3 aydan beri taşındığımızdan beri üst komşuyla sıkıntımız var otizmli çocuğu var 10 yaş civarı sanırsam geldiğimizden beri çok ses yapıyor bıktım artık gece geç saatlerde koşuyor bağırıyor çok gümbür gümbür ses geliyor binada da yalıtım yok çok ses geçiriyor. çok uyardık kaç aydır bugün en sonunda polise ihbar ettik polis geldi çocuğu hastaysa bir şey yapamayız bu konuda bir şey yapılmıyor uyarmaktan başka dedi auyardı işte elimizde kaç aydan beri çektiğimiz videoları var kadın da çok bağırıyor geç saatlerde kocaasıyla küfürlü kavga ediyorlar. erken saatlerde çocugu kalkıyor kosuyor bagırıyor sabah ezanında insan mı kalkar kaç saat kosuyor yorulmuyor da ya. kitap okuyorum ders çalışıyorum odaklanamıyorum artık yeni boya da yaptık ne yapcaz şimdi bunun gerçekten çözümü yok mu mahkemeye falan versek olmaz mı tazminat falan alınmaz mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hasta çocuğu olan kişiler üst katta oturmayacak zemine yakın oturmalı bence yani evi satiliksa bir şey yapılmaz maalesef
off
Ev sizin değilse taşının.. Sizinse yapacak pek bir şey yok gibi..
kiradaysanız başka yere geçeceksiniz yapacak bişey yok.
Sen iyimisin ve sen insanmısın gerçekten soruyorum?
gel otur nasıl sinir krizi geçirirsin anlarsın başında yok kolay sanıyorsun
O cocuk anlamıyo sen anlıyosun azıcık kafan bassın
O çocuk anlamıyor evet ama kız da sesten uyuyamıyor farkında mısın? Bu da rahatsız edici sonucta. Kız içinde kötü. Sadece tek taraflı bakiyosun
Neyin tazminatını alcan
bizi rahatsız ediyorlar
Çocuğa yapacağınız hiç bir şey yok ama kendi kavgaları konusunda uyarabilirsiniz
Otizimin ne demek oldugunu bilmiyo gelmiş burada tazminat davası diyo
@sameryldrm81 senden iyi biliyorum kapa çeneni artık kuyruk acısı çekme
senin basına daha kotusu gelsinde hak ettigini bul
@sameryldrm81 ne yaptık da başımıza kötüsü geliyor amma abarttın he ne bu kuyruk acın anlamadım
Bıyle konulara gelemiyorum ben anladınmı
3 5 kurus alcan diye belki onların durumu yoktuda o evi tuttu
Belji maddi sıkıntılar yuzunden tartısıyolar
Aile icini bilmeden ne bos yapıyon
Senin bu maddi sıkıntıların iyi geliyo sana
Bende 2018 de turkiyeden bueaya gelmeden once basımda bir suru icra dosyası vardı ama senin kadar acımasız değildim.
Çocuk ve otizmli. Yapılacak ne var?
Diğer insanların hayatı zehir olsun o zaman bu mudur yani, illa ki bir orta yol bulunmalı
Tamam da ben 2 gerçekten bahsettim. Orta yolu bu iki gerçeği göz önünde bulundurmadan bulamayız. Otizmli çocukları biliyorsan ailesinin de elinden bir şey gelmeyeceğini az çok bilmen lazım.
