Büyük saçmalık... Ev dokunulmaz bir mahremdir. Her nekadar annesi de olsa evin anahtarını vermek elbette yanlış. Maalesef günümüzde erkeklerin kendi fikirleri yok. Ya annelerinin ya da eşlerinin baskısı altındalar. Oysa bir evi idare etmekle sorumlu olan erkek, şimdilerde kayığa dönmüş durumda, kim küreği ne tarafa çekerse o tarafa gidiyor. İyice cücük oldular orası öyle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılAyy.. benimkide herseymize karisiyor 😏 biz cenaze için bir haftalığına eşimle gitmiştik. Döndüğümde baktım kaynanan kayınpeder bizim evde.. tepki gösteririm belki diye eşim bisey demedi bana 🙄 evi toplamış ama kendi istediği gibi mesela nereye ne koymak isterse oraya koymus. Nişanlıyken mobilya seviyorduk, herseye ben böyle istiyorum ben şöyle istiyorum deyip durdu 🙄 ozamanlar zaten göçük olmuştum ona. Kendi yasayamadigi hayallerink bende kurmak istiyor anlıyorum ama artık benim evim benimde hayallerim var …kendi annem gidip gelinde kalsa bile karışmaz hicbiseye ama bunlar öyle değil 😏
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılÇok nadir acil durumdur veya süpriz vs hazırlanıyordur vs böylesi şeyde verilir geri alınır ama bana göre yanlış hareket kaldı ki anne yapısı biraz muhalif veya farklı durumdaysa hiç verilmez çünkü annedir kutsaldır baş tacıdır evet ama bazı anneler varki resmen rekabet yapıyor hatta orayı yönetmek kendi istediği moda getirmek karışmak dedikodu vs birçok şeylerle yuvaya zafiyet yaşatanlarda var her şey göz önünde bulundurulmalıdır
010 Yorumla- 1 yıl
Aynen anlamazlar ki ya birde şunu iyi biliyorum kendi içlerinde bastırılmış isyan bayraklarını ya çocuklarının ya da başkalarının etraftakilerin evlerine kusuyorlar ama sorsalar evlilere karışılmaz çok ayıp karı koca arasına girilmez yuva yıkanın yuvası olmaz vs vs hitabe yaparlar çekmişler zamanında ne bu âdet miras gibi zincirleme sürdürmeleri boşanma olunca masum gibi köşeye çekilirler eleştiriler kendi evlerine gelince egzoz üç buçuk atar
- 1 yıl
Açıkcası ben staj evliliği yaşadım en yakınımdan uzağına varanaca hepsini sırayla elden geçirdim ama insan oğlu kurtlu misali durmak bilmez dürtülerle illa müdahil oluyor sonra ay vay ah vah keşke olmasaydı demekki bağlarınız sıkı değilmiş filan birde biz zamanında çok şeyler atlattık şimdiki gençler oyuncak etti yav rahat bırakında millet yuvasını yaşasın bağını kuvvetlendirsin ekonomi zor şartlar zor eee birde bunca cefaya tribünden gürültü koparsa sağlıklı yuva olur mu olmaz kendilerini kurtul savaşı veya Çanakkale zaferi gazisi diyorlar bende egzoz korkusu hürmetini kimse laf edememiş kıpırdayamamış yoksa bugün car car karışanlar ozaman alternatif olsa tahammül ederlermi daha kötü berbat davranışlara etmez eee haklısın haklıyımda kafalar basmayınca haklılık önemi nedir yani
- 1 yıl
Anlamıyorum bazı kaynanalar var çiçek gibi.. mesela benim annemde kaynana ama gidip oğlunun evine karışmaz. Duracağı yeri bilir ama bunlar yapamıyor.. Ben Allahtan bir koç yaşadım onlarla ama eltiler altli üstü kalıyorlardı ikisinde gitti evden , neden? Gelinler hep kötümüydü? Çok müdahale ediyor ailesi oyüzden
