İş arkadaşlığı ilişkisi?

İş seyahati sebebi ile 1 haftalık şirket çalışanları olarak otelde konaklamalı olduk. Son akşam şirket olarak eğlenceli bir mekanda yemeğe katıldık tabi alkol falan alındı. Ben bünye olarak içki içtiğim zaman direkt sarhoş oluyorum. Mekandan çıktığımızda iş arkadaşım olan bir bey efendi masada yeni açılmış rakıyı ziyan olmasın diye yanına aldı. arabada dönerken 2 kadın 2 erkek olarak döndük. hepimiz ayrı ayrılıkta evliyiz bu arada. Bu rakıyı alan beyefendi arabadan inerken rakıyı bana verdi ve arkadaşlar gece bitmedi otelde içmeye devam ederiz dedi. ve benim odamda içelim dedi. Ben çok sarhoştum ve rakı şişesini kendisine uzattım istemiyorum sende kalsın diye bu sefer aldı çantama koydu ve elindeki kendi hırkasını da elime tutuşturdu. asansörde 4 kişi olarak odalarımıza çıkarken benim oda numaramı sordu ben de söyledim. hepsi gelecek zannettim. Sonra odaya geldim çok uykum vardı direkt üstüm başımla uzandım yatağa ve hemen kapı çaldı. kapıyı açtığımda baktım bir tek bu. girdi içeriye. diğerleri yoktu. ve yanında ekstra başka içki de getirmişti. bana içki koydu ama ben içmeyeceğimi söyledim çünkü midem çok kötüydü. sonra bu bana su falan verdi üstümü değiştirmeme yardım etti ama ben karşı koyamayacak kadar tepkisiz ve sarhoştum ama olayları hayal meyal hatırlıyorum. beni dudaklarımdan yavaş yavaş öpmeye başladı sarıldı saçlarımı sevdi. napıyorsun dedim böyle olmaz bu doğru değil dedim kendimden uzaklaştırmak istedim ama gücüm yoktu sanki. biliyorum doğru değil ikimizde evliyiz. Ama ben de bilmiyorum neden burdayım dedi. Üstümü çıkardı beni duşa soktu. Ben ayakta duramıyordum sürekli beni tutuyordu ve sürekli bana bak aç gözlerini ben kimim bak bana diye cümleler kullanıyordu. ve o gece benim odamda kaldı. sabaha kadar ara ara ilişkide olduk. bana evliliğindeki sorunlardan bahsetti ne kadar bunaldığını, eşinin onu çok darladığını sırf bu sebepten eşinin tayinini başka şehire aldırdığını falan filan ve daha bir sürü bana karşı ilgili şeyler. Biz 4 senedir birlikte çalışıyoruz ama ne ben ne o hiçbir zaman bir birimize karşı en ufak bir hareketimiz konuşmamız olmadı. Hep X bey Y hanım diye hitap ederdik. Beklemiyordum ondan böyle davranış. Hatta birlikte olduğumuz gece bana neden bana sorman gereken işle ilgili şeyleri hep başkalarına soruyorsun bu benim kafama takılıyor diyordu. Ben de sana sormaktan çekiniyorum çünkü biraz agresifsin insanı tersliyorsun ve senden korkuyorum dedim. Evet biliyorum farkındayım dedi. Bu durumu ben kendim yarattım dedi. Neden dedim. O da çünkü beni sinirlendiriyorsun. Söylediğim şeyi tekrar soruyorsun diyor. Ama anlamadığım zaman tekrar sormak zorundayım dedim. Neyse o gece ben sürekli bu yaptığımız doğru değil sarhoşuz diyordum. Ama o bana ben kendimdeyim falan diyodu. Ben zaten uzun zamandır boşanma sürecindeyim ama bunu iş yerimden kimse bilmiyordu. Ama o gece o kadar şefkatliydi ki bana karşı.

Güncellemeler
1 yıl
İş seyahati sebebi ile 1 haftalık şirket çalışanları olarak otelde konaklamalı olduk. Son akşam şirket olarak eğlenceli bir mekanda yemeğe katıldık tabi alkol falan alındı. Ben bünye olarak içki içtiğim zaman direkt sarhoş oluyorum. Mekandan çıktığımızda iş arkadaşım olan bir bey efendi masada yeni açılmış rakıyı ziyan olmasın diye yanına aldı. arabada dönerken 2 kadın 2 erkek olarak döndük. hepimiz ayrı ayrılıkta evliyiz bu arada. Bu rakıyı alan beyefendi arabadan inerken rakıyı bana verdi ve a
İş arkadaşlığı ilişkisi?