Kesin işe yarar bilgiler lazım..
Bütün her şey çorba gibi oldu hayatımda öz güvenim düştü.. Eski hallerimi çok özlüyorum..
Öz güvenimi yukarı çekmek için ne yapabilirim
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Kesin işe yarar bilgiler lazım..
Bütün her şey çorba gibi oldu hayatımda öz güvenim düştü.. Eski hallerimi çok özlüyorum..
Öz güvenimi yukarı çekmek için ne yapabilirim
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Evet o eski hallerini bende özledim. Sen beni hatırlamazsın ama ben seni biliyorum eski hesabımda baya sohbet ediyorduk neyse. Öncelikle, küçük ve ulaşılabilir hedefler belirlemek önemlidir. Bu, başarılar elde ederek öz güveninizi artırabilir. Olumlu düşünme de büyük bir rol oynar; kendinize karşı nazik olmak ve olumsuz düşünceleri sorgulamak, yerine olumlu ifadeler koymak faydalı olabilir. Beden dilinize dikkat etmek, duruşunuzu düzeltmek de kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlar.
Ödeyemeyeceğin kadar kredi çek, sonra bi darlanıyorsun özgüven patlamasıyla şaşırtıyorsun kendini :D Tabi farklı yollarda var canım sende hemen pili bitti deyip kestirip atma :D sonuçların olumlu ya da olumsuz olmasını erkenden kabullen. Sonuçtan sonra gelecek şeylerle etkileşimlerini renklendir. İster olumlu ister olumsuz olsun sırıtmaya devam et :D
Önce kendine güven. Sonra da kararlı ol.
Özgüven meditasyonu
Özgüven EFT tekniği
Özgüven geliştirici yoga egzersizleri
Cevap
7Cevap
Benim de öz güvenim çok düşük maalesef öz güvenli olamıyorum
Yaptığın her iş arkadindan baktığında seni tatmin ediyorsa öz güven yrrindedir..
Biraz içir letanyau ya kafa tutmazssa gel yanıma😂😂
Özgüvenli olmalarını öneririz 🤣🤪🤪
Kendine inanmamakla başlar her şey
*inanmakla
Kimseyi ciddiye alma.
Hangi konuda
Vücuda oturan kıyafetler, kitap okumak, spor yapmak, dikkat çekmek genel olarak özgüveni artırır
Özgüvenli olmasını
Haydi sofiler çorbaya, çorbaya sofiler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?