• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Annem ve babam doktor. Sizce zengin miyim?

Zeynep81578086
Zeynep81578086 Takip Et
Xper 4 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
48
Yapay Zekaya Sor
Annem ve babam doktor. Sizce zengin miyim?
Babalık Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Anneni babani gorebildin mi peki? Bakicilarda ya da babanne anneanne ile mi buyudun? Asıl zenginlik para degil. 3 gunluk dunyada bugun variz yarin yokuz. Annem babam yanimda olmayacaksa ne anlami var cok paranin? Yani bende hemsire annenin cocuguyum bu konuda cok sıkıntı cektim. Evde bir sure baba yok. Anne yok. Ozluyorsun, istiyorsun onlari. Ben hastayken mesela annem baskalarina bakarken yanimda degildi. Nobetleri hic söylemiyorum.

Okuldan eve girince o ev buz gibi gelirdi bana. Belli bir yastan sonra, bir seyleri halledebilir durumda olduktan sonraartik evde pek kimse de yoktu. Babanne ya da bakici falanda. Kapiyi acan, beni karsilayan bir anne yok. Evde mis gibi kokan yemekler yok. Kek kokusu yok.

Bu yuzden calismak istemiyorum ben. En azindan belki okul cagina kadar. Annemle gurur duyuyor muyum bilmiyorum. Okumus etmis, parasini kazanmis evet ama bunlar benim icin onemli degildi cocukken. Cocuklar paraya, kariyere bakmaz. Ben oyleydim en azindan.

Ev hanimi olan arkadaşlarımın annelerine heveslenirdim. Icten ice cocukken annem neden calisiyor ki bu kadin calismiyor evde işte dusunurdum.

Cocuk en azindan okul cagina gelene kadar anne calismamali bence. Babada eksiklik oluyor ama anne baska. Daha ilk andan itibaren rahme duser dusmez bag kuruyoruz anneyle. Sutunu emerken bag kuruyoruz.

Bilmiyorum 24 yasindayim icimde bosluk var sanki. Anneme doyamamisim boşluğu. Babamda muhendisti bu arada. Para derdimiz de yoktu. Paraya ihtiyaci olan, cocugunu tek buyuten kadinlarin calismasina lafim yok. Ama boyle de cocuklar icin zor oluyor.

Artik ne yazik ki erkeklerde calisan kadin istiyor para icin. Cocugum annesiyle buyusun diyen yok. Bu da sıkıntı. Ben kendi yasamimi gorerekten cocuklarimda bosluk birakmak istemiyorum. Bir depremde, bir selde her sey darmadagin oluyor. Aldigimiz tek nefesi bir daha alma garantimiz yok. Sevdiklerimizde, cocuklarimizda, buyuklerimizde ne kadar vakit gecirirsek o kâr diye dusunuyorum.

Annem calistigi icin biraz nefretim var yalan yok. Yani buyudukten sonra gecti ama kucuk benin anne boslugu var. Guclu ayaklari uzerinde duran bir kadin gibi goremiyorum onu, toplum oyle gorse de.

Annemle babam bana para verdi de ne oldu? Iyi dershanelere gonderdi de ne oldu? Kiyafetim, evim cok daha rahat oldu da ne oldu? Tamam bunlarda onemli ama paranin fazlasi da zarar bence.

Yeme icme, barinma, guvenlik hadi biraz da keyfi harcama vs gibi seyleri rahatca karsiladiktan sonraki para luks ve fazla. Daha ne kadar kazanacagiz, kazanacaklar. Dunyaya civi de cakamiyoruz. Ne bu telas anlamiyorum. Doktor cocugu deyince bir anda onlarla vakit geciremedigini vs dusununce üzüldüm.

Belki sana yetmistir, bazi cocuklara yeter gecirilen vakit. Her cocukta parmak izi kadar farkli sonucta. Ama bana yetmedi. Doyamadim ben. Okulda olan bazi etkinliklere katilamadi ailem. Annem yerli mali haftasinda bazen bir sey yapamadi. Aldi pastaneden gotur dedi.

Calisan kadin olup bunlari yapmaya, en iyisini yapmaya calismak, cocugum boslukta hissetmesin diye kosturmakta anca anneyi yoruyor. Bilmiyorum. Annemin emekliligine az kaldi.(emekli olabilirdi bu son durumlardan dolayi ama istemedi. Alismis galiba, bir anda hareketsiz bir hayata gecmek zor geliyor sanirim)

Daha cok vakti olacak ama ne o beni dogurdugundaki yasta. Ne de ben bebeklik, cocukluk, ergenlik donemindeyim... o benim yetiskinligimle tanisacak, ben onun yasliligi. Oncesi var mi, onceki yaslar var mi cogunlukla yok. Biraz kırgınım sanırim aileme bu konuda. Ama yapacak bir sey yok.

