Güncellemeler
1 yıl
İş seyahati sebebi ile 1 haftalık şirket çalışanları olarak otelde konaklamalı olduk. Son akşam şirket olarak eğlenceli bir mekanda yemeğe katıldık tabi alkol falan alındı. Ben bünye olarak içki içtiğim zaman direkt sarhoş oluyorum. Mekandan çıktığımızda iş arkadaşım olan bir bey efendi masada yeni açılmış rakıyı ziyan olmasın diye yanına aldı. arabada dönerken 2 kadın 2 erkek olarak döndük. hepimiz ayrı ayrılıkta evliyiz bu arada. Bu rakıyı alan beyefendi arabadan inerken rakıyı bana verdi ve a
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Burada yadirgayan arkadaslar olmuş ama sen sarılasım ve senin ne yaptığını bilmiyorsun birazda ondan cekingenligin vardi peki sen gece ilişkiye girerken zevk aliyormuydun yoksa sadece hissetmek miydi
ben zevk almadım. sadece sarılması benimle sohbet etmesi hoşuma gitti
İlgili beklentin guzel şeyler takip edermisin diğer taraftan sohbet edelim isterim
Sizi en iyi ben anlarım. derleselim. isterim bende anlatırım
hem size soracaklarim var
gizli üyesin
takip isteği atıyorum. kabul et
Hoşuna gitmiş belli. Devam edersin sen onunla ama boşanmadan yapmayın. Yazık evli olduğunuz insanlara. İlk aldatışın mı?
zaten boşanma sürecindeyiz. ama o bunu o güne kadar bilmiyordu. evet ilk
Anladım. Konuşmaları mı hatırlıyorsun sadece? Bir daha ister misin?
Bu arada ne olursa olsun. Boşanmadan olmaz fkdkfkd
Bir de istek atar mısın bir şey yazıcam sana
Hayır tabi ki. o benim iş arkadaşım etik değil. Konuşmaları çat pat hatırlıyorum
İyi de bunu sarhoşken de durduramaz mıydın? Bence gizli de olsa bir isteğin varmış. Ya da o adama karşı değil ama cinsel birlikteliğe açmışsın. Kocanla en son ne zaman yapmıştınız?
Bunları böyle burada konuşmak istemiyorum. İst ek atarsan öze lde konuşmak isterim.
bizim evliliğimiz yıllardır bitti. ayrı uyuyoruz. 2 senedir de hiç ilişkimiz olmadı. benden kaynaklı çünkü ben istemiyorum
2 senediiiiiir? Vooov bayağı fazla. Nasıl dayandın? Dayanıyorsun? Niye boşanmıyorsunuz? Çekişmeli boşanma mı?
çok ta aramıyorum cinsellik
Anladı peki tam olarak sorun ne?
Erkekler işte buna sebep eşlerinin çalışmasından korkuyorlar...
Adam zorla sahip olmuş bildiğin yanlış ve sonunuz felaket olacak saklanmaz hele birileri uğrasırsa
daha önce aramızda hiç samimiyet olmadı kendisiyle hatta ofiste en uzak durduğum soğuk bulduğum biriydi. o yüzden bu durumu anlayamıyorum
Bence yanlış baya suç bu aslında bakarsan
şimdide hiçbir şey olmamış gibi x Seda hanım diye hitap ediyor
Elde etti seni skti bosanıyorsun istediği an kucagımdasın havası veriyor ters biri olsa kocan onu faili meçhul öldürürdü
ben şimdi onunla hiç mutahap dahi olmuyorum. yüzüne bile bakmıyorum. böyle bir şey birdaha tekrarlanmasın
Kendine yazık etmişsin minnoş
nasıl toparlayabilirim bu durumu sence?
Önce kafanı kendini toplaman lazım
Okurken tahrik oldum seks hikayesi gibi yazmışsın 😃
Çok yanlış yaptın kocana ah be abim keşke daha doğru insanlarla birlikte olsaydın 🥲
sarhoştum ama
Kendini bilmen lazımdı ama
Evet farkındayım yanlış olduğunun zaten. Ama o an kendimde değildim. Rüya görüyorum zannettim
Kaçınılmaz, son olmuş ve bence bu duruma devam edersiniz?
Bir kaç şey soracam uygunsan?
zannetmiyorum devam edileceğini.
