Komşularım ve ev sahibimle sorunlarım?

Merhaba ben evime 5 ay önce taşındım.5 aydır bir gece adam akıllı uyuyup dinlenemedim. Yan komşum ile ev sahibimiz aynı kişi. Yan komşum 25 26 yaşlarında bir erkek. Her gece inanılmaz çığlık kahkaha sesleri oluyor evinde. Gündüzleri arkadaşları evine toplanmaya başlıyor ve aralıksız 7 8 saat bağırışlar afedersiniz eşek gibi anırma sesleri kahkahalar hiç durmuyor. Artık gerçekten çok yoruldum. Defalarca kendim uyardım, ev sahibim aracılığı ile uyardım ama asla susmuyorlar. Ben kira sözleşmesi imzalarken ev sahibim bana ses uyarısı alırsan 3 kere uyarırsak direkt seni evden çıkarırız burazı nezih bir apartman alem yapamazsın ses yapamazsın ona göre imzala diye uyarılarda bulunmuştu. Ben de ona güvenerek bu eve taşındım çünkü zor bir bölümde okuyorum sürekli ders çalışmam gerekiyor ve ses olmaması apartmanda benim için önemliydi. Ev sahibimiz aynı olmasına rağmen ben ev sahibime en az 15 kere şikayet ettim. Aynı zamanda kendim defalarca kapılarını çalıp uyardım.7 8 tane erkek olduğu için evde artık uyarmaya da korkuyorum ülke gündeminden dolayı. Sabah seslerine uyanıyorum gece seslerinden uyuyamıyorum gündüzleri ders çalışamıyorum artık fiziksel ve mental olarak çok yorgunum. Elimde her saatte ses yaptıklarına dair ses kayıtları var. Ev sahibim ilk 6 aydan sonra 3 kira bedeli ödeyip çıkabilirsin dedi. Ama mağdur olan ve kandırılan rahatsız edilen benim. Defalarca talepte bulunup sonuç alamayan benim. Bilgisi olan var mı ben bu evden cayma bedeli ödemeden çıkabilir miyim?

Komşularım ve ev sahibimle sorunlarım?