Icimdeki boslugu ve kirginligi bilerekten cocuklarimin yaninda olmak isteyen biriyim. O yuzden insallah calismayisima saygi duyan (bir sure belki. Isi birakir miyim bilmiyorum sartlara bagli) sizi ben gecindiririm diyebilen bir erkek karsima cikar.

Bu ulkede calisan cocuklu ev kadini olmak cok zor çünkü. Erkeklerimizinde pek dahil oldugu yok. Bir tek ise gidip geliyorlar o kadar. Baska da sorumluluk almiyor cogu. Kadin calissa bile. O yuzden her turlu sıkıntı. Kadin işi bir yerde birakmakta zorunda kaliyor aslinda desteksiz olunca.

4
    5 Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Şu an sen çalışıyor musun peki

Yorumla
    • Cookieloverfalan
      Cookieloverfalan
      1 yıl

Güzel haklı bir yazı yazmışsınız ama Ben tam tersini tercih ederim. Fakirliktense zengin olup ailemi çok sık gorememeyi

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

@Cookieloverfalan Katılıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Cookieloverfalan bu ailenizle ilgili olumsuz dusuncelerden kaynakli olabilir. Bazi kisilerin anne baba yaninda olsa da cocuklugu, gencligi zehir eden, cocuk yetistirmeyi bilmeyen kisilerde olabiliyor. Bu dusunceniz bundan kaynakli olabilir.

Calisan ailenin cocugu da bu bagi kuramadigindan cogunlukla kendi kurdugu ailede de baglilik beklemiyor, bekleyemiyor. Kisiye gore degisiyor. Kimi o sicakliga, samimiyete, yuva olma durumuna hasret kaldigindan bunu saglamak istiyor. Kimi zaten bende boyle buyudum. Cocugumda buyuse ne olur, yapacak bir sey yok diyor.

Diger taraftan benim zenginlik algimla sizinki farkli. Benim zenginlik algim, huzurlu mutlu bir yuvam, cocuklarim yanimda olsun. Cocuklarim anne boslugu cekmesin. 3 gunluk dunyada bunun depremi var, hastaligi var, ani bir sekilde ölümü var. Benim istedigim ve tercih ettigim zenginlik sevdiklerimin yanimda olmadsi ve benimde onlarin yaninda olmam. Para bir yerde kazanilir diye dusunuyorum.

Sizin zenginlik anlayisiniz ise para.
      zenginlikte kastiniz ne? Is insani olmak mi? Hani doktor, avukat vs de iyi kazanir. Doktor devlette de, özelde de iyi is yapar ve para kazanir. Evet bu tarz meslekler hem statu acisindan hemde gelir acisindan tatmin edebilir kisiyi.

Peki kisi bu mesleklerden birine sahip degilse. Alacagi aylik 40 bin lira ise kucucuk bebegi birakip işe gitmek mantikli mi? 40-50 bin lirayla zengin olunmaz cunku. Bu devirde anca gecinebilirsiniz. Esinizle beraber 80 bin lira da fazla para degil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Cookieloverfalan Benim annemin kazandigi da fazla para degildi. Devlette hemsireydi. En dusuk memur maasindan bir tik yuksek iste. 3 kr eklemede nobetten vs gelir. Bildigin memur maasi yani.

Zengin olsaniz belki calismaniza da gerek kalmaz aslinda. Aylik 40-50 bin lira daha olacak, eve girecek diye bir cocugu hem cocuklugundan hemde annesinden mahrum etmeyi ben pek mantikli bulmuyorum.

Eger gercekten bahsettiginiz zenginlik cok paraysa anne baba, akrabayi tanimamak bir tercih ve secenek elbette ama bu para 40-50 bin liraysa degmez diye dusunuyorum😊

Meslek olarak alacaginiz para gunumuzdeki maas skalasindaki asgari ucret ya da memur maasiysa bir aileyi ozellikle cocuklara bu konuda zorluk yasatmayi pek mantikli bulan biri degilim babanin kazanci yetiyorsa.

4-5 yil cocugun kres ya da anaokulu cagina kadar yaninda olmak zor olmamali bana gore. Ben bu yuzden iki cocuk dusunuyorum ve pes pese dusunuyorum. Aralarinda en fazla 3 yas olacak sekilde. 1-2 yas daha iyi. Beraber buyurler. Okula baslamalari konusunda aralarinda cok mesafe olmaz. Bende birkac yil yanlarinda olur sonra donerim işe diye dusunuyorum.

