15 sene kapalı olarak bunu söylüyorum erkekler her kadına aynı ya eger erkeğe vermeyeceksen iki türlü de aynısın onlar nerden kolay elde edip en yüksek verimi alacaklarını kovalıyorlarr.
Açık kızları tercih etmelerin sebebi daha kolay elde edilebiliyor olmaları her şeye açık oluyorlar gerek cinsellik gerekse başka şeyler kapalılar kolay kolay kabul etmez bunları tabi orspları saymazsak
Ne alakası var ya açık kızlar öyledir kapalılar böyledir diye bir genelleme olmaz insan insandır kişisel olarak güzel mi çirkin mi diye bakılır ilişkide
Kadınları bu kadar küçümseme bence açık kızlar cinselliğe açık demek direk hakarettir. Ayrıca açık olduğumu söylemedim. Ben kapalıyım zaten ama gerçekler böyle
Kimse öyle demiyor ki sorsam bile beni ayiplarlar normal hayatta sen direk söylüyorsun. Tamam sen haklısın ben kaybettim kapalı kızlar daha çok tercih ediliyor
Kapalı kızlar açıklara göre daha çok tercih edilmiyor sebebi de bu kabul edip etmemek sana kalmış ki çoğu açıklarla sadece takılıyor ciddi düşünmüyor birçoğu
Ama bunun kapalı olmakla alakası yok işte. Açık biri de böyle olabilir. Kapalı biri de farklı olabilir. Sen ahlaklı mısın bilmiyorum ama dünyaya çok dar bir pencereden bakıyorsun bence bakış açınızı değiştirin
Alakas yok kapalı veya acık olarak değerlendirme. sen kapalı mısın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Yok ne alakası var evlenirken onlar dokunulmamış diye düşünüyorlar ama yanılıyorlar görüyoruz sokakta onlarında koklaştığını sanki başını kapayınca cinsel isteklerinize mi kapatmış oluyorlar yok
Yok öyle bir şey bir kadın erkeğin kalbine kolay girebilir ama kolay kolay çıkamaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Hayatinda kac erkek tanidin kapali kiz seven mk ayrica olmayan beynin ile anliyamaman gayet dogal zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Kapalılatda kapalıyım diye kimse benle ilgilenmiyoe diyor bu tamamen kişiye göre değişir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ben nefret ediyorum kapalılardan. Onlar kadar sinsi şeytan yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bana çekici geliyor.. Hele kapalı ve istekliyse
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Farklı bir auraları var. Mesela *iktiğim kapalı kızlarda açık kızlara göre daha çok zevk aldım bazıları dışarda kapalı ama yatakta çılgın bir *ahişeye dönüşebiliyor bu da beni *ikerken fazlasıyla zevkden dört köşe yapıyo.
Kişi kendinden bilir işi *ezban kız ve erkek kafası zavallılar sizi. Siz öylesiniz diye başkası da mı öyle olacak kendinizi ele veriyorsunuz ilişkiye giremediğiniz için böyle şeyler imkansız gelebiliyo size. Siz öyle sağ elinizi kullanmaya devam edin ha ha ha😎
''Farklı bir auraları var. Mesela *iktiğim kapalı kızlarda açık kızlara göre daha çok zevk aldım bazıları dışarda kapalı ama yatakta çılgın bir *ahişeye dönüşebiliyor bu da beni *ikerken fazlasıyla zevkden dört köşe yapıyo.''
Şu yorumu yazan kişi mi söylüyor bunu :D ahahahaha
Hee öyle mi olmuşş kapalı olmadığımı öğrendim şu an 😂😂 ayrıca sosyal medyaya girsen görürsün ki kapalıların yanındaki erkekler daha yakışıklı oluyor aa neden acaba seçici olmadıkları için mi kafa da zehir maşallah
Onlar baskıyla büyür kavramsal sorunlar yaşar baskı onları kolay elde edilir hale getirir çoğunun ağzı sıkı olur aileye kabul ettirmek kolaydır tatmin ve karsilanma konusunda erkek rahat eder çok sıkıştıramazlar
O anlamda demiyorum ben mesela normal hayatta da kapalılar daha çabuk evlenir onları isteyen daha çok olur eşleriyle de gayet mutlular, tipe talan da hiç girmeyin kapalı kızların yanındaki erkekler bile daha yakışıklı oluyor neden yani bunun bi sebebi olmalı
erkeklerdeki mantık şu takılmaksa niyet açık olsun ama iş evlenmeye gelince en namuslusu kapalısı benimle evlensin der kimse görmesin benim o gibisinden ama iişte hepside öyle mutlu şöyle böyle değil öyle olmayıpta öyle gösterende çok fazla
hayır ilk söylediğim şey senin soruna cvptı ama sen genelleştirdin ya soruyu o yüzden bende sana onu açıkladım ki açıkken sevgli olupta evlenince kapananlarda var. sen erkekler kapalı kızları neden seviyor diyince dediğim gibi ysnü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
15 sene kapalı olarak bunu söylüyorum erkekler her kadına aynı ya eger erkeğe vermeyeceksen iki türlü de aynısın onlar nerden kolay elde edip en yüksek verimi alacaklarını kovalıyorlarr.
