Aile & Toplum Dışarı çıktığınızda yanınıza almayı unuttuğunuz en önemli şey neydi? XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Annem bugün telefonunu bende unutmuş. 7 saattir farketmedi.. Dışarı çıktığınızda yanınıza almayı unuttuğunuz en önemli şey neydi? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. genellikle sigaram olur. 0 0 Yorumla
Şebnemciğim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Genelde telefonumu unutuyorum yolun yarısında aklıma geliyor geri dönüp alıyorum 😄 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Cüzdanımı unutuyorum yanımdakilere ödetiyorum ahsjs 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. anahtar unutuyorum arada 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. bazen cüzdan ayda telefon 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. TelefonAllah'tan anahtar unutmuyom 0 0 Yorumla
denizyıldızı28 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çok nadiren herhangi ufak bi eşya olabiliyor. 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı. Kulaklığım 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalemimi 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anahtarım.. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Anahtarlarım 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Cüzdan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
genellikle sigaram olur.
Genelde telefonumu unutuyorum yolun yarısında aklıma geliyor geri dönüp alıyorum 😄
Cüzdanımı unutuyorum yanımdakilere ödetiyorum ahsjs
anahtar unutuyorum arada
bazen cüzdan ayda telefon
Telefon
Allah'tan anahtar unutmuyom
Çok nadiren herhangi ufak bi eşya olabiliyor.
Tems mı yoksa 😂 😂
Kulaklığım
Kalemimi
Anahtarım..
Kulaklık
Anahtarlarım
ev anahtarı
Ksksksksks
Telefon ve cüzdan..
Cüzdan.
Telefon
Evin anahtarı