Sizinde fikriniz bu. Saygi duyuyorum. Herkesin dinamikleri farkli elbette. Kimi icin zenginlik ailesiyle vakit gecirmek, kimi icin para. Para daha da mutluluk oluyor kimi insan icin.

Belki ben hakliyim, belki de siz. Belki ben boyle dusundugum icin ilerde keske param olsaydi daha iyiydi diyecegim, belki de siz keske parayi degilde ailemin cocuklarimin yaninda olsaydim pismanligi yasayacaksiniz. Insanogluyuz ve nankoruz. Elbet begenmedigimiz, keske soyle yapsaydim diyebilecegimiz cok sey var ve olacak.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Ana baba zenginliği seni kapsamıyorsa fakirsin.

Mesela lüks araban var mı? ya da araban var mı? Aylık ne kadar veriyorlar sana harçlik? Senin adına kayıtlı ve sana ait bir arsa daire vs var mı?

Bunlarin hiçbiri yoksa sen tok evin aç kedisi olabilirsin.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

32

Cevap

47

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

bilemeyiz paran varsa zenginsindir

0
    1 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Var

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.

Benim için önemsiz bir detay gadası

0
    0 Yorumla
  • BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Bilmem zenginlik biri icin evi olmazi bir baska kisi villada otururken Saray değil diye üzüle bilir... zenginlik düsüncelerde baslaya bilir sanki. Allah helal ve bol risk/para nasip edip doğru ve helal yerde harcamak nasip etsin!

1
    3 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Aminnnn

Yorumla
    • Adam_Eglensin
      Adam_Eglensin
      1 yıl

Güzel yazmışsın. Fakirlik övünülecek bir şey değil. Zenginlik de hakeza öyle Milyarın olur açlık çekersin. Aç gözlü ve hırslıysan hep fakirsin çünkü doymazsın.

Yorumla
    • BuOlsa
      BuOlsa
      1 yıl

@Adam_Eglensin öyle Allah güzellikleri farkinda olmamizi nasip etsin.

Yorumla
  • lalapanda
    lalapanda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Şanslı olmuş oluyor. Devlet memuru sayılıyor. Devlet memuru değilse eğer çalıştığı mevki bölüme göre zengin ya da orta halli olmuş olurusn

1
    4 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Özeldeler

Yorumla
    • lalapanda
      lalapanda
      1 yıl

O zaman durumun iyi sevinebilirsin. Ama para zor kazanılan kolay kaybedilen bir şey zenginim diye çar çıe etke

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Çok haklısın

Yorumla
    • lalapanda
      lalapanda
      1 yıl

<3 .

Yorumla
  • XxEsma_47
    XxEsma_47 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 95%
    1 yıl

Kim bilir bu platformda daha kac tane abuk subuk soru görücez

2
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Sen değil onlar.

32 yaşta bu soru.. bu ülkede erkek olmak şansızlık arkadaşlar, yazık size.

0
    6 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

20 yaşındayım

Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Kendinizi büyük gösterme öerakınızı anlamıi değilim. Genç görünmek isteden neyse de, neden yaşlı görünmek?

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Size ne?

Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Demek istediğin "ben olgun yaprak istiyorum." Kastın o. Ergen ergen soru soruşundan belli zaten, anne babanın bi s. k faydası olmamış sana

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

hadi ordan git

Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Bak burada mütahit bi amca war,55 falan. eşek görse sarıyo yokluktan, onu bul

Yorumla
  • Yutfiyutre
    Yutfiyutre Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

Hayır alakası yok orta gelirli de olabilirsin belki annen baban sana bu parayla yatırım yapmak yerine başka şeylere harcıyor bilemeyiz. Ve ayrıca bu soru biraz 13 14 yaşında bir kız çocuğunun soracağı bir soru o yüzden saçma yani.

1
    2 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

20 yaşındayım

Yorumla
    • Yutfiyutre
      Yutfiyutre
      1 yıl

O zaman niye bu sorular aman Allah'ım sen zengin ol onların zenginliği seni kurtarmaz

Yorumla
  • Janti_bir_abiniz
    Janti_bir_abiniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 76%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 579 cevap paylaştı.

Estetisyen kbb saç ekimi diş hekimi gibi şeyler paranın hamına koyuyor. Aile hekimi de eh işte.

