Aile & Toplum Kız ve erkek kardeşler aynı odada kaç yaşına kadar kala bilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 123güncel Kız ve erkek kardeşler aynı odada kaç yaşına kadar kala bilir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Arzusaglm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Bence kalmamalılar ya en fazla yedi sekiz yaşına kadar belki kalabilirler 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden peki Yorumla Arzusaglm 1 yıl Yani rahat etmez bence ikisi de uyurken filan rahat kıyafetler ile uymak isteyebilirler illaki kötü bir şey düşünürler demiyorum ama konforlu değil her konuda Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim arkadaşım askere gitti gidene kadar kaldı. Kız şimdi 16 yaşında yeni gitti. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ola bilir normal sen peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim kardeşim yok. Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
geliştirenkişi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Ergenliğe kadar kalırlar sonra ayrılması gerek herkesin kendi alanı olmalı diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. 10-12 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence kalmamalılar ya en fazla yedi sekiz yaşına kadar belki kalabilirler
Neden peki
Yani rahat etmez bence ikisi de uyurken filan rahat kıyafetler ile uymak isteyebilirler illaki kötü bir şey düşünürler demiyorum ama konforlu değil her konuda
Anladım
Benim arkadaşım askere gitti gidene kadar kaldı. Kız şimdi 16 yaşında yeni gitti.
Ola bilir normal sen peki
Benim kardeşim yok.
Anladım
Ergenliğe kadar kalırlar sonra ayrılması gerek herkesin kendi alanı olmalı diye düşünüyorum
10-12
Neden? Peki
Kişiye göre değişiyor
10 yaş
İstedikleri kadar