Aile & Toplum Merhabalar, arkadaş olabilir miyiz😂😅😄🤗? kayıprensesssss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sapıklar yazmasın engeli çakarım🤚sohbet etmek için sosyalleşmek için 😅😂👐😃😻⭐⭐💖🫶🫰🫸🫷🩷 Güncellemeler1 yıl 22 yaşındayım "akrep burcuyum" 💖🌸🫶 Merhabalar, arkadaş olabilir miyiz😂😅😄🤗? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. olan vardır 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. İstemiyorum hiç bir kadının yalan arkadaşlığını siz kendinize kendi kalıbınıza göre insanlar arıyorsunuz uzak durun benden 1 6 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Ok🫣 Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Yara dan başka bişey değilsiniz Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Hangi kız üzdü seni ☺ Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Adı üstünde ya dediğin gibi sonuçta kız kadın cinsiyet aynı Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Neden ama 🙂 Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Kadınları anlamak zor Yorumla
Muhakara Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olur abla arkadaş olabiliriz ama karakterini bilmiyorum psikopat çıkabilirsin şimdi devir kötü 0 2 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Psikopat mı Allah'tan kork ya bi şey demiyorum bidaha yorum yapma lütfen Yorumla Muhakara 1 yıl Tamam abla yapmam Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Burası Türkiye burada bir erkekle arkadaş olamazsın hele ki bu sitede bir erkekle arkadaş olamazsın hepsinin niyet isteği belli 0 2 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Haklısın sosyal fobim var yenemiyorum belki burdan iyi gelir diye🙂 Yorumla YektaYamacBoran 1 yıl Dikkatli ol aman aman Yorumla
İyibirsi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 91% 1 yıl tamam pek cinsel muhabbet olmasın KS esimle ortak ok benim icin ve esim icin 0 0 Yorumla
Soykanonac06 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sapık değilim gel olalım yaşım 18 ama şimdi erkekler damlar buraya kcjxjxmx 0 1 Yorumla Soykanonac06 1 yıl Ulan etkileşim için güzel numara seni zilli kız Yorumla
JEFFERYDAHMER77 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Tabiki olalım istedin zaman sana da fal da bakarım söylediklerim yuzde 90 çıkıyor 0 4 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Söyle bakalım hadi madem fal baakıyon😃😅😅😂🤷♀️ Yorumla JEFFERYDAHMER77 1 yıl At fincan ben alladinden çıkan sihirli bir cin değilim pat diye söyleyim😎😎 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Bismillahirrahmanirrahim kahve içemem ki bi guruş param yok öğrenciyim😂😅 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl boş ver teşekkür ederim yinede düşündüğünüz için ☺ Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sosyalleşmek iyidir bence de sosyal insan nasıl oluyor peki? 0 11 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Sosyal insan kendini ifade edendir net Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Şu an çok kötüyüm 😔😓 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden kötü bir haber mı aldın Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Beni bi tek allah anlar zaten yeterince kırdılar insanlar 😓 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kendini sosyal buluyor musun Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Sorun tek o değil ki başka sorunlarım da oldu 😭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nedir başka sorunlar önemli şeyler var sanırım Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Burdan olmaz 😞 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Okulla ilgili 😞 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Tm😓 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım benn Yorumla
Ssebastian Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Biz senle anca abi kardeş oluruz 😊 0 1 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl 👍🙌 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Çok iyi arkadaş olunur 0 2 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Aynen 😄🙌 Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl 🙌 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Zaten arkadaş olmak için burdayım olur 0 9 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl ☺🙌 Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Nabersin prenses Yorumla kayıprensesssss 1 yıl İyidir siz Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Allah'a şükür bugünde yaşiyoruz Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Siz imam falan mısınız Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Yo neden sordun sıradan bir müslümanım Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Üslubun güzel o yüzden yanliş anlamayın☺ Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Eyw sağol canım güzel bakan güzel görür Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Rica ederim Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sohbet başlangıcı için çok yorgunum jdmxjs 0 0 Yorumla