@DenniscanİnfazıYaktı aynen ya gitsin müstakil yerde ev tutsunlar veya en alt katta. başkalarını rahatsız etmeye hakları yok
Aile bu konuda anlayışsızmış evet. Ama buna diretmek nasıl olur bilmiyorum
Aynen devlet yardım etmeli bence
Ya siz ne anlatıypsunuz cocuk otizimli
Tazminat falan diyo bide para goz
Devlet ne yardımı edebilir. Hayır orada oturamazsin burada oturacaksın diye yasa çıkaramaz
Maddi yardım yapıp uygun bir eve taşıtabilir
İnsanlıgıno unutmus bide tazminat diyo insan degil bu
Denis bak sana bi beddua ederim istersen ediyimmi
@sameryldrm81 kardeşim ben olaya iki taraflı bakıyorum, yazdıklarımı oku istersen, devlet yardımda bulunmalı diyorum
@sameryldrm81 gel sen otur o zaman nasılmıs gör. psikolojikmen ben de zarara ugruyorum sinirlerim bozuldu artık
Devlet değilse de belediyeler sosyal kurumlar falan yapabilir. Onda da gene aile rızası. Evet komşular için zor bir durum ama en zoru aileye. Hafif düzey otizmli tanıdığım var ve nasıl olduklarını çok iyi biliyorum. Otizmli çocuklara sus otur deyip anında dinlemesini bekleyemezsin
Lan o cocuk otizimli senin ders calısamaman sorun oluyosa Allah Sanada Versin İnşAllah Amin
Sende çekte gor o zaman
@DenniscanİnfazıYaktı tamamda reis baksana tazminat falan diyo
@sameryldrm81 çok düşünüyosan evlatlık edin aga allah allah gel senin de başında olsun nasılmış öğren bari
@sameryldrm81 çok zor olarak gördüğün bir hastalığı (ki öyledir benim öyle tanıdığım yok bilmiyorum) başkası için dilemen hiç hoş değil
Polis iyi yapmıs tr polisimiz kraldır
çok düşünüyor. milleti düşünmekten bize ne kalıyor o zaman. başta bilsek tasınmazdık kimse bir şey de demedi. bidaha taşınmak kolay mı maddi zarara biz uğrucaz
@sameryldrm81 tabi onda abartmış
@DenniscanİnfazıYaktı otizimli bi cocugun ailesine tazminat davası acıcak kadar acımasız bir insana dilemem hic hos degilmi :)
@sameryldrm81 nesin sen cinlerin falan mı var beddua edecekmiş etsen nolacak allah aşkına ya. benim de psikolojik sorunlarım öfke sorunlarım var sese gelemiyorum tamam mı burada durdum duralı sinir hastası oldum iyice çıkma şansım da yok maddi olarak
Ablacım bak ben bir öğretmenim. 40 kişilik sınıfım var ve öyle böyle disiplin problemleri yok sınıfın. Sınıfta 3 özel öğrencim var o öğrencilerden birisi otizmli. Öyle bir sınıfa rağmen sesimi bile yukseltmedim o çocuğa. Çünkü özel bir çocuk. Çünkü o çocuk severek isteyerek öyle değil. 50 kez önüne döner misin önüne döner misin önüne döner misin dediğim oluyor bir keresinde sesim yükselmiyor. Tamam zor bir durum da çocuğun yapabileceği hiçbir şey yok. Ailesinin çocuğu susturmak için yapabileceği şeyler kısıtlı
ben de diyorum ki öyle çocukları varsa bilinçli olup müstakil evde veya en alt katta binada oturacaklar. ne diye milleti rahatsız ediyorlar
sorun cocuk değil ailesi. bilinçli değiller
Hak ettigini bul tamammı
@YenidenmiYine hocam agzınıza saglık cok guzel anlattınız
Bunu tartışmadan kavga etmeden aileyle konuş. Zıtlaşırsan çıkacakları varsa da çıkmazlar zaten
@YenidenYine hocam diyo ki tazminat alırmıyız hala para peşinde siz bosunuza anlatıyosunuz buna para goz bu
Otizimli cocugun ailesinden tazminat isticek kadar düşemez bi insan
boş ver kardeşim. Herkes bir şekilde haklı da haklıyken haksız duruma düşmek acınası
@YenidenmiYine aynen hocam tazminat demeye insan utanır ya cidden o kadar istiyosa iban atsında neyse parası biz atalım sussun
kardeşim yüz kere uyardık artık kapıyı açmamaya başladılar. ailesi de sıkıntılıya benziyor. araştırdık deli diyorlarmış bunlara
Ya sen iyimisin uyarsan ne olcak anlamıyomusun sen ya
Baska eve gecin
onlar yüzünden biz zarar edeceğiz durumumuz yok zaten
Taşının