Yahudiler. Tanri. Tarafindan. Secilmis insanlar mi?

Yurt disinda. bir. Yahudi. Marketinde calisiyorum. Musterilerinin. Yuzde. Ellisi. Turk veya. Diger. Musluman ulkelerin. vatandaslari. Neden. Bu gordugumu. Soyledim? Cunku Calistigim Markette. Domuz urunu. Kesinlikle. Satilmiyor hatta. Patronum. Bana dedi. Bazi kesimhanelerde. Domuza kullandiklari. Kasap bicaklarini. diger etlerede surduklerinden. O kesimhanelerden. Almayip. Sahibi Yahudi veya. Musluman olan Kesimhanelerden etleri alip. Markette getiriyorlarmis? Yani. Domuza degmis bicakla hazirlanmis eti bile satmiyor. Calistigim. Market. ve. Tanidigim bir. Yahudi. Musteri Yahudilerin. Tanri tarafindan. Secilmis. insanlar oldugunu soyledi? Ben bir sey demedim sadece konuyu degistirdim. Cunku. devamli gelen bir. musteriydi. Tamam. Arkadaslar. Bu dusunce veya soylentiyi hic duydunuz mu? Yoksa. sadece Ben mi duydum?

Güncellemeler
1 yıl
Yani Calistigim. Yahudi. Marketinin. Yuzde elli. Musterisi. Musluman cunku. Garanti " Helal Et". Alacaklarini biliyorlar. Mesela. Mc. Donalda gittiniz. Ette domuz olabilir diye. Tavuk sandavic. Soylediniz.! ( Amma!!! O tavuga kullandiklari. Bicakla. Domuz. Urunundede kullaniyorlar. Ve domuz pisirdikleri yagda. Tavukda pisiriyorlar? Yani. Farkinda olmadan domuz urunu. yemis olursunuz iste Yahudi marketinde. Domuza degmis. Bicak yag. V. düt yok
Güncellemeler
1 yıl
Evet. Yahudiler. Kendilerini. Tanri tarafindan. Secilmis olarak goruyorlar bunu Markete. Devamli. Gelen. Yahudi. Musteriden. Ogrendim..". Neden Tanri sadece. Yahudileri. Secmis. Ozel olarak?" Diye sodium. Oda. ". Bize. Tevrat ile. Boyle ogretiyorlar. Dedi.
Yahudiler. Tanri. Tarafindan. Secilmis insanlar mi?