Ben böyle düşünmüyorum
Sabah uyandıgında ne yaptınız
aslında paylaşımımın yarısı gelmemiş. Sabah ben uyandığımda bunu yanımda gördüğümde nasıl yani sen niye burdasın falan diye sordum. tabi çok utanç duygusu içindeydim aynı zamanda. O da tamam hazırım söyle ne söyleyeceksen dedi. Hiçbir sey demeden banyoya gittim. sonra o da istersen sonra konuşuruz dedi ve çıktı. ve sonrasında hiç konuşmadık. hatta kaçtım sürekli ondan. pazartesi sabah ofite konuşalım dedim. ben de sarhoştum hatırlamıyorum o günden beridir eşimin yüzüne bakamıyorum falan dedi ama ben o kadar hatırlamadığını düşünmğyorum nedense
Bence ayak yapmış bu kadar yanında kalıp her şey yaşanıp hatırlamamak mümkün değil.
Yanlış anlama bir şey soracam gizliden çıksam yazarmısın soracaklarım var
olur
Çıktım yazarmısın
mesaj atamıyorum
Takip et beni ben yazarım
Yazdım
pekı neden daha ılerısı olmadı
Daha ilerisi derken?
bu bır ılıskıye evrıldı mı
hayır o günden sonra karşı karşıya gelmedik nerdeyse. İş sebebiyle başka şehirde
peki onun sana olan yaklasımın nasıldı adımları atan kımdı
yani o zamana kadar biz sadece iş arkadaşıydık. sizli bizli konuşurduk ve aklımın ucuna dahi en ufak soru işaresi takılmadı hiçbir zaman. o gece gözlerimi kapatıp açıp rüya olup olmadığından emin olamıyordum. ama o sürekli bana aç gözlerini bak bana ben kimim görüyorsun dimi falan diye soruyordu. ama bu yanlış dedim evet farkındayım neden burdayım ben de bilmiyorum dedi.
Peki baskin olan kimdi
nasıl yani biraz açar mısın?
Brdan acamiyorum dilersen anlatabilirim
yani odama o geldi. herşeyi isteyen oydu. sabaha kadar uyutmadı beni.
anlatabılırım gelırsen
bu tarz bırseyın ıcınde ılk defamı oldun
buna hayır deme luksun varmıydı
sana mesaj atamıyorum.
iinsst vr mı?
zorla olmadı sonucta
paylaşamam
detaylı anlatabılırdım , ısteklı bırımısın
konu benim nasıl biri olmam değil. ben olayı hala anlamış değilim. bir erkek neden hiç bir girişimi olmayan birine bu şekilde davranır onu anlayamıyorum
sen bedensel olarak cekım vermıs olabılırsın kendısıne
senın karsı cıkamama noktan neydı
ben onunla neredeyse hiç selamlaşmıyordum bile
pekı reddedememe sebebın neydı
adımları atan hep o muydu
çünkü neredeyse hareket etmeye halim yoktu.
yasadıkların senı sonra rahatsız ettı mı yoksa anımı yasamak ıstedın
etti tabi rahatsız oldum
sabaha kadar hep berabermı oldunuz
sen ve o kac yıllık evlısınız
ben 12 o galiba 5
pekı tekrar teklıf etse durum ne olur
olmaz derim tabi ki.
Alkolun etsimi vardi burada
evet bence. zaten birdaha asla alkol almayacağıma söz verdim. bu benim için dönüş noktası oldu
pekı evlılıkte eksık hıssetıtıgn seyler var mı
bosanma sürecindeyim zaten
pekı bu surece ıten senı cınsellık olabılır mı
bilmiyorum
dılersen sebeplerını anlatabılırım
ben kendim hakkında bişey duymak istemiyorum. sadece patlamak üzereydim ve bunu paylaşmam gerekiyordu. psikolojim alt üst oldu
bence kendıne yazık edıyorsun bunu dusunerek kendını dusun ve bedenının ıstedıgını yasdın bunu bıl
ama bu insanla yüz yüze geliyorum. ben nasıl devam edeceğim bu şekilde aynı ortamda çalışmaya. tamam o hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ama ben yapamıyorum.
yaparsın bunu zamanla pekı gece yasanılanları hatılıyormusun yoksa , alkolden hatırlamıyormusun
hatırladıklarımı yazdım
daha fazlası olmalı
hatırlamıyorum
Peki bedensel olarak farklimiydi
Bugun nasilsin
Felekten bir gece olmuş
Rezilce bi davranis
Erkek icin zaten sorun degil belliki kolay lokma gordu sevisti bitti bundan sonra da devam edersiniz o isterse ama sanmam