Adın Nur mu senin?
Evet
Açılmana şaşırdım
Sebep
Beklemiyordum da ondan
Bazen de beklemediğimiz seyler olur
Haklısın hemşehrim 😉
Öyle bir şey yok bence kesinlikle açık kızları daha çok seviyorlar
Yooo
Ne yoosu ya. Gerçek hayatta genelde açık kızlar tercih ediliyor buradakiler herkesi sever onlara bakma sen
150 kilo kadına bile çok tatlısın diyorlar
Açık kızları tercih etmelerin sebebi daha kolay elde edilebiliyor olmaları her şeye açık oluyorlar gerek cinsellik gerekse başka şeyler kapalılar kolay kolay kabul etmez bunları tabi orspları saymazsak
Ne alakası var ya açık kızlar öyledir kapalılar böyledir diye bir genelleme olmaz insan insandır kişisel olarak güzel mi çirkin mi diye bakılır ilişkide
Güzel kız kapalı ya da açık fark etmez çirkin kız da fark etmez biri her türlü güzel diğeri her türlü çirkin
Ve dediğin gibi sebebi ne olursa olsun he türlü açıklar daha çok tercih ediliyor bence sen kapalı olduğun için bunu sindiremiyorsun ama çok saçma
Bence sen bu gerçeği kabullenmek istemiyorsun ama öyle erkekler sizi cinselliğe açıksınız diye tercih ediyor
Kadınları bu kadar küçümseme bence açık kızlar cinselliğe açık demek direk hakarettir. Ayrıca açık olduğumu söylemedim. Ben kapalıyım zaten ama gerçekler böyle
Bir insan açık ya da kapalı olabilir ama diğer tarafa hakaret edemez ahlaksız ya da yobaz diyemez
Aşkım hakaret etmiyorum gidip erkeklere de sorabilirsin neden tercih ettiklerini
Kimse öyle demiyor ki sorsam bile beni ayiplarlar normal hayatta sen direk söylüyorsun. Tamam sen haklısın ben kaybettim kapalı kızlar daha çok tercih ediliyor
Kapalı kızlar açıklara göre daha çok tercih edilmiyor sebebi de bu kabul edip etmemek sana kalmış ki çoğu açıklarla sadece takılıyor ciddi düşünmüyor birçoğu
Çoğu kişi kimseyle ciddi düşünmüyor kızlar da öyle takılıyorlar açık kapalı fark etmez
Ama yine de kapalılarla ciddi düşünen erkek oranı daha fazla
Hayır öyle değil ciddi düşünenle ciddi düşünen oranı fazla. Ama sen istediğine inan
Ama bence kendini kapalı olduğun için çok ahlaklı görmen mantıksız
Ya da farklı görmen herkes aynı bunu karakter belirler
Ahlaklıyım zaten mantıksız olan ne? Kimseyle yatmıyorum kimseyle sevişmiyorum öpüşmüyorum ahlaksız mıyım ben
Ama bunun kapalı olmakla alakası yok işte. Açık biri de böyle olabilir. Kapalı biri de farklı olabilir. Sen ahlaklı mısın bilmiyorum ama dünyaya çok dar bir pencereden bakıyorsun bence bakış açınızı değiştirin
Alakas yok kapalı veya acık olarak değerlendirme. sen kapalı mısın
Yok ne alakası var evlenirken onlar dokunulmamış diye düşünüyorlar ama yanılıyorlar görüyoruz sokakta onlarında koklaştığını sanki başını kapayınca cinsel isteklerinize mi kapatmış oluyorlar yok
bazı ailelerin muhafazakar yapısından kaynaklı olabilir...
Erkekler kapansın dediniz başka yolunu buldular şimdi isyan ediyorsunuz
Yok öyle bir şey bir kadın erkeğin kalbine kolay girebilir ama kolay kolay çıkamaz
Hayatinda kac erkek tanidin kapali kiz seven mk ayrica olmayan beynin ile anliyamaman gayet dogal zaten
Kapalılatda kapalıyım diye kimse benle ilgilenmiyoe diyor bu tamamen kişiye göre değişir
Ben nefret ediyorum kapalılardan. Onlar kadar sinsi şeytan yok
Bana çekici geliyor.. Hele kapalı ve istekliyse
Farklı bir auraları var. Mesela *iktiğim kapalı kızlarda açık kızlara göre daha çok zevk aldım bazıları dışarda kapalı ama yatakta çılgın bir *ahişeye dönüşebiliyor bu da beni *ikerken fazlasıyla zevkden dört köşe yapıyo.
Sallama be knk
Tamam kapalı kızları kıskanıyosun knk anlıyorum.
Kapalıyım zaten
Erkeklerin kapalılardan hoşlanması hoşuna gidiyo dimi *illi ondan soruyosun.
31 den öte gidememiş adam mantığı.