0
    0 Yorumla
  • Adanus0101
    Adanus0101 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Zenginliğin tarifi sınırı yoktur hyaşama kalieniz iyidir ama özel uçağın olmadığı sürece zengin sayılmazsın

0
    0 Yorumla
  • Alina27
    Alina27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 95%
    1 yıl

Zenginlik göreceli bir kavram. Neye göre kime göre zenginsin?

0
    3 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Genel olarak

Yorumla
    • Alina27
      Alina27
      1 yıl

Halkın büyük bölümü asgari ücretle geçiniyo. Evet onlara göre zengin sayılırsınız.

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Haklısınız

Yorumla
  • ayhanist3435
    ayhanist3435 Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 100%
    1 yıl

Değilsin ama zeki bir ailen olduğu kesin sen de onlar gibi misin

0
    2 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Evett

Yorumla
    • ayhanist3435
      ayhanist3435
      1 yıl

Sen de doktor olursun o zaman

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

onlar doktorda. net olan bişii varsa oda sen hastasın

2
    2 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Hahahahaahhahahhawhhaah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

😉

Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Şimdilik değilsin. İleride miras kaldığında zenginsin demek oluyor bu :)

0
    0 Yorumla
  • Heroo34
    Heroo34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Zengin içerikli gıdalar tuketebiliyorsundur tabii ki zenginsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bilmem zengin misin ama zengin olmak için sanırım fabrikatör filan olmak gerekmiyor mu? Buna çok emin değilim.

Tamam fakir olmadığınız çok belli. Ama orta halin de yukarisindasinizdir.

0
    0 Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Doktor bir sevgili hayatimda dusunemiyorum baksana hersey dengine evlilikler bile dengine

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.

para vardır ama harcayamazsan kullanmazsan değilsin

0
    0 Yorumla
  • pembedonlushakira
    pembedonlushakira Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

n doktoru ona bakmak lazim pratisyen de kalmış olabilir aile hekimi de veya doç profda 😂

0
    0 Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Zeynep bebeğim 34 bedenli küçük memeli isen Evlen Benimle 😛

0
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 33%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Aslında ailenin zenginliğidir o ama sizde bu imkanlardan yararlandığınız için sayılırsınız.

0
    0 Yorumla
  • Tk1923
    Tk1923 Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl

Bir sürü insanın hastane kapılarında rezil olduğunu düşünürsek şanslısın diyebiliriz

0
    0 Yorumla
  • İnciaydaaa
    İnciaydaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Aldığın harçlığa bağlı da.. Daha önemlisi kültürlü yetişiyorsundur diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • HmmBebisko
    HmmBebisko Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

senin cocuklugun iyi gecer. onlar gibi olmadigin surece bir halta yarayacagini zannetmem

0
    0 Yorumla
  • yaso_sD
    yaso_sD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

zengin 100se orta direk 50 se sen 82 falansın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Her biri en az 80k desek ayda 160k? Ve çok çocuk yaptıklarını da sanmıyorum ayda en az 20-30k sana kaliyodur zenginsin bence

0
    7 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

2 kardeşiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aylık 50k?

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Daha fazla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Zengin hissetmiyor musun yani şimdi

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Hayır parayı ben almıyorum ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ailen elbet sana belirli bi miktar veriyodur demi

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Tabii ki

Yorumla
  • merve992
    merve992 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 73%
    1 yıl

Önemli olan senin ne olacağın ya da olduğun ahabsjs

0
    0 Yorumla
  • by_kultur2
    by_kultur2 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Bu ülkede zengin olmak için doktor evladı değil neyse bişey demiyorum

0
    0 Yorumla
  • mathmaxeil
    mathmaxeil Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Zengin olabilirsin.. ama bunu dile getirme ihtiyacı hisseden biri net duygusal açlık yaşıyordur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Zenginliği geç dünyaya şanslı gelenlerden olduğunun umarım farkındasındir

0
    1 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Farkındayım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Benim sadece babam doktor 30.000€ kazanıyor zengin gibi sayiliriz 😅

0
    0 Yorumla
  • RomanY
    RomanY Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Anne baban hayattaysa ve seni seviyorlar destekliyorlar onemsiyorlar yaninda oluyorlarsa evet oldukca zenginsin

0
    0 Yorumla
  • Alp3989
    Alp3989 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    1 yıl

Benim annem ve babam öğretmen , zengin değilim :)
    Zengin olma ihtimalin var evet.

0
    3 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

İnşallah dndmdndnddnddndnd

Yorumla
    • Alp3989
      Alp3989
      1 yıl

Allah daha çok versin kankim

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Sağol kanki

Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Anne baba işiyle kendinizi tanımladığınıza göre…

1
    0 Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

nerde çalıştıklarına bağlı...

