misin şüpheli. Annen haklı gibi duruyor
yaşarım yaşamam evlenirim ya da evlenmem ben bir bireyim kendi kararımı verebiliyorum annemin hayatı değil bu yönetemez beni
Evlenene kadar yönetir, evlen sonra git kocanı istediğin gibi yönet
bu kadar sığ bir görüşle sakın çocuk falan yapayım deme
6 tane var 7nci yolda
Allah sabır versin hepsine senin gibi bi babayla zor
Senin gibi ben istediğimi yaşarım, istediğimi yaparım diyen kızla da ülkenin işi zor. Edep ahlak yerlerde...
Anne atmak zorunda mıyım de
tartışıp üste çıkmayı planlıyorum zaten bir kolaj yapıp wp durumuma attım arkadaşımın adına kadar nişan tepsisinde yazıyor onu görünce belki susar diyorum
Belli bir yaşa gelmişsin, çalışıyorsun kendi paranı kazanıyorsun. Anneler kutsal ama bu yaştan sonra kendi kararlarını vermen gerekiyor. 18-19 yaşında çocuk değilsin ki
anlatamıyorum ki bundan dolayı zaten sürekli tartıştığım eve geldiğim saate kadar karıştığı için kalktım başka şehre gittim
Saçma. Bu durumu ona açıkla konuş bence
evlen kurtul
valla öyle yapıcam zaten çeyiz işlerini bitirip evlenicez
Kaç yaşındasın ki
29
Annene diyemiyor musun ben başka şehirdeyim bisey yapacak olsam orada zaten rahatlıkla yaparım diye ki yapabilirsin yani bu baskı yüzünden hayattan geri kalman saçma olur
inan bu söylediklerinin hepsini diyorum ki ben üniversiteyide farklı şehirde okumuş bi insanım ama annem o kadar at gözlüğü takmış dar kafa yapılı bi insan ki sevgilim olduğunu öğrendiği andan beri sürekli bu kontrolleri yapmaya çalışıyor evlenmeden birlikte olmamdan ödü patlıyor ve daha önce kimseyle birlikte de olmadım yani yapmayı bu kadar istesem üniversitede çok rahat yapardım ama anlatamıyorum sevgilim olduğunu öğrendikten sonra rüyasında beni hamile olarak görüp sinir krizi geçirdi sen anla artık
ek bilgi uzaktayken beni doğru düzgün aramaz ben ararım tam tersi yakınına gelince kontrol manyağı kesiliyor
Evet çok kötü bir durum anneni düzeltmeye değmez zaten düzelmez de görmezden gelmen gerek istediklerini de yapma en fazla bi iki hafta küser anladığım kadarıyla istemediğin için birlikte olmadın kimse ile 29 yas çok ciddi ama ya
evet evlenmeyi hayatımı birleştirmeyi de düşüneceğim biriyle olamadım hep bir pürüz çıktı ama şu an o kadar mutluyum ki zaten çeyiz hazırlığı yapıyorum annemde hatta bişeyler bakıyor biliyor sürekli alıyorum bende bir sene içerisinde evlenmeyi düşünüyoruz sevgilimle uzak mesafe işin içine girincede bu zamana kadar hep birlikte olduğumuz için özledim böyle bişey yaptım annem çomak sokmasa şaşardım zaten
Anneni fazla kafaya takma tebrik ederim seni 29 yas ve bu anne baskısına rağmen kendi istediğini başardığın için ama aklımı çelen sen mi istedin yoksa baskıdan dolayı hep geri ki durdun
ya aslında istediğimi yapmaya çalıştım hep ama bi yandan da annemle aramı bozmak bağları zedelemek beni geriyordu çünkü her konuşmamızda ne ben onun istediği kız çocuk figürü olabildim ne de o benim istediğim arkadaşım gibi olan bir anne o yüzden annemle paylaşabildiğim şeyler hep kısıtlı kaldı abim var ona böyle davranmıyor mesela sadece bana karşı böyle
Takma kafana ama baskıdan dolayı beklediğin sonucu çıktı bende
olabilir belkide doğru
Daha detaylı konuşmak ister misin
Yapma sende