Güncellemeler
1 yıl
Hıslerımız ve hormonlarımız benzer zaten. Tek fark erkek durmazsa olan kadına olur. Bir kız bır erkeğin evıne gidince onla aynı derecede iradesiz hissedecektir. Ama aklı basına gelince artık kızın, yapacak bı şey kalmıyo. kendisinden daha güçlü bır varlıgın yanı erkegın hormonlarından bulanmıs aklının yerıne gelmesini ve insan olmasını beklemekten başka çaresı kalmıyor kızın. Ne yapsın? Her şey erkekte bıtıyor. Hislerimiz aynıdır ama durmayan erkektir. Bunu anlayın.
Güncellemeler
1 yıl
Erkekler irade ve erdem sahibi olamıyorlar. Tamam kız bıle hormonları yüzünden geleceğını kendını düşünmüyor o anda. Olabilir akıl bulanıyor istekten dolayı. Ama erkek neden kadınların güçsüz olduğunu bır şey yaparsa onun çekeceğini düşünmez? Bakın hislerimiz hormonlarımız aynı dıyorum ama çeken kadın olacak bunu erkeklerin bılmesı lazımm güçlü tarafın yanı kendısıne bı şey olmayacak olanın durması gerek. Bana bı şey olmaz dıye daha ılerı gıtmemeli. Ikısının de aklı bulanık zaten o anda.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yani acımamazlık değil de farklı kafa yapısı sen erkeklere acırmısın peki
İşte konu da bu. Gücsuz olan ben olduğum için acıyacak kişi de ben değilim. Anladın mı. Zarar görecek olan kızlar erkeklerin bunı anlaması lazım
Ama evıme geldıyse oppudur diyorlar. Halbuki tek suçu onla aynı şeyleri hissetmek istemek. burada gücü elınde barındıran erkek. Erkek beynı hep böyle düz mantık kuruyor. Bu iğrenç bı şey. Geldıyse oppudur ne ya. Benım acıma durumum Daha farklı olurdu. Yanı benım acımak zorunda olduğm durumlar daha nadir anlarsın. sadcee güçlü kadınlar erkegı kullanıp kullanmama arasında kalır. Ama çoğunlukla güç erkegın elınde olduğu için kadınların acıdıgı durum daha nadirdir.
İşte ve de ilişkide zarar gören de kadın zaten. Saglıgı geleceği her seyı psikolojsı. Bı kadın bu erkeğe nekadar zarar vereblır kı parasını kullanarak mı? Parasını kullanmıyım dıye mı acıyacak yanı erkeğe? Kadının zarar gördüğü saglık gelecek psikoloji yanında para hiçbir şey. O yüzden bu durumu örnek verdım. Kafalarımızın farklı olduğunu ve ikimizin de acımasız cinsiyet olduğunu biliyorum. Ama çoğunlukla olan kadına oluyor
yani bende senin gibi düşünüyorüm çünkü fiziksel olarak aynı güçlere sahip değiliz ve bence bi erkek bi kadına el kardırıyosa kendi acizliği ve dediğin gibi sonuçta aynı hissi yaşamak için geliyo ama o damgayı vuruyolar aslında bu erkeklerin istediği gbii kendilerine göre yorumlaması
Erkek ne yapsa kızın hoşuna gidecek zaten. Aynı şekilde kız ne yapsa erkegın hoşuna gidecek. Ama fark şurda:kızın hoşuna erkegın saldırgan kötü yönlendirici tavrı hoşuna gidecek sağlıklı düşünemeyecek kız, aynı sekılde erkegin hoşuna kız kaçmaya çalışsa vazgeçse bıle kız erkegın hoşuna yanınds kız olması bile gidecek anladın mı. Yanı kız ilk Vazgecrn pişmanlık duyan oldu diyelim. Erkek uslanır mı sence? Erkek bı kere karar verince yapar. O kız hakkında bır şey düşünür evıme geldiyse ıstıyo gibı basıt bı şey düşünür
Erkek beynı düz çünkü
evet maalesef öyle mesela sevgiliyken bunu yapıyosa benle evlendikten sonra gider başkasıyla yapar saçma bi düşünceye sahip oluyolar ki anlamadığım da şu zaten genelde erkekler evde olalım dediğin de genelde onu düşünerek giderler ama belkide kızın öyle bi düşüncesi yok ama o orada öyle gerçekleşti o yüzdn haklısınız gerçekten
Kız vazgeçmiş bıle olsa o anda erkegin kızın hala istıyo oduğunu düşünen erkegın sert halleri vazgeçmiş kızın hoşuna gitmeye devam edecek. burada suç ezılıp yonlendırılmektrn zevk alan kadınds mıdır? Çünkü o da bır hormondur. Aynı yönlendiren erkegınkı gıbı. Yonlendırılmek de hormondan gelir. burada tehlikeli olan durmayan erkek olmuş oluyor. Bence. Çünkü kadın vazgeçse bıle erkeğe bakıp devam edebılır
Durum böyleyken erkek hıc vazgeçmemiş aksıne evıme geldıyse ıstıyor modunda kalmıs olacak o sırada kadın 1 kere vazgeçti belkı de ama erkegı görünce yonlendırılmeye devam etti. Çünkü erkek düz düşünüyordu o sırada evıme geldıyse ıstıyor modundaydı. Bu durumda kız vazgeçse bıle devam etmesıne sebep oldu. Hormon hormonu etkiliyor Kısacası. Ama en başta erkegın düz düşüncesi de her seyı etkılıyor anladın mı. Olan kadına oluyor.
