Arkadaşlar ben bugün çok fazla ağladım. Çok fazla şeyleri düşündüm ben bugün i*tih*rı bile düşündüm. Bugün iyi değildim. Sonra bir şeyi düşündüm. Hayatta olmaz dediğim şeyleri mesela. Mümkün bile değil dediğim şeyleri. Sıkıntı yaşadığım insanlarla konuşmayı kendimi doğru düzgün ifade etmeyi istiyorum artık bir şeyleri düzelticem. Başarabilirim. Ö*üm de var. Ben helalleşmek istiyorum beni cesaretlendirin ne olur size yalvarırım Allahınızı seviyorsanız bana akıl fikir verin nolurrrrrr.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aranda düşmanlık olanlarla neden konusacksin ki onlar yüzünden bu halde değil misin?
Hayır. Suçu onlara yüklemem çok yanlış. Bak normalde senin gibi düşünürdüm. Ama bende yaşadıklarım o kadar çok birikti ki güzel kardeşim, ben sağlıklı bir iletişim kuramamışım hiç biriyle. Öyle Yok yollar ayrıldı didikleme olaylarını da geçmem lazım. Benim bazı şeyleri açıklığa kavuşturmam lazım ki ruhum huzura eresin. Yoksa böyle dert kederden hasta olacağım.💔
Sen onlara yanlış mı yaptın yoksa sadece sağlıklı bir iletişim kuramadin diye mi böyle oldu
Yanlış yapmadım onlar hem beni yanlış anladı kendimi açıklayamadım sakin ve düzgüb bir biçimde. Bana yanlış yapanlar da oldu, onlarla da konuşmak istiyorum.💔 Ruhum huzur bulmuyor beni anladın mı kardeşim hiç iyi değilim bunlar benim d*presyon sebebim resmen. Artık bu tür şeyler için hüngür hüngür ağlamak istemiyorum. Biliyor musun, böyle kalbim ruhum diken üstünde belki de Allaha benim için dua ediyorlardır ne dersin?
Ben de ediyorum belki Allah bana böyle iyi bir yol gösteriyor yönlendirip çiziyor beni.
Sen gerçekten öyle olduğuna mi inaniyorsun yani böyle düşünmen çok saçma bence kendine haksızlık ediyorsun bu şekilde dusunmemelisin öyle bir psikolojiye girmişsinki şu an tek yol onlarmis gibi resmen ölüme bile götürecek seni tek çare Allah güzel kardeşim bu tüm sıkıntıların çözümü Allah anlıyor musun beni bunu sana senin şu an içinde bulunduğun psikoloji ile kanitlayamam ama yemin edebilirim
Allaha dualar ediyorum kardeşim merak etme. İçimden böyle yapasım geliyor benim ve ben bu şekilde belki de Allah ve meleklerinin yardımıyla iyileşeceğim. Biliyor musun? Bugün kendime k*yacaktım. Ama bir yerde durdum dur dedim. Napıyosun diye. O kadar kötü hissettim ki. Benim evet onlara olmasa da konuya açıklık getirmeme ihtiyacım var kardeşim ben çöktüm. Ama düşüncesi bile heyecanlandırıyor beni tüm bunların. Artık içime atmak yerine paylaşmak ruhumdaki yaralarımı saracak. Sence beni terslerler mi iterler mi hakkımda kötü düşünürler mi ezik yerine koyarlar mı aklıö onlarda kalmış gibisinden? Evet kaldı
Bir yerlerde hayatım tıkanıp kaldı ve ben çözmek istiyorum. İçlerinden birisiyle karşılıklı hislerimiz vardı. Benim hislerim hala daha var ona karşı sence beni unutabilmiş midir yazarsam en kötü ne olur tersler engellenirim en kötü bu. Bu da yazmamaktan iyidir. Egomu kırmam lazım belki de. Belki de içten ve tamamen samimiyetimle yaklaşırsam insanlar beni güzel karşılarlar? Ne dersin? Bana nolur umut verici konuş hayatımda en çok buna ihtiyacım var benim nolur.
