Güncellemeler
1 yıl
Cephe falan yok 100 yıl öncede kaldı onlar top, tüfek devride bitmek üzere bize teknoloji, ilim, bilim lazım güzel ahlak lazım, vatana millete bağlılık lazım.
Allah korusun olmasın böyle şeyler ama diyelim ki oldu siz bu durumda ne yapardınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cepheye koşar siz kadınlar ve ülkemiz için savaşırım hanımefendi
Bizim elimiz armut mu topluyor beyefendi? Ayrıca artık silahlar topla tüfekle değil teknolojiyle, gençlerin aklına girmekle oluyor.
Helal olsun takdir ettim sizi
Silahlar demişim savaşlar olacaktır
Yapçak bişey yok savaşcaz hayat kadınlara güzel
Çok abartiyosun
Çoğu Suriyeliden beter olur o kesin. Suriyeliler savaştan kactı ama bizdekiler ekonomi kötü diye kaçacak delik arıyor.
Cepheye koşardım 4 yıl önce askerlik yaptığım gibi
Cephede olmasak teknolojik olarak da olamayız sayın soru sahibi, gittim kendim gördüm.
Aynen aynen
Kolay yazıya geçirmek ama devir teknoloji devri bunu görmemek için beynen ileri derece miyop olmak lazım. Yanı başında iki avuç İsrail kök söktüyor neden? Teknoloji onda çünkü.
Evet Hakkari Irak sınırına gittim, ve haklısın teknoloji konusunda hep ileriyi düşünüyorum şüphen olmasın.
Ben de gittim. Bu arada iç savaşa doğru sürükleniyoruz bunun içinde önlem olarak insanı güç yeterli mi sence?
Askerlik yapmak için gittin yani? Bence de yeterli değil.
Sen cephe yok deyince bunu söyledim, zaten her alanda var olmamız lazım.
Hayır askerlik için değil ayrıca vatan benim vatanım.
Günü birlik diyelim ☺️
Bizim de vatanımız, çok çile çektik. Orada mı yaşıyorsun?
Cephe yok zaten her taraf bir cephe artık cebindeki telefon bile bir cephe
Yaşamıyorum orada.
Haklısın öyle tabi ki, daha detaylı konuşmak isterdim ama burada olmuyor. Özelim de kapalı, iyi akşamlar.
Sadece cepheye gidip karşı karşıya savaşacağını hatta kadınların sana su, tüfek taşıyacağını zannetme demek için yazdım. Çünkü artık eski savaş onuru yok dünyada kötüler daha dominant. Belli bölgelere toplanıp savaşılmıyor havadan çat çat vuruyor adamlar kreş, hastane, cami demeden
Detaylı konuşmak istesem gizlide olmazdım iyi akşamlar.
Yok hanımefendi, öyle bir dünya zaten yok. Doğru söylüyorsun.
Yok ben de istediğini söylemedim, söyleyeceğim şeyler vardı, burası yeri değildi. Teşekkür ederim.
Anlıyorum ben teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun.
Rica ederim, amin.
Yapılması gereken ne ise yapılacak
Geçmişte naptilarsa biz de onu yapacağız
Geçmişin şartlarıyka bugünün şartları aynı mı sence? İki avuç İsrail kök söktürüyor sence o iki avuç cephede çok güçlü olduğu için mi? Hayır teknolojik olarak egemen olduğu için bizim önce eğitim sisteminden başlamamız lazım çocukları teknolojiye aşık etmemiz onlara yapay zekayı, ihayı aşılamamız lazım. Milletvekillerine yaptıkları o "ayrıcalıkları" genç mühendislere, çocuklara harcamak lazım.
Düşün bakalım neden karadan göremiyorlar direniş olduğu icin
Bunun içinde insan gücü lazim
Askerlerinin canı kıymetli olduğu için. Havadan halledebiliyor ya da telefonlarına girip patlatabiliyorken neden anneler evladını kaybetsin? Böyle tabiki insani güçte önemli ama daha önemli olan teknolojik güç bu tıpkı taş derinde sopa ve taşlarla savaşmaya alışan kimselerin 1. dünya savaşında sopa ve taşla galibiyet kazanacağını sanması gibi
Diyorum ki neden karadan giremiyolar. Geri çekiliyorlar çünkü direniş var
Ben yukarıda açıkladım daha sakin kafayla oku ve anlamaya çalış tekrar yazma konusunda inanılmaz erindi.
Ben de acikladim
İşimi.
Her Türk asker doğar