Evet evett düz mantık lardan bi tanesi de o. Şimdi böyleyse ilerde nasıl olur kadın aynı olur falan. Resmen gerçeklige sınır cızıyorlar. Gerçeklik sonsuzdur ama onlar kadına bakış açısına göre yaşıyorlar. Önceden kötü kadın sonradan iyi olabilir ama bunu anlamıyorlar bır örneği de bu
Bu tarz düşünceler de evıne gelmıs ya da ona güvenmıs kadınlara karsi daha acımasız olmalarına sebep oluyor. Çünkü onların düşünce yapısı öyle. Davranışları da öyle oluyor halıyle. Kendısıyle aynı amactan onu yapan kız hakkında düşünmek ne haddine kadın onun hakkında düşünüp o esnada ona daha acımasız oluyor mu? Ama hayır erkek beynı kadın için bir şey dusunuyor ve öyle devam ediyor bu da kadına zarar vermesıne sebep oluyor.
Evet benım basıma gelmıstı. Ilıskı konuştuğum bı erkek vardı. Ben saf saf buluştum bunla konuştuğum şeyleri bıle unutmuştum. Sadece eve gıdelım dedı. Gitmeyelim dedım güleryüzlu ıyıydım. Eve neden gidiyoduk anlamamıstım. Otobüste elımı aldı seyının üstüne koydu ben hazır degılım ama böyle şeylere dedımben takmadı benı. Evde de istemiyor muydun falan dedi. Ben de yapmak zorunda kaldım istediğimi hatırladım. Ama çok kötü ya. Ben safken benle ilgili tek dusuncesı oymuş oraya gelirken
Güleryüzlu arkadaş canlısıydım bı de.
aynen öyle yani bi anlık anı yaşayım derken maalesef kadının hayatı bitiyo ben mesela bi kadına şiddet uygulamam gerek sözlü gerek fiziksel ki eve gidilmişse bile öyle bişeyi teklf etmem de yani eve gidildi diye illa onu yapcz diye bi kanun yok yani bana karşımdaki kişi acımasın bana fiziksel olarak zaten bişey olmuyo ki yani partnerim istedi diye karnımı ezdiğini bile biliyorum mutlu ediuosa onu benim zaten canım acımıyo
Ben farklı evler görmeye gitmiştim mesela arkadaşım olsun diye falan. Zaman geçsin dıye
burdan böyle devam edersek engell yicez ama istersent@kp et ordan konuşalım
işte erkek ev diyince aklına hep onun gelmesi saçmalık
sorudan konuşuyoruz ya onu dedim
Yine birinin ağzı yanmış...
Ateş ve barut yan yana durmaz
Ya anlattığım o mu?
