A*kolik bir aile üyesi yüzünden ve sürekli bu şekilde yaşadığımdan dolayı kavga gürültü ile uğraştığımdan streslerden dolayı kendimi zamanında doğru ifade edemedim. Aşırı içime kapanık çekinik büyüdüm başarım düştü her şeyi bıraktım. Yalnızdım diğer arkadaşlarım etrafımdan dağıldılar beni doğru anlamadılar ve bir tek o kalmıştı ona da sinirimden kötü davrandım beni kimse neden anlamadı anlamıyor da ve ben sadece içlerinde en çok ona ısınmıştım ona aşıktım babam hastanedeydi akşam kurs çıkışı babamı ziyarete gidiyordum sürekli başıma dert oldu a*kolude bırakamadı gitti ailem bu konuda zaten katı hayatımı onlar mahvetti mutluluğuma aşkıma çalışmama her şeyime engel oldular. Aşık olduğum çocuk beni çok yanlış anladı o da ben de inat ettik sevgili olamadık bir türlü. Y*şamak i*temiyorum artık. Ailem bir yere kadar ama onlarla bu konuları *lsem konuşmam. Anlayışlı değiller. Beni mahvettiler. Şimdi dünyayı t*rkedip gitmeyi düşünüyorum. Bunu yazarken hüngür hüngür ağlayarak yazdım. Artık çok bunaldım benim için y*şamanın hiç bir anlamı yok hiçbir şeyi düzeltme şansım yok artık. 5 sene geçti olayın üstünden. Kimseyi zaten sevemiyorum bu duruma acıya dayanamıyorum artık. İlk zamanlar bir şekilde düzelir sandım ama olmadı içimden söküp atamıyorum olmuyor olmuyorrr💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭
Güncellemeler
1 yıl
Psikolog demeyin psikolog bana 5 yılımı vermez. Ayrıca ailemden nefrer ediyorum onlar gitsin c*hennemin körrrrrr dibine.😭😭😭😭😭😎😎😎💔💔❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cehennemde yanmak mi istiyorsun gadası
Ailem yansın onlar gitsin c*henneme ben zaten c*hennemin ayrı bir versiyonundayım akran zorbalığı sevdiğime açılamamak, a*kolik baba, geçip giden zaman ve ben kendimi ifade edememem ben daha y*şamak istemem ne gerek var her şeyi istemeden de olsa, berbattt ettimm dayanamıyorum olmuyor olmuyor eskiden deniyordum şimdi deneyemiyorum bile l*net olsun bıktım yoruldum bittim olan bana oldu 5 yılıma oldu gerçi hayatım boyunca böyleydi iyi bile dayandım burası da ayrı bir c*hennem merak etme hem de hiç💔😭
İşe girmeyi düşündün mü
İşe girmek mi düşünmez miyim en çok bunu ben istediğim halde izin vermediler gönderme diler m*l gibi kaldım şimdi yaşamaya, hevesimin gramı bile yok yaşasam bile bundan öncesinin öfkrsi brnden çıkmayacak hiçbi zaman a*kol şişeleini toplasam alsam bi yerde akıtsam çarpsam dağıtsam keşke 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Ne kadar kafayı kıran varsa burada 2004 2014_2024 de de aynı değişmemiş
Senin a*kolik bir baban kavgacı bir ailen var mıydı
Alkolik olmasada Karadeniz ailesi bizdeki ekşın eşkiya dünyaya hükümdar olmaz da yoktu ama dikine cuktık hayata yinede
İçime kapanmam yüzünden çelitli şeylere bile giriştim ama yok ailen seni anlamayınca bu dünyadan çok da umutlanm
Akran z*rbalığı, aşık olduğum ruh eşime açılamama, (o bana açıldığı halde) , 5 yılımın gitmesi ama benim hatalarım yüzünden olması, 26 yaşımda çok deneyimsizim hiçbir şeyden tad alamadım denedim denemek bile i*kence artık benim için eskiden birazda denerdim şimdi o da yok ayrıca, hiç sevgilim olmadı ailem yüzünden hastalar baskıcılar, ve bu hayatımı bana bildiğin z*hir ettiler şimdi *lsem nereye gideceğim umurumda bile değil ne aile ne akraba hiç birini istemiyorum hepsi z*hirli yılan beni hayattan soğuttular beni mahvrttiler hakkımo haram ediyorum hepsine hepsnini kabısu olurym inş
İnsanlar neler yaşıyor atlatıyor sen şükret haline
Haklısın. Halime, bin kere şükür., olumlu, düşünmek isitym
Değişir zamanla sana bağlı yat zıbar uyu sabah dini kalk yürü nefes al ver dısarıda hayat var
Hayat kötü olsa da sen güzel hatıralar biriktir..
İnsanlar içine e***iler. İnsanlar çok kötü. Hiçbi şeyden zevk alamıyorum artık kendi ailem bile mahvetttiiiiiıi diyorummmmmmm mutlu olamıyorum imkansızlaştı iyice olmuyor çabalamal istemiyorum bile l*net olsun yeter artık çünkğ karşılıklı hislerim olan ruh eşime aşığım oda bana aşıktı ailemin tepkilerini bilecegimden onu bile kendimden uzak tuttum onlarada tammm bir l*net olsun en güzelinden en özelinden şaşalısından l*net hem de😭😭😭😭 birtek onunla huzurluyum hiçbir şeyi istemiyoeym yaşamak nefes almak bile eğer ö*ürsem orada hiçbr akrabamı sülalmi ailemi gormek istemiyorm onunls olmk istiyorum bn😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