Kanka sen ne yap biliyor musun
Git samimi birsekilde sabahtan hepsiyle konuş karşılıklı hislerin olduğu kisyede ha onu unutmadığını şöyle dürüst ve samimi bir şekilde herşeyi hepsine anlat vicdanını rahatlat
Güzel şeyler söyle nolur benim noktama gelmeden bilemezsin istemeden d*presyon sebebiyle kırmış olabilirim bazılarını ama ben bunu onlara, bir türlü açıklayamadım bir sürü şey düşündüm derler mi ki şimdi niye yazıyorsun sen de nerden çıktın diye? Pozitif sevilen biriyimdir kendimi geliştirdim bu manada benimle tekrar iletişim kurmak isterler mi sence? Beni kaybetmek isterler mi?
Sen var ya sen senin dediğini hiç kimse demiyor bil bunu sen ne kadar muhteşem güzel bir insansın biliyor musun sen bana çok iyi geldin güzel kardeşim benim sağol iyi ki varsın cidden kalbimde çökkünlük hissi gitmiyor boğazıma kadar batmış hissediyorum biliyor musun kahroluyorum çok kötüyüm sevdigim kişinin hayatında muhtemelen birisi yok beni hala düşünüyor olabilir mi zaten sevdigim derken bir zamanlar birbirimizden hoşlanıyorduk ben onu kırdım reddettim o da beni kırdı baya ergenlik işte. Ne diyim. Bir şeyler daha söyle nolur çok ihtiyacım var beni cesaretlendirmene kardeşim nolur inan ben bugün i*t*har edecektim bittim gidiyodum yani öyle diyim sana beni daha da hayata döndürüyorsun biliyor musun? Sence beni unutmuşlar mıdır😭? Yazarsam şaşırırlar mı ki?
Bak unutmamislardir tekrar aynı şekilde olur musunuz bilmiyorum sevdiğin kişide unutmaistir seni AA sana karşı hissi kalmismidir bilmiyorum bak şu an çok fazla soru soruyorsun ama bunların ceabini be sana veremem olasiliklari söyleyebilirim sadece bublarin hepsini yarın hiç zaman kaybetmeden onlarla konuşup cevapları kendin bulacaksın
Bana karşı hissi kalmış desem bana kinlenir mi? Ama baya açıklamalar yapacağım. Daha önceleri yazma cesareti gösteremediğim için özür dilesem? Bana nasıl güzel dönüş yapar? Yapar mı ya da? Bunları düşündüm. Diğer kızları bilemem de sevdiğim kişi beni ö*dürürcesine kinlenir mi? Veya onun da, duyguları benim gibi dinginleşmiş durulmuş anlayışla karşılıyor mudur? Ben artık bir şeyleri çözmek istiyorum. Bir şeyleri vicdanımdan söküp atmak istiyorum. Kalbim ağrıyor geçsin istiyorum. Belki alay edecek belki öfkelenecek ama ne diyecek merak ediyorum.💔😭
Kanka sen bitirdin kendini bak yanlış anlama ama maalesef sürekli etrafımda görüyorum herkes e büyük dert kedinde sanıyor öyle değil ama ben şöyle soyliyim sana ben neler yaşadım ama bu duruma hiç gelemdim ya başkaları için bide Nebi hal silkelen bı soru manyağı kendine gel yemin ederim insanı cildirtirsin bu sorulara sen tanidigin halde cevap bulamıyorsun ben nasıl cevap bulayım sen geri iyileceginden korkuyorsun anlat konuş istemediğin cevaplar alırsan uzak kal özür dileme Mete marifet değil sert kapattigim kapıdan bile özür dilediğim oluyor git özür dile yalvar yakar ki yapacak pozisyondasinda
Sen iyi ki varsın. Yalvarmak özür dilemekte bir problemim falan yok da, mesela sadece instadan eklesem hiç bir şey yazmadan bir pot kırmadan öyle olur mu sence?
Ya Allah Allah sen gerçeklerle yüzleşmek tende korkuyorsun kanka ben sana kıl versemde sen bildigini yapacaksın o yüzden artık bir şey demiyorum
Yeni başlangıç yapp
Nasıl yapabilirim. Öyle her şeyi bırakıp yeniden hiçbir şeye başlayamıyorum. Eminim ki onlar da yaptıklarından pişmandır. Allah benim onlarla konuşmamı istiyor, rüyalarımda da karşıma benimle konuşmak için çıkıyorlar. Allah bana gösteriyor biliyorum. Çünkü aksi takdirde ruhum hiç huzur bulmayacak benim.💔💝