HİSLERİMİZ ZATEN AYNIDIR DİYORUM ONDA SORUN YOK hormonlar aynı kadın da suçlu evet
Ama bı raddeden sonra erkek daha suçlu oluyor
Çünkü kendisini düşünmeyen kadın olduğu için erkek de onu dusunmezse o kötü bır erkek oluyor anladın mı. Erkek denmez ona hayvan denır
Kadın kendı gelecegınu bıle unutmuş o anda yazık istekten olabilir olamaz mı? Erkegın kadın varlıgını dusunmesı gerekır
Ama onlar bencıl olduğu için, kendisini bıle dusunmemıs kadını onlar hıc düşünmüyorlar.
Kadını düşünmek dıye bı şey yok kafanızda sızın. Güçlü gücsuz ayrımı yap ondan sonra tekrar düşün suçlu kim. İstemek suç değldir hormon ikisinde de var. Kadın öyle bı varlık ki zarar görmekten bıle zevk alır dogamızda bu var. Ama erkegın durması gerek. Kadının mazoşist doğasını bılıp durmalı. Daha da bencıl olmamalı
Bızım elımızdr olmayan şeyler bıze zarar veriyor
Ama erkegın elınde olmayan şeyler ona zarar vermıyor
Anladın mı
Sert sevdiğini bilmiyordum
Kadınlar öyle kadın dogasını bıle bılmıyorsun. Bu yüzden her durumda kadının zarar gorecegınu bılıp durmak sızın elınızde
Nasıl seviyorsunuz peki acı çekmek hoşunuza mı gidiyor yatakta
Ya bı gıt mk ben ne diyorum bunedio
Kız eğer kaşınıyorsa erkek de zevkine bakar affetmez. Biz erkekliğin doğasında var bu hah hah.
kadını koruma içgudun yoksa erkek değilsindır. Hayvansındır. Bu koruma iç gurusu ilişkiye girme esnasında bıle olmalı. Karsında senden daha güçsüz bır varlık sırf sen gibi isteklendi dıye suçlu değildir!! Kendi kişisel sorunlarını karıştırıp kadına oppy gozuylr bakıp o kızın geleceğini yakarsın. Sen de opprusun orada ozaman.
Kadınların mazoşist dogası onlara zarar verır bu bır gerçek ama sızın Doğanız sıze zarar vermıyor
Bunu bılıp daha da kadının tepesine çıkamazsın. İnsan olmalısın hayvandan farkın olmaz. Yoksa. . Çünkü istekten aklı bulanan tek varlık sen degılsın. İstekten kendısıne zarar verme ihtimali olan senden gücsuz olan varlıgı koruyup gozetmelisin. Tek suçu senle aynı seylerı hıssetmek çünkü
Hah hah hah. *iken erkekse her zaman yücedir şaha kalkar. Ama *ikilen kızsa toplumda *rospu olarak bakılır o açıdan bizim için sıkıntı yok😎
Aynen öyle canım
Kızlar sert sever
HİSLERİMİZ ZATEN AYNIDIR DİYORUM ONDA SORUN YOK hormonlar aynı kadın da suçlu evet
Ama bı raddeden sonra erkek daha suçlu oluyor
Çünkü kendisini düşünmeyen kadın olduğu için erkek de onu dusunmezse o kötü bır erkek oluyor anladın mı. Erkek denmez ona hayvan denır
Kadın kendı gelecegınu bıle unutmuş o anda yazık istekten olabilir olamaz mı? Erkegın kadın varlıgını dusunmesı gerekır
Ama onlar bencıl olduğu için, kendisini bıle dusunmemıs kadını onlar hıc düşünmüyorlar.
Kadını düşünmek dıye bı şey yok kafanızda sızın. Güçlü gücsuz ayrımı yap ondan sonra tekrar düşün suçlu kim. İstemek suç değldir hormon ikisinde de var. Kadın öyle bı varlık ki zarar görmekten bıle zevk alır dogamızda bu var. Ama erkegın durması gerek. Kadının mazoşist doğasını bılıp durmalı. Daha da bencıl olmamalı
Bızım elımızdr olmayan şeyler bıze zarar veriyor
Ama erkegın elınde olmayan şeyler ona zarar vermıyor
Anladın mı
Sert sevmesi suç değldir. Ama erkekler bencıl varlıklardır. Olanın kadına olacağını hiçbir durumda düşünmezler ne evlıyken ne de degılken. İstemek suç degıldır evıne gıtmesıı suç degıldır. Erkek varlığı insan olsaydı kadının sert sevmesı sorun olmazdı
Sen sert mi seviyorsun
Çok haklısın +1