- 1 yıl
Aynen hanımefendi zaten kaynana değil kayınvalide olabilmektir meziyet umarım artık bilince varıp kimsenin dirlik düzenini bozmazlar çünkü eden ettiğini çeker ektiğini biçer ben uzun zaman oldu bitireli ama peşimden domino taşı gibi gelenlerde oldu yazıktır ya herkes kendi hanesine odaklansa keşke
- 1 yıl
Ooo bu nasıl iştir yaa imtihan imtihanda resmen tuzla buz etmek için çaba gösteriyorlarmış ayıp değil mi yani imkan olsa herşeyden uzak yaşamak en güzeli aslında
- 1 yıl
Oo iyiymiş hiç değilse bu bile bir adımdır ona göre artık davranıp gerekeni yapmalı yoksa devam eder tüm hızıyla film gibiler ya resmen 😁
- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
1 yılneden verdi ona bakmak lazım, uzun zaman evde olmayacaksınız ve verdiyse olabilir hatta iyi bile yapmış, siz styandart yaşıyosanız ve evden uzun süre ayrılma durumunuz yoksa yanlış yapmış kaynananın bile almaması lazımdı, ama bunun için ayrılasın varsa hakkaten ayrıl senle bir ömür geçmez gibi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılO sizin eviniz. vermeyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer kayınvaliden gerçekten düzgün, sizin özel hayatınıza müdahale etmeyecek biriyse verilebilir ancak burada belli ki yedek anahtarı direkt kaynana istemiş. Ben bu kaynanaların sapıklığını çözemiyorum arkadaş. Benim evimin anahtarı annemde var mesela kaynanamda yok. Annemin asla eve bizden habersiz gelmeyeceğine kesinkes eminim. Bi kere su sipariş vermiştim annemlere. Kapıdan içeri bile girmemiş kapının ağzına bırakmıştı suları. Böyle olmalı. Böyle olmayacağına eminsen yol yakınken dön bu yoldan. Bu tarz kaynanası olan arkadaşlarım hiçbir zaman mutlu olamadılar
53 Yorumla- 1 yıl
Siz kızlar neden kaynananızı çekemiyorsunuz ve iyi anlaşamıyorsunuz ya? Aranızda bir sürtüşme var. Kızlar farkında değil ama zamanı gelince onlar da kaynana olacaklar 😄 O zaman görücem onları
Cevap sahibi1 yılValla kaynanamla aram çok iyi Allaha şükür😂 şeker gibi bir kayınvalidem var. Ama böyle olan çok arkadaşım var. Bu çekememezlik değil. Oğlan doğuran anaların bir türlü evlatlarıyla bağını koparamaması. Eğer evladını bir başka kadınla paylaşamayacaksan hiç dünyaya getirme daha iyi. Kendi yuvasını kurmuş, ayrı bir evi olan kişilerin ev anahtarını istiyorsan o ailenin huzurunu kaçırırsın bu kadar basit
avukatız herhalde :D anneye vs anahtar vermek çok saçma. yeni evli bir çiftsiniz evde ne halde olacağınız belli olmaz. onuda geçelim orası sizin eviniz ve anahtarı sizden başka kimsede olmamalı çok saçma... uygun bi dille anlatılmalı beyefendiye..
20 YorumlaEski koca denir. Hayır ne münasebetle veriyor? O ev onun bekâr evi mi? Tek başına böyle bir kararı verdiğine göre hâlâ evliliğin iki kişi arasında mahrem bir olgu olduğu düşüncesine girememiş. 3. bir kişide o evin anahtarının olması demek o kişiyle de o evi ve evin tüm özelini paylaşmak demek. Annesi de düzgün bir kadın olsa kabul etmez oğlunu da uyarırdı. Terbiyesizlikte ailecek yarışıyorlar demek ki. Ben olsam alır karşıma çok ciddi uyarırım ve bu durum düzelmeden asla evlilik yoluna girmem.