0
    2 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Özelde

Yorumla
    • Barmecide
      Barmecide
      1 yıl

yani genelde gelirleri iyi olur tr standartlarına göre iyi olmalı üsütne bir de iyi bir branşsa daha da artar bu

Yorumla
  • Høøpss
    Høøpss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Değilsin. Hasta olduğunda avantajlısın xd

1
    0 Yorumla
  • BurcuQueen
    BurcuQueen Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 93%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.

Değilsin ünlü olmadiktan sonra

1
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Yoooo ne ilgisi var 🤔

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sor bakayım ananlara damat istiyorlar mi 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Mr_Potter
    Mr_Potter Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Annen baban zengin de seni bilemem.

0
    0 Yorumla
  • Sedat272727
    Sedat272727 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 87%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı.

Biriktirdiklerine bak arsa ev döviz nakit

0
    0 Yorumla
  • MusHek-4116
    MusHek-4116 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

maşallah soridn yere gelemz

0
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

sende tip fakultesi ogrencisi olmalisin

0
    0 Yorumla
  • doguuAA
    doguuAA Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı.

Zengin sin evet güzel maaş alırlar

0
    0 Yorumla
  • 54BULL54
    54BULL54 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Evet tatlim alsana beni

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Boyle soran birinin ana babasi doktor olmaz.

0
    6 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Vallaha doktor

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ne ask dokturu mu yoksaam.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kiz sen 13 14 yasinda misin yoksa

• Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

20 yaşındayım

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tamam tamam hadi doktorvuluk oyna sen

• Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Pekiii

• Forezz55
    Forezz55 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı.

Saylırsın ama sen değil annen baban

0
    1 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Hahahahahahhaahahaha

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Maddi durumu iyi diyelim

1
    0 Yorumla
  • eflandeniz
    eflandeniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Şanslısın

0
    1 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Bence de

Yorumla
  • nebiliyşm81
    nebiliyşm81 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    1 yıl

Zenginsin mutlu mu sun

0
    1 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Değilim

Yorumla
  • Havinx
    Havinx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    1 yıl

Bunu bize mi soruyorsun gerçekten

0
    1 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • öğrenimelemanı
    öğrenimelemanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Değilsin

0
    1 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Peki

Yorumla
  • Urannsyss
    Urannsyss Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Yorumlar kıskançlık kokuyor 😂😂

0
    2 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Hahaahahhahhaahahah evetttt

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Kudurtmaya devammm

Yorumla
  • Meltem543575ii
    Meltem543575ii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 96%
    1 yıl

Evet

0
    2 Yorumla
    • Meltem543575ii
      Meltem543575ii
      1 yıl

Ne doktoru

• Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Göğüs ve acil

• Reelgenc
    Reelgenc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    1 yıl

Bence sanki biraz görgüsüz gibisin

0
    9 Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Biraz kdmdmdmdmdmddm

Yorumla
    • Reelgenc
      Reelgenc
      1 yıl

Kötü be istemem yani zengin olacaksam ki çok şükür durumum iyi mütevazi birisi olmak isterimb

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Ben de gayet mütevazi bir insanım

Yorumla
    • Reelgenc
      Reelgenc
      1 yıl

Tabi canım sorduğun sorudan belli zaten😅😅😅

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Allah Allah

Yorumla
    • Reelgenc
      Reelgenc
      1 yıl

Allah Allah ta kulları kul değil

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Kendini sorgula bence önce

Yorumla
    • Reelgenc
      Reelgenc
      1 yıl

Sana laf atan yok ablacım sakin ol

Yorumla
    • Zeynep81578086
      Zeynep81578086
      1 yıl

Aferin

Yorumla
  • bidenemeli
    bidenemeli Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.

Yani maddi durumun iyidir

0
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.

zenginsin

1
    0 Yorumla
  • ßlueოoon
    ßlueოoon Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • Sevgigizliuye
    Sevgigizliuye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • terziayca
    terziayca Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 72%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.

Vay be

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Maalesef

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Annem ve babam doktor. Sizce zengin miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce ben zengin miyim? 12 cevap verildi
Ben zenginim diyen var mı cidden? 17 cevap verildi
Ben zengin mi sayılıyorum? Babam zengin klasmanında mı? 27 cevap verildi
Sizce zengin miyim orta mı fakir mi? 10 cevap verildi
Ben zengin miyim? 7 cevap verildi
Ben zengin miyim? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