@34Constantine ahahahaha değil mi ya birde yaşamış gibi anlatıyor ya
Kişi kendinden bilir işi *ezban kız ve erkek kafası zavallılar sizi. Siz öylesiniz diye başkası da mı öyle olacak kendinizi ele veriyorsunuz ilişkiye giremediğiniz için böyle şeyler imkansız gelebiliyo size. Siz öyle sağ elinizi kullanmaya devam edin ha ha ha😎
''Farklı bir auraları var. Mesela *iktiğim kapalı kızlarda açık kızlara göre daha çok zevk aldım bazıları dışarda kapalı ama yatakta çılgın bir *ahişeye dönüşebiliyor bu da beni *ikerken fazlasıyla zevkden dört köşe yapıyo.''
Şu yorumu yazan kişi mi söylüyor bunu :D ahahahaha
@34Constantine E tamam yaşadığım tecrübeyi anlatıyorum sorunlu musun.
tamam knk. Sensin. Adam makina kızlar kaçın.
Çok haklı bir isyan etmişsin bacım
Ya bi * git knk tipe hele
Ne biçim konusuyosun kötü bişey mi demişim
Ben kapalılardan hoşlanmıyorum
Onlar da senden hoşlanmıyordur boş ver be knk
Yo kapalılar erkek görse yetr wk sıfır sosyal ilişkiyle yetistirildikleri için kritersiz herhangi bir erkeğe bile düşüyorlar
Hee öyle mi olmuşş kapalı olmadığımı öğrendim şu an 😂😂 ayrıca sosyal medyaya girsen görürsün ki kapalıların yanındaki erkekler daha yakışıklı oluyor aa neden acaba seçici olmadıkları için mi kafa da zehir maşallah
Ya senle ugrasamm sabah sabah ergenik
Daha çekici oluyorlsr
Nasıl çekici biraz açar mısınız
Giyimleri hal ve hareketleri
Kapalı kız daha kolay
Kolay derken
Onlar baskıyla büyür kavramsal sorunlar yaşar baskı onları kolay elde edilir hale getirir çoğunun ağzı sıkı olur aileye kabul ettirmek kolaydır tatmin ve karsilanma konusunda erkek rahat eder çok sıkıştıramazlar
Kapalı birisi olarak söylüyorum yanılıyorsunuz
İstisna her zaman var
Ben hariç
Gizli olan şey daha çekici geliyor
Daha cesur ve istekliler
Knk daha çok etkileyici oluyorlar
Gel gel tükür
Ulan bide evlisin
@isimszz_xx slk 😅 ne alaksı var
inan bende bayılıyorum
Öyle bir şey yok şu an element uydurdun
Daha Cook ilgi çekiyor kapalilar
Ayırt etmiyorlar aslında knk
Bitmedi nesliniz.
Derken
Günde 4582945 defa kapalılar neden açıkları seviyorsunuz diye soruyor 6937362 defa açıklar neden kapalıları seviyorsunuz diye soruyor.
Ben ters köşe yaptım ama 😂😂
dahami tatli oluyor sanki
Bilmem
bence öyle sade
yok öyle bişi
Edebinden
Ben daha çok merak ediyorum :)
Ne alaka ya
Yoo ne alaka
Alakası yok
Yalan konuşma
Sen öyle sanıyorsun
Kim diyor
Yoo ben kapalilar nefret ederjm
Onlarda sana bayılıyordu zaten
Sen kapalimisin
Evet şimdi def olabilirsin burdan
Yoooo gitmeyecegim
Soruna bakarmisin kapalisi neden cok seviyorlar anlamiyorum diyorsun
Daha ilgi cekiciler
Nasıl yani ne anlamda
Yani kapalı namuslu dur olayı ilgi çekiyor nedense
Ben de kapalıyım ama hepsi öyle değil bu yüzden yanlış yönden bakıyorsun başka bi sebebi olmalı
Çevremdeki kişilerden duyduğum bu kapalı kişilerin dusuncesi yani namuslu gözü ile bakılıyor diyor
sadece meraktan
fantezi değil açık olan birisinin vucut hatları belli olduğu için kapalı birisi merak uyandırıyo erkeklerde
O anlamda demiyorum ben mesela normal hayatta da kapalılar daha çabuk evlenir onları isteyen daha çok olur eşleriyle de gayet mutlular, tipe talan da hiç girmeyin kapalı kızların yanındaki erkekler bile daha yakışıklı oluyor neden yani bunun bi sebebi olmalı
erkeklerdeki mantık şu takılmaksa niyet açık olsun ama iş evlenmeye gelince en namuslusu kapalısı benimle evlensin der kimse görmesin benim o gibisinden ama iişte hepside öyle mutlu şöyle böyle değil öyle olmayıpta öyle gösterende çok fazla
Yani bundan ne çıkarmamız lazım kısaca çünkü ilk söylediğin şeyle çelişmiş oluyorsun
hayır ilk söylediğim şey senin soruna cvptı ama sen genelleştirdin ya soruyu o yüzden bende sana onu açıkladım ki açıkken sevgli olupta evlenince kapananlarda var. sen erkekler kapalı kızları neden seviyor diyince dediğim gibi ysnü
Hazine görunmüyor ya
Daha ateşliler