Artık yaşamak çok anlamsız?

A*kolik bir aile üyesi yüzünden ve sürekli bu şekilde yaşadığımdan dolayı kavga gürültü ile uğraştığımdan streslerden dolayı kendimi zamanında doğru ifade edemedim. Aşırı içime kapanık çekinik büyüdüm başarım düştü her şeyi bıraktım. Yalnızdım diğer arkadaşlarım etrafımdan dağıldılar beni doğru anlamadılar ve bir tek o kalmıştı ona da sinirimden kötü davrandım beni kimse neden anlamadı anlamıyor da ve ben sadece içlerinde en çok ona ısınmıştım ona aşıktım babam hastanedeydi akşam kurs çıkışı babamı ziyarete gidiyordum sürekli başıma dert oldu a*kolude bırakamadı gitti ailem bu konuda zaten katı hayatımı onlar mahvetti mutluluğuma aşkıma çalışmama her şeyime engel oldular. Aşık olduğum çocuk beni çok yanlış anladı o da ben de inat ettik sevgili olamadık bir türlü. Y*şamak i*temiyorum artık. Ailem bir yere kadar ama onlarla bu konuları *lsem konuşmam. Anlayışlı değiller. Beni mahvettiler. Şimdi dünyayı t*rkedip gitmeyi düşünüyorum. Bunu yazarken hüngür hüngür ağlayarak yazdım. Artık çok bunaldım benim için y*şamanın hiç bir anlamı yok hiçbir şeyi düzeltme şansım yok artık. 5 sene geçti olayın üstünden. Kimseyi zaten sevemiyorum bu duruma acıya dayanamıyorum artık. İlk zamanlar bir şekilde düzelir sandım ama olmadı içimden söküp atamıyorum olmuyor olmuyorrr💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭
Güncellemeler
1 yıl
Psikolog demeyin psikolog bana 5 yılımı vermez. Ayrıca ailemden nefrer ediyorum onlar gitsin c*hennemin körrrrrr dibine.😭😭😭😭😭😎😎😎💔💔❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Artık yaşamak çok anlamsız?