Her gün günde iki öğün et tavuk ya da balık yerim yanına karbonhidrat salata. Nohut kuru fasulye yaparsam bile mutlaka içinde et olur. Bu beni zengin mi yapıyor? İş yerindekilere göre öyleyim de merak ediyorum doğrusu.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Parayı neyden kısıp neye verdiğinle ilgili bu. Sosyal hayatında giyiminden vs ödün verip mutfağına harcıyorsundur diye zengin olmuyorsun örneğin. Ülkedeki zenginlik vizyonu et yemek oldu şaka gibi.
Ya ben sağlıklı beslenmeyince hastalanıyom mecburum bi de senede iki kere tatile gidiyom hem yaz hem kış bi de spor salonuna giderim. Onun dışında kıyafet çok az alırım. Kafeyi hiç sevmem. Arkadaşlarla falan buluşmam öyle. Masrafım yok yani
Ne güzel işte yatırımı kendine yapıyorsun.
Yatırımım da yok 😂
Öyle düşünme sağlıklı beslenmek düzenli spor da bedenine yatırım.
Güzel bi düşünce. Bizim iş yerinde bi kız var benle yaşıt kız ailesiyle yaşıyor hani para kendisine kalıyormuş. O da spora giderde o da demişti ne her gün her gün yiyon demişti. Arabası var kızın arabaya mı çok harcıyor anlamadım
İşler böyle yürür ama :) aileyle kalanın cebi dolar mentali bozulur. Senin kafan ve bedenin sağlıklıysa boş ver gerisini. Başkasıyla kıyaslama kendini
Onlar kıyaslıyo saçma bi şekilde. 😂
Kıskandıkları için kıyaslıyorlar herkesin hayalidir bireysel hayat ekonomik özgürlük Türkiye şartlarında kaç kadın ailesi olmadan tatil yapıyor :)
Senin işyerindekiler bayağı fakir o zaman. Bu duruma zengin diyorlarsa
Yo geçen zengin bi abla var bizim iş yerinde değil o da dedi zenginsin diye. Pirzola alcam dedim
Neden bahsediyorsun sen. Ne kadar gelirin var. Evin araban bankada 3-5 milyonun var mı
Yok bee hiçbir şeyim yok ona rağmen zenginsin demeleri özellikle zenginlerin bana zenginsin demesi beni çıldırtıyor.
O zaman dalga geçiyorlar. Yoksa et yemeyle pirzola almayla zengin olunmaz
Zenginler dalga geçiyor bence. İş yerindekiler hadi çoluk çocuk var onların masraflarından belki alamazlar
Olabilir. Çok iyi geliri olamayıp aile geçindirenlerin işi zor
Kendileriyle beni bir tutmaları da garip.
Saçma olmuş.
dışarıda mı yersin evde mi yersin her gün
Dışarıda haftada bir belki yerim canım çekmez. Evden yerim genel olarak
bence bu kadar yeme içmenden bahsetme arkadaşlarına bir normal yemeği zengilik zannediyor gezip tozuyor musun çok
Hayır çok az gezerim özellikle kafelerden nefret ederim. Haftada üç kere spora giderim bi. Kendileri soruyor ne yicen diye ya da iş yerinde yemek yapıyorlar söylüyorlar menüyü ben yemem deyince niye diye ısrar ediyorlar nedenini söyleyince zengin oluyoz
pirzola artık zengin yemeği o yüzden kimseye söz etme artık çok kötü bir devirdeyiz biri kafaya takar takip eder evine kadar kimseye güvenme ve onları o kadar da kafana takma ozaman sende zenginsin sende yiyorsun de kapansın çenesi
Haklısın tamam yedim işte deyip geçerim bidahakine. Sadece bana değil genel olarak sorarlar birbirlerine ne yedin diye. Zaten öğlen bida yemiyom alıştılar artık çağırmıyorlar. Yemekleri Ayçiçek yağıyla yaptıklarını öğrendim
çalışma ortamında ama ilişkileri hep ortada tut ya sonda kal nede başta yoksa seni konuşurlar bu sefer dışlanırsın önemli bir konu olduğunda yemeğine kimse karışamaz sadece pirzola balık yedim deme köfte de pilav de geçiştir
Arada çıkarım yanlarına sigarayı genel olarak çoğu içtiği için huylanıp gittiğimi bilirler.. yemek yerken bile yemek bitince sigaraya başladıklarında ben giderdim lafını etmezler
alerijin mi var sigaraya
Yoo zararlı sevmem 😂
sevgilin olursa ilerde içerse ne düşünürsün bende içmiyorum ama havadan araba egzosundan bile zararlı havayı soluyoruz bile bence bu kadar üstüne düşme sakının göze çöp batar derler
Çok haklısın ama birazda psikolojik eğer solursam ya gözüm ağrıyo ya başım etkileniyorum
Bu yaz mevsiminde ne balığı aq
Ton balığı ya da dondurulmuş balık alıyom kanka
Yanında rakı açmıyorsan israf ediyorsun 😃
O kadar güzel beslenmeye rakı mı içecem 😂
Bir daha israf etme balıkları
Karaciğer düşmanı olan rakıyı mı içecem tam dayaklıksın ha 😂
Haftada 1-2 bardak yeterli ömrü uzatıyor 😆
Unutkanlık başlayınca gelemeyen pişmanlık hissi 😂 sen sigarada içersin
Şaka yapıyorum bu arada sigara alkol kullanmıyorum.
Yaa ne güzel
Teşekkürler sen yinede balıkları israf etme SDHDADHWJFE
işyerlerindekiler cimri olur eli açıksın diyelim
Yo cimri değillerde çoluk çocuk var tabi etkilen ekonomisini.
Super zenginsin kanka
işyerindekiler mağara da yaşıyor herhalde
İlkel dönemdeler kanka
yok yok buınlar baya baya ilkeller knk :d
Zenginsin
Maşallah En güzeli
hay maşallah zenginsin
Değilsin
Normal
Her gün her gün ne tavuğu falan diyorlar kendileri alamıyorlar
Gut hastalığına yakalanma ama
Yeterli protein alamayınca tatlı alasım geliyo