50 YorumlaEmpati yaptım kocam yaşadığım evin anahtarını anneme verse annesi kafasına göre girip çıkar ki evde de özel denilen bir şey var saçma zaten tepki göstermeni önemsemiyorsa kapı orada
12 Yorumla
Soran1 yılOnemsemedi bile tepko gostermemi
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Ya ne olmuş anahtarı verdiyse. annesi ne yapacak yani evinize. Yeminle anlamiyorum bu insanları. Bu kadar ne gördünüz de annesinden vermesi sorun olacak. Evde problem olduğunda siz evde yokken bakabilecek ilk. isim annesi olur sonuçta
Valla millet kendi fesatligindan nasıl davranacağını bilmiyor. Şahsen ben verilmesine bisey demem35 Yorumla- 1 yıl
Kızlarda kaynanaya karşı bir hoşnutsuzluk almış başını gidiyor. Niyeyse kaynanalarını bir türlü çekemiyorlar
- 1 yıl
İnsanların evinin anahtarı alınmaz çocuğunun dahi olsa. Benim oğlum ayrı evde yaşıyor anahtarını alınca ne yapcam sebebi ne arkadaş neeedir ne?
- 1 yıl
Ya evle ilgili bi durum olur bakması gerekir. Ne saçma bi konuşma. Benim komslarimda arkadaşlarımda hep ev anahtarım var. Kayinvalidem olsa onda da olurdu. Sizin bu tavırlarınız insanları birbirinden uzaklaştırıyor. Yeminle dönüp kendinize bi bakın ya. Araya mesafe koymaya çalışıyorsunuz kendinizce. Yalnizlasiyorsunuz farkında değilsiniz. Boş bi kalabalık haline geldik toplumca
- 1 yıl
Evet herşeyi birlikte yalar olan bir toplum olduk kimi kiminin setinde belllide değil. Ben kimsenin anahtarını almam kimseyede anhtarimo vermem. Sizler ortada nadir planlarınız. Artık ne akla hizmet veriyorsunuz o anaktarlari bilmiyoruz.
- 1 yıl
Ev ilgili ne bakacak soylermisin? Evimi yaniyor. ? Senin oğlun evinin altındaki yasiyorda. Anahtarı alıyorsunuz gelininin? Bizde sadece ortak anahtar bodruma gidilecek zaman yazlık evin anahtarı olur oda tatil için. Ben günlük yasadigim evin anahtarını ya da gelinimin günlük yaşadığı evin anahtarı niye alayım arkadaş ne alaka? Saçmalığın daniskasi.
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılNişan zamanı eşimin babası evin tüm tamiratını yaptı. Eve eşya geldi adamcağız koştu. Artık her şey bitti annesi dedi ki bizdeki anahtarı alın. Dedim ki dursun ne olacak? Gerçekten dursun ne olacak? Acil bi şey olsa koşar gelir bakarlar. Şehirdışında olursun bi şey lazım olur alırlar ki nitekim geçen evde bir arıza vardı, gitti yaptı çıktı. Evi yiyecek değil ya, gelirken sebze meyve getirmiş bir sürü, buzdolabına bile dizmiş Allah razı olsun
22 Yorumla- 1 yıl
Destek olmak zorunda değil tabi ki ama ben olduğu için çok minnettarım... diğer yorumlarda bahsedildiği gibi hiçbir anne babanın habersiz eve gireceğini hatta gece girip uygunsuz göreceğini sanmıyorum. Ha böyle insanlar nadir olsa da var, eğer öyle insanlarsa değil evlenmek hiç muhatap bile olmamak gerek
1 yılBu oğul ve anne ilişkisi bana biraz fazla abartı geliyor. Evlendikten sonra her iki taraf yeni bir aileye sahip olduğunu bilmeli. Orası her ikinizin özeli ve kimseye anahtarmis sifreis verilmemeli. Elbet eski ailenizlede zaman geçirin ama bu eşinizi uzmeyecek ve boslamayacak kadar olsun aksi takdirde ilgilenemiceginiz insanı kendi hayatınıza sokup birbasina birakmayin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye bu kadar saldırgan bir tavır sergiliyorsun? Eşinin annesi o doğurdu onu belki eşya çeyiz yerleştirecek bu ne itici tavır. Evlenmeden boşanma derdinde.
Annesini sevmiyorsan oğlunuda alma.
Türkiyede biriyle değil ailesiylede evlenirsin. Biz sosyal bir toplumuz. Aile yapısı sana uymuyorsa birleşme.
