Arkdaşlar annem berbat bir insan. En ufak sırrımı abime anlatıyor. Ben onun bir şeyini desem Allah b. Versin diyor, etmediği hakaret kalmıyor. Bir şey derken ölümü gör dersen diyorum. Ama ölümü görür yine de der o sırrı mı? Bu yüzden hakkımı helal etmiyorum. Günaha girer miyim bu yüzden? Sizin aileniz de böyle mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ailene böyle yapma. Tabiki yanlış davranış ama kendini soğutma. Madem öyle bir huyu var anlatma sen. Aileler yanlışlarına rağmen yine de önemlidir
Keşke çocuklar da anneleri için kıymetli olsa. Psikoloji şiddet uyguluyor bana. Her olayımızda beddua ediyor. Çocukların olursa eğer eziyet gör hepsinden diyor. Ne yapayım ben.
Alanını kapat. Kalbi kötü olanın bedduası tutmaz.
Biraz mesafe koy annen de olsa mesafeli davran. Başka yapacak bişey yok dedim ya herşeye rağmen aileyi korumak gerek bence
Mesafa koyuyorum. Bu sefer de hayırsız evlat hastalansam bakmazsın bana domuz suratsız diyor. İnan neredeyse hergün yiyorum by hakaret ve bedduaları.
Her seye ragmen aileyi korumak diye bir sey yok. Sana bilerek zarar veriyorlarsa neden bunu devam ettirsin ki?
Bir an önce kendi hayatını kurmaya çalış ve uzaklas oradan. Beddua etsin hakaret etsin takmamaya calis evet zor bir sey bu dedigim ama onlara inat kendini güzel yerlere getir.
@zsiinemss zarar verme sınırı var tabiki düzeltmek için bişeyşer yapılabilecekse elden gelen yapılması gerekir. İstisnaları saymıyorum ama ne olursa olsun insan yine ailesi yine de önemli
Aile kavrami tek tarafli olmuyor maalesef. Beddua eden bir anne baba düzelir mi sizce? Hayir duzelmez.
@zsiinemss oluyor bazen bir de tek taraflı düşünmemek lazım aileler de kötü olabiliyor çocuklarda. Benim savunduğum şey aile hayatı çabuk harcanmaması gereken bir durum. Çünkü bir ömür eksikliği hissedilecek bişey. Sonra insan o duygu bozukluğunu bilmeden kendi çocuklarına aktarıyor iki nesil bu sorunla büyüyor. İmkan olduğıu müddetçe düzeltmek için çaba göstermek gerek
İleride çocuk sahibi olursam en iyi anne olmak için elimden geleni yapacağım eminim buna. Hızlı su içsem hayvan gibi içme diyip 2 saat laf diye bir anneye sahibim. Allah elbette yokluğunu göstermesin. Lakin umarım ileride çocuğun olursa en büyük eziyeti yaşatırlar sana diye bir anne de aile kavramını hak ediyor mu?
Dedim ya kendine alan yarat mesafe koy sadece ailen var mı var işte o boyuta taşı. Biraz uzaklaşma imkanın varsa belki bir nebze olsun daha iyi olur
Bence hak etmiyor. Annelik kutsal ama anne olabilene. Eminim ki cok guzel bir anne olucaksin. Ama ileride bu yasadiklarindan kurtulmak için psikolojik destek almalısın. Insallah cok guzel bir hayatin olur🫶💓🥹
Ben babama veririm bütün sırrımı kimseye açmaz
Hakkını helal et ki onlardan uzak kendi hayatını kurduğunda üzerinde olan negatif enerjisi bitsin.
Eğer yaşım 20 de küçükse annen hakkında böyle düşünürsün büyüyünce anlıyorsun kiymetini
24 yaşındayım. Bana uyguladığı psikolojik şiddeti anlatamam. Babamı kaybettim. En ufak kavgamızda Allah benim de ölümümü yaşatsın sana diyor.
Emin ol bir gün kıymetini anlarsın
Hakkini helal et yine de uzaklaa yeterli
Tüm anneler mi aynı olur yaa🥲
Ben böyle anneleri ebeveyn cahili görüyorum.
Öyleler zaten, gerçekten o kadar çok beddua alıyorum ki annemden haddi hesabı yok. Sırf bu yüzden çok soğudum ondan. Keşke böyle olmasaydı ama yapacak bir şey yok 🥲
Kesinlikle. Ben de soğudum. Allah eksiklerini göstermesin elbette. Bazen diyorum keşke önce ben ölsem. Merak ediyorum arkamdan pişmanlık duyar mı diye. Ama sanmıyorum. Aksine öldüm diye yine beni suçlar. Bu yüzden merak ediyorum annelik hakkı var da evlat hakkı yok mu diye
Annelik hakkı olduğu kadar evlat hakkı da var tabii ki. Ama bunu idrak edemiyorlar. Annelik kutsal bir şey ama gerçekten herkes anne olamıyor. Ki bence olmamalı da. Bazen kendimi sorguluyorum ben bedduaları hak edecek ne yapmış olabilirim diye ama düşmanım bile olsa bu bedduaları etmem, edemem.. ki zaten bedduayi hak edecek bir şey de yapmadım..
Anneler kendilerine hizmet edecek, aynı zamanda iş sahibi olup para kazanacak, özgürlüğü kısıtlı olacak köleler istiyorlar kesinlikle. Özellikle kız çocuğuna edilen beddua çok acı. Umarım farkına varırlar ama sanmıyorum.
Bende sanmıyorum, neyse ki az önce gördüğüm yorum içimi ferahlattı az da olsa. "Kalbi kötü olanın bedduası tutmaz."