KScanlar bosanma asamasindayim ben bu psikolojiyi nasil asicam sizcr?

KScanlar 7 aylik tanistigim biriyle atanma durumumdan dolayi nikah yaptik. Ama nikah sebebim es durumu degil aslinda. Ben onu asiri seviyordum cok asiktim. Nikahi erken yapmayi o istedi. Ben de kabul ettim cunku zaten onunla evlenmek istiyordum. Nikahtan 6 ay sonra dugun olcakti biz dugun salonlarimizi tuttuk kaporalar odendi. Beyaz esyalari ve tvyi o aldi, ben de mutfak esyalarimizi aldim. Geriye ev tutmak mobilyalar halilar perdeler gelinlik damatlik vs kalmisti ama bunlarin hepsinj dugune iki ay kala yani benim atama olunca yapicktim. Neyse dugunumuze 2.5 ay kala bana soguk yapmaya basladi. Ben Irdeleyince gelecek goremedigini dugun yapsak bile 3 4 ay sonra yine ayrilacagimizi soyledi. Oysa bizim onunla simdiye kadar sadece tek bir kavgamiz olmustu bir kez ona agir hakaret ettim onun disinda onu gercekten cok seviyordum bunu hem kendisi hem cevremiz herkes biliyordu. Ne yaptiysam ikna edemedim ayrilma kararindan donmedi. Avukata gittim durumu anlattim dava acsin diye. Cunku ailem de artik istemiyordu. Avukata yaklasik bi senelik olan iliskimizi anlatirkn benim de suphelendigim bir yer onun da dikkatini cekti. Daha once bi kadindan suphelenmistim avukat da supheye dusunce ben bunun ustune dustum kadinla irtabata gectim ve benimle nikahli oldugu donem beni o kadinla aldattigini ogrendim. Kadindan rica ettim ona benim sana ulastigimi soyler misin die kadin aramis solemis wptan da iletisime gecmis. Bunu bana kadin ispatladi. Konustum her seyi soyledim dedi. Ama esim asla bir gram pismanlik gostergesi yapip da pesime dusmedi. Biz tam 3 aydir hic konusmuyoruz. Isyan etmek istemiylrym ama neden bana bunu yapti. Ben maddi olarak onu hic zora sokacak bir sey de yapmadim. Maasim onun cok ama cok ustunde olacagi halde onu asla ezmedim. Hep destekledim huyu a gittim neden bana bunu yapti sizce allah askina isin icinden cikamiyorum surekli dualar okuyorm evet o an iyi geliyor ama sonra yine agliyorum offgg.

KScanlar bosanma asamasindayim ben bu psikolojiyi nasil asicam sizcr?