dublekste kirada oturuyoruz alt kattaki takıntı olmuş biz ses çıkarmamamıza rağmen sürekli bizimle uğraşıp şikayette bulunuyor bu merdivenler de ahşap ses çıkarıyor bizim gece ya da sabah saatlerinde ihtiyacımız oluyor aşağı inemeyecek miyiz
Polise gittik bir şey yapmıyorlar nasıl yapacağız?
Sırf düzgün ses yalıtımı olmadığı için komşular kavga ediyor. Maalesef iş bazen de adam öldürmeye kadar varıyor. O kadar çok örneği var ki. Kardeşim ses yalıtımıyla ilgili yönetmeliği düzgün hazırlayın ve çıkarın bir an önce. Hiç değilse yeni binalarımızda düzgün olsun. Daha kaç insanın ölmesini bekliyorsunuz!
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet ses yalıtımı koymamışlar neymiş deprem olduğunda anlayalım diye he he aq
Bahaneye bak. Bir kere depremi sarsıntıdan ve o sarsıntının evdeki eşyaları sallayarak çıkardığı sesten anlıyorsun. Kaldı ki binayı sağlam yap yıkılmasın biz de deprem mi oluyor diye diken üstünde beklemeyelim. Ne pişkin adamlar şu müteaahitler.
Normal zaman olsa taşının derdim. Ancak şimdi taşınmak isteseniz emsal evi 2 veya 3 katına kiralamak durumunda kalırsınız. O yüzden en doğrusu yalıtım yaparak - doğru usta ve doğru uygulama- devam etmek.
Kesinlikle haklısınız buna bir çözüm bulunmalı ki artık bundan sonra bu tartışmalar veya kavgalar devam etmemeli çok teşekkür ediyorum önerileriniz için
Bu ahşap merdiven altına naylon birsey seriyorlar o sesi baya bi azaltıyor bi arkadasimin evinde görmüştüm imkanınız varsa yaptırın yoksa yapacak bsy yok maalesef
Halının ücretini ev sahibine kitleyin, kendisiyle konuşun durumu izah edin. Polislik mevzu falan dersin, başka hangi kiracı gelse aynı sorun olacak diye anlat. Sen ödeme.
Ev sahibi değiştirsin işte merdivenleri. Değiştirmem diyorsa siz de merdivenleri bir şeyle kaplayın mecburen sonuçta siz de kabul ediyorsunuz ses çıktığını.
Ev sahibi değiştirsin diyecem de kimse de bunun için masrafa girmez gibi duruyor o kadar ses gidiyor mu yahu duvarlar falan dandik herhalde yalıtım kötü
0
12 Yorumla
Soran
1 yıl
evet Allah cezalarını versin ses yalıtımını koymamışlar ya o yüzden çok ses yalıtıyor bu arada ev sahibini kim değiştirsin anlayamadım 😂
Ev sahibi merdivenleri değiştirsin dedim yani başka bişey yapılırsa ses çıkarmayan onu yaptirsin ama uğraşmaz onunla bence yalıtım baya dandik her türlü sesi duyuyor demek ki herkes
msmsndnsjdlsspdjdngsjssbdbsksndn evet evet diyorum ya adam zaten takıntılı hasta bize takmış şerefsiz komiserde sizin gibi benzer bir şey söylemiş 😂😂😂😂
Knka alt kattaki ruh hastası bizim gece saatlerinde sandalye çektiğimizi söylüyor sjdjslskslsm neyse dün gece ben de fark ettim ki bizim yan daireden çekme sesi geliyormuş kskddnkdks ve bu köpekte diyor ki siz benim üstümdesiniz sizden geliyor iftiraya bak
o şimdi neler demiştir bizim ev sahibine adi köpek bak sana yemin ederim sandalyeye sesinin geldiğini söylemiş ama ben dün gece fark ettim ki bizim yan daireden sandalye sesi geliyormuş ve bu yvsakta bize suç atıyor