35 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Nergis_69 az konulu po rn izle özel hayata saygı denen bir şey var kafa da kurmayı bırakın
- 1 yıl
Adam ya da kadın neden durup dururken gelsin eve, haklısın yani
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun her şeye negatif bakıyorlar ev havadan dizilmiyor ya içine gelecek şeyleri kızın babasına mı yollasınlar d anahtarı almayıp bir de o kadar güvenmiyorlarsa evlenmesin iki tarafada yazık yani
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum hadi diyelim eve izinsiz geldi alırsın anahtarı olur biter peşin hükümlü olmaya gerek yok yorumlar öyle ki sanki annesi gece 2 de tak diye eve gelecek ve gelinini saten gecelikle görecek😅
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani bence oyle bakmaz erkekler. anası güvendiği biri. verir yani. o da kocaman kadın gece siz iş üstündeyken habersizce gelmez yani. gelsin cekip cevirsin bi 2 işi vardır yapsın vs diye vermiştir.
02 Yorumla
Soran1 yılNe gerek var ben halledebilirim
- 1 yıl
belki anası ısrar etti. bi görmek istiyor evi. kendince işleri var. anası isteyince nasıl nayn desin ki. diyemez. anneside niye ister bişey bırakcaktır cocugu işten ayırmak istemiyordur. baban belki bi yerleri tamir vs etcektir ondandır. ben anlamadım kızgınlıgını. yani hani evde ozeliniz olur ama ev sanırım daha faal değil. versin canım yani tepkini anlamadım
Gizli Üye(30-35)1 yılSelam. Öncelikle annesi nasıl biri şimdiden sınırlarınıza müdahale mi ediyor yoksa içerde anahtar kalırsa annemden alırız gibisinden mi verdi? Son olarak evleneceğiniz kişiyi çok iyi seçin kendisi ile davranışları ile ailesi ile ileride huzurunuzu bozacak durumlar olacaksa bu gibi sınırların aşılmasından dolayı ya açık bir iletişimle sınırınızı koyun eşinize ve annesine ya da hiç başlamadan şimdiden bitmesi daha iyi olur. Eşinizin annesini iyi gözleyin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılSana geleceğinizin nasıl olacağını evlenmeden önce göstererek iyilik yapmış aslında. Senin rahatsız olacağını bildiği halde bu saygısızlığı yapıyorsa, yol yakınken ondan kurtulman lazım demektir.
30 Yorumla Verilmez orası özel alan bi kadın olarak tepkimi koyarım ha beni insan yerine koyup fikrimi umursamıyorsa çeker giderim benim için öylesi bir insanın yanından gitmek zor olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Her iki taraf için de, yani kadının annesine de adamın annesine de anahtar verilmesi gibi bir durum söz konusuysa eşlerden ikisinin de onayı olmalı, yoksa olmaz.
00 Yorumla
1 yılYa hadi anahtarida geçtim o kadar çok böyle annesini eve alistiranlar var akşam uyurken odalarına gelip üstünü örtüyormuş oğlunun daha neler duyucaz bakalim
06 Yorumla- 1 yıl
Aynen benim kaynanamda yan yana oturuyorduk şaka gibi yatak odama damlardi biz sevişiyorduk eşimle ve anında girince anne çık dışarı ne yapıyorsun ya diye bağırdı gerçekten evlendiğime e pişman olmuştum böyle kadınlarin ailesine gelin gitmemek en doğrusu
- 1 yıl
Aynen o duruma sokuyorlar milleti
- 1 yıl
@Papatyaadası ciddenmie? Nekadar ayıp…. Mazi kaynanalar nerede duracaklrini bilmyiorlsr maalesef. Bende ilk aylar ailesiyle yaşadım. İlişkiye giremiyorsun rahat davranamiyorsun.. herseye müdahale eden kaynana kayınpeder evde 🙄
- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Pardon 😅
Acil durumlar olabilir ve yakınlarınızda mutlaka yedek anahtar olmalı ama bu anahtarla istedikleri zaman eve giremezler sadece ciddi bir şey olursa girilmeli. Fazla tepki göstermek doğru olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir kadın olarak ne kendi ailemden birine veririm anahtarı nede eşimin ailesinden birine veririm. Onlardan da kabul etmem. Her insanın evi özelidir. Anahtari birine vermek demek karşı tarafa saygisizlik
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı.
