Merhabalar Herkese 🌸

Hiç böyle bir çılgınlık yaptınız mı?😂
Merhabalar Herkese 🌸

Hiç böyle bir çılgınlık yaptınız mı?😂
Hayır, hiçbir zaman böyle bir sokaktan arkadaşım olmadı. Okuldan arkadaşım oldu diploma bitirdi, askerden arkadaşım oldu tezkere bitirdi, iş yerinden arkadaşım oldu istifa bitirdi, internetten yani sosyal medyadan arkadaşım oldu onlar da uzun sürmedi. Çok şükür şimdi bir tane arkadaşım var kanka olduk. Fazla aktif olmasa da onunla iyi anlaşıyoruz.
Evt yolda konuşa konuşa gideceğimiz yerlere vardık sonra da birbirimize seni tanımak güzeldi diyip tekrar ayrılmıştk genelde böyle rast geldiğim şeyler güzeldi tabi iyi insanlara denk gelirseniz 😁💅🏻
Merhaba evet öyle 2 arkadaşım oldu daha geçen çarşamba günü. Bir adres sormuşlardı yerini söyleyince ne kadar İçtensin demişlerdi öyle öyle arkadaş oldum ikisiyle de iyi ki 🌹
Bu tam sayılır mı bilmiyorum ama yks için gittiğim bir sınav salonunda bı kız ile saç boyası konuşmuştuk sonra tekrar rastlaştık ve geçenlerde resmen arkadaş olduk 😂🧿
Cevap
34Cevap
Hayır hiç öyle bir şey yapmadım gerek de duymadım zaten. kolay güvenmiyorum insanlara ya da samimiyet kurmuyorum.
Hayır ama olsa güzel olur gadası
bi kere denedimde arkadan abileri geliyomuş arkadaşlar yanımda olmasa kesin dayak yerdim 3 çam yarması kızdan özür diledim
Oldum , gittiğim her yerde selam vermeyi severim , sonra da muhabbet açılır konuşuruz , 15 dakika flan sürer arkadaşlığımız sonra ayrılırız :)
Otobüs yolculuklarında yanımda oturanlarla birkaç kere konuşmuşluğum oldu ama o düzeyde bir yakınlık kurmadım
Evet yeni însanlar tanımayı sevıyorum bazen muhabbet sarıyor
Tesadüfen yurt dışından gelen bir kızla arkadaş olduk evet. Sonra görüşmeye devam ettik bir süre
Yok, en fazla kısa bir muhabbet döner biter. Arkadaş olacak kadar samimi olamam.
Böyle bir anım olmuştu metroda tanıştım otobüsüne götürdüm yolculadım
Ya cok hos geliyor ama maalesef hiç rastlamadım daha.
Güven kalmadı kimseye, film de çekmediğimiz için olmadı.
Bırak sokağı ben çalıştığım yerde bile kimseyle kolay arkadaş olmam. Karakterini tanımam gerek.
günübirlik sohbet arkadaşlarımız oluyor hatta saatlik hatta dakikalık bile , bazen öğle yemekliğe uzanabiliyor
Ankara da denk gelmişti bir keresinde ah o günler
Konuşanlar oluyor ama merhaba merhaba muhabbeti sadece.
O kadar sosyal biri olmadım hiç
Parka oldu sokakta olmadı
O kadar çılgın değilim
Yok kız yanımdakine güvenemiyorum da
Hayır ben korkağım bu konularda… 😅
O gtte bi kadın tanımıyorum
Yaptım ama çok uzun ömürlü olmadı
Çooooooooooooook ama hemcisim hepsi
Hayır yaşamadım öyle bir durum
Evet kanka olduk
Yoo hayır asla yapabileceğim bir şey değil bu
hayir yapmadim, yapmam da muhtemelen