black_knight_ Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Başkan yaş ufak senle ne konuşalım 0 1 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl 🤷♀️ Yorumla
Forezz55 Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı. Her zaman yazabilirsiniz sıkıntı yok 0 0 Yorumla
bysuskunkalp Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Doyduk arkadaşliklara 0 6 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl 😄🫢 Yorumla bysuskunkalp 1 yıl Zaman kaybi Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Arkadaş olmayacaksın niye burdan yazıyon mübarek insan 😄🤷♀️😂👍 Yorumla bysuskunkalp 1 yıl Sitemimizi edip çıkalim dedik Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Demekki bi kız kırmış kalbini 😂😄🤷♀️ Yorumla bysuskunkalp 1 yıl Öyle olsun Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tabikide olabilirizzz 0 22 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Hahahayt😂😅sosyalleşmek için bak 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam baska ne olabilirki Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Bilmiyorum ben çok içine kapanık biriyim ama içimdeki ses dır dır konuşuyo dışarıya yansıtamıyorum çözüm üretmeye çalışıyom😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm peki bu icindeki dır dır konusmaları dısa aktarmaya ne dersin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya da bi sıkıntı veya korkudanmi oluyor bunlar Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Geçen hoca yoklama alıyodu sıra bana gelecek diye panik oldum kalbim küt küt attı nasıl Kurtulurum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdanmi konuscaz acaba Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Burdan söyle 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aslında bende oyleydim okulda iken ama fazla dwtay vermek istemiyorum Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Ne önerirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende korku var ya birisinden korkuyorsun Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve korktugun kisi yakın cevrende ya da o ortamda degilmi Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Bilmiyorum sınıf çok kalabalık geçen sene de çoktu ama bu sene gibi değildi galiba yabancılık çekiyorum geçen sene daha rahattım bu sene kendimi kafeste gibi hissediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanki duvarlar bile ustune geliyomus gibi oluyor demi Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Evet daralıyorum korkuyorum artık kafeste gibi hissetmekten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende senin gibiydim hatta hastaneye flan gittim okulu bıraktım 1 yıl kadar Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Nedeni ne olabilir Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Sosyal fobi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Galiba oyle hala oyleyim kalabalık ortamlari sevmem kafe vs genelde yanliz olurum etrafimda insan coksa sanki bana bakiyorlar gibi hissediyorum Yorumla kayıprensesssss 1 yıl aynen öyle bi kaç arkadaşım var kafeye gidelim kantine vs gitmiyom sıkılıyom sanki dikkatlice bakacaklarmış gibi geliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunun bi sonu yok galiba Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olamayız 0 1 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
olan vardır
İstemiyorum hiç bir kadının yalan arkadaşlığını siz kendinize kendi kalıbınıza göre insanlar arıyorsunuz uzak durun benden
Ok🫣
Yara dan başka bişey değilsiniz
Hangi kız üzdü seni ☺
Adı üstünde ya dediğin gibi sonuçta kız kadın cinsiyet aynı
Neden ama 🙂
Kadınları anlamak zor
Olur abla arkadaş olabiliriz ama karakterini bilmiyorum psikopat çıkabilirsin şimdi devir kötü
Psikopat mı Allah'tan kork ya bi şey demiyorum bidaha yorum yapma lütfen
Tamam abla yapmam
Burası Türkiye burada bir erkekle arkadaş olamazsın hele ki bu sitede bir erkekle arkadaş olamazsın hepsinin niyet isteği belli
Haklısın sosyal fobim var yenemiyorum belki burdan iyi gelir diye🙂
Dikkatli ol aman aman
tamam pek cinsel muhabbet olmasın KS esimle ortak ok benim icin ve esim icin
Sapık değilim gel olalım yaşım 18 ama şimdi erkekler damlar buraya kcjxjxmx
Ulan etkileşim için güzel numara seni zilli kız
Tabiki olalım istedin zaman sana da fal da bakarım söylediklerim yuzde 90 çıkıyor
Söyle bakalım hadi madem fal baakıyon😃😅😅😂🤷♀️
At fincan ben alladinden çıkan sihirli bir cin değilim pat diye söyleyim😎😎
Bismillahirrahmanirrahim kahve içemem ki bi guruş param yok öğrenciyim😂😅
boş ver teşekkür ederim yinede düşündüğünüz için ☺
Sosyalleşmek iyidir bence de sosyal insan nasıl oluyor peki?
Sosyal insan kendini ifade edendir net
Şu an çok kötüyüm 😔😓
Neden kötü bir haber mı aldın
Beni bi tek allah anlar zaten yeterince kırdılar insanlar 😓
Sen kendini sosyal buluyor musun
Sorun tek o değil ki başka sorunlarım da oldu 😭
Nedir başka sorunlar önemli şeyler var sanırım
Burdan olmaz 😞
Okulla ilgili 😞
Tm😓
Çıktım benn
Biz senle anca abi kardeş oluruz 😊
👍🙌
Çok iyi arkadaş olunur
Aynen 😄🙌
🙌
Zaten arkadaş olmak için burdayım olur
☺🙌
Nabersin prenses
İyidir siz
Allah'a şükür bugünde yaşiyoruz
Siz imam falan mısınız
Yo neden sordun sıradan bir müslümanım
Üslubun güzel o yüzden yanliş anlamayın☺
Eyw sağol canım güzel bakan güzel görür
Rica ederim
Hayat tecrübesi sormak istiyorsan sor
Sohbet başlangıcı için çok yorgunum jdmxjs
Başkan yaş ufak senle ne konuşalım
🤷♀️
Her zaman yazabilirsiniz sıkıntı yok
Doyduk arkadaşliklara
😄🫢
Zaman kaybi
Arkadaş olmayacaksın niye burdan yazıyon mübarek insan 😄🤷♀️😂👍
Sitemimizi edip çıkalim dedik
Demekki bi kız kırmış kalbini 😂😄🤷♀️
Öyle olsun
Akrepsen saygı duyarım ama korkarım 😂
Olamayızz
Olur
Aynen
Olalım yavrum
Gel asko olalim
Tabikide olabilirizzz
Hahahayt😂😅sosyalleşmek için bak 😃
tamam baska ne olabilirki
Bilmiyorum ben çok içine kapanık biriyim ama içimdeki ses dır dır konuşuyo dışarıya yansıtamıyorum çözüm üretmeye çalışıyom😂
Hmm peki bu icindeki dır dır konusmaları dısa aktarmaya ne dersin
ya da bi sıkıntı veya korkudanmi oluyor bunlar
Geçen hoca yoklama alıyodu sıra bana gelecek diye panik oldum kalbim küt küt attı nasıl Kurtulurum
Burdanmi konuscaz acaba
Burdan söyle 🙂
Aslında bende oyleydim okulda iken ama fazla dwtay vermek istemiyorum
Ne önerirsin
Sende korku var ya birisinden korkuyorsun
Evet
Ve korktugun kisi yakın cevrende ya da o ortamda degilmi
Bilmiyorum sınıf çok kalabalık geçen sene de çoktu ama bu sene gibi değildi galiba yabancılık çekiyorum geçen sene daha rahattım bu sene kendimi kafeste gibi hissediyorum
Sanki duvarlar bile ustune geliyomus gibi oluyor demi
Evet daralıyorum korkuyorum artık kafeste gibi hissetmekten
Bende senin gibiydim hatta hastaneye flan gittim okulu bıraktım 1 yıl kadar
Nedeni ne olabilir
Sosyal fobi mi
Galiba oyle hala oyleyim kalabalık ortamlari sevmem kafe vs genelde yanliz olurum etrafimda insan coksa sanki bana bakiyorlar gibi hissediyorum
aynen öyle bi kaç arkadaşım var kafeye gidelim kantine vs gitmiyom sıkılıyom sanki dikkatlice bakacaklarmış gibi geliyor
Bunun bi sonu yok galiba
Olamayız
Ok
Olabilir olalım 😇
Hayır
Ok👍
Olabiliriz tabiki