1 yılKaynanam istediği kadar iyi olsun, karışmasın evin anahtarı vermem. Evde yaşayan kişilerde anahtar olur gerisine gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe olur ne olmaz diye vermesine tepki göstermezdim evde ahahtarı unuturuz bi şey olur. Ama gıcık biriyse kafasına göre eve girip çıkıyorsa tepkimi verirdim ve çilingirciye gidip kilidi değiştirirdim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Süzme ana kuzusu. Bence annesiyle yaşasın o evde:)
21 Yorumla
1 yılAyrılsam mı diye hala düşündüğüne göre senin de pek ayrılmaya niyetin yok ayrılacak olan bunu sormadan direk ayrılırsın
00 YorumlaNe alaka neden veriyor? Ortak yaşayacağınız evde seninde fikrini almadan böyle bir şey yapması büyük saygısızlık
00 YorumlaAna kuzusu erkekle asla olmaz. Çok zorluk çekersin. Sen evin anahtarını babana versen ne tepki verir acaba
00 Yorumla
1 yılBenim evimin ahantarı sadece ben ve karımda olur cins cins işler yapmasınlar. Anasından ayrılamayan evlenmesin bi zahmet
00 Yorumla
1 yılHayatınıza müdahale etmeyen biriyse verilebilir, benim evimin anahtarı kayınvalidemde var ve bi sıkıntımız olmuyor
00 YorumlaAçıklamayı okumadım direk cevap belli
Karşısındakinin fikrine önem vermeyen saygısız düşüncesiz herif00 Yorumla
1 yılNeden? Annesi boşanıp oğluyla ve geliniyle mi yaşamayı planlıyor, kayınvalide, hayırdır annemm, sen ne ayak sdfsdfdf 😅😈 ✌️
00 Yorumla
1 yılBunun sebebi neymiş bunu öğrenmen gerek. bana kalırsa güvenilir bir yakında yedek anahtar bulunması gerekir.
00 YorumlaModern erkek denir. Özgürlüklerinin farkında olan erkektir. ama dişil kafa mağara kadınına bu durumu anlatamazsınız. Mağaranıza geri dönün
00 Yorumla
1 yılSırf bunun için ayrılacaksan zaten evlenme, çünkü bu evlilik yürümez.
02 Yorumla
Soran1 yılEvin anahtarinin anneye verilmesi boşanma sebebidir ve erkek ağir kusurlu sayilir
- 1 yıl
Yok artık ya, kimsenin evliliği sürdürmeye niyeti yok
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAnahtar kaybolduğunda ya da kötü bir olay olursa diye güvenlik için verilebilir ama yatakta basmak için istiyosa o zaman verme
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı.
1 yılO sizin eviniz. En yakının dahi olsa anahtar vermeye ne gerek var. Siz evde yokken evinize girip eşyalarınızı karıştırabilir. İzin verme kesinlikle
00 Yorumla habersiz girip cikacaksa olmaz ama acil durumda bulunsun diye duaunduyse belki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılBu adam evlilikte sır ne demek haberi yok, bunun ailesi ve yuvası olmaz.
10 Yorumla
1 yılYandın kızım sen, anasıyla iyiysen iyisiniz kötüysen korumaz bile seni. Eş olma vasfı yok nişanlında
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılDaha Evlenmeden otorite kurmaya çalışıyorsun ne saçma bir durum
00 Yorumla
1 yılBencilliğin lüzumu yok. İki kişilik ilişkilerde, kararlar iki kişi ile birlikte alınmalı...
00 YorumlaHayır öyle bir şey olmaz, anne ne kadar anne olsa da bu etik değil
00 Yorumla
1 yılÇok saçma bir davranış. Anne eğer aklı başındaysa kabul etmez o anahtarı zaten
00 Yorumla
1 yılHenüz evlenmediysen ayrılmanın tam zamanı bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kadar abartmayın be kızlar, soğan erkekliği ile ne alakası var bu olayın. Sizin anneleriniz isteseydi aa olmaz anne mi diyecektiniz hiç sanmıyorum da...
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO zaman boşanın rahat eder o da sizin gibi böyle bir kafa yapısına sahip olan birisinden kurtulduğu için, nasibinde varsa Allah daha iyisini de nasip eder.
Cevap sahibi1 yılZaten trol soruya benziyor
- 1 yıl
Annem isteyemez.
1 yılevin bir yedek anahtarının bir yakına bırakılması gayet doğal bir durumdur.
00 Yorumla
1 yılSoğan erkeği iymiş harbiden öylr abi dnsmsm ne alaka yaaa
01 Yorumla- 1 yıl
Ayrılma sebebi olabilir
1 yılVerilmez. Ev özel ve mahrem bir alandır. Annesi her zaman gelebilir, ama anahtar verdirmem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDaha evlenmeden birbirinizi çekemez hale gelmişsiniz bence ayrılmak için hiç vakit kaybetmeyin yoksa güldür güldür deki Naime ve kocası gibi olursunuz
00 YorumlaÖküz denir 🙄 anneside gelsin bari hırsız gibi girmesin içeri
00 Yorumla
1 yılDaha büyüyememiş bırak adam olmayı erkek olmayı bile becerememiş çocuk denir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOha daha neler duyacağız, ev insanın mahrem alanı kimse istediği gibi girip çıkamaz, insana evinde bile rahat vermeyecekler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılVerilmez yedek olarak verse dahi bir süre sonra bırakılır
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ağzıma gelenleri buraya yazarsam bi güzel tazminat yerim gibi ahhadjnd
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeninle daha evlenmemiş kusura bakma. Bilinçsiz denir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBüyü yapabilir her şey olabilir inşallah böyle mantıksız birisiyle evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbizde buna peygamber öğüdü denir kral adam ben olsam seni kapının önüne koyardım
01 Yorumla- 1 yıl
Evlenmeyin ömür boyu annenizle yaşayın.
Banada aynısını yaptı ama yatak odamızın anahtarını verdi bide kitlemiştim annesi merak etmiş ben kitleyince istemiş işte kocam olacak slktta götürüp vermiş
06 Yorumla- 1 yıl
Kocam çocuk mu
- 1 yıl
Kocan*
Belki anahtarı unutmamız durumunda gidip almak içimdir
00 Yorumlapeki kadın annesine verirse nasıl bir tepki oluşurdu?
04 Yorumla- 1 yıl
konu burada kadın mı şu erkeklerinde her koşulda olayı manipüle etmeye çalışmasından gına geldi ana kuzusu olan sizsiniz
- 1 yıl
hâlâ manipüle etmeye çalışıyorsun ama en çok bunu erkekler yapıyor ben yemem bu lafları
- 1 yıl
işinize geldi mi kadın şunu bunu yapmalı demesini bilirsiniz ama
1 yılYedek anahtar bulunsun diye niye bu kadar tepki veriyorsunuz ki
05 Yorumla- 1 yıl
ev mahremdir kadında arkadaşlarına versin o zaman yedek diye
- 1 yıl
Anne ile arkadaslari bir tutmakta ayri bi zeka tabi
- 1 yıl
yedek anahtar bulunsun diye evin anahtarını vermek nasıl bi zekaysa öyle bi zeka işte
- 1 yıl
Niye vermesij ki ne olur ne olmaz her zaman bi anahtar bulunsun da sen niye anne ile arkadasi bir tutyorsun nasil bir zeka bu
- 1 yıl
asıl niye sen olsun kendi özel evi insan evinde de rahat edemicekse nerde edicek bu nasıl zeka asıl kendi evi mi lan orası bu ne genişlik rahatlık
Niye vermiş ki önemli olan konu verme sebebi ilk önce bunu bir öğren
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim annem bir melek te kadın yerli yersiz giriyordu eve yaşlı olsan neyse de özel hayat diye bir şey vsr
00 YorumlaD*nunu anan yıkasın denir😂😂
10 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne