Erkolar yüzünden ayrı yaşamak istemiyorum bır de erkektir yapar görüşüne sorgulamadan inanan hemcinslerimin varlıgı (annem mesela) var oldukları için yaşamak istemiyorum. Düzgün bir düşünce yapısı bulmak çok zor. Dunyanın genel hali böyle. Kadınlar buna isyan etse erkekler daha da kuduruyor hayvan oluyor. Kadınlar sussa buna katla'n da evet yapar dese yine olan kadına oluyor. N parsak nasıl bir yol izlersen izleyelim bu hayvanlarla baş edemeyız. Bunu benımsemıs suskun kadınların varligi da ayrıca sinirimi bozuyor. Ölmek istiyorum dunyanin genel hali bu ve bu olacağı için hep.
1 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlatlarını böyle büyüten anneler var maalesef. Ama her erkek böyle değil zaten islama uygun yasayan bir erkekte böyle bir sey olmaz.
Annelere yanı kadınlara suç atan kadınlar da ayrı bi olay. Erkegın içinde olduğunu hala gorememıssınız. En kötü anneden bile iyi çocuk cıkabılır. Ama asla en iyi anneden bir kız kadar iyi erkek çıkamaz.
İslama da girme bence erkek bakmayınca her şey güllük gülistanlık mı demek? Niye biz böyle bir varlığın karşısında kapanmak zorundayız? Neden kapanmamız gereken iğrenç bir varlık yaratmıs o zaman? Kapalıya bile azan bir varlıgs isyan ederim ben. Kapanmam öyle inek gibi. Hatta yaşamak bile istemem. Sırf öyle oldukları için.
Ben tanıdıklarımdan biliyorum maalesef suç atmıyorum gerçekler... kendilerine zamaninda öyle öğretilmiş öyle davranıyorlar. Erkek evlat kız evlat ayrimi yapan anneler var...
Tesettürlü inek hic görmedim ama tesettür zor ve kötü gelmiyor aksine vücudunu teşhir etmek daha rahatsız edici geliyor. Ben kadında olsa başka bir kadının vücudunu detaylı görmek istemem.
Anlattgım şey şu erkeğe kapansan da fayda etmez. Neden açık olayım ki zaten normalce gezdiğime razıyım bunların arasında. Neden erkek varlıgına göre bir konum almak zorundayım? Onların kendıne sahip çıkmasının tek koşulu "bakmak " ise. Kapanmanın bir anlamı yok? Neden tanrı bunları yaratıp bana kapan demiş? Bunları yok etsin banane ben niye kapanıyorum onları kör yaratsa ymiş şeylerını keserek yaratsaymış ben neden çekici doğduğum için kapanıyorum? İnek de o anlamda değil. Boyun eğmek sorgulamamak anlamında dedim. Bence sorgulayınca her şey çok net ortada. Yaşamak bile istemiyo insan bunları düşününce.
Tamam da ben erkekleri iyice çözdüm. o anneler ayrı sinir zaten. Ama erkeklerin içinde de var. Ve o anneler nasıl bu yükün altında erkek meraklısı olarak yasıyor anlam veremiyorum
Ben deliriyorum dünya böyle olduğu için bile öyleleri var diye bile. Onlara hiç batmıyor. Batsa da bi şey degısmez. zaten erkekler her türlü kendını yuceltmenın yolunu bulurdu bence.
İnançlı erkekler zaten açık seçik kızların oldugu ortamlara gitmeyi tercih etmiyor yani onlarda elinden geleni yapıyorlar. Mesela sırf acık kadınları görmemek icin güzelim plajlara gitmeyip taslik dalgalı yere gidenler var. Ahlakı olmayan erkek icin tesettür yetmiyor maalesef. Kendine de sahip çıkması gerekiyor.
Evet ben mesela bir erkegı plaja gidiyo diye kızmıstım kızları görüyor diye. Bana kendimi saçma hissettirdi. Asıl saçma olan o. Anlamaması benı. Şey izliyodu bir de netten ona da kzııyodum. Bunları normalleştiren erkekler var. Nefret ediyorum bu dünyadan erkolardan da.
Hangisi sahip çıkacak Allah askına hepsi de bakar. Saçma bir cinsiyet çünkü güvenmiyorum 1 gram
Göz vermiş Allah bakar mı bakar bakmayan bile geçmişinde bakmıstır ergenliğin de bakmıstır o erkek mutlaka yanıltmasına izin verme seni
Güvenmediğimiz icinde tabi tesettürlüyüz
İşte ben okadar iğreniyorum ki kapanmak yerine intihar ederim daha iyi o kafadayım
Dünyanın genel halı hep bu olmaz da sende hemen ölmeyi düşünme bence
Dnanızda var ezmek. Haklı da olsam boş. Bu yüzden zaten kadın dırdırı diye bir laf var. Böyle bir laf bile çıkmış ve ünlü olmuş. Ne saçma. Kadının kendını anlatma çabasına bile kadın dırdırı denmiş bu dünyada. Kadına saygı 0 . Kadına saygı olsaydı bu dünyada atasözü deyımlerde bile yok. Dırdırr diye bir laf var olmazdı.
Haklısın da kadınları ezen biri de olmadım hiç
Ben de kadınların kendilerini ak pak sandıkları ama erkeklerden daha şeytan oldukları bu dünyada yaşamak istemiyorum
Öyle bi şey yok gerçekten melek olabilecek tek cinsiyet kadındır. Bu doğru zaten. O senın kendı fesat düşüncen. Birinin kendısnı iyi sanmasına bile sinir oluyorsun. Ak pak zaten. En kötü kadın bile bir erkekten masum bir erkekten bile daha iyidir. Bu saglamayı anlamayacaksın ve reddedeceksin bu iğrenç bi şey çünkü erkekler kadınları kendisi gibi sanıyor. O yüzden kendımızı iyi sanan şeytanlar olduğumuzu düşünüyorsun. Çünkü sen şeytansın. İyiyim diyene bile inanmayacak kadar şeytan hem de.
Ben yeterince kadın tanıdım ve şeytanlıkta hiçbir erkek kadınların eline su bile dökemez
Alaksı yok sen sadece kendini haklı sanan bir erkeksin. kadını şeytan yapan kitaplardan bir farkın yok. Benden 36 kat fazla testesteronun ile kötülüğün kaynağı o hormonun ile fazla konuşuyorsun. Ayrıca kadına eş bile olmayan çok eşli bir mahlukatsın. Kadının naif dogasını çileden çıkardıktan sonra şeytan diyorsunuz kadına. kadının naif dogasını gormeyı becerememıs kendısı gibi bir varlık gören bir şeytansın sadece. Şeytanlar karşısında şeytan görür. Kadını gorebılmıs kişiler ise asla böyle olmaz. Çünkü kadınlar iyi doğar. Ya da sonradan erkeğe baglı erkekler kötü diye kötü olurlar. Sebebi vardır kötülüğunun. Siz gibi doğuştan kötü değillerdir. Sen bilmeyerek kotulık yapıyorsun çünkü içinde var saf kötüsün. Bu yüzden iyiliğine inandığın bir kadının sana bilerek kötülük yapması sana koyuyor. Bu yüzden kadını şeytan ilan ediyorsun. Kadını o hale getiren erkektir. Kadınlar iyi doğarlar. Ama siz saf kötü olduğunuz için sonradan kötüleşeni anlamazsınız. Aynı ilk baştaki iyiliğini gormediğiniz gibi. Hiçbir şeyi görmezsiniz siz. Sadece kötülüğü görürsünüz. Onun da sebebını anlayamadıgınız için kadına şeytan dersiniz aynı kendınız gibi. Saf kötüler...
Allah bilir senin kadına şeytan deme sebebin de kadının açık giyinmesidir mk. Böyle düşünen kafalara göre fazla derin düşünüyorum yine. Düz erko beynı işte neyi neden düşündüğü bile kadınlıga veya başka saçma sebeplere baglı oluyor.
seküler bir ailenin müzbin ateist ferdiyim. Niye açık diye şeytan diyim bir kadına. Burada bile şeytanlık yapıp konuyu sapıtıyorsun
Ayrica testesteron seviyesi 7-10 kat arasında daha büyüktür orada bile şeytanlık yapıyorsun
Dünyada öyle bir şey yok.
Her yerde erkek üstün gelmeye calısacak bu doğru. Var yanı. Erkek egosu diye bir şey var. En gelişmiş toplumda bile özellikle erkeğe biçilmiş bir rol var. Ne halt yerde yesin üstün ve haklı olması. Buna engel olamazsın bunun toplumla ilgisi yok. İçinizde var sızın ezmek. Haksız yere üstün olmak falan.
Yok öyle bir şey
En ufak tartışmada belli oluyor.
O senin cahil yobaz silen ve çevrenle ilgili bir durum. Heryerde geçerli değil