Arkadaslar ileride iranli bir gelin getirmeyi dusunuyorum. bu bayanlarin arti ve eksi yonleri nelerdir?
Bu bayanlar hakkinda bilginiz var mi?
Bu bayanlar hakkinda bilginiz var mi?
Yakın çevremde İranlı bir damat var. Ve notu yüksek. Kızlar açısından bilgisizim.
Eywallah baskan, ne yapayim gozleri fena oluyor bunlarin. gonlumu deldiler.
Biz ne bilelim kardeş. insan insandır. dini bütün biri olsun yeter. ne diyim :)
Iyice çılkını çıkardınız sitenin
siz vajina sorusu sorarken iyi ama.
Siz diye birşey yok canım evlenmek istiyorsan git Seda sayanın ya da Esra Erol'un programına bulurlar sana güzel bir İranlı
klasik kezban tripleri, aslimda ister istemez sorunun cevabini verdin bu yuzden eic sececegim bunu. turk kizinin trip frki iste,. en buyuk farkinizda bu.
Bizi beğenmiyorsunuzda ananız farklı bir dünyadan geldi galiba
Canim kardesim bak özel gunundesin galiba hirsini benden cikartiyorsun. l*n manyak kiz sizler cok guzelsiniz, anlayin artik sunu. tripleriniz bizleri bitiriyor. nazlisiniz kaprislisiniz, guzelsiniz.
AA nerden bildin canım ya 😃😃😃😃🙈
Canim benim ozur diliyorum ters birsey soylediysem, normalde bilsem sesimi cikartmazdim, tahmin ettim cok sinirlisin.
Yok cidden sinirli değilim :) ve özür dilenecek bir şey yok ortada
Cevap
6Cevap
Olum manyak misin, çok müsrif, şirret, ukala, simarik olur onlar , türk kızlarının yanında sıfır
. gozleride fena guzel olur bunlarin. bir kactane tanidim arkadasligimiz var ama cozumleyemedim, degisiyor tabi dedigin gibi ukala olanlarda vardir.) benim tanidigim normaldi. dostum onlar arap benim dedigim acem kizi
Hiç bulasma frekanslar uyusmaz
bende 3gündür bir iranlı kızdan hoşlanıyorum kuaförde çalışıyor bugün gittim yokmuş kız arkadaşı vardı ona söyledim iletir inşallah
Sebeplerden dolayı kabul etmedi
Ülkelerini sevmiyorlar. Geri dönmemek için herşeyi yapar. Müsrifse hiç bulaşma.
kaç tane bu bayanlar :D
en iyisini secip alacagim. Dgel bacanak olalim.
kanka sanını bende duydum da once kanada sonra rusya yapacagımondan once evlenmem ben
Rus kizlari ah rus kizlari rusyaya gittim ticaretle ugrasiyorum, bunlarla varya evlenilmez birakip giderler bunlarin ne yapacagi hic belli olmuyor.
Pis kokuyorlar çok dağınıklar.
iran kültürü faklı olduğundan zorlanırsınız
İran kediside al eve :D
sana ağır gelir onlar